بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 14 از 39 اولیناولین ... 4121314151624 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 از مجموع 390

موضوع: پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام ♀ نور كرج ♀

OFF_GirL آواتار ها
    • 28

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط آبجی نمایش پست ها
    تاپیک نزن تو هم بیا پیش خودمون اینجوری بیشتر خوش میگذره

خوش امد بهت میگم دوست جون
    ممنونم عزیزم
    من ورودی جدید امسال هستم.. رشته ام علوم کامپیوتره.. از آشنایی باهاتون خوشبختم..
    اگه اجازه بدین چندتا سوال دارم..ازتون بپرسم.. اول اینکه لطفا بگین ترم اول چند واحد میتونم بردارم با به نظر شما بهتره چند واحد بردارم؟

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط off_girl نمایش پست ها
    ممنونم عزیزم
    من ورودی جدید امسال هستم.. رشته ام علوم کامپیوتره.. از آشنایی باهاتون خوشبختم..
    اگه اجازه بدین چندتا سوال دارم..ازتون بپرسم.. اول اینکه لطفا بگین ترم اول چند واحد میتونم بردارم با به نظر شما بهتره چند واحد بردارم؟
    خوش اومدی خانمی

خب ترم اول که شما انتخاب واحد نمیکنی دانشگاه بهت واحد میده یادمه اون زمونا موقعی که ما جوون بودیم یعنی ترم اول خود دانشگاه بهمون واحد داد و تعدادش هم 17 تا بود
    فکر کنم

OFF_GirL آواتار ها
    • 28

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

خوش اومدی خانمی

خب ترم اول که شما انتخاب واحد نمیکنی دانشگاه بهت واحد میده یادمه اون زمونا موقعی که ما جوون بودیم یعنی ترم اول خود دانشگاه بهمون واحد داد و تعدادش هم 17 تا بود
    فکر کنم
    میسی آجی جونـــــــــــــــــی.. شما که هنوز جفونی
    اله میدونم دانشگاه انتخاب واحد میکنه یعنی نمیشه خودمون انتخاب واحد کنیم. آخه دوز ندالم دوز دالم مستقل باشم

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

انشالله از ترم دوم به بعد مستقل میشی . الان مستقل شدن ما اصلا خوب نیست چون باید تا الان من انتخاب واحد میکردم اما هیچ فایلی مبنی بر برنامه کلاسی تو سایت نذاشتن یادشون رفته متاسفانه گروه ها هم همینجور داره به سرعت پر میشه

OFF_GirL آواتار ها
    • 28

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

انشالله از ترم دوم به بعد مستقل میشی . الان مستقل شدن ما اصلا خوب نیست چون باید تا الان من انتخاب واحد میکردم اما هیچ فایلی مبنی بر برنامه کلاسی تو سایت نذاشتن یادشون رفته متاسفانه گروه ها هم همینجور داره به سرعت پر میشه
    ای جونـــــــــــــــم.. آجی فدات شم نغم اشالاااا زودی انتخاب واحد میکنی عسیسم.. دیگه غصه نخولی هااا

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط off_girl نمایش پست ها
    ای جونـــــــــــــــم.. آجی فدات شم نغم اشالاااا زودی انتخاب واحد میکنی عسیسم.. دیگه غصه نخولی هااا
    جدا موندم اینا با خودشون چی فکر کردن با این تعداد دانشجو فقط از هر درسی دو تا گروه گذاشتن این ترم هم اوضاع دانشگاهمون خیلی خنده دار شده دیروز بچه ها گفتن این ترم نمیریم دانشگاه جدیده ، امروز تو برنامه ازمایشگاه ها دیدم که ادرس اونجا رو زدن این هم از اوضاع برنامه کلاسی و تعداد گروه ها و اینکه بعد انتخاب واحد سیستم بسته میشه به کل نه به ترم های قبل که مشکلاتمون کمتر بود نه به این ترم که هر چی مشکل بود یهو همه اش اومد برای واحد ما

ممنون خانومی

• 118

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    كرج
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسي فناوري اطلاعات
    راه های ارتباطی

Aاتفاقا اومده بودم همینو بگم آبجی
    جالبه که آزمایشگاه ها تو ساختمونه جدید ولی کلاسا توی همون دانشکده ادبیات به این می گن شیر تو شیر

البته این به نفع آبجی شد

تبریک آبجی

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

ممنونم اما خب با چه مکافاتی بالاخره ثبت نام کردم ، تازه ساعت6:15 برنامه رو زدن تو سایت .

جالبه من یه گروهی رو انتخاب کردم که اصلا تو لیست نیست خطایی هم نگرفت خدا بخیر بگذرونه موقع کلاسها

vahan آواتار ها
    • 8

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام به همگی

ببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدم 2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .انتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟

یه سوالم داشت کلاس ها دانشکده ادبیات تشکیل میشه یعنی همون میدان امامزاده حسن خیابان قلمستان یا جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

KIAN~~~~ آواتار ها
    • 536

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط vahan نمایش پست ها
    سلام به همگی

ببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدم 2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .انتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟

یه سوالم داشت کلاس ها دانشکده ادبیات تشکیل میشه یعنی همون میدان امامزاده حسن خیابان قلمستان یا جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه جالب منم ورودی امسالم کارشناسی پیوسته مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون قبول شدم از طریق کنکور سراسری! واسه منم زده آبان 89؛جالبه نه؟!
    اینا با خودشون چی فکر کردن! چهار تا بیسواد گذاشتن واسه پشتیبانی که هیچ سوالی رو نمی تونن جواب بدن!
    واقعا پیام زووووووووووره!

صفحه 14 از 39 اولیناولین ... 4121314151624 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع