اميدوارم سوءتفاهم مظلومي و قلعهنويي برطرف شود
ميداودي: از باشگاه ديگري به جز سپاهان پيشنهاد 800 ميليوني داشتم
مهاجم استقلال گفت: رقم هشتصد ميليون تومان که در مصاحبه قلعهنويي وجود داشت از طرف باشگاههاي ديگري به غير از سپاهان به من پيشنهاد شد.
ميلاد ميداوودي در گفتوگو با سايت شخصياش اظهار داشت: اين که عنوان مي شود ميداودي تنها بازيکني بوده که سال گذشته با وجود داشتن پيشنهاد از سپاهان به استقلال پيوست، شايد درست باشد اما نمي دانم بازيکني که قلعه نويي گفته پيشنهادهاي ششصد و هشتصد ميليون توماني سپاهان را نپذيرفته و به استقلال رفته، کدام بازيکن است.
ميداودي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات سال گذشته به عنوان بازيکن آزاد، پيشنهادات مختلفي براي عقد قرارداد داشتم اما نه باشگاه سپاهان و نه ساير باشگاه ها، رقم ششصد ميليوني پيشنهاد ندادند. البته رقم هشتصد ميليون تومان که در مصاحبه قلعه نويي وجود داشت و برخي از روزنامه ها اقدام به حذف آن کردند، از طرف باشگاه هاي ديگري به غير از سپاهان پيشنهاد شد و اگر مديران آن باشگاه ها صلاح دانستند، مي توانند در اين خصوص صحبت کنند.
مهاجم استقلال با ابراز ناراحتي از اختلافات اخير بين مربيان استقلال و سپاهان گفت: مظلومي و قلعهنويي هر دو از پيشکسوتان باشگاه استقلال هستند که قبل از آمدنم به استقلال و اوايل سال 86 در اردوهاي تيم ملي شاهد دوستي و همکاري آن ها بوده ام. اميدوارم سوءتفاهم هاي بوجود آمده بين اين دو مربي برطرف شود، چون استقلال و سپاهان بازي هاي حساسي در جام حذفي پيش رو دارند و سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا نيز حاضر است. متأسفانه برخي افراد که هيچ سابقه ورزشي هم ندارند و معلوم نيست چطور خودشان را به باشگاه هاي بزرگ مي چسبانند، از اختلافات اخير بين مظلومي و قلعه نويي سوء استفاده کرده و براي مطرح شدن خود را وارد معرکه نموده اند تا با چند مصاحبه معروف شوند و بگويند ما هم هستيم.
ميداودي پيرامون مطالبات مالياش از باشگاه استقلال عنوان کرد: اواخر هفته گذشته مبلغ 45 ميليون تومان از باشگاه استقلال دريافت کردم تا چک قسط دوم قراردادم که مربوط به آبان ماه سال 89 و قبل از مصدوميتم بود، تسويه شود و قرار است قسط هاي باقي مانده از قراردادم در آينده نزديک پرداخت شود. قبلا هم گفته ام که مشکلات مالي مربوط به تمام باشگاه هاست و اين مسائل در فوتبال ايران وجود دارد؛ خودم شاهد بوده ام که فتح الله زاده، اميري و نظري جويباري براي رفع مشکلات مالي بازيکنان چه تلاش هايي مي کنند اما از اين ناراحتم که چندي قبل برخي از رسانه ها نوشته بودند ميداودي تمام مبلغ قراردادش را گرفته و فقط 25 ميليون تومان ديگر از باشگاه استقلال طلبکار است! هر چند آن مطالب را کساني که در ماجراي مظلومي و قلعه نويي به اختلافات دامن مي زنند، به بعضي از خبرنگاران گفته بودند.
اين بازيکن درباره آخرين وضعيت آماده سازي و تاريخ بازگشتش به ميادين تصريح کرد: قبل از سفر استقلال به همدان، تمرينات بسيار خوبي همراه با ساير بازيکنان تيم داشتم و بدون مشکل در کارهاي گروهي شرکت کردم. در تعطيلي چند روزه تمرينات بعد از بازي با پاس همدان نيز به صورت انفرادي تمرين مي کنم تا ميزان آمادگي ام بيشتر شود. پزشک جراحم اعلام کرده از بازي با ملوان در جام حذفي (12 خرداد) مي توانم براي استقلال به ميدان بروم و اگر کادر فني صلاح بداند، در انزلي براي تيمم بازي خواهم کرد. شايد قسمتم اين است که از همان ورزشگاهي که مصدوم شدم، بار ديگر فوتبال را شروع کنم.