پس دیروز چطور بودید امروز چطورید؟
نوشته اصلی توسط best-vida باریکلا همینطور استقامت بورزید کل دنیا رو فتح میکنید داداش گلم ایشالا ایشالا بعد تهران میریم برای نیویورک دیگه میای توام سر راه بیام دنبالت ؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط محدیس پس دیروز چطور بودید امروز چطورید؟ امروزم یکم چطورم نسبت به دیروز که چطور بودم دیروز چطور تر بودم یکم تو چی؟؟ چطوری یا چطوری؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan ایشالا ایشالا بعد تهران میریم برای نیویورک دیگه میای توام سر راه بیام دنبالت ؟؟ اره حتما داداش . ایشالا چند سال دیگه تهرانو فتح میکنید به سلامتی؟
نوشته اصلی توسط javad jan امروزم یکم چطورم نسبت به دیروز که چطور بودم دیروز چطور تر بودم یکم تو چی؟؟ چطوری یا چطوری؟؟ دیروز که خیلی چطور بودم..میخوام مجتبی رو بکشونم اونجا تا شاید عقلش چطور بشه امروز که حیلی چطورم راستی چه خبر از چطورها؟
نوشته اصلی توسط javad jan امروزم یکم چطورم نسبت به دیروز که چطور بودم دیروز چطور تر بودم یکم تو چی؟؟ چطوری یا چطوری؟؟ ادم یاد اون پیام بازرگانیه میوفته .
نوشته اصلی توسط محدیس دیروز که خیلی چطور بودم..میخوام مجتبی رو بکشونم اونجا تا شاید عقلش چطور بشه امروز که حیلی چطورم راستی چه خبر از چطورها؟ راستش دیروز یه چطور دیدم تقریبا چطور بود اما امروز تعدا بیشتری چطور بودند فکر کنم کم کم همه چطور میشن ایشالا
این چطور شدن به ضرر چطور های دیگه نشه
ایشاله همیشه همتون چطور باشید با اجازه چطورهای عزیز فعلا
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط best-vida ادم یاد اون پیام بازرگانیه میوفته . کدوم پیام آبجی؟/ این چطور شدن به ضرر چطور های دیگه نشه نه حواسشون بود چطورها بیشتر باهم حرکت میکردند زیاد نزدیک چطور جماعت نمیشدند
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن