قابل توجه اعضای کلوپ؛ بگم که کار منم با دعای شما دوستان ردیف شد.
امروز صبح رفتم دانشگاه دوباره اسکن گرفتم و کارشناس جلو خودم تایید کرد(خانم جمشیدی)(نمی دونم بشناسی یا نه آبجی!) و شماره دانشجویی و داد رفتم انتخاب واحد کردم و...
فقط گفت کلاسای این هفته رو از دست دادم
حالا این هفته پنجشنبه اندیشه اسلام 1 و جمعه کلاس فارسی عمومی1 با زبان عمومی 1 دارم نمی دونم بیام! نکنه تشکیل نشه علاف بشم؟ آبجی تو خبر داری یه راهنمایی کن
حالا به مناسبت ردیف شدن کارام میخوام جشن بگیرم شماهم بیاین
به به تبریک میگم انشاالله که همیشه انقدر خوشحال باشی و هر چی زودتر فارغ التحصیل بشی
جدی میگم اینو چیزی رو از دست ندادی چون کلاسی این هفته تشکیل نشده بود من رفتم چی شد؟؟؟ هیچی فکرشو بکن استاده اصلا نمیدونسته کلاس داره
من درسای عمومی رو سر کلاس نمیرفتم اما اگه بیای که خیلی خوبه چون گاها نکته هایی گفته میشه که واقعا خوبه پس سعی کن تا اونجا که میتونی از کلاسات نزنی و سر کلاس ها بری مخصوصا تخصصی ها میان ترم ها هم یادت نره چون بعضی از استادا براشون حضور در کلاس خیلی مهمه
نه این هفته دیگه باید کلاسا تشکیل شن چون هفته پیش تشکیل نشدن ، تنبلی نکن پاشو بیا کدوم دانشکده هستید یادش بخیر ما ترم اول بودیم توی علوم بودیم ، خودم خیلی دانشکده علوم رو دوست دارم میدونستی قدمتش 99 ساله ولی دوستام بدشون میومد
دانشکده علوم؛ اما جلو دروس عمومی چیزی ننوشته بود!
چرا دوستات از دانشکده علوم بدشون میومد؟
کلاس اندیشه اسلامی 1 با شیمی عمومی تداخل میکنه! باید وایسم تا 17 واسه حذف و اضافه؛ تا اون موقع کلی کلاس از دست میدم!
پنجشنبه شیمی عمومی 14:00 تا 18:00
پنجشنبه اندیشه اسلامی 16:00 تا 18:00
به نظرت ممکنه نتونم به دلیل نبود ظرفیت تغییر گروه بدم و این کلاس و از دست بدم؟
راستی اونجا سلف سرویس داره یا باید خودمون نهار ببریم؟ آخه من پنجشنبه ها از ساعت 8:30 تا 18:00 کلاس دارم!
من یه سوال دارم
منابعی که رو سایت دانشگاه معرفی میشه تغییر که نمیکنه میخواستم کتاب ها رو بخرم . استادا که منابع رو عوض نمیکنن منابع معرفی شده قطعیه نه؟
راستی اگه کسی مکانی برای دانلود کتابای رشته کشاورزی پیام نور بلده بگه!من که هرجا گشتم فقط حسابداری و کامپیوتر و ... بود
نه بابا برو بخر!
من که خریدم منابع دیگه ای نداشت!
بهترین کار اینه که تو اینترنت همه منابع و چک کنی و بهترین و بخری من اینکار و کردم اما ...
تازه اگه استاد منبع و تغییر داد میتونی با ارائه فاکتور کتاب و عوض کنی.
من که هنوز سر کلاس نرفتم هنوزم واسه یه کتاب شک دارم؛ شیمی عمومی 1 به قلم دکتر سید احمد میرشکرابی؛ آخه یه منبع دیگه ازش هست! منتظرم ببینم استاد چی میگه.
راستی الان رفتم سایت دانشگاه نوشته بود چه منابعی رو بخری با اسم مولف، خیالم از شیمی راحت شد!تو هم اگه هنوز نمی دونی برو ببین!
بچه ها تو برنامه کلاسیم چندتا درس با هم تداخل دارن چکار کنم!
به نظرتون تو زمان حذف و اضافه چند درصد امکان داره بتونم اصلاحش کنم؟ میشه؟
تروخدا!یکی بگه! تازه پنجشنبه از ساعت 8:00 تا 18:00 کلاس دارم به نظرتون سردرد نمی گیرم!
فقط بگید واسه تداخل کلاسا چکار کنم؟!