سلام دوست گرامی
تبریک میگم انشاالله همیشه موفق و پیروز باشیببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدمبچه های ورودی جدید یه مقدار دیرتر میان دانشگاه ما یه دو جلسه ای از شما جلوتر میریم دانشگاه همیشه ورودی های جدید دیرتر میان2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .مگه ترم اول رو شما باید انتخاب واحد کنید ؟؟؟ اون رو که دانشگاه انتخاب واحد میکنه همیشه بر همین منوال بوده ترم اول رو دانشگاه مابقی ترمها خودتون اما کلمه عبور که همون شماره دانشجویی شما هست و رمز ورودتون هم شماره شناسنامه مال ما که یادمه اینجوری بود اما خب حتما زنگ بزنید از کارشناس رشته تون بپرسید یا اگه دیدید تلفنی جوابگو نیستن حضوری بریدانتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
نــــــــــــــــــــــــ ــه توقلمستان فقط ازمایشگاه ها برگزار میشد که از این ترم همه ازمایشگاه ها رفته گوهردشت قلمستان فقط واحد اداری هست جایی برای کلاس نداره دانشکده ادبیات تو دانشگاه تربیت معلم میدان حصارک هست .یه سوالم داشت کلاس ها دانشکده ادبیات تشکیل میشه یعنی همون میدان امامزاده حسن خیابان قلمستان یا جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا رو شکر فعلا همون جا هستیم