بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 16 از 27 اولیناولین ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 از مجموع 269

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال اسپانیا 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آلوز: هواداران اسپانيايي به من توهين مي کنند

آلوز در صحبتهايي اعلام کرد که زماني که او قرباني فريادهاي نژادپرستانه مي شود، اعضاي خانواده اش به شدت ناراحت مي شوند
    دانی آلوز، بازیکن برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که متاسفانه یادگرفته تا چطور باید با نژاد پرستی در اسپانیا تطبیق بیابد و از اینکه رفتارهای نژادپرستانه در ورزشگاه های اسپانیا غیرقابل کنترل است، ابراز تاسف کرد.

آلوز در صحبتهایی به روزنامه فولیا دسائوپائولو گفت:« من در تمام بازیها با نژاد پرستی دست و پنجه نرم می کنم ولی از این بابت ناراحت نمی شوم. هواداران به من توهین می کنند و من را میمون می نامند.در ابتدا واقعا شوکه می شدم ولی اکنون اهمیتی نمی دهم.»

ستاره برزیلی از اینکه نژادپرستی در فوتبال اسپانیا غیرقابل کنترل است و هرگز پایانی ندارد، بسیار ناراحت است. این در حالی است که تیمهای متعددی سعی کردند تا گامی برای سرکوب این رفتارهای نادرست بردارند که فایده چندانی هم نداشته :«رفتارهای نژادپرستانه زیادی با من در اسپانیا شده است.متاسفانه الان یادگرفته ام که چطور باید با این مسئله کنار بیایم. در ابتدا واقعا شوکه می شدم ولی الان اهمیتی نمی دهم. اعضای خانواده ام هم زمانی که قربانی چنین رفتارهایی می شوم، ناراحت می شوند.این هواداران ادب و تربیت ندارند.»

آلوز ادامه داد:«من یک عضو سبزه از یک خانواده سیاهپوست هستم. من نهایت تلاشم را در سالهای آتی به کار خواهم گرفت تابرای جام جهانی در اوج آمادگی باشم.درآخرین تورنمنت جام جهانی عملکرد فوق العاده ای داشتیم ولی نتوانستیم به عنوان قهرمانی برسیم.»
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پپ گوارديولا قراردادش با بارسلونا را تا 2012 تمديد مي‌کند

او طبق اين قرارداد جديد، يک سال ديگر در بارسا مي ماند.
    پپ گواردیولا با بارسلونا بر سر تمدید قرارداد به توافق رسیده است. باشگاه بارسلونا در وب‌سایت رسمی خود اعلام کرده که با گواردیولا به توافق رسیده و او یک فصل دیگر، تا 30 ژوئن 2012 در بارسا می‌ماند.

امضای این قرارداد چند روز دیگر انجام می‌شود.

قرارداد فعلی گواردیولا تا پایان فصل جاری معتبر است.

او همیشه قراردادهایش با بارسا را تا آینده‌ای بسیار نزدیک تمدید می‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تحقير آقاي خاص به سبك گاسپارت

مدير پيشين باشگاه بارسلونا بارسلونا با فلاش بک به گذشته از خاطرات حضور مورينيو در بارسلونا به عنوان مترجم سخن گفت.

ژوزه مورينيو که در سال 2010 به عنوان بهترين مربي جهان انتخاب شد کارش را با مترجمي تيم بارسلونا آغاز کرده است.
    خوان گاسپارت که در آن زمان مديريت باشگاه بارسلونا را بر عهده داشت درباره‌ي زمان حضور مورينيو گفت:‌ زماني که بابي رابسون هدايت بارسلونا را بر عهده گرفت صراحتا اعلام کرد که نيازي به مترجم ندارد و مورينيو را نمي خواهد. البته بعدا اعلام کرد که حضور مورينيو براي او کاملا مفيد و حياتي بوده است. در آن زمان مورينيو در اتاق ديگر نشسته بود و منتظر بود رابسون قبول کند که مترجمش بشود. رابسون سرانجام موافقت کرد و نونز پيشنهاد داد مورينيو با دستمزد 10 هزار پزوتا (کمتر از صد دلار) در ماه کارش را آغاز کند. مورينيو اعلام کرد که با اين حقوق نمي تواند زندگي کند. من پادرمياني کردم و حقوق او کمي بيشتر شد اما تغيير زيادي نکرد.
    گاسپارت ادامه داد: در آن زمان مورينيو فقط يک مترجم بود و من وساطت کردم تا حقوق او بيشتر شود. اين اتفاق رخ داد اما افزايش حقوق او ناچيز بود. مورينيو در ماه‌هاي اول در خانه زندگي مي کرد و هيچ خرج اضافي نداشت. سرانجام وضعيتش به گونه‌اي پيش رفت که ديگر فقط مترجم نبود و دستمزدش بهتر شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مارسلينو مربي جديد راسينگ سانتاندر

مارسلينو ، پرطرفدارترين مربي از نظر هواداران راسينگ سانتاندر بود

مالک هندی باشگاه راسینگ سانتاندر پیش از این در صحبتهایی اعلام کرد که پس از برکناری پرتوگال، مربی ای دراین باشگاه روی کار خواهد آمد که هواداران این باشگاه خواهان او باشند.
    روز چهارشنبه روزنامه مارکا اعلام کرد که مارسلینو گارسیا تورال، جانشین میگل آنخل پورتوگال در دیدارهای باقی مانده این فصل خواهد شد.
    مارسلینو صبح روزچهارشنبه برای اولین بار این تیم را تمرین داد و پس از آن در مراسمی رسمی به عنوان مربی راسینگ معرفی شد.
    این در حالی است که او در فصل 8-2007 نیز راسینگ را هدایت می کرد و بهترین نتایج ممکن در تاریخ باشگاه را کسب کرد:« رسیدن به نیمه نهایی جام حذفی، کسب عنوان ششم لالیگا و اولین صعود این تیم به رقابتهای جام یوفا.»
    پس از آن بود که این مربی باتجربه تصمیم گرفت تا قراردادش را با این تیم تمدید نکند و به پیشنهاد مربیگری رئال ساراگوسا در دسته دوم لالیگا پاسخ مثبت داد.در این میان مارسلینو محبوب ترین مربی در میان هواداران باشگاه راسینگ بود و پس از کنار رفتن پورتوگال، هواداران این تیم خواهان بازگشت او بودند که در نهایت این اتفاق افتاد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فيگو:وقتي در اسپانيا 30ساله مي شوي،همه تو را «پدربزرگ» مي دانند

لوئيس فيگو، ستاره پرتغالي در گفتگويي با مجله اشپورت بيلد از يکي از دلايلش براي جدايي از رئال پرده برداشت.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،لوئیس فیگو،اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال که سابقه بازی در رئال مادرید و بارسلونا را دارد در صحبتهایی اعلام کرد که در فوتبال اسپانیا، زمانی که بازیکنی از مرز 30 سالگی عبور می کند، همه با او طوری رفتار می کنند که گویی یک پدربزرگ است ولی شرایط در ایتالیا کاملا متفاوت است.
    فیگو در گفت و گو با مجله اشپورت بیلد گفت:« دو سال آخر حضورم در رئال اصلا خوب نبود، ولی نه فقط برای من، بلکه برای تمام تیم. زمان برای آغاز فصل جدیدی فرا رسیده بود.»
    فیگو معتقد است که ذهنیت موجود در اسپانیا، یکی از دلایلی بود که او را مجبور کرد که در سال 2005 رختکن رئال را به مقصد اینتر ترک کند.البته این دلیل اصلی جدایی او نبود:« به علاوه در اسپانیا زمانی که کسی 30 سال را رد می کند، همه با او مثل پدربزرگ رفتار می کنند، در صورتی که در ایتالیا شرایط متفاوت است و همه به خاطر تجربه به او احترام زیادی می گذارند.»

pnugirl
    • n/a

فرناندو تورس: روزي به اتلتيكو مادريد برمي گردم

مهاجم جديد چلسي اعلام کرد دوست دارد دوران فوتبالش را در تيم دوران نوجواني اش، اتلتيکو مادريد، به پايان ببرد.

اين مهاجم 27 ساله در آستانه ديدار امشب تيم ملي اسپانيا با تيم ملي کلمبيا با خبرنگاران صحبت کرد و تاييد کرد قصد دارد پس از اتمام قرارداد پنج ساله اش با آبي هاي لندن، به اتلتيکو مادريد برگردد.
    " هنوز زمان زيادي باقي مانده اما اين چيزي است که هميشه به آن فکر مي کنم. من با ميگل آنخل خيل مارين، نايب رئيس باشگاه اتلتيکو صحبت کردم و مي دانم تا زماني که او در اين باشگاه است، درهاي باشگاه به روي من باز است.
    من به اتلتيکو بسيار مديونم. اتلتيکو هميشه تيم من خواهد بود. من هميشه رابطه نزديکي با خانواده خيل داشته ام."
    تورس در تابستان 2007 با انتقالي 30 ميليون يورويي از اتلتيکو به ليورپول پيوست و هفته گذشته در آخرين ساعات بازار نقل و انتقالات ژانويه با قراردادي 58 ميليون يورويي راهي چلسي شد تا عنوان گران ترين بازيکن اسپانيايي تاريخ را از آن خود کند.

pnugirl
    • n/a

پرس: رئال مادريد هميشه براي رسيدن به حداکثر تلاش مي‌کند

فلورنتينو پرس، رييس باشگاه رئال مادريد گفته باشگاهش هميشه مي‌خواهد به بهترين دستاوردها برسد، با وجود دشواري‌هايي که در راه آنها قرار دارد.
    او اخیرا بیانیه‌ای صادر کرده و در آن از بازیکنان برای این که به فینال جام حذفی رسیده‌اند تشکر کرده است.
    او گفته: «به بازیکنان تبریک می‌گویم، و به مربیان، چرا که به فینال جام حذفی رسیدیم، آن هم با برد اتلتیکو مادرید و سویا که سال گذشته میزبان فینال بود.
    باشگاه همیشه سعی می‌کند در حداکثر خود باشد، هرچند که ممکن است این دشوار به نظر برسد.»
    پرس همچنین درباره ارتباطات بین موسسه رئال مادرید و کشور عربستان سعودی گفت: «مدرسه‌ای که آنجا تاسیس می‌کنیم به بیش از 300 کودک کمک می‌کند و پیوندی هم با این کشور برقرار می‌سازد. این موسسه روح رئال مادرید است. ما همیشه متعهد و حامی هستیم و این باعث می‌شود افرادی که گاهی فراموش‌شده به نظر می‌رسند را فراموش نکنیم.
    موسسه رئال مادرید 68 مدرسه ورزشی در 32 کشور دارد و هنگامی که فصل به پایان برسد، 153 مدرسه خواهیم داشت که 23 هزار کودک را پوشش می‌دهند.»

pnugirl
    • n/a

نايب رئيس مالي باشگاه بارسلونا: نمي توانيم براي خريد فابرگاس بيش از 40 ميليون يورو بپردازيم

اين در حالي است که انتظار مي رفت بعد از تلاش هاي زياد بارسا براي خريد کاپيتان توپچي ها در تابستان گذشته، آنها در تابستان آينده پيشنهاد جديدي براي به خدمت گرفتن او ارائه دهند.
    خاوير فائوس، نايب رئيس بخش مالي باشگاه بارسلونا، اعلام کرد بودجه باشگاه براي خريد بازيکن در تابستان آينده چيزي نزديک به 40 ميليون يورو خواهد بود که شانس آبي و اناري ها براي خريد سسک فابرگاس را کاهش مي دهد.
    اين در حالي است که انتظار مي رفت بعد از تلاش هاي زياد بارسا براي خريد کاپيتان توپچي ها در تابستان گذشته، آنها در تابستان آينده پيشنهاد جديدي براي به خدمت گرفتن او ارائه دهند.
    اما فائوس در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد بودجه باشگاه براي خريد بازيکن، تاثير زيادي در توانايي آنها براي به خدمت گرفتن فابرگاس خواهد داشت.
    " اين مسئله روي خريد فابرگاس از آرسنال تاثير خواهد داشت. مسئله ديگر علاقه خود بازيکن براي آمدن به نوکمپ و توافقاتي که با مربي اش داشته است. او به ونگر قول داده که دو سال ديگر در اميريتس مي ماند.
    باشگاه نمي تواند بيشتر از اين مبلغ پرداخت کند، نه تنها براي خريد سسک، بلکه براي تقويت تيم براي فصل آينده. مسائل اقتصادي اجازه نمي دهد بيش از 40 ميليون به طور نقد براي خريد هزينه کنيم.
    ما سال گذشته براي خريد سسک 40 ميليون پوند به آرسنال پيشنهاد داديم اما آنها رد کردند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رئال در فکر درآوردن سسک از چنگ بارسلونا

سران باشگاه مادريدي تمايل زيادي دارندتا مانع از بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا شوند و او را به رختکن تيمشان بياورند.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، سران باشگاه رئال درحال انجام مذاکراتی هستند تا بتوانند سسک فابرگاس کاپیتان باشگاه آرسنال را به رختکن خودشان بیاورند و مانع از انتقال او به بارسلونا شوند
    فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال تمایل زیادی دارد تا با پرداخت 60 میلیون یورو ،سسک را به خدمت بگیرد تا بدین ترتیب علاوه براینکه این ستاره را از چنگال بارسا در می آورند، رختکن تیمشان را هم تقویت خواهند کرد.
    سران باشگاه بارسلونا در سالهای گذشته تلاش فراوانی کرد تا سسک را به رختکن تیمش بیاورد و به نظر می رسید که این اتفاق در تابستان پیش رو محقق خواهد شد.البته در این میان آرسن ونگر،مربی توپچی ها احتمال جدایی سسک از رختکن تیمش را رد کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برنامه بازيهاي هفته 23 لاليگا؛اتلتيکو- والنسيا، ديدار جذاب هفته

هفته بيست و سوم لاليگا شنبه شب با برگزاري 3 ديدار آغاز مي شود و درديدارهاي شب اول، اتلتيکومادريد ميزبان والنسيا خواهد بود. اسپورتينگ خيخون مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت وتيمهاي راسينگ و سويا مقابل هم قرار خواهند گرفت.
    سایر دیدارهای این هفته یکشنبه و دوشنبه برگزار خواهد شد. این در حالی است که در پایان هفته بیست و دوم رقابتها، بارسلونا با 61 امتیاز صدرنشین جدول است. رئال مادرید با 54 امتیاز در رده دوم است و تیمهای ویارئال،با 45 ، والنسیا با 44 و اتلتیک بیلبائو با 38 امتیاز در رده های بعدی هستند. اسپانیول، سویا، اتلتیکومادرید ،ختافه و سوسیداد هم در رده های ششم تا دهم قرار دارند.برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است: شنبه 23 بهمن (12 فوریه) اتلتیکومادرید - والنسیا (ساعت 20.30) اسپورتینگ خیخون- بارسلونا (ساعت 22.30) راسینگ سانتاندر- سویا (ساعت 0.30) یکشنبه 24 بهمن (13 فوریه) مالاگا- ختافه ( ساعت 19.30) رئال سوسیداد- اوساسونا ( ساعت 19.30) لوانته- آلمریا ( ساعت 19.30) ارکولس- ساراگوسا ( ساعت 19.30) دپورتیوو لاکرونیا – ویارئال (ساعت 21.30) اسپانیول- رئال مادرید (ساعت 23.30) دوشنبه 25 بهمن (14 فوریه) مایورکا- اتلتیک بیلبائو (ساعت 23.30)

صفحه 16 از 27 اولیناولین ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع