MATLAB Recipes forEarth Sciences ,by: M. H. Trauth, Springer, 240 pages,4.476 MB
MATLAB Recipes forEarth Sciences ,by: M. H. Trauth, Springer, 240 pages,4.476 MB
حتما به ما سر بزنيد زرر نمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
Business, Economics and Finance with MATLAB, GIS and Simulation Models, by: P.L. Anderson, CHAPMAN & HALL/CRC, 457 pages, 4.016 M.B. pdf
Mathematics for Business, Science and Technology with MATLAB and Excel Computations, 3rd ed., by: S.T. Karris, Orchard Publications, 628 pages, 3.079 M.B. rar
Numerical Methods in Finance; A MATLAB-Based Introduction, by: P.Brandimarte, WILEY, 429 pages, 14.504 M.B. rar
Applied Computational Economics and Finance,By: M.J. Miranda & P.L. Fackler, ohio University, 521 pages, 3.713 M.B. pdf
Financial Toolbox for use with MATLAB , The MathWorks.INC, 403 pages, 2.142 M.b. pdf
Environmental Modeling using MATLAB , by: E. Holzbecher, Springer, 393 pages, 12.115 M.B. rar
103 کتاب آموزشی در مورد نرم افزار متلب دوستانی که علاقه مند به دانلود فهرست عناوین ( به همراه عکس جلد های کتاب ) هستند لینک زیر را دانلود کنند .
حجم : 20 مگابایت دانلود کن
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام من توی چند تا فروم دیگه هم به دوستان گفتم ، من توی یه سایت دارم متلب کار میکنم عالیه، صفر تا صد رو رایگان وکامل آموزش داده، به نظرم حتما آموزششو بببینید ، لینکشم اینه:
Http://www.sim-power.ir/class6/
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
http://sim-power.ir/class6/ اینم یه سایت آموزش فارسی متلبه با اینکه رایگانه ولی کامله
Sent from my HUAWEI Y320-U10 using Tapatalk