بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 15 از 27 اولیناولین ... 5131415161725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 از مجموع 269

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال اسپانیا 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آدبايور: بايد از مورينيو تشكر كنم

مهاجم توگوئي رئال مادريد از فرصتي که مورينيو در اختيارش قرار داده ممنون و سپاسگزار است.

امانوئل آدبايور در دومين حضورش با پيراهن رئال مادريد دومين گلش را به ثمر رساند تا يکي از خريدهاي موفق رئال لقب بگيرد.
    آدبايور در پايان ديدار مقابل سوسيداد گفت: از اينکه در رئال بازي مي‌کنم بسيار خوشحالم. در رئال همه مي‌خواهند در ترکيب ثابت قرار گيرند و من توانستم تمام 90 دقيقه درزمين بازي کنم . به همين دليل احساس بسيار خوبي دارم. البته اين را هم بايد بگويم که هم تيمي‌هايم به من کمک مي‌کنند تا شرايط براي من آسان شود.
    مهاجم پيشين تيم فوتبال آرسنال ادامه داد: رفته رفته به وضعيت ليگ اسپانيا عادت مي‌کنم. فعلا که رابطه خوبي با مورينيو دارم. او به من فرصت بازي کردن داده و با توجه به اعتقادي که به من دارد کار برايم راحت‌تر مي‌شود. بابت اين مسئله بايد از او تشکر کنم.
    آدبايور درپايان درباره مشکل زبان هم گفت: کم‌کم اسپانيولي را ياد مي‌گيرم تا بتوانم راحت‌تر با ديگران ارتباط برقرار کنم. از اينکه در بزرگترين تيم جهان بازي مي‌کنم بسيار خوشحالم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آقاي خاص 16 هفته زودتر تسليم گوارديولا شد
    مورينيو: دوم هم بشويم اتفاقي نمي‌افتد!

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد عملکرد شاگردانش را در پيروزي 4 بر يک مقابل رئال سوسيداد ستود.

تيم فوتبال رئال مادريد در هفته بيست و دوم رقابتهاي لاليگا در ورزشگاه خانگي‌اش سانتياگو برنابئو سوسيداد را با نتيجه 4 بر يک در هم کوبيد تا اختلاف امتيازش با بارسلونا را به هفت امتياز کاهش دهد.
    ژوزه مورينيو درپايان اين ديدار گفت: تيم ما اين قابليت را دارد که از بازيکنانش به صورت چرخشي استفاده کند. با استفاده از اين مسئله مي‌توانم به بعضي بازيکنانم استراحت بدهم تا در دقايق حساس بازي وارد ميدان شوند و نتيجه را رقم بزنند.
    سرمربي 47 ساله رئال مادريد ادامه داد: به اينجا آمدم تا تلاشم را براي قهرمان کردن تيم انجام دهم اما هيچ اتفاقي نمي‌افتد اگر در پايان فصل تيم من دوم شود. تنها چيزي که براي من اهميت دارد اين است که تا آخرين لحظه دست از تلاش براي قهرمان شدن نکشيم و اميدوارانه کار را دنبال کنيم. اگر کارمان را به خوبي انجام دهيم و در پايان دوم هم شويم مي‌توانيم سرمان را بالا بگيريم و به تعطيلات برويم. هر چند روي کاغذ هنوز شانس زيادي براي قهرماني داريم.
    بهترين مربي جهان در سال 2010 ادامه داد: عملکرد رونالدو و روند گلزني او در لاليگا فوق‌العاده بوده و حتي اگر تا پايان فصل هم ديگر هيچ گلي به ثمر نرساند باز هم با تعداد گلي که زده خوب کار کرده است. اين مسئله‌اي است که دوست دارم به آن اشاره کنم. اين موضوع درباره بقيه بازيکنانم صحت دارد. رونالدو بازيکني است که هميشه تا آستانه مرز توانايي‌هايش در زمين تلاش مي‌کند و تمام وجودش را براي موفقيت تيم مي‌گذارد. اگر يک روز گل هم نزند مهم نيست.
    مورينيو عملکرد مهاجم تازه وارد تيمش را نيز مورد ستايش قرار داد و گفت: آدبايور بازي بسيار خوبي انجام داد و نشان داد که به چه دليل رئال روي او دست گذاشته است. ما دو مهاجم داريم که با سبک بازي متفاوت، بهترين عملکردشان را به نمايش مي‌گذارند. کريم بنزما 85 دقيقه مقابل سويا بازي کرد و احتمالا هفته آينده مقابل برزيل هم در بازي دوستانه به ميدان خواهد رفت. به همين دليل بود که از آدبايور استفاده کردم. از هر دو بازيکن راضي هستم و وضعيت ما در حال حاضر عالي است.
    مورينيو که در نشست خبري اصرار زيادي داشت از تک‌تک بازيکنانش نام ببرد در ادامه سخناني درباره مسعود اوزيل عنوان کرد و گفت: اوزيل بازيکني است که احساس مسوليت زيادي نسبت به تيم ما و تيم ملي آلمان دارد و در مقابل مسوليتي که در قبال اين دو تيم دارد تاکنون به خوبي واکنش نشان داده است. او امروز به جاي دي‌ماريا بازي کرد و با نمايش خوبي که داشت فضاي زيادي را براي ديگر بازيکنان به وجود آورد. او بازيکني استثنايي براي رئال مادريد در 10 سال آينده خواهد بود.
    لاسانا ديارا بازيکن بعدي بود که مورينيو درباره او به اظهارنظرپرداخت و گفت: لاس يکي از 13، 14 بازيکن تيم من است که به راحتي مي‌تواند درترکيب اوليه قرار گيرد. گاراي و مارسلو هم در دفاع خوب کار مي‌کنند. وضعيت کاکا هم بهبود يافته و مي‌تواند يک ساعت بازي کند نه بيشتر.
    تيم فوتبال رئال مادريد که در هفته‌هاي اخير لاليگا يک تساوي و يک شکست را تجربه کرده هم اکنون با 7 امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در مکان دوم جدول رده بندي لاليگا قرار دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يك ركورد رويايي براي كريس

مهاجم پرتغالي رئال مادريد در 51 بازي خود با لباس اين تيم در لاليگا 51 گل به ثمر رسانده و رکورد گلزني در تاريخ اين باشگاه را به نام خود ثبت کرده است.

به نقل از مارکا اسپانيا، کريستيانو رونالدو با 25 گل زده در رتبه اول جدول گلزنان لاليگا قرار دارد و ليونل مسي با 24 گل زده رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
    کريس در 51 بازي خود براي رئال مادريد 51 گل به ثمر رسانده و اين يعني اين که اين بازيکن در رسانه‌هاي اروپايي حتي نزد منتقدين خشمگين خود نيز نعمتي بزرگ براي رئال مادريد محسوب مي‌شود.
    رونالدو در چهار بازي با لباس رئال مادريد گل نزده است. (دو بازي در لاليگا و دو مسابقه در کوپادل‌ري)
    هيچ شماره 9 يا بازيکن بزرگي در تاريخ رئال مادريد از جمله پوشکاش، دي استفانو، پائينيو، اوگو سانچس، رونالدو برزيلي و فان نيستلروي نتوانسته‌اند مانند کريستيان رونالدو به چنين رکورد ارزشمندي دست پيدا کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خورخه والدانو: رونالدو دي استفانو مي شود نه مسي!

خورخه والدانو در واکنش به اظهارات سرمربي آتلتيکومادريد که مسي را دي استفانوي قرن بيست و يکم ناميده بود، گفت: رونالدو دي استفانو قرن بيست و يکم مي شود.

تيم فوتبال رئال مادريد با درخشش کريستيانو رونالدو، سوسيداد را با نتيجه 4 بر يک شکست داد. ستاره پرتغالي کهکشاني‌ها که هفته گذشته بيست و شش ساله شد دو بار براي تيمش گلزني کرد تا تعداد گل هايش را بعد از 22 هفته به عدد 24 برساند و در کنار مسي در صدر جدول گلزنان جاي بگيرد. البته رونالدو نسبت به مسي دقايق بيشتري بازي کرده و 4 گل هم ار روي نقطه پنالتي به ثمر رسانده است.
    مدير ورزشي رئال مادريد با تمجيد از عملکرد کريستيانو رونالدو عنوان کرد: حضور بازيکناني مانند مسي و رونالدو در لاليگا امتياز بزرگي براي ليگ اسپانيا به شمار مي رود. با اين حال فکر مي کنم رونالدو، دي استفانو قرن بيست و يکم خواهد شد نه ليونل مسي چرا که رونالدو پيراهن همان تيمي را بر تن دارد که دي استفانو داشت.
    سرمربي تيم فوتبال آتلتيکومادريد پس از قبول شکست 3 بر صفر مقابل بارسلونا که با هت تريک مسي به دست آمد گفته بود که چنين پديده‌اي را تاکنون مشاهده نکرده(!) و مسي دي استفاوني قرن 21 خواهد شد.
    والدانو در ادامه درباره‌ي بازي مقابل سوسيداد عنوان کرد: با 3 گلي که در نيمه نخست به ثمر رسانديم کار براي ما آسان‌تر و باعث شد که در نيمه دوم کار را راحت تر دنبال کنيم. بازي در سطح بالايي برگزار شد و نتيجه هم با آنچه انتظارش را داشتيم مطابقت داشت.
    والدانو با تقدير از عملکرد مهاجم توگويي تازه وارد کهکشاني‌ها هم گفت: آدبايور روز به روز بهتر مي شود و در تيم جا مي افتد.
    تيم فوتبال رئال مادريد با وجود پيروزي مقابل سوسيداد همچنان با 7 اختلاف امتياز نسبت به بارسلونا در مکان دوم جدول حضور دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تغييرات مالك هندي باشگاه ريسينگ سانتاندر/ ميگوئل آنخل به همكاري‌اش پايان داد

سرمربي تيم فوتبال ريسينگ سانتاندر براي پايان همکاري با باشگاه به توافق رسيد.

پايگاه اينترنتي رسمي باشگاه ريسينگ با اعلام اين خبر نوشت که قرارداد ميگوئل آنخل با توافق دوطرفه فسخ شده و اين مربي ديگر روي نيمکت تيم نخواهد نشست.
    مربي پرتغالي پس از اين توافق با کادر فني و بازيکنان خداحافظي و پس آن تصميمش را در نشست خبري به طور رسمي اعلام کرد.
    آنخل 55 ساله پيش از اين در فاصله‌ي سالهاي 2006 تا 2007 هم هدايت ريسينگ را بر عهده داشت.
    علي سيد،‌ تاجر هندي که مدتي است باشگاه را خريداري کرده، قصد دارد با سرمايه گذاري تحولاتي در تيم ايجاد کند.
    ميگوئل آنخل پنجمين سرمربي در لاليگا است که از نيمکت تيمش جدا مي شود. پيش از اين تيمهاي ساراگوسا، آلمريا، مالاگا و سويا در کادر فني خود دست به تغيير زده بودند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرخيو راموس: به نظر من رونالدو بهتر از مسي است

مدافع اسپانيا و رئال مادريد مي‌گويد رونالدو را به مسي ترجيح مي‌دهد.
    سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید گفته اگر قرار بود مجبور شود از بین کریستیانو رونالدو و لیونل مسی یکی را برای تیمش انتخاب کند، رونالدو را برمی‌گزید.

این مدافع کناری در اردوی تیم ملی اسپانیا در لاس روساس پیش از دیدار دوستانه چهارشنبه مقابل کلمبیا صحبت می‌کرد.

بحث در این باره با حرف‌های کیکه سانچس فلورس، مربی اتلتیکو مادرید دوباره شروع شده. او گفته بود مسی دی‌استفانو قرن 21 است.

راموس گفت: «پاسخ این پرسش بستگی به این دارد که از که بپرسید. من ترجیح می‌دهم با کریستیانو هم‌بازی باشم، چون او در تیم من بازی می‌کند.»

مدافع سابق سویا همچنین فرناندو تورس را تشویق کرد که از لیورپول به چلسی رفت: «برای تورس بهترین آرزوها را در تیمی مانند چلسی دارم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تاکيد آقاي خاص بر انتقام سخت از بارسلونا
    مورينيو: 5 بر صفر براي فراموش كردن نيست

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نتيجه 5 بر صفر براي فراموش کردن نيست؛ بلکه بايد آن را مدام به ياد آورد.

به نقل از خبرگزاري افه اسپانيا، خوزه مورينيو تصريح کرد: برخي از همکارانم در رئال مادريد تلاش دارند شکست 5 بر صفر را از ياد ببرند؛ اما اين درست نيست. هرگز نبايد فراموش کنيم در نيوکمپ تحقير شده‌ايم. بايد هر روز به همه بازيکنان يادآور شد که با نتيجه 5 بر صفر از بارسلونا شکست خورده‌ايد.
    وي ادامه داد: انتقامي سخت در راه است. رئال مادريد در برنابئو براي شکست دادن بارسلونا لحظه‌شماري مي‌کند. ما به فينال کوپادل‌ري فکر نمي کنيم چرا که مهم بازي با بارسا در برنابئو است و فينال ربطي به فضاي لاليگا ندارد. اگر در برنابئو پيروز نشويم، فينال جام حذفي فرصتي ديگر براي ما نيست و کار براي ما تمام خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدافع بارسلونا به شدت از عملکرد مقامات باشگاه در قبال تعهدات مالي و اداري انتقاد کرد.

به نقل از رويترز، دانيل آلوس بازيکن اثرگذار تيم فوتبال بارسلونا مدتي است مانند گذشته بازي نمي‌کند و به شدت از سوي هواداران و رسانه‌هاي کاتالونيا تحت فشار است.
    وي در واکنش به انتقادات روزنامه‌ها گفت: هرگز کم‌کاري نکرده‌ام. اگر مشکلي هست، از سوي مقامات است. يک آدم آهني نيستم. بدرفتاري و بدقولي مسئولين در قبال تمديد قرارداد روي کار من هم اثر مي‌گذارد.
    آلوس ادامه داد: براي تمديد قرارداد التماس نخواهم کرد. اگر بارسلونا قراردادم را آنطور که وعده داده بود، تمديد نکند، دليلي براي ماندن در اين تيم وجود نخواهد داشت.
    بازيکن برزيلي بارسلونا تصريح کرد: براي تيمم با تمام وجود زحمت کشيده‌ام و هرگز مديون هواداران نيستم. باشگاه است که بايد به وعده خود عمل کند؛ در غير اينصورت به يکي از حداقل هشت پيشنهاد رسمي خود در فصل نقل و انتقالات تابستاني پاسخ مثبت خواهم داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

والدانو: براي انتقام از بارسا به مورينيو نياز داريم

نايب رئيس باشگاه رئال مادريد با اظهار نظري کنايه‌آميز انتقام از بارسلونا را تنها راه براي ابقاي مورينيو توصيف کرد.

به نقل از آس اسپانيا، خورخه والدانو بازيکن اسبق تيم فوتبال رئال مادريد اين روزها به يکي از منتقدين جدي مورينيو تبديل شده و تلاش فلورنتينو پرس در سمت مديرعامل باشگاه نيز راه به جايي نبرده است.
    وي در اظهارنظري کنايه آميز همزمان با حمايت هنرمندانه از مورينيو فشار رسانه‌اي بر دوش آقاي خاص را افزايش داد.
    والدانو گفت: مسلم است که براي انتقام از بارسا به مورينيو نياز داريم و اگر مورينيو نباشد قار به انجام اين کار نيستيم، مورينيو بايد ثابت کند که شکست 5 بر صفر يک حادثه بوده و اگر اينطور نشود واقعا نمي‌دانم او چه حرفي براي گفتن خواهد داشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ميشل پلاتيني: مسي الماس بارسلوناست

ميشل پلاتيني، رئيس يوفا، با ستايش از ليونل مسي، برنده توپ طلاي جهان در سال 2010، او را الماس تيم بارسلونا توصيف کرد.

اين ستاره آرژانتيني با پشت سر گذاشتن ژاوي و اينيستا، هم تيمي هايش در تيم بارسا براي دومين سال پياپي اين جايزه را از آن خود کرد.
    پلاتيني که خود بين سال هاي 1983 تا 1985 سه بار پياپي اين جايزه را از آن خود کرد، تاکيد کرد که مسي قابليت هاي فردي را در سطح متفاوتي به نمايش مي گذارد.
    او در گفتگو با نشريه اکيپ گفت:" مسي الماس يک تيم فوق العاده است. ساير بازيکنان بزرگ بارسا مانند ژاوي، اينيستا، پويول و پيکه به او نياز دارند."
    پلاتيني در مورد اينکه بعضي ها مسي را بهترين بازيکن تاريخ فوتبال مي دانند، گفت:" براي چنين اظهارنظري کمي زود است. اين سوالي است که بايد 2-3 سال ديگر به آن پاسخ داد.
    هر نسلي بازيکنان بزرگي دارد وهر نسل فکر مي کند که اين بازيکنان بهترين هاي تاريخ هستند."

صفحه 15 از 27 اولیناولین ... 5131415161725 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع