سال آينده در جمعآبيها خواهم بود
ميداودي: براي بازگشت به استقلال لحظهشماري ميكنم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براي تمرين وبازي کردن در استقلال لحظهشماري ميکنم.
ميلاد ميداودي در خصوص برنامههاي درمان و آماده سازياش در روزهاي اخير گفت: طبق برنامه روزانه سه مرحله تمريني و درماني دارم، صبحها همراه با دکتر نوشادي در مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات با وزنه را انجام ميدهم، سپس در کلينيک استقلال و زير نظر همکاران دکتر نوروزي به فيزيوتراپي ميپردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درماني ميشوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداي سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبک و نرم دوي را شروع کنم.
وي درباره مدت زمان درمان پاي آسيب ديدهاش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحي قرار گرفتم و پزشکان تشخيص داده بودند که چهار ماه بعد از انجام عمل ميتوانم تمرينات سبک و آمادهسازي را شروع کنم. حدود 75 روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يکصدمين روز پس از عمل جراحي در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوي را آغاز کنم.
ميداودي با اشاره به توصيه پزشکان عنوان کرد: دکتر رازي و دکتر نوروزي اتفاق نظر دارند که نبايد براي بازگشت مجدد به ميادين عجله کنم. دکترها معتقدند که بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با کسب بهبودي و آمادگي کامل بتوانم در مسابقات رسمي استقلال حضور داشته باشم. من که براي حضور در تمرينات و بازيها لحظه شماري ميکنم، اما بايد به توصيه پزشکان عمل کنم تا در آينده مشکلي پيش نيايد و بتوانم طي دراز مدت در خدمت تيمم باشم.
مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از نتايج خوب استقلال در هفتههاي اخير گفت: خيلي دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يک جام قهرماني کسب کنيم. هر چند که اکنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفي شانس قهرماني دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدي باشيم.