بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 14 از 151 اولیناولین ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

ميثاق معمارزاده دروازه بان پرسپوليس گفت: اگر شك داريد كه من به كمك داور توهين كرده ام، از روى فيلم بازى لب خوانى كنيد.وى پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان در هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازى خوبى نبود و ملوان همانند گذشته چشم به ضد حمله داشت. همه ديدند اين تيم با تمام بازيكنان خود دفاع مى كرد و در چنين شرايطى گل زدن بسيار سخت است. دروازه بان پرسپوليس افزود: به نظر من نتيجه تساوى عادلانه نبود و ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم. وى در مورد داور مسابقه خاطرنشان كرد: در مورد داورى حرفى نمى زنم. ما در هفته هاى اخير ضربه هاى زيادى ازداورى خورديم و با مشكلات زيادى روبرو شده ايم و فكر مى كنم در آينده هم اين روند ادامه خواهد داشت اما به نظر من در صحنه اى كه ما گل را دريافت كرديم، خطا رخ نداده بود و اگر داور بار ديگر صحنه را بازبينى كند متوجه اشتباه خود خواهد شد. معمارزاده درباره صحنه اى كه مزدك ميرزايى، گزارشگر بازى اعلام كرد وى به كمك داور توهين كرده است؛ يادآور شد: ميرزايى بايد اين حرف خود را ثابت كند، در غير اين صورت تكذيب آن را بايد رسما اعلام كند. وى ادامه داد: من به سمت كمك داور مسابقه رفتم وبه وى اعلام كردم حق وردى، داور وسط خطا اعلام كرده، در حالى كه او پرچم خود را بالا نبرده بود. اگر شك داريد كه من به كمك داور توهين كرده ام مى توانيد لب خوانى كنيد.

pnugirl
    • n/a

پژمان نورى كاپيتان ملوان از احتمال بازگشت خود به پرسپوليس در پايان فصل جارى خبر داد.وى در مورد ديدار تيمش با پرسپوليس گفت: بازى درگيرانه و تقريبا جذابى بود. پرسپوليس نيمه اول سعى داشت حملات خود را از روى جناحين روى دروازه ما ايجاد كند اما مدافعان ما به خوبى توانستند حملات حريف را خنثى كرده وبازى را در كنترل خود درآورند.او ادامه داد: در نيمه دوم پرسپوليس بر مهاجمان خود اضافه كرد و همين اشتباه آنها باعث شد ما وسط زمين را مال خود كنيم. حريف شانس آورد كه ضدحملات ما به گل تبديل نشد چراكه در آن وقت برنده بازى ، ملوان بود.نورى خاطرنشان ساخت: باتوجه به فشارى كه پرسپوليس در ۲۰ دقيقه پايانى روى دروازه ما آورد طبيعى بود كه به گل تساوى دست يابند و نمى شود از ملوان خرده گرفت كه چرا نتوانست تك گل خود را حفظ كند. بازيكن سابق پرسپوليس درخصوص قضاوت داور مسابقه نيز گفت: اشتباهات داورى فقط به نفع پرسپوليس نبود و ما هم مثل بازيكنان حريف به قضاوت داور معترض هستيم. هر چند صحبت كردن در اين رابطه هميشه بى فايده بوده است.وى در پاسخ به اين سئوال كه احتمال بازگشت دوباره اش به پرسپوليس وجود دارد يا نه؟ پاسخ داد: در حال حاضر بازيكن ملوان هستم و به اين تيم تعهد دارم اما هرگز روزهاى خوبى كه در پرسپوليس داشتم را فراموش نمى كنم مخصوصا سالى كه حبيب كاشانى مديرعامل بود و حالا اگر او بخواهد حاضرم دوباره در آخر فصل به تيم محبوبم برگردم.

pnugirl
    • n/a

پس از پايان بازى روز گذشته استقلال در حالى كه صمد مرفاوى قصد سوار شدن به اتوبوس را داشت با چند هوادار درگير شد كه اين مسأله مورد تأييد باشگاه استقلال هم قرار گرفت. محمد حيرانى در اين خصوص به ابرارورزشى گفت: ما هر گونه درگيرى بين اعضاى استقلال را در اتوبوس تكذيب مى كنيم تنها درگيرى كه صورت گرفت ميان مرفاوى با چند هوادار بود. زمانى كه سرمربى استقلال قصد سوار شدن به اتوبوس را داشت چند تن از هواداران به او توهين كردند و به فحاشى روى آوردند زمانى كه مرفاوى قصد داشت جواب آنها را بدهد آنها جو را به هم ريختند و درگيرى پيدا كردند. در اين بين چند ليدر استقلال هم براى ختم غائله وارد شدند. البته جدا از اين صادقى و كاظمى هم وقتى ديدند مرفاوى مورد توهين اين چند هوادار قرار گرفته براى دفاع از سرمربى خود از اتوبوس پياده شدند تا به اين درگيرى خاتمه دهند. در كل درگيرى بين بازيكنان استقلال صورت نگرفت و اگر آن چند هوادار به مرفاوى توهين نكرده بودند اين درگيرى هم اتفاق نمى افتاد. در كل هدف ليدرهاى استقلال ختم اين اختلاف ها بود

pnugirl
    • n/a

هوار محمد مهاجم عراقى پرسپوليس بالاخره بعد از چند هفته در تركيب اصلى اين تيم قرار گرفت و ۹۰ دقيقه براى تيمش بازى كرد.وى در خصوص بازى مقابل ملوان گفت: بازى مقابل ملوان بازى بسيار خوبى بود و اگر بازيكنان ما استرس كمترى داشتند بهتر از اين هم مى شد. نتايجى كه پرسپوليس در چند هفته اخير گرفته باعث شده تا بازيكنان تمركز كافى نداشته باشند وموقعيت هاى زيادى را از دست بدهند. اگر يك پيروزى به دست بياوريم و فشارهاى كمترى داشته باشيم پرسپوليس مى تواند خود را خيلى زود به صدر جدول برساند. هوار محمد كه براى اولين بار در تركيب اصلى قرار مى گرفت در اين دوره تاكيد كرد: اين مسائل چندان برايم مهم نيست و بسيار عادى است. من در هر تيمى كه بازى كرده ام در تركيب فيكس قرار داشتم و مطمئن بودم كه در پرسپوليس هم خيلى زود به چنين جايى خواهم رسيد. من حقم را در فوتبال ايران خواهم گرفت و براى همين هدف به پرسپوليس آمده ام. مهاجم پرسپوليس در مورد پنالتى گفت: مسئوليت بسيار سنگينى بود. پنالتى زدن در دقيقه ۸۶ بازى بسيار حساس است و من هميشه از پنالتى هاى حساس مى ترسيدم اما اين بار به من الهام شده بود كه اين پنالتى را تبديل به گل مى كنم. به همين دليل دستم را بلند كردم و از كرانچار خواستم كه من پنالتى را بزنم و او هم قبول كرد. اميدوارم كه روند گلزنى هايم براى پرسپوليس ادامه داشته باشد

pnugirl
    • n/a

مسعود عنايت رئيس كميته داوران گفت: از نظر من صحنه مشكوك به خطا بر روى هوار محمد خطاى پنالتى بود. وى با بيان اينكه هيچ وقت حمايت كوركورانه از داوران نمى كنم، اظهار كرد: در بازى پرسپوليس مقابل ملوان انزلى صحنه مشكوكى در محوطه جريمه بر روى هوار محمد اتفاق افتاد كه خيلى سريع اين اتفاق رقم خورد و با توجه به سرعت اين اتفاق و زاويه اى كه داور داشت، او پنالتى تشخيص نداد. حتى كارشناسان تلويزيونى پس از تماشاى چند باره اين صحنه گفت پنالتى نيست اما از نظر من به عنوان رئيس كميته داوران آن صحنه پنالتى بود. با اين حال به دليل سرعت اتفاق و زاويه داور، تصميم گيرى در آن صحنه بسيار سخت بود. وى درباره انتقاد بازيكنان و كادرفنى پرسپوليس از عملكرد تورج حق وردى، گفت: صلاحيت اظهارنظر درباره مسائل فنى را ندارم اما آيا مشكل تيمى كه ۱۲ هفته است نتيجه نگرفته تنها داورى است ؟ آيا مسئولان تيم، كادرفنى و بازيكنان اشتباهى در طول اين هفته ها مرتكب نشده اند؟ پرهوادار بودن ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس يك حسن دارد و يك عيب. حسن آن اين است كه هواداران به فوتبال روح و هيجان مى دهند و عيبش هم اين است كه فوتبال ما را ۲ قطبى كرده و همه انتظار دارند كه حريفان استقلال و پرسپوليس ببازند و اين بر روى داوران فشار ايجاد مى كند. عنايت درباره اين ادعا كه بايد براى بازى هاى استقلال و پرسپوليس از داوران بزرگتر استفاده كرد، گفت: حق وردى همان داورى است كه بازى پرسپوليس و شاهين بوشهر را قضاوت كرد و دقيقه ۹۰ يك پنالتى براى پرسپوليس گرفت. چطور در آن بازى ، داورى خوب و بزرگ بود اما براى بازى با ملوان بايد از داور بزرگترى استفاده مى شد؟ همه محسن قهرمانى را به عنوان يك داور با تجربه مى شناسند اما مشكل داورى قهرمانى در بازى هفته قبل پرسپوليس از داورى حق وردى بيشتر بود. عنايت با اشاره به اظهارنظر كرانچار كه گفته بود حق وردى در شأن ليگ برتر ايران نيست، گفت: سال قبل و پيش از آنكه كرانچار سرمربى فصل شود ، حق وردى ۳۰ بازى ليگ برترى و دسته اولى را قضاوت كرد و اين تنها نظر كرانچار است و ما براى نظر او احترام قائليم. عنايت در پاسخ به اين سؤال كه قصد پيگيرى ادعاى كرانچار را نداريد، گفت: اين به ما مربوط نيست اما به نظر من كرانچار رفتار حرفه اى ترى نسبت به ديگر مربيان دارد. او خوددارتر است و بى رحمانه به داورى ها نمى تازد و داوران را متهم نمى كند. كرانچار مثل بعضى مربيان نيست كه ادعاهايى مانند رشوه گيرى را مطرح كند و همين هم غنيمت است.

pnugirl
    • n/a

کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین با انتقاد از رفتار هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: آنها در طول مسابقه روز شنبه مرا هدف قرار داده و 90 دقیقه توهین و اهانت کردند. علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به حوادث و اتفاقات دیدار استیل آذین - تراکتورسازی تبریز گفت: در این دیدار 90 دقیقه زیر فشار و استرس بودم، متاسفانه تیم ما عقب بود و باید تلاش می کردیم تا در خانه شکست نخوریم با این حال من باید اهانت هواداران تراکتورسازی را هم تحمل می کردم. با این وجود هرگز به آنها بی احترامی نکرده و پس از گلزنی فقط شادی خود را با طرفداران استیل آذین تقسیم کردم.
    وی با اشاره به استقبال هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی از بازیهای این تیم در لیگ برتر افزود: طرفداران تراکتورسازی بسیار پرشور و حرارت هستند و موجب گرمی مسابقات لیگ شده‌اند. روز شنبه هم تعداد زیادی از هواداران تراکتورسازی به ورزشگاه تختی آمده بودند و تیم خود را حمایت می کردند. طرفداران تراکتورسازی از راه دور به تهران آمده و میهمان ارزشمند ما بودند اما افسوس که تعدادی از آنها انگار ماموریت داشتند تا جو ورزشگاه را با فحش و ناسزا آلوده کنند.
    آقای گل مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوازدهم با طرح این موضوع که هدف اصلی هواداران تیم تراکتورسازی در بازی مقابل استیل آذین تحریک او بوده است، افزود: این تماشاگران با اهانت به من باعث بدنامی تماشاگران اصیل و با اخلاق تبریزی می شوند و باعث می شوند آنها هم زیر سئوال بروند.
    کریمی با اشاره به اظهارات فراز کمالوند در پایان دیدار استیل آذین - تراکتورسازی تبریز گفت: آقای کمالوند مدعی شده در طول بازی 10 بار سمت هواداران تراکتورسازی رفته و از آنها خواسته است تا به من اهانت نکنند. این نشان می دهد برخی هواداران تراکتورسازی برنامه ریزی کرده بودند تا علیه من شعار بدهند و اهانت کنند. هدف آنها فقط من بودم.
    کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین پیرامون اظهارات خود در پایان دیدار مقابل تراکتورسازی گفت: چه دلیلی دارد که بدون هیچ مقدمه‌ و سابقه‌ای به آقای فراز کمالوند توهین کنم. در پایان این مسابقه خبرنگاری به من گفت: "آقای کمالوند گفته است شما (تیم استیل آذین) به داوران پول می دهید تا برای‌تان پنالتی بگیرند" من هم در جواب گفتم: "آقای کمالوند حتما این کار را خوب می داند که چنین اظهارنظری کرده است".
    وی همچنین خاطر نشان کرد: متاسفانه در پایان مسابقه زمانی که با اعصاب خراب و با تنش زیاد از زمین خارج می شویم برخی از خبرنگاران با پرسش‌های آتش افروزانه خود موجب تنش و مشکلاتی می شوند که دامنه آن به بیرون از مسابقه می کشد. امیدوارم سازمان لیگ به این مشکل هم به گونه‌ای شایسته رسیدگی کند.
    کریمی در ادامه خطاب به مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: از کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال می خواهم چماق تشویق و تنبیه را فقط بر سر بازیکنان فرود نیاورند. بازیکن آدم آهنی نیست که در طول یک مسابقه کر و کور باشد و فحش‌ها و ناسزا را نشوند. کمیته انضباطی باید با آنها که به بازیکنان توهین می کنند نیز برخورد کند.
    کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در خاتمه با اشاره به عملکرد تیمش در دیدار مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: حوادث بازی به گونه‌ای رقم خورد که ما با فداکاری و تلاش مضاعف توانستیم از زیر بار شکست خود را رها کنیم و در نهایت به تساوی دست یابیم.

pnugirl
    • n/a

در پايان ديدار دو تيم استقلال تهران با پاس همدان در همدان چيزي نمانده بود كه درگيري لفظي صمد مرفاوي سرمربي آبي‌پوشان با برخي از تماشاگران تيم پاس همدان به جاهاي باريك كشيده شده و اتفاقي تلخ در ورزشگاه قدس همدان رخ دهد كه با وساطت برخي‌ها به خير گذشت.
    استقلالي‌ها حالا و پس از بازگشت به تهران قصد دارند،‌شكايتي را در خصوص شرايط نامطلوب ميزبان تهيه و آن را در اختيار فدراسيون فوتبال قرار دهند.
    محمد حيراني مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: متاسفانه شرايط ميزباني در همدان به هيچ وجه مناسب نبود چرا كه ورزشگاه قدس همدان به هيچ وجه از امكانات لازم براي برگزاري يك مسابقه فوتبال آن هم در سطح ليگ برتر برخوردار نيست. رختكن نامناسب، سالن كنفرانسي كه در بين جمعيت هوادار تعبيه شده است و مشكلات ديگري كه در ورزشگاه قدس همدان وجود دارد به لحاظ امنيتي آرامش لازم را از تيم‌ها و بازيكنان حريف مي‌گيرد.
    حيراني گفت: ورزشگاه قدس همدان تنها يك زمين خوب و يك دكور نسبتا زيبا براي پخش تلويزيوني دارد و همين مسئله باعث شده تا مشكلات اين ورزشگاه هرگز به چشم نيايد.
    مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: امروز در محل باشگاه جلسه‌اي را در همين ارتباط برگزار خواهيم كرد و چنانچه به جمع‌بندي لازم در اين خصوص برسيم آن گاه شكايت خودمان را به فدراسيون فوتبال خواهيم برد.

pnugirl
    • n/a

سرمربي تيم شهرداري تبريز گفت: تيم ما يکي از مدعيان اصلي صعود به ليگ برتر است و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش خود را خواهيم کرد.اکبر ميثاقيان درباره ديدار تيمش مقابل شاهين اهواز عنوان کرد: ديدار خوبي را سپري کرديم و بايد گلهاي بيشتري را وارد دروازه حريف مي کرديم.وي در خصوص نحوه داوري گفت: من از داور اين ديدار به دليل جسارتي که به خرج داد تشکر مي کنم. در دقايقي از مسابقه صحنه هايي مشکوکي بوجود آمد که اين داور توانست با يک قضاوت صحيح نمره خوبي را در کارنامه خود به ثبت برساند.

pnugirl
    • n/a

عماد به يک قدمي آدريانو رسيد
    عماد محمد رضا، مهاجم عراقي تيم سپاهان با دو گلي که مقابل شاهين بوشهر به ثمر رساند، شمار گلهاي خود در ليگ برتر ايران را به عدد 45 رساند و در يک قدمي عنوان بهترين گلزن خارجي تاريخ ليگ برتر قرار گرفت.
    عماد 8 گل براي فولاد و 37 گل نيز براي سپاهان به ثمر رسانده و با 45 گل زده در رده دوم بهترين گلزنان خارجي ليگ برتر قرار دارد.
    آدريانو آلوز برزيلي با 46 گل زده در صدر جدول گلزنان خارجي تاريخ ليگ برتر قرار دارد.آلوز در اين فصل 5 گل براي ملوان به ثمر رسانده و در ادوار گذشته نيز 18 گل براي استقلال اهواز، 12 گل براي پگاه، 5 گل براي سايپا و 6 گل براي مس به ثمر رسانده است.دني اولروم و ابراهيم توره نيز با 26 گل به طور مشترک سومين گلزنان برتر خارجي ليگ برتر هستند.

pnugirl
    • n/a

خداداد عزيزي پس از پايان مسابقه ابومسلم و سايپا در مورد وضعيت باشگاه پيام گفت: به من مي گويند يک ماه از بازيکنان وقت بگير تا طلبشان را پرداخت کنند، اما من مي گويم وکيل بازيکنان هستم نه وکيل اين آقايان. خود من حاضرم از طلبم بگذرم. يک ماه که نه يک سال ديگر صبر مي کنم، اما باز 900 ميليون تومان ديگر از طلبها باقي مي ماند. سرمربي اسبق پيام تأکيد کرد: ديگر به اين باشگاه برنمي گردم، زيرا نمي خواهم مضحکه عام و خاص شوم. از بازيکنان پولدار 2 تا 3 ميليون تومان پول گرفته اند و آنها را به پيام آورده اند با اين شرايط ديگر به اين باشگاه برنمي گردم.گفتني است، با رايزنيهاي مديران پيام کميته انضباطي فدراسيون فوتبال يک ماه ديگر به اين باشگاه فرصت داده است تا مطالبات شاکيان باشگاه را پرداخت کنند. بدين ترتيب پيام مي تواند از هفته سوم رقابتهاي خود در ليگ دسته اول را پيگيري کند.

برچسب برای این موضوع