انشالله از ترم دوم به بعد مستقل میشی . الان مستقل شدن ما اصلا خوب نیست چون باید تا الان من انتخاب واحد میکردم اما هیچ فایلی مبنی بر برنامه کلاسی تو سایت نذاشتن یادشون رفته متاسفانه گروه ها هم همینجور داره به سرعت پر میشه
جدا موندم اینا با خودشون چی فکر کردن با این تعداد دانشجو فقط از هر درسی دو تا گروه گذاشتن این ترم هم اوضاع دانشگاهمون خیلی خنده دار شده دیروز بچه ها گفتن این ترم نمیریم دانشگاه جدیده ، امروز تو برنامه ازمایشگاه ها دیدم که ادرس اونجا رو زدن این هم از اوضاع برنامه کلاسی و تعداد گروه ها و اینکه بعد انتخاب واحد سیستم بسته میشه به کل نه به ترم های قبل که مشکلاتمون کمتر بود نه به این ترم که هر چی مشکل بود یهو همه اش اومد برای واحد ما
ممنون خانومی
Aاتفاقا اومده بودم همینو بگم آبجی
جالبه که آزمایشگاه ها تو ساختمونه جدید ولی کلاسا توی همون دانشکده ادبیات به این می گن شیر تو شیر
البته این به نفع آبجی شد
تبریک آبجی
ممنونم اما خب با چه مکافاتی بالاخره ثبت نام کردم ، تازه ساعت6:15 برنامه رو زدن تو سایت .
جالبه من یه گروهی رو انتخاب کردم که اصلا تو لیست نیست خطایی هم نگرفت خدا بخیر بگذرونه موقع کلاسها
سلام به همگی
ببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدم 2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .انتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
یه سوالم داشت کلاس ها دانشکده ادبیات تشکیل میشه یعنی همون میدان امامزاده حسن خیابان قلمستان یا جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟