بعضیا عاشق شدن دیگه آقاشون اجازه نمیده بیا انجا
![]()
بعضیا عاشق شدن دیگه آقاشون اجازه نمیده بیا انجا
![]()
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg
سلام و درود بر حاضران و غایبان ...!!عزاداریاتون قبول!![]()
نمردیم و یه بار رد شدیم دیدیم پاتوق آپ شده ... ما که نمیایم شما اینجور باید سنگرو حفظ کنین؟!!!
من همیشه عاشق شفاف سازی بودم واس منم شفاف سازی کنین لطفا ...
سر در زده جهت اطلاع دو پیام خوانده نشده ولی جهت اطلاع هیچی هیج جا نیس!!!![]()
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
بیب بیب .برین کنار من دارم میام
اوه اینجا که از قبرستونم بدتره
چرا بلا به دور . همینه دیگه . اخه واسه چی همه بی هدف این پاتوقو ول کردن و رفتن .یکم حال بدین به این بیچاره اخه
این داداش سعیدی که من میشناسیم الان نشسته داره درس میخونه هزارتا کتابم دور خودت چیده تا کنکور ارشد قبول بشه که امیدوارمم قبول بشه
یکی هم برا من دعا کنه که هیچی نخوندم و میخوام ارشد قبول بشم
وای اگه بشه چی میشه
فکراینکه قبول شده باشی هم قشنگه![]()
راستی داداش سعید ادرس وبمو داری بیا اگه دوست داشتی کم کم دارم مث قبل اپش میکنم اما با یه تفاوت که شادی قبل تو وبم هیچ موجی نمیزنه
اقاقی .واسه تو هم نظر گذاشتم تو وبت اونطرفا گذری داشتی بخونش![]()
سسسسسسسسسلام و عرض ادب
خوبین همه چه عجب بازم یکی آپیده ...
جوجو مگه پارسال قبول نشدینظرتو دیدم ولی تایید نشده خصو.صی بود دیگه
شماره ندادی که دعوتت کنم بطور زنده شاهد باشی
![]()
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
سلام,آبجی جو جووووووووو,خوبی؟,خبری ازت نیست!به هر حال هر جا هستی امیدوارم شاد و سلامت باشی.اگه میشه آدرس وبلاگت رو برام بفرس(حالا توی یاهو یا همینجا)
درس که خیلی نیمخونم,ولی خب حالابازم میرم دانشگاه,کم مونده دیگه بیرونم کنن!!!.دست خودم نیست,باز میرم پیگیر کارای آزمایشگاه و انجمن و... میشم.به دانشجوها حسودیم میشه.دوست داشتم بازم اونجا بودم.ولی خب دیگه روزگاره
هی یادش بخیر! اسمت رو یه موقع روی دیوار میزدن![]()
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg