بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 14 از 24 اولیناولین ... 41213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

Hybrid View

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

الکس فرگوسن: روني خوش شانس بود در ديدار مقابل ويگان اخراج نشد

در نيمه اول ديدار منچستريونايتد مقابل ويگان بود که روني در ميانه زمين به سوي مک کارتي رفت و با آرنج ضربه اي به سر بازيکن حريف زد.
    سرالکس فرگوسن، سرمربی تیم ملی منچستریونایتد، معتقد است وین رونی خیلی خوش شانس بود که بعد از ضربه آرنجی که در دیدار مقابل ویگان به جیمز مک کارتی زد، فرصت پیدا کرد در دیدار شب گذشته مقابل چلسی به میدان برود.
    در نیمه اول دیدار منچستریونایتد مقابل ویگان بود که رونی در میانه زمین به سوی مک کارتی رفت و با آرنج ضربه ای به سر بازیکن حریف زد.

روبرتو مارتینز، سرمربی ویگان اعلام کرد رونی خوش شانس بود که ب کارت قرمز داور روبرو نشد و فرگوسن نیز خوشحال است که هیچ جریمه انضباطی برای بازیکن تیمش در نظر گرفته نشد.
    فرگوسن در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم قوانین کاملا واضح است. مارک کلتن برگ( داور بازی) قانون را اجرا کرد. او با رونی صحبت کرد، یک ضربه آزاد برای ویگان اعلام کرد و قضیه تمام شده است.
    فکر می کنم تنها کسی که می تواند در مورد آن صحنه به درستی قضاوت کند، خود داور بود.
    رونی خوش شانس بود، یک درگیری اتفاق افتاد اما چندان جدی نبود به طوری که باعث آسیب رسیدن به بازیکن حریف شود. خیلی بی معنی است اگر بیشتر از این در مورد این اتفاق صحبت کنیم."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مانچيني: انتظار نمايش‌هاي بهتري از ماريو بالوتلي دارم

روبرتو مانچيني، مربي منچسترسيتي از ماريو بالوتلي انتظار نمايش‌هاي بهتري دارد.

این بازیکن ایتالیایی شش گل در هشت باری که در ترکیب ثابت سیتی بازی کرده زده است، اما مربی از این بازیکن 20 ساله توقع بیشتری دارد.
    مانچینی می‌گوید او باید روی تلاش خود و بازی بدون توپ تمرکز کند: «انتظار بیشتری دارم چون ماریو رفتاری عالی در فوتبال دارد. او می‌تواند بهتر بازی کند.
    او گلی رویایی روز یکشنبه زد اما باید به بازی برای تیم ادامه می‌داد. این مهم است که همه بازیکنان هنگامی که توپ ندارند در فاز دفاعی بازی کنند.
    گاهی آن قدر عالی که می‌توانید، بازی نمی‌کنید. این طبیعی است. ماریو هم پس از دو ماه دور بودن برگشته و در 10 روز گذشته دو بازی انجام داده.
    اما این مهم است که هنگامی که خسته هستید و هر سه روز بازی می‌کنید، ذهنیت مناسبی داشته باشید.
    این برای ماریو و تمامی بازیکنان صادق است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ونگر: نبايد انگيزه ما به دليل شکست در جام اتحاديه کم شود

آرسن ونگر گفته بازيکنانش هنوز در سه جبهه مي‌جنگند، هرچند که روز يکشنبه در فينال جام اتحاديه به بيرمنگام باختند.

توپچی‌ها دو بر یک بازی را واگذار کردند و گل دوم آنها را اوبافمی مارتینز روی اشتباه وویچیخ اشچسنی و لوران کوشیلنی زد.
    ونگر گفت: «البته ناامید شدیم اما بازیکنان متحد هستند، رابطه‌ای قوی دارند و مصمم هستند که برای چالش‌های پیش رو آماده باشند.
    نباید اجازه دهیم انگیزه و اعتماد به نفس ما کاهش یابد، چرا که اهداف بسیار بزرگی پیش رو داریم.
    ما اهداف بسیار بلندتری نسبت به جام اتحادیه داریم، هرچند که دوست داشتیم آن را ببریم. همه بر سر این موضوع توافق داریم.
    ما در لیگ رقابتی سخت داریم، می‌خواهیم در جام حذفی به پیش برویم و دیدار رفت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان را هم برده‌ایم.»
    گفتنی است، آرسنال دیشب لیتون اورینت را در جام حذفی با نتیجه پنج بر صفر برد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاتريس اورا: درد دارم اما مي‌خواهم مقابل ليورپول بازي کنم

پاتريس اورا، مدافع چپ منچستريونايتد گفته با اين که درد دارد اما مي‌خواهد مقابل ليورپول در روز يکشنبه بازي کند.
    دو تیم دیداری در آنفیلد برگزار می‌کنند که برای هر دو مهم است. سرخپوشان در صدر جدول هستند و اگر قهرمان شوند، رکورد قهرمانی در لیگ انگلیس را از دست لیورپول خارج خواهند کرد.

اما اگر آرسنال پیروز شود، به فاصله یک امتیازی یونایتد می‌رسد و مردان کنی دالگلیش هم می‌خواهند مانع قهرمانی یونایتد شوند.

اورا که مشکل زانو دارد گفته است: «فکر نمی‌کنم مشکلم خیلی جدی باشد. در هر حال من بازیکنی مبارز هستم.»

اورا در این فصل 32 بازی برای یونایتد انجام داده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كارلو آنچلوتي: من از تورس انتظار گلزني ندارم

کارلتو از مهاجمانش تا زماني که در خدمت تيم بازي کنند، راضي است.
    کارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، از فرناندو تورس، خريد جديد باشگاه دفاع کرد و تاکيد کرد قرار نيست اين بازيکن با گلزني پولي که برايش خرج شده را برگرداند.

اين بازيکن اسپانيايي با انتقال از ليورپول به چلسي، رکورد نقل و انتقالات جزيره را شکست اما تاکنون در بازي هايي که براي چلسي به ميدان رفته، نتوانسته براي تيم جديدش گلزني کند. در مقابل داويد لوئيز، خريد ديگر باشگاه در ژانويه به دليل بازي هاي خوبش مورد ستايش قرار گرفت.

اما کارلتو از مهاجمانش تا زماني که در خدمت تيم بازي کنند، راضي است.

سرمربي ايتاليايي آبي ها در گفتگو با نشريه سان گفت:" ما آنها را با هم مقايسه نمي کنيم. تورس گلزني نکرده است اما من از مهاجمانم انتظار گلزني ندارم.
    من از آنها مي خواهم براي تيم بازي کنند. تورس از اين نظر بسيار خوب کار مي کند. مردم در مورد او به خاطر گل هايي که زده، قضاوت مي کنند اما من جنبه هاي ديگري از بازي او را مد نظر قرار مي دهم. او براي تيم بازي مي کند، روي مدافعان حريف فشار وارد مي کند، به خوبي در خط دفاعي حريف نفوذ مي کند و تلاش زيادي به خرج مي دهد. اين از نظر من کافي است. من از او نمي خواهم گلزني کند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مايكل كريك قراردادش را با منچستريونايتد تمديد كرد

مايکل کريک قراردادش را سه سال و نيم ديگر با باشگاه منچستريونايتد تمديد کرد.
    هافبک 29 ساله شياطين سرخ که سال 2006 از تاتنهام جدا و راهي اولدترافورد شد، قرارداد جديدي به ارزش 18.6 ميليون يورو با باشگاه منچستريونايتد به امضا رساند.
    کريک پس از امضاي قرارداد جديد در گفت و گو با پايگاه رسمي اينترنتي باشگاه منچستريونايتد عنوان کرد:‌ از حضورم در منچستر لذت بردم. از بازي در باشگاه بزرگي مانند يونايتد لذت مي برم و دوست دارم آينده‌ام را وقف اين باشگاه کنم.
    کريک ادامه داد: تيم ما در حال حاضر شرايط بسيار خوبي دارد و فکر مي کنم مي تواند در سالهاي آينده هم به موفقيت برسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: به حضور فرديناند مقابل ليورپول اميدوارم

سرمربي منچستريونايتد براي مسابقه حساس با ليورپول به حضور مدافع باتجربه و مصدوم تيمش اميدوار است.
    به نقل از روزنامه سان، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: در شرايطي که همه آگاهيم ريو فرديناند با مشکل مصدوميت زانو مواجه است،‌اما تلاش مي‌کنيم شرايط حضورش را در زمين مهيا کنيم. البته او به خاطر مدتي دوري، آمادگي مورد نظر را ندارد. اما در صورت حضور در ميدان تجربه‌اش به کمک تيم خواهد آمد.
    مربي اسکاتلندي 25 سال گذشته اولدترافوردي‌ها سه‌شنبه شب تيمش در بازي حساس با چلسي 2 بر يک بازنده شد. کسب باخت مقابل آنچلوتي، نگراني‌ها را نزد وي بخاطر دشواري بازي يکشنبه آينده با ليورپول در هفته بيست‌ونهم ليگ برتر افزايش داد.
    وي ادامه داد: در صورتي که به هر شکل امکان استفاده از فرديناند را نداشته باشيم‌،‌ آنگاه به سراغ وس‌براون خواهيم رفت. او نيز بازيکني بسيار با تجربه است که مي تواند مقابل آنفيلدي ها به ما کمک کند.
    مسئول فني 69 ساله در حالي اميد خود را براي استفاده از فرديناند در بازي يکشنبه حفظ کرده که رسانه‌ها در گزارش‌هاي خود چنين شانسي را نزديک به صفر دانستند.

pnugirl
    • n/a

چلسي به دنبال وسلي اسنايدر

آنها اين هافبک بازي‌سازي اينتر را مي‌خواهند.

وسلی اسنایدر، ملی‌پوش هلندی شاید در راه خروج از اینتر باشد. چلسی به خرید او علاقه نشان داده است.

شمال لندنی‌ها به دنبال هافبک تهاجمی جدیدی هستند تا جانشین فرانک لمپارد کنند و این بازیکن 26ساله را جانشینی عالی برای او می‌دانند.

این هافبک بااستعداد نقشی کلیدی در قهرمانی سه‌گانه اینتر در سال گذشته داشت و در جام جهانی 2010 هم درخشید.

قرارداد فعلی اسنایدر تا تابستان 2013 اعتبار دارد و این بازیکن هلندی برای چلسی ارزان نخواهد بود.

pnugirl
    • n/a

دالگليش: بازي ذهني کمکي به يونايتد نمي‌کند!

او خوشحال است که رقابت را از سر گرفته است

کنی دالگلیش، مربی لیورپول گفته بازی ذهنی سر الکس فرگوسن پیش از دیدار یکشنبه دو تیم تنها هدر دادن زمان است.
    دو باشگاه در شرایطی به مصاف هم می‌روند که یونایتد به دنبال پیروزی است، چرا که در دیدار قبل به چلسی باخته است.
    فرگوسن پس از بازی با چلسی به دلیل صحبت‌هایی که علیه مارتین اتکینسون مطرح کرد به رفتار ناشایست متهم شد و باید از خود دفاع کند.
    دالگلیش 60 ساله می‌گوید: «او پیش از دیدارها از روانشناسی استفاده می‌کند. اما اگر او بخواهد علیه ما هم از این کار استفاده کند راه به جایی نخواهد برد.
    خیلی وقت است سن ما از این کارها گذشته است.
    او همیشه وقتی می‌برید نامه تبریک ارسال می‌کند. اما وقتی بلکبرن قهرمان شد، او در ادامه نامه نکاتی طعنه‌آمیز خطاب به ما نوشت.
    شاید او خوشحال است که ما رقابتمان را از نو آغاز کرده‌ایم، ما هر دو اهل گلاسگو هستیم.
    نمی‌دانم او خوشحال است که من برگشته‌ام یا نه، اما من که خوشحالم! اگر او خوشحال نیست این مشکل من نیست.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کارلو آنچلوتي: واکنش سر الکس به تصميم داور طبيعي بود

سرمربي چلسي، ترجيح داد از اظهار نظر در مورد صحبت هاي سرالکس فرگوسن که بعد از شکست هفته گذشته تيمش مقابل آبي ها بيان کرد، خودداري کند.

کارلو آنچلوتی،فرگوسن قضاوت داور دیدار تیمش مقابل چلسی را زیر سوال برد و همین مسئله موجب شد تا در آستانه محرومیت قرار بگیرد اما کارلتو ترجیح داد اوضاع را آرام کند و واکنش فرگوسن را "معمولی" توصیف کرد.
    سرمربی ایتالیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بعد از بازی شما کمی احساساتی هستید و بعضی مواقع در مورد تصمیمات داور صحبت می کنید. فکر می کنم این مسئله طبیعی است. فرگوسن با داور بحث کرده بود اما من نمی خواهم در این مورد صحبت کنم. من رابطه فوق العاده ای با سرالکس دارم. من بعد از بازی با صحبت کردم و او از تصمیم داور بسیار ناراحت بود اما فوتبال همین است. بعد از بازی یک مربی از تصمیم داور راضی است و دیگری ناراضی."
    سرمربی سابق میلان همچنین داوید لوئیز، مدافع جدید آبی ها که در دیدار مقابل منچستریونایتد را گلزنی کرد را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او باید شناخت بیشتری از فوتبال انگلیس پیدا کند و باید در زمین آرام ترباشد .او تاکنون کیفیت و نمایش فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشته است"

صفحه 14 از 24 اولیناولین ... 41213141516 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع