بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 141 از 151 اولیناولین ... 4191131139140141142143 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,401 تا 1,410 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حواشي پاس ادامه دارد
    مديرعامل باشگاه پاس استعفا کرد

مديرعامل باشگاه پاس همدان با اعلام کناره گيري از سمت خود در اين باشگاه گفت: تصميم گرفتم با شرايطي که تيم پاس همدان دارد ديگر با اين باشگاه همکاري نکنم.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم ملاحی صبح امروز دوشنبه و پس از مشکلاتی که در اداره باشگاه پاس با آن روبه‌رو بود با اعلام استعفای خود به هیئت مدیره باشگاه رسما از این سمت کناره گیری کرد.
    وی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید این خبر در خصوص دلایل کناره گیری خود از مدیرعاملی باشگاه پاس همدان اظهار داشت: شرایط برای ادامه همکاری مناسب نبود و به همین دلیل ترجیح دادم این مسئولیت را به فرد دیگری واگذار کنم.
    وی تصریح کرد: من پیش از این نیز دو بار استعفا داده بودم ولی با استعفای من موافقت نشده بود. این بار تصمیم گرفتم با شرایطی که تیم پاس همدان دارد دیگر با این باشگاه همکاری نکنم.
    ملاحی برای مدیریت باشگاه پاس آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم با رفتن ملاحی مشکلات تیم پاس همدان برطرف شود و این باشگاه بتواند به جایگاه واقعی خود در فوتبال کشور باز گردد.
    مدیرعامل مستعفی تیم پاس همدان در مورد کناره گیری سایر اعضای مدیریتی تیم پاس همدان گفت: از وضعیت آنها اطلاعی ندارم و تنها می توانم در مورد خودم اظهارنظر کنم و اینکه دیگر در تیم پاس مسئولیتی ندارم.
    تیم فوتبال پاس همدان در جدول رده بندی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با 21 امتیاز رتبه هفدهم را در اختیار دارد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سال آينده در جمع‌آبي‌ها خواهم بود
    ميداودي: براي بازگشت به استقلال لحظه‌شماري مي‌كنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براي تمرين وبازي کردن در استقلال لحظه‌شماري مي‌کنم.

ميلاد ميداودي در خصوص برنامه‌هاي درمان و آماده سازي‌اش در روزهاي اخير گفت: طبق برنامه روزانه سه مرحله تمريني و درماني دارم، صبح‌ها همراه با دکتر نوشادي در مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات با وزنه را انجام مي‌دهم، سپس در کلينيک استقلال و زير نظر همکاران دکتر نوروزي به فيزيوتراپي مي‌پردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درماني مي‌شوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداي سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبک و نرم دوي را شروع کنم.
    وي درباره مدت زمان درمان پاي آسيب ديده‌اش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحي قرار گرفتم و پزشکان تشخيص داده بودند که چهار ماه بعد از انجام عمل مي‌توانم تمرينات سبک و آماده‌سازي را شروع کنم. حدود 75 روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يکصدمين روز پس از عمل جراحي در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوي را آغاز کنم.
    ميداودي با اشاره به توصيه پزشکان عنوان کرد: دکتر رازي و دکتر نوروزي اتفاق نظر دارند که نبايد براي بازگشت مجدد به ميادين عجله کنم. دکترها معتقدند که بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با کسب بهبودي و آمادگي کامل بتوانم در مسابقات رسمي‌ استقلال حضور داشته باشم. من که براي حضور در تمرينات و بازي‌ها لحظه شماري مي‌کنم، اما بايد به توصيه پزشکان عمل کنم تا در آينده مشکلي پيش نيايد و بتوانم طي دراز مدت در خدمت تيمم باشم.

مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از نتايج خوب استقلال در هفته‌هاي اخير گفت: خيلي دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يک جام قهرماني کسب کنيم. هر چند که اکنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفي شانس قهرماني دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدي باشيم.

ss501 آواتار ها
    • 14

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مبارکه
    راه های ارتباطی

زیادی اپدیتین نه؟

pnugirl
    • n/a

پروین:فعلا تمرینات استیل آذین را زیر نظر می گیریم تا وضعیت نیمکت تیم مشخص شود

تمرینات تیم فوتبال این باشگاه بعدازظهر روز سه شنبه در زمین دستگردی زیر بارش شدید باران برگزار شد.
    در این تمرین بازیکنان پس از استماع حرف های پروین و گرم کردن بدن ها به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند. امید نمازی و حمید بابازاده دستیاران محمد خاکپور زیر نظر پروین بازیکنان استیل آذین را تمرین دادند. حمله به دروازه، پرس در محدوده دفاعی و ضربه به دروازه از دیگر برنامه های تمرینی سرخپوشان تهرانی بود. بازیکنان استیل آذین با چند دور دویدن دور زمین و کارهای کششی بدن ها را سرد کردند.
    نکته جالب این تمرین این بود که مهدی مهدوی کیا، کاپیتان استیل آذین هم در بخشی از تمرینات به راهنمایی بازیکنان می پرداخت.
    پروین در گفت وگویی با سایت رسمی باشگاه استیل آذین تهران درباره اتفاقات اخیر در این باشگاه و خداحافظی ناگهانی محمد خاکپور اظهار داشت : ببینید، در تیمی که نتیجه نمی گیرد و روی نوار ناکامی گام برمی دارد امکان وقوع هر اتفاقی وجود دارد. وی افزود : در استیل آذین هم اتفاقاتی افتاده که در حال بررسی موضوع هستیم و به همین دلیل از همه خواسته ام تا اظهار نظر های غیرمسئولانه نکنند. ما کار را بلدیم و سعی خواهیم کرد بهترین تصمیم را برای استیل آذین بگیریم. هیچ کدام از حرف هایی که برخی افراد ناآگاه درباره رفتن محمد خاکپور مطرح کرده اند، درست نیست. ما فعلا در حال بررسی موضوع هستیم ولی در این میان تیم نباید درگیر این مسائل شود و لطمه بخورد. به همین دلیل اجازه ایجاد وقفه در تمرینات را نمی دهیم و فعلا تمرینات استیل آذین را زیر نظر می گیریم تا وضعیت نیمکت تیم مشخص شود.
    وی در جواب این سوال که آیا شما روی نیمکت می نشینید یا خیر نیز گفت :من روی نیمکت نمی نشینم و برای این مسئله دلایل خاصی دارم اما اینطور هم نخواهد بود که از تیم و بازیکنان فاصله داشته باشم. ما آن بالا می نشینیم و همه چیز را زیر نظر داریم و در مواقعی که لازم است نکات را گوشزد می کنیم.

pnugirl
    • n/a

حسین عسگری: از حرفهای قلعه‌نویی تعجب کردم

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره اتفاقات پس از بازی صبا برابر ذوب آهن گفت: مسوولیت برقراری امنیت در زمین مسابقه با نیروی انتظامی است که در آن بازی وظیفه‌اش را به درستی انجام نداد.
    حسین عسگری درباره درگیری‌های اتفاق افتاده پس از پایان بازی دو تیم فوتبال صبای قم و ذوب آهن اصفهان در جریان هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال اظهارکرد: وقتی شرایط برگزاری مسابقه فراهم نباشد، این مشکل‌ها پیش می‌آید. وظیفه حفظ امنیت مسابقه به عهده نیروی انتظامی است. وظیفه این نیرو همراهی کردن تیم مهمان و عوامل اجرایی مسابقه و داوران بازی است تا آنجایی که دیگر نیازی به محافظت نداشته باشند. ولی متاسفانه درآن صحنه که درگیری در رختکن پیش آمده بود حتی یک نفر از نیروی انتظامی دیده نمی‌شد.
    وی در ادامه گفت‌وگوی تلفنی با برنامه ۹۰ ادامه داد: وقتی افراد وظایف خود را به درستی انجام نمی‌دهند، این گونه مسائل اتفاق می‌افتد که کسی نمی‌تواند درباره‌اش جوابی بدهد. شما در کجای دنیا می‌بینید در منطقه‌ای که فقط مسولان مسابقه حق ورود دارند افراد غیرمسوول حضور داشته باشند؟! اگر این اتفاق بیفتد و فرد غیرمسوول به آن منطقه نفوذ کند، مقصر عوامل اجرایی مسابقه هستند.
    عسگری در ادامه درباره عوامل اجرایی مسابقه اینگونه توضیح داد: عوامل برگزاری مسابقه‌ها در هر شهر، هیات فوتبال آن شهر است. هیئت‌ها باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که نباید داور را پس از بازی رها کنند و بروند!
    سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال همچنین با بیان این که باید همه به وظایفشان به درستی عمل کنند خاطرنشان کرد: این چهارمین بار است که در آن ورزشگاه ای نگونه مسایل رخ می‌دهد. پیش از این هم مشکل‌هایی برای قهرمانی به وجود آمده بود که باید این مسایل به دقت بررسی و برطرف شود.
    سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال در ادامه با بیان این که همه تیم‌هایی که می‌بازند، داور را مقصر جلوه می‌دهند، درباره حرفهای قلعه‌نویی در انتقاد به نحوه داوری بازی تیم‌اش برابر استقلال تهران تصریح کرد: اگر کسی به داوری اعتراض دارد، باید مدارکی ارائه بدهد که ثابت کند تیمش از اشتباه داوری متضرر شده است و این مدارک را به همراه اعتراض مکتوب به کمیته داوران فدراسیون ارسال کند. فدراسیون فوتبال به همه باشگاه‌ها بخشنامه کرده است که اعضای یک تیم به هیچ وجه حق ندارند به داوری اعتراض کنند. هیچ کجای دنیا مثل ایران نیست که تیم‌ها بعد از باخت داوری را مقصر بدانند.
    وی در پایان خطاب به مربیان فوتبال ایران گفت: از مربیان عزیزی که در این فوتبال زحمت می‌کشند خواهش می‌کنم درصحبت‌هایشان انصاف و جوانمردی را نیز در نظر بگیرند. من متعجبم چرا آقای قلعه نویی این چنین درباره داور صحبت کرده است در حالی که در آن بازی بیشتر اشتباه‌های داوری به سود تیم سپاهان بوده است.

pnugirl
    • n/a

بعد از جلسه دو ساعته پروین با بازیکنان :خاکپور از استیل آذین رفت

پروین در جاسه از خاکپور گله کرده که او نتوانسته روح برد را در تیم زنده کندو باشگاه به خاطر علاقه بازیکنان به او فعلا اخراجش نکرده است.
    نتایج نامطلوب استیل آذین در لیگ برتر و جایگاه ناامیدکننده این تیم در انتهای جدول باعث شده تا هدایتی مالک باشگاه و بخصوص علی پروین از بازیکنان این تیم ناراضی باشند. از همین رو علی پروین پس از استراحت یک روزه بازیکنان به دلیل تعطیلی تمرینات روز یکشنبه، دیروز قبل از تمرین جلسه ای ۱۲۰ دقیقه ای را پشت درهای بسته تشکیل داد و با بازیکنان این تیم به گفت وگو پرداخت.
    جلسه ۲ ساعته علی پروین و بازیکنان که پشت درهای بسته برگزار شد ظاهرا اتمام حجتی از سوی او با بازیکنان این تیم بوده است چراکه پس از این نشست خصوصی استیل آذینی ها با هم یکدل و همقسم شدند تا شرایط را تغییر دهند.این جلسه اما یک نکته مهم در خود داشته است . اینکه حرفهای پروین باعث ناراحتی خاکپور شده و او دیگر در تمرینات این تیم نحضور خواهد داشت.ظاهرا پروین در جاسه از خاکپور گله کرده که او نتوانسته روح برد را در تیم زنده کندو باشگاه به خاطر علاقه بازیکنان به او فعلا اخراجش نکرده است.
    سایت استیل آذین در گزارش تمرین دیروز موشته است:"بازیکنان بلافاصله با روحیه ای مثالزدنی در تمرینات شرکت کردند و مصمم هستند تا با تغییر شرایط از انتهای جدول جدا شده و به مسیر موفقیت بازگردند. علی پروین که پیش از آغاز جلسه خصوصی اش با استیل آذینی ها از تمامی افراد کنار تیم خواست تا او را با بازیکنان تنها بگذارند، حرف هایی را در جلسه مطرح کرد که ظاهرا ستاره های کم فروغ این روزهای استیل آذین را کاملا تهییج کرده چراکه پس از این جلسه در چهره بازیکنان می شد امیدواری و اراده را برای موفقیت دید." در این تمرین بازیکنان استیل آذین به مدت ۹۰ دقیقه به فوتبال دستگرمی در قالب دو تیم پرداختند. پروین بر این تمرین و بازی نظارتی مستقیم داشت و با فریادهای بلندش بر سر بازیکنان که در زیر بارش باران مشغول تمرین و بازی دستگرمی بودند همه نگاه ها را به سمت خود جلب کرده بود.
    به هرحال این آخرین خبر استیل بحران زده است . باید منتظر تایید یا تکذیب این خبر ماند.

pnugirl
    • n/a

اکبرپور: امیدوارم صبا برای استیل آذین خوش‌یمن باشد

مهاجم تیم فوتبال استیل آذین گفت: امیدوارم صبای قم حریف خوش یمنی برای ما باشد.
    سیاوش اکبرپوردر مورد جلسه بازیکنان با علی پروین اظهار داشت: جلسه دوستانه و بسیار مفیدی را با علی پروین برگزار کردیم. پروین انگیزه و روحیه زیادی به بازیکنان داد و حرف‌هایش بچه‌ها را به بازی‌های آینده امیدوار کرد. ایشان اسطوره فوتبال کشور است و کارش را به خوبی بلد است. پروین توانست به خوبی بازیکنان را متحد کند تا ناکامی‌ها را در بازی‌های آینده جبران کنیم.
    وی ادامه داد: در این جلسه بازیکنان با یکدیگر همدل شدند تا کاری کنند که این وضعیت و باخت‌های بد استیل‌آذین به پایان برسد و از قعر جدول جدا شویم. بازیکنان استیل‌آذین بیشتر از همه از این نتایج ناراحت هستند.بعد از گفت و گوی ۲ ساعته با پروین همگی یکدل و همقسم شده‌ایم تا کاری کنیم که هم تیم از بحران خارج شود و هم شایستگی‌ها و توانایی‌هایمان را اثبات کنیم.
    مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: انشاالله از این هفته نتایج خوبی می‌گیریم و در لیگ برتر می‌دانیم . بازیکنان استیل‌آذین به خاطر آبروی خودشان هم که شده از دل و جان مایه می‌گذارند تا در بازی‌های آینده پیروز باشند و تیم در لیگ برتر باقی بماند.بازی سختی است اما امیدوارم صبا برای استیل‌آذین خوش‌یمن باشد و از این دیدار بتوانیم پیروزی‌هایمان را آغاز کنیم.

pnugirl
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط ss501 نمایش پست ها
    زیادی اپدیتین نه؟
    ببخشید دوست عزیز مگه غیر اینه؟

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال
    برتري ملوان برابر راه‌آهن در ديداري پربرخورد

تيم فوتبال ملوان انزلي برابر راه آهن به برتري رسيد.
    ديدار اول هفته بيست و پنجم ليگ برتر بين دو تيم ملوان و راه آهن از ساعت 15:30 در ورزشگاه تختي انزلي و در حضور حدود 5 هزار تماشاگر برگزار شد.
    عزيز معبودي در دقيقه 5 مسابقه براي ملوان گلزني کرد تا ملوان با همين تک گل به برتري برسد. اين مسابقه پربرخورد بود و داور هفت کارت زرد به بازيکنان دو تيم نشان داد.

بابک وسيله‌بر داور مسابقه به ابوالحسن جعفري، محمد حيدري، علي حسني صفت و مهدي دغاغله از ملوان و رودريگو لوپز، مجيد باجلان و کمال کاميابي‌نيا از راه آهن کارت زرد نشان داد.
    با اين برد ملوان 33 امتيازي شد و راه آهن 28 امتيازي باقي‌ ماند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرپرست تيم مس:مرفاوي تا آخر فصل سرمربي مس است

سرپرست تيم فوتبال مس کرمان گفت: درگيري قرباني و سيفي در جريان بازي تمريني رخ داد و آرنج قرباني به چشم سيفي خورد.
    ساسان موسوي در مورد ديدار فردا با استقلال گفت: اين مسابقه هم سه امتياز دارد و پيش بيني مي‌کنم بازي خوبي از کار درآيد. بازيکنان ما انگيزه زيادي دارند و استقلال هم تيم بزرگي است اما نتيجه را خدا مي‌داند.
    وي در مورد شايعه درگيري فيزيکي پيروز قرباني با مصطفي سيفي اظهار داشت: درگيري در بازي فوتبال پيش مي‌آيد. آنها با هم دعوا نکرده‌اند و در جريان بازي تمريني برخوردي بين اين دو پيش آمده است.

موسوي در مورد اينکه چگونه در بازي تمريني مشت قرباني پاي چشم سيفي را کبود کرده گفت: در زمان بازي و هنگام چرخش بازيکن آرنج بازيکن به چشم ديگري خورده است.
    سرپرست مس در مورد شايعه اولتيماتوم باشگاه به صمد مرفاوي گفت: اين شايعه صحت ندارد و تا آخر فصل در خدمت مرفاوي هستيم.

برچسب برای این موضوع