نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH دقیقا داغونم حوصله ندارم آخه چی شد؟؟؟ میخای باهم حرف بزنیم؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan آخه چی شد؟؟؟ میخای باهم حرف بزنیم؟؟ غیبت کردین هان؟؟؟؟ نه بابا بیخیال خودم کنار میام با این موضوع ....
نوشته اصلی توسط javad jan دقیقا بازی به تقلبش قشنگه دیگه پس باید بیای با من بازی کنی یطوری سرت کلاه بزارم که تا آخر بازی هم دستت نیاد چی بود جریان ممنون از لطف بزرگی که در حق من میکنی
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH غیبت کردین هان؟؟؟؟ نه بابا بیخیال خودم کنار میام با این موضوع .... یهو غیبت زد خب ترسیدیم دیگه من راه حل های خوبی دارم میخواهی در اختیارت قرار میدم
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH غیبت کردین هان؟؟؟؟ نه بابا بیخیال خودم کنار میام با این موضوع .... ایشالا که هرچی صلاحته همون پیش بیاد
نوشته اصلی توسط محدیس ممنون از لطف بزرگی که در حق من میکنی وظیفست خواهر
نوشته اصلی توسط javad jan ایشالا که هرچی صلاحته همون پیش بیاد ان شاء الله نوشته اصلی توسط محدیس یهو غیبت زد خب ترسیدیم دیگه من راه حل های خوبی دارم میخواهی در اختیارت قرار میدم با همون راه حلات میکشمت محدیس
ترسناک شدی
نه نشدم زندگی آدما چرا اینقد بالا پایین داره؟؟؟
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH نه نشدم زندگی آدما چرا اینقد بالا پایین داره؟؟؟ چون اگه بالا و پایین نداشت میشد راکت و گند میزدیم پس باید بالا و پایین بره تا تحرک داشته باشیم
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن