بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 15 از 117 اولیناولین ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يوفا دروازه بان بارسلونا را محروم كرد

کميته انضباطي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) 'خوزه پينتو' دروازه بان تيم بارسلوناي اسپانيا را به دليل رفتار غير ورزشي در جريان بازي با کوپنهاگن دانمارک، دو جلسه محروم کرد.

به گزارش سايت يوفا، اين دروازه بان در ديدار مقابل کوپنهاگن در گروه چهارم ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا در اتفاقي عجيب هنگامي که ''سزار سانتين'' مهاجم تيم مقابل به سمت دروازه مي‌رفت سوت زد و باعث شد او فکر کند در موقعيت آفسايد قرار گرفته و توپ را رها کند.
    اين بازي ادامه يافت و پينتو توانست موقعيت عالي سانتين را از او بگيرد.
    با توجه حکم جديد يوفا، پينتو 34 ساله دو بازي آينده بارسلونا در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا مقابل کوپنهاگن و همچنين پاناتينايکوس را از دست خواهد داد.
    باشگاه بارسلونا سه روز فرصت دارد تا به اين حکم اعتراض کند.
    بنابرگزارش ديگري در همين زمينه، تيم حقوقي باشگاه بارسلونا در حال تهيه فيلمي است تا نشان دهد که پينتو مرتبا براي جمع کردن حواس مدافعان سوت مي‌زند و اين اتفاق کاملا تصادفي بوده است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فوتبال تا جام جهاني 2014 متحول مي شود

فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) تصميم گرفته است تا با ارايه شيوه هاي نوين، سطح برگزاري مسابقات فوتبال را تا زمان برگزاري جام جهاني 2014 برزيل بهبود بخشد.

رييس فيفا اعلام کرده است که مي خواهد جام جهاني جذاب تري نسبت به مسابقات 2010 آفريقاي جنوبي برگزار شود.
    در اين رقابت ها هفت بازي از 64 مسابقه از جمله 6 ديدار دور نخست بدون گل تمام شد.
    پيدا کردن راه هاي جديدي براي تصميم گيري در مورد مسابقات مرحله گروهي و چگونگي داوري بازي ها نيز از جمله اهداف اين برنامه جديد فيفا اعلام شده است که ''کار گروه فوتبال 2014'' نام دارد.
    نفرات اين گروه را اعضاي کميته هاي فوتبال، فني، توسعه، پزشکي و داوران فيفا تشکيل مي دهند.
    به گفته بلاتر، اين کار گروه مشابه همان کاري را مي کند که بعد از بازي هاي کم گل جام جهاني 1990 ايتاليا انجام شد.
    بلاتر بعد از نشست دو روزه کميته اجرايي فيفا اظهار داشت: در جام جهاني 1990، فوتبال در بهترين سطح خود نبود. 20 سال بعد دوباره با همين مسئله مواجه شديم.
    فيفا همچنين در تلاش است سيستم عرضه بليت براي جام جهاني آينده را هم بهبود ببخشد و در همين راستا بلاتر با تشکيل گروهي که کنترل بيشتري روي سيستم توزيع بليت ها داشته باشد، موافقت کرده است.
    رييس فيفا در ادامه از بررسي آمادگي برزيل براي برگزاري جام جهاني بلافاصله بعد از اتمام تحقيقات در مورد پيشنهاد پرداخت رشوه در انتخاب ميزبان رقابت هاي 2018 و 2022 خبر داد و گفت: در هفته سوم ماه نوامبر به برزيل مي روم و اميدوارم با رييس جمهوري جديد اين کشور ملاقات کنم.
    در حال حاضر ''ديلما روسف'' و ''خوزه سرا'' دو نامزدي هستند که بر سر جانشيني ''لوييس ايناسيو لولا داسيلوا'' براي رياست جمهوري برزيل رقابت مي کنند.
    کميته اجرايي فيفا در نشست دو روزه خود تصميمات ديگري هم گرفته که به شرح زير است:
    - کنگره فيفا در سال 2011 در زوريخ از روز 31 مه تا اول ژوئن برگزار مي شود و در آن نمايندگان فدراسيون هاي عضو براي انتخاب رييس جديد اين فدراسيون رأي خواهند داد. بلاتر که قصد دارد براي چهارمين دوره به عنوان رييس انتخاب شود، همچنان يکه تاز است و هيچ رقيبي ندارد.
    - جايزه نقدي تيم ها در جام جهاني 2011 زنان مبلغ 6/7 ميليون دلاري اعلام شده است که افزايشي 2/1 ميليون دلاري نسبت به دوره گذشته را نشان مي دهد. اين رقابت ها قرار است از 26 ژوئن تا 17 ژوييه به ميزباني آلمان برگزار شود.
    - فيفا همچنين اختصاص 2 ميليون دلار بودجه ديگر به فدراسيون پاکستان براي بازسازي تأسيسات مربوط به فوتبال خود را که در اثر سيل از بين رفته است، تصويب کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ستاره هاي منچستر يونايتد در راه باشگاه الاهلي

رايان گيگز پيشنهادي نجومي را براي پايان دادن به دوره بازيگري اش در امارات عربي متحده دريافت کرده است .

این بازیکن که در بیش از بیست سال اخیر پیشنهادهای متعددی را برای انتقال به دیگر باشگاه های اروپا رد کرد و در یونایتد باقی ماند با شنیدن این پیشنهاد به فکر افتاده تا خلف وعده کند.باشگاه الاهلی امارات پیشنهاد حقوق هفتگی 200 هزار دلاری را به گیگز داده اما این بازیکن تنها هدف باشگاه اماراتی نیست و آنها در نظر دارند تا پل اسکولز و گری نویل را هم به این شهر بیاورند.
    پیش از آنها دیوید اولری انگلیسی به عنوان مربی این تیم به این شهر رفته بود. یکی از منابع مطلع در باشگاه یونایتد گفت :"رایان یکی از اسطوره های این باشگاه است و هنوز هم بخش مهمی از هویت باشگاه است و شاید حاضر نشود که به امارات برود اما اسکولز و نویل چنین جایگاهی را در باشگاه ندارند و احتمال اینکه مجذوب این دستمزد رویایی شوند بسیار است .قراردادهای گیگز 36 ساله و اسکولز و نویل 35 ساله در تابستان آینده به پایان می رسد. فابیو کاناوارو ایتالیایی که تابستان گذشته به الاهلی رفت حقوق هفتگی 110 هزار دلاری ازاین باشگاه دریافت می کند که معادل حقوق 200 هزار دلاری در انگلستان با محاسبه مالیات است . گیگز بیش از 847 بازی برای یونایتد انجام داده و نویل هم ششصدمین بازی اش را برای منچستر در مقابل استوک جشن گرفت .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اميدواري سرمربي فوتبال ليورپول به مالك جديد باشگاه

سرمربي تيم فوتبال ليورپول اميدوار است با توجه به حضور مالک جديد باشگاه بتواند در نيم فصل بازيکن جديدي به تيمش اضافه کند تا بتواند تيمش را به رد‌ه‌هاي بالاي جدول برساند.

در حالي که بيش از دو هفته از تغيير و تحول در باشگاه ليورپول مي گذرد و جان هنري به عنوان مالک جديد باشگاه انتخاب شده است، اين تيم همچنان روزهاي بحراني را تجربه مي کند و با 9 امتيازي که از 12 مسابقه به دست آورده در مکان هجدهم جدول قرار گرفته است. با اين وجود هاجسون معتقد است، سرمايه گذاري و خريد بازيکنان با کيفيت در نيم فصل مي تواند به ليورپول کمک شايان توجهي کند.
    هاجسون در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه ليورپول عنوان کرد: اگر مي خواهيم به آن سطحي که هواداران انتظار دارند برسيم، بايد هزينه‌ي آن را بپردازيم. مالک جديد باشگاه مي داند که اگر 20 ميليون يورو هزينه کند، بازيکني با ارزش 20 ميليون نصيب تيم مي شود.

هاجسون با اشاره به رقابت زياد باشگاه‌هاي معتبر بر سر خريد بازيکنان مستعد عنوان کرد: اگر بخواهيم با باشگاه‌هايي مانند بارسلونا، رئال مادريد و اينتر بر سر خريد بازيکن رقابت کنيم، بايد به گونه‌اي عمل کنيم که براي بازيکنان جذاب باشيم و آنها در ذهنشان آرزوي حضور در ليورپول را داشته باشند.

سرمربي ليورپول در ادامه افزود: من هم مانند تمام مربيان از هم اکنون به نيم فصل و نقل و انتقالات فکر مي کنم و نگران وضعيت خريد بازيکنان جديد هستم. با اطمينان مي گويم که به فکر تقويت نيمکت خود هستيم و مسلما در نيم فصل بازيکنان جديدي به تيم اضافه خواهند شد.

هاجسون با اشاره به رقم بالاي برخي بازيکنان در فصل نقل و انتقالات گفت: به نظر من مي توان براي بازيکنان ضعيف پول زيادي پرداخت کرد و يا برعکس بازيکنان با کيفيت را با رقم اندکي به تيم اضافه کرد. اين مساله کاملا به ديد باشگاه و نماينده‌اي که براي خريد بازيکنان ارسال مي شود، بستگي دارد.

سرمربي ليورپول در پايان درباره‌ي خريد بازيکنان آزاد اظهار کرد: به نظر من صرف اين که يک بازيکن آزاد اعلام شده و خريد او هزينه‌اي براي باشگاه نخواهد داشت، تضمين کننده‌ي خريد خوب نيست. بايد به دقت وضعيت بررسي شود تا مشخص شود بازيکني که آزاد اعلام شده به درد تيم مي خورد يا خير.
    ليورپول تابستان امسال جو کول را که از سوي باشگاه چلسي آزاد اعلام شده بود را بدون اندکي تامل خريداري کرد اما کول هرگز نتوانست روزهاي خوبش در جمع آبي‌هاي لندن را تکرار کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قانون آفسايد امتياز ناعادلانه براي مهاجمان است

سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس قانون کنوني آفسايد را امتيازي غير منصفانه براي مهاجمان مي داند.

''آرسن ونگر'' پس از آن وارد بحث در مورد قانون آفسايد شده است که گل جنجالي ''تئو والکات'' مقابل نيوکاسل در بازي چهارشنبه شب دو تيم درست اعلام شد.
    اين گل در حالي درست اعلام شد که ظاهرا همزمان ''نيکلاس بندتنر'' هنگام برگشت از موقعيت آفسايد با ''مايک ويليامسون'' مدافع نيوکاسل برخورد کرده است.
    ونگر معتقد است داوران با اعلام گل والکات تصميم درستي گرفتند اما گاهي ابهاماتي هم وجود دارد.
    سرمربي آرسنال گفت: تنها چيزي که گاهي مرا اذيت مي کند، هنگامي است که بازيکني 10 يارد در آفسايد باشد و با اولين پاس گل از گوشه توپ را وارد دروازه کند. اين مسئله کمي ناعادلانه است.
    وي افزود: اين يعني قضاوت در هنگامي که توپ در جريان است و بازيکن از موقعيت خود سوء استفاده مي کند. ''تيه ري هانري'' استاد استفاده از چنين موقعيت هايي است. او با هوشياري بيشترين استفاده را از اين قانون مي کند و مدافعان مياني را به عمق مي راند. البته استفاده از اين تاکتيک عمدي نيست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چرا مدافعان توپ طلا نمي گيرند؟

کارلو آنچلوتي با تقدير از اشلي کول به عنوان بهترين مدافع چپ جهان، از نبودن اسم اين بازيکن در فهرست نامزدهاي دريافت توپ طلاي جهان انتقاد کرد.

اشلي کول 29 ساله که به عقيده‌ي بسياري از کارشناسان يکي از بهترين مدافعان جهان است، مورد تمجيد و حمايت کارلو آنچلوتي قرار گرفته است.
    سرمربي آبي‌هاي لندن با انتقاد از قرار نگرفتن نام اشلي کول در فهرست نامزدهاي بهترين بازيکن جهان در سال 2010 عنوان کرد: همه مي دانند که اشلي کول بهترين مدافع چپ حال حاضر جهان است. البته با توجه به اين که معمولا هافبک‌ها و مهاجمان در فهرست بهترين بازيکنان دنيا قرار مي گيرند، مدافعان کار بسيار سختي پيش رو دارند تا بتوانند در اين فهرست قرار بگيرند. چرا مدافعان نبايد توپ طلا دريافت کنند؟
    آنچلوتي در ادامه افزود: بازيکني مانند پائولو مالديني واقعا شايسته‌ي دريافت توپ طلاي جهان بود، اما تنها دليلي که اين عنوان را کسب نکرد اين بود که يک مدافع بود. اشلي کول فصل گذشته واقعا عالي بازي کرد و هم در حمله و هم در دفاع نمايش خوبي داشت. حتي گل زد و پاس گل هم داد.
    آنچلوتي در پايان گفت: کول و مالديني از لحاظ بدني و تفاوت هايي با هم دارند، اما از لحاظ عملکرد حرفه‌ايي و شخصيت شباهت زيادي با هم دارند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گوارديولا: رئال مادريد يك درصد هم دغدغه من نيست

سرمربي بارسلونا گفت: مطمئن باشيد رئال مادريد حتي به ميزان يک درصد هم دغدغه من نيست.

جوزپه گوارديولا تصريح کرد: اگر دوست داريد من هم با هيجان از ال کلاسيکو دربي حرف بزنم مشکلي نيست شما خودتان بگوييد که چه تيتري لازم داريد من همان جملات را مي‌گويم.
    گوارديولا که از انتشار مصاحبه‌اي تحريف شده در يکي از روزنامه‌هاي کاتالونيا به شدت عصباني بود اظهار داشت: با بزرگ کردن بازي با رئال مادريد بيهوده حريف کوچک ما را بزرگ مي‌کنيد. من احترام زيادي براي مربي رئال مادريد قايل هستم و هميشه گفته‌ام دوست دارم مثل او در جهان فوتبال باشم اما اين دليل نمي‌شود براي بازي با تيم او استرس داشته باشم، رئال مادريد تيمي نيست که به خاطرش مضطرب باشيم.
    گوارديولا در پايان عنوان کرد: شرايط تيمي بسيار خوب است و براي صدرنشيني کاملا آماده‌ايم.
    گفتنی است، بارسلونا امشب برابر سويا در نيوکمپ صف‌آرايي مي‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جشن 50 سالگي ديه گو مارادونا

"ديه گو مارادونا" بازيکن و سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال آرژانتين، روز شنبه 50 سالگي خود را جشن گرفت.

مارادونا در حالی پنجاهمین سالگرد تولد خود را جشن می گیرد که از دو چیز به دور است: فوتبال و عامه مردم. بهترین بازیکن تاریخ فوتبال آرژانتین که پس از ناکامی در رقابت های جام جهانی 2010 از سمت خود برکنار شد، هنوز امیدوار است که دوباره هدایت تیم ملی کشورش را در دست بگیرد.
    مارادونا گفت: می دانم که بالاخره روزی به تیم ملی برمی گردم. این ، تقدیر من است. منتظر می مانم.
    مارادونا که امروز 50 ساله شده، پیش از این یک بار به دلیل مشکلات قلبی تا آستانه مرگ هم پیش رفت ضمن اینکه در سال های نه چندان دور هم با مشکل اعتیاد دست به گریبان بوده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مارادونا: مربي گري در انگليس را دوست دارم

ديگو آرماندو مارادونا از علاقه‌اش به مربي گري در ليگ برتر انگليس خبر داد.

مارادونا هدايت تيم ملي آرژانتين در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را بر عهده داشت و در حالي که همه چيز براي اين اسطوره‌ي فوتبال به خوبي پيش مي رفت، شکست سنگين 4 بر صفر مقابل آلمان به روياهاي نابغه‌ي فوتبال دنيا پايان داد و فدراسيون فوتبال آرژانتين او را از کار برکنار کرد.
    مارادونا در گفت و گو با اسکاي اسپورت درباره‌ي علاقه‌اش به مربي گري در ليگ جزيره گفت: دوست دارم در انگليس مربيگري کنم. ليگ انگليس تيم‌هاي بزرگ و با شخصيتي دارد و بازيکنان بزرگي در آن توپ مي زنند.
    اسطوره‌ي فوتبال جهان در ادامه گفت: فقط يک مشکل وجود دارد؛ اين که تمام تيم‌هاي ليگ انگليس در حال حاضر مربي دارند، اما اگر پيشنهادي ارائه شود مطمئنا خواهم پذيرفت.
    در آغاز ليگ برتر انگليس، مارتين اونيل از سرمربيگري آستون ويلا استعفا داده بود و مارادونا به طور ضمني از علاقه‌اش براي هدايت اين تيم خبر داده بود، اما سران باشگاه آستون ويلا در نهايت سراغ ژرارد هوليه رفته و اين مربي فرانسوي هدايت ويلا را بر عهده گرفت.
    مارادونا درباره‌ي آستون ويلا عنوان کرد: هيچ کس به من پيشنهادي ارائه نکرد، اما مطمئنم روزي به تيم ملي باز خواهم گشت. تيم ملي سرنوشت و تقدير من است.
    مارادونا درباره‌ي اخراجش از تيم ملي گفت: آنها ناجوانمردانه من را از تيم ملي اخراج کردند. آنها شايسته‌ي هيچ واژه اي نيستند. امروز حالم خوب است و دوست ندارم در مورد افردي که لياقت ندارند، صحبت کنم. اما دلم براي تيم ملي تنگ شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کفش تازه رونالدو در دربي مادريد رونمايي مي‌شود

مهاجم پرتغالي رئال مادريد اسپانيا در دربي مادريد از کفش تازه خود رونمايي مي‌کند.

کمپاني نايک که تلاش مي‌کند در فضاي کاملا آديداسي رئال مادريد، خودي نشان دهد در دربي مادريد کفش‌ تازه رونالدو را معرفي مي‌کند.
    اين کفش که مدلي رسمي و مخصوص ميهماني دارد با طرح پوست پلنگ و به رنگ سفيد و مشکي و طلايي آراسته شده است.
    استوک‌هاي اين کفش فوتبال به آخرين تکنولوژي روز دنيا تجهيز شده و کپسول‌هايش هر 10 دقيقه يک بار فضاي داخلي خود را باز‌آرايي کرده و پر از هوا مي‌شوند.
    رونالدو پيش از اين نيز با پوشيدن کفش‌هايي عجيب به رنگ بنفش، ليموئي و سبز تعجب هواداران را برانگيخته و اين بار براي اولين بار کفش ورزشي در قالب کفش ميهماني را انتخاب کرده است.
    گفتنی است، دربي مادريد بين رئال مادريد و اتلتيکو مادريد 16 آبان در برنابئو برگزار مي‌شود.

برچسب برای این موضوع