سلام دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنههههههههههههههههه
من کارشناسی نرم افزار دارم برای ارشد موندم بین نرم افزار و it و هوش مصنوعی .بازار کار برام خیلی مهمه
نمی دونم کدوم بازار کارش بهتره.
تاحالا هیچکی جوابمو نداده!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنههههههههههههههههه
من کارشناسی نرم افزار دارم برای ارشد موندم بین نرم افزار و it و هوش مصنوعی .بازار کار برام خیلی مهمه
نمی دونم کدوم بازار کارش بهتره.
تاحالا هیچکی جوابمو نداده!!!!!!!!!!!!!!!![]()
کارگاه رایگان انتخاب رشته کارشناسی ارشد
توسط مشاوران تحصیلی باتجربه مرکزمشاوره
برای رزرو کارگاه با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:021-66568050021-66568060
عزیزان شهرستانی که قادربه شرکت درکارگاه نیستندمیتوانندباشماره های ذکرشده تماس بگیرندتابصورت تلفنی ازمشاوران مرکزاستفاده نمایند
محتوای جلسه:1- بررسی دقیق نکات مهم دفترچه انتخاب رشته2- شناسایی و معرفی اصول اساسی انتخاب رشته3- مقایسه ظرفیت های سال 91 با دو سال گذشته (در همه گرایشها)4- ارائه جدول دانشگاه و نوع دوره آموزشی مورد پذیرش رتبه های سال های گذشته5- ارائه جدول مقایسه ظرفیت پذیرش دانشگاهها6- کارگاه پرسش و پاسخ7- ارائه مشاوره فردی توسط رتبه های تک رقمی سالهای گذشته (ویژه رشته های مدیریت اجرایی،mba،صنایع وسیستم)
موفقیت شماجوانان این مرزوبوم آرزوی ماست
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام بچه ها من حل المسایل معماری کامپیوتر و ریاضی 2 رو از اینترنت دانلود کردم ولی بلد نیستم براتون بذارم چیکار کنم؟![]()
سلام...وقتتون بخیر...من چندتا سوال دارم:
1.تو دانشگاه پیام نور،توی تابستون،معرفی به استاد میدن؟؟
2.درس معادلات رو اگه قبلا افتاده باشم،میتونم تطبیق بزنم؟؟
3.درس گرافیک سخته یا اسونه؟؟
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
به ادرس زیر مراجعه کنید
با سلام
1- توی تابستان فعلا معرفی به استاد نمیدهد الته بستگی به استاد و دانشگاه هم دارد
2- تاز زمانی که این درس رو قبول نشوید و با شرایط تطبیقی دانشگاه هم رعایت باشه بله میشه تطبیق بزنید
3- درس گرافیک هم سخت هست چون هم مباحث برنامه نویسی و هم مباحث ریاضی انگرال در ان هست.
موفق باشید
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
با سلام
من این ترم درس فناوری اطلاعات در مدیریت (مبانی فناوری اطلاعات)
دگرگونی سازمان ها در اقتصاد دیجیتالی رو دارم
که هیچ کتاب کمک آموزشی نداره
میخوام از دانشجویانی که این درس رو با نمره بالا پاس کردن بپرسم نحوه خوندن این درس به چه نحوی
هستش با توجه به اینکه حجم کتاب هم خیلی بالاست و مطالب هم وسیع هستش
راستی با زدن تست های چند سال اخیر چند درصد از تستهای امتحان رو میتونم مطمئن باشم که درست میزنم؟
5 نمره کلاسی گرفتم میخوام اگه خدا خواست با راهنمایی شما یک نمره خوب بگیرم
سپاسگذارم
با سلام
به نظره من بهترین راه حل خواندن کتاب بصورت ب فصل به فصل بصورت عمقی و دقیق حتما حتما برنامه ریزی شده از اقبل می باشد و اگر فرصت دارید خلاصه برداری کنید و حتما کلمات مخفف درون کتاب هم یادداش برداری کنید.
چون منبع این درس چند بار عوض شده نمی توان به نمونه سوالات گذشته اعتماد کرد و نهایتا از نمونه سوالات دو ترم پیش می توانید استفاده کنید چون از همین منبع معرفی شده در حال حاضر هست..
در کل درس ساده و قابل فهمی هست نسبت به سایر دروس ترم بالاتر چون بیشتر موضوعات و مباحث این درس موضوعات الکترونیکی عامیانه هست که بیشتر ماها باهاش در ارتباط هستیم بطور ناخوداگاه مثل بانداری الکترونیک و دولت الکترونیم و .....
موفق باشید
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید