بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 138 از 151 اولیناولین ... 3888128136137138139140148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,380 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

اشتباهات داوري به نفت ضربه زده است/ اگر فدراسيون حامي نفت بود رده دوم بوديم

سرپرست تيم فوتبال نفت تهران با بيان اينکه نمي‌تواند در مورد اشتباهات داوران در ليگ صحبت نکند، گفت: اشتباهات داوران در بازي‌هاي اخير به تيم نفت ضربات بزرگي وارد کرده است.

بهرام میرشیبانی ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به احترامی که برای حسین عسگری قائلم باید بگویم نمی‌شود در مورد اشتباهات داوری صحبت نکرد زیرا در بازی‌های اخیر اشتباهات غیرعمدی داوران باعث شد تا امتیازات مهمی از تیم ما گرفته شود.

وی با بیان اینکه تا امروز از داوری‌ها راضی نبوده، افزود: با کادر فنی تیم بازی با استقلال را آنالیز کردیم و بدون تعصب باید بگویم داور دو پنالتی صددرص ما را در دقایق 43 و 44 را نگرفت که اگر این پنالتی اعلام می شد شرایط بازی به سود نفت تغییر می‌کرد. ضمن اینکه باید به امیرحسین صادقی به خاطر خطای شدید روی پورعلی گنجی کارت قرمز نشان می‌داد.

سرپرست تیم نفت اضافه کرد: در بازی با شهرداری تبریز تا دقیقه 85 بر روند مسابقه مسلط بودیم اما یک پنالتی اشتباه باعث شد سه امتیاز حساس آن مسابقه به شهرداری برسد. حتی من بعد از بازی به مظفری‌زاده گفتم اگر آن صحنه پنالتی باشد فوتبال را کنار می‌گذارم. البته بعداً‌ خوشخوان ناظر بازی به من زنگ زد و از من عذرخواهی کرد زیرا او هم به این نتیجه رسیده بود آن صحنه پنالتی نیست. امروز بازی تمام شده و این عذرخواهی‌ها فایده ندارد زیرا حق تیم بدون حاشیه نفت ضایع شده است.

میرشیبانی در مورد صحبت اخیر محمود یاوری سرمربی پاس همدان که اعلام کرده مسایلی را افشا می‌‌کند و اعتقاد دارد فدراسیون تیم را نفت را حمایت می‌کند، تاکید کرد:‌ محمود یاوری استاد و بزرگتر من است و من در این فوتبال خیلی چیزها را از او یاد گرفتم اما او به ما یاد نداد که وقتی یک تیم می‌بازد یا نتیجه نمی‌گیرد مسایل دیگر را عنوان کند. نمی‌دانم وی این چیزها را از چه کسی یاد گرفته و یا تحت فشار آنها را بیان کرده اما تاکید می‌کنم این چه حمایتی است که تیم نفت در بین تیم‍‌های قعرنشین است. اگر از ما حمایت می‌شد امروز در رده دوم بودیم نه در بین تیم‌های قعرنشین.

وی با بیان اینکه طی نامه‌ای به فدراسیون تمامی این مسایل را بازگو و در صدد احقاق حق تیم نفت است، در مورد دیدار هفته جاری تیمش برابر مس کرمان تصریح کرد:‌ تنها برای پیروزی مقابل مس به کرمان می‌رویم. ما دیگر به مساوی فکر نمی‌کنیم زیرا اگر یک بازی را ببریم و یک بازی را ببازیم ارزش امتیاز ما بیشتر از دو تساوی خواهد بود.

میرشیبانی در پایان گفت: همه بازی‌های باقی مانده تا پایان لیگ برای ما سنگین است اما کادر فنی و بازیکنان تمام تلاش خود را برای حفظ سهمیه تیم لیگ برتر انجام می‌دهند. با توجه به بازی‌های سختی که پیش رو داریم، امیدواریم که در لیگ بمانیم.

تیم فوتبال نفت تهران در پایان هفته بیست و سوم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور با 20 امتیاز جایگاه هفدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر را از آن خود کرده است.

pnugirl
    • n/a

برهانی: ذوب هم شانس دارد ولی بازی استقلال و سپاهان تکلیف قهرمانی را روشن می کند

مهاجمان استقلال در بازی با نفت تهران عملکرد بسیار خوبی داشتند.آرش برهانی هم یکی از این مهاجمان بود که پس از ورودش به میدان در یک گل تاثیر گذار بود و یک گل هم خودش به ثمر رساند.آرش برهانی حالا اندکی از حاشیه ها دور شده است و در جاده آرامش قرار گرفته.برهانی احساس خود را از پیروزی مقابل نفت بیان می کند:«به نظر من این یک پیروزی خوب بود.حالا ما در کورس قهرمانی هستیم و هیچ چیز نمی‌تواند جلوی استقلال را بگیرد حتی سپاهان که به نظر من تیم خوبی است.با همه وجود وارد بازی‌های بعد می‌شویم و سعی می‌کنیم پیروزی‌ها را تداوم ببخشیم.» استقلال همین هفته در اصفهان میهمان تیم خوب سپاهان است.دیداری که قهرمان لیگ را به نوعی مشخص خواهد کرد.آرش برهانی هم با این موضوع موافق است که بازی با سپاهان تکلیف لیگ را مشخص خواهد کرد:«درست است که ذوب آهن هم شانس دارد اما به نظرمن برنده بازی ما و سپاهان تکلیف قهرمان لیگ را مشخص خواهد کرد.با همه قوا به اصفهان می‌رویم و قضد داریم ۳ امتیاز این بازی را به دست آوریم.استقلال مدعی قهرمانی است و برای ماندن در کورس قهرمانی باید سپاهان را هم شکست بدهد.» برهانی از اینکه مقابل سپاهان گل زد بسیار خوشحال است.او احساسش را این گونه شرح می‌دهد:«بعد از گل احساس سبکی کردم.فکر می‌کنم آن حاشیه‌هایی که بعضی‌ها به آن دامن می‌زدند دیگر تمام شده است.»آیا با بازگشت برهانی ترافیک در خط حمله این تیم بیشتر خواهد شد؟برهانی این فشردگی بازیکن را به سود استقلال می‌داند:«این ترافیک مسئله خاصی نیست.به نظر من آمادگی مهاجمان به نفع استقلال است و در نهایت به سود تیم خواهد شد.»

pnugirl
    • n/a

انتقاد شدید مرفاوی از استقلال

صمد مرفاوی ، سرمربی مس در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها به شدت از باشگاه استقلال انتقاد کرد.
    مرفاوی که در هفته های اخیر غیر از برد برابر استیل آذین در کرمان ، سه بازی اش را باخته است در گفت و گویی با خبرگزاری برنا درباره حاشیه های تیمش گفت:« من با هیچ یک از طرفداران تیم درگیری نداشتم. یکی از هواداران از روی سکو داشت بی احترامی می کرد و من فقط خواستم ساک شود. اصلا با هم درگیر نشدیم. »
    او همچنین درباره اختلافش با ساکت الهامی گفت:« اگر با او مشکلی داشتم هیچ وقت با هم کار نمی کردیم. این ها شایعاتی است که خودشان هم جوابش را می دانند اما طرحش می کنند تا به ما ضربه بزنند.»
    مرفاوی که در اتفاقی نادر ، پرونده اش در کمیته استیناف گم شده می گوید:« این هم دیگر شاهکار است که حکم در کمیته انضباطی صادر می شود و در کمیته استیناف آن را به کلی گم می کنند.»
    او که به شت از دست استقلالی ها شاکی است ، گفت:« پول من را نمی دهند و بعد می روند برای تیم شان هوار ملامحمد را می گیرند. تازه می گویند پول نداریم.»

pnugirl
    • n/a

تنش استقلال و سپاهان غير فوتبالي بود
    بصيرت: شكست از استقلال را مانند ذوب‌آهن جبران مي‌كنيم

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: مانند دربي اصفهان شکست در ديدار رفت از استقلال را جبران خواهيم کرد.
    مجيد بصيرت در مورد بازي با استقلال عنوان کرد: سپاهان براي اين بازي شرايط خوبي دارد. سال گذشته اين بازي تنش هاي غير فوتبالي زياد داشت اما خوشبختانه امسال تنش ها فوتبالي است. جذابيت فوتبال هم به تنش هاي فوتبالي است و اگر نباشد غير طبيعي است.
    وي ادامه داد: ديدارهاي سپاهان و استقلال هميشه حساسيت داشته و اين بار نيز اين حساسيت بالاتر است چون دو تيم براي رسيدن به صدر با هم رقابت مي کنند. ما دو باخت در کارنامه خود در اين فصل داريم که يکي مربوط به ديدار رفت با ذوب آهن و يکي هم شکست مقابل استقلال در ديدار رفت هستيم. در بازي برگشت با ذوب آهن باخت دور رفت را جبران کرديم و مي‌خواهيم باخت دور رفت مقابل استقلال را نيز جبران کنيم.
    سرپرست تيم سپاهان در پايان خاطر نشان کرد: براي اين بازي فقط مهدي کريميان را به عنوان مصدوم در اختيار نداريم و مشکل خاص ديگري وجود ندارد.

pnugirl
    • n/a

مروري بر بازي هاي هفته بيست‌وچهارم ليگ برتر فوتبال

بدون شک دوئل استقلالي‌ها در هفته بيست‌وچهارم ليگ برتر جذاب‌ترين مسابقه را رقم خواهد زد.
    ديدارهاي هفته بيست و چهارم ليگ برتر روزهاي پنج‌شنبه و جمعه برگزار مي‌شود. حساس‌ترين ديدار اين هفته بين استقلال و سپاهان در اصفهان برگزار خواهد شد.
    نگاهي کوتاه به ديدارهاي اين هفته مي‌اندازيم.
    * سپاهان اصفهان - استقلال؛ حساس، جذاب و البته پرحاشيه
    نصف جهان ميزبان جذاب‌ترين و حساس‌ترين بازي هفته خواهد بود. ديدار استقلال و سپاهان جدال تيم‌هاي دوم و سوم جدول ليگ است که حاشيه‌هاي فراواني خواهد داشت. تقابل امير قلعه‌نويي و استقلال همواره جذاب است ضمن اينکه به اين جذابيت رويارويي خسرو حيدري و استقلال را هم مي‌توان اضافه کرد. حضور جان‌واريو و عنايتي در ترکيب سپاهان به حساسيت اين بازي مي‌افزايد.
    قلعه‌نويي و مظلومي تلاش کرده‌اند از حاشيه‌ها دوري کنند اما واقعيت اين است که با گفتن اينکه ما با هم رفيق هستيم و فقط در ميدان رقيبيم حاشيه‌ها فراموش نخواهد شد. حساسيت اين ديدار آن قدر زياد است که دو تيم مي‌‌گويند برنده بازي نيمي از راه قهرماني در ليگ برتر را طي کرده است. تيمي که از اين بازي سخت برنده خارج شود در صورت شکست ذوب آهن مي‌تواند صدرنشين ليگ شود. اين ديدار يک فينال تمام عيار محسوب مي‌شود.

* صباي قم - ذوب آهن اصفهان؛
    عبدالله ويسي با صباي قم نتايج خوبي گرفته و استقلال و سپاهان فردا آرزو مي‌کنند ويسي يک برد ديگر هم با تيم جوان و بدون ستاره‌اش کسب کند تا آنها راحت‌تر بتوانند به صدر جدول برسند. ذوب‌‌آهن اما پس از دو شکست پياپي، هفته گذشته نفت آبادان را با شش گل قرباني کرد تا همچنان صدرنشين ليگ باقي‌بماند.
    شاگردان ابراهيم‌زاده به هيچ عنوان نمي‌خواهند صدرنشيني را از دست بدهند و براي برد به ميدان مي‌روند، البته ذوب‌آهني‌ها کار دشواري پيش رو دارند.

* راه آهن - شاهين بوشهر؛

راه آهن مي‌خواهد از امتياز ميزباني‌اش نهايت استفاده را ببرد و در اين ديدار به برتري برسد تا در حاشيه امنيت قرار بگيرد و فاصله‌اش را با تيم‌هاي انتهاي جدول بيشتر کند. حريف لکوموتيورانان شاهين است که هفته گذشته در خانه به پرسپوليس باخت تا همچنان در خطر سقوط باشد.

* مس کرمان - نفت تهران؛ جدايي از بحران با نفت
    نفت تهران پس از شکست برابر استقلال اين هفته بايد به مصاف يک تيم بالا نشين ديگر برود. مس کرمان اگرچه اقتدار نيم فصل اول را ندارد اما شاگردان مرفاوي مي‌خواهند با يک برد خانگي همچنان در بالای جدول باشند و به کسب سهميه آسيايي اميدوار باشند. نفت بعد از يک برد خوب برابر پاس از استقلال شکست خورد و شايد در اين مسابقه به دنبال يک مساوي باشد.
    *سايپا - پاس همدان؛
    محمود ياوري در پاس تا اين جاي کار موفق نبوده و براي اينکه بتواند از انتقادها رها شود بايد در اين ديدار تيمش را به پيروزي برساند. ياوري که خود را امير کبير فوتبال ايران مي‌پندارد در کرج کار سختي برابر محمد مايلي‌کهن در پيش خواهد داشت.

* پيکان قزوين - شهرداري تبريز؛
    برخلاف گفته سرمربي پيکان، تعطيلات به ضرر اين تيم تمام شد و پيکان بعد از تعطيلات نيم فصل ليگ نتايج خوبي نگرفت. اين در حالي است که از نظر مالي در شرايط نسبتا خوبي قرار دارد. آن سوي ميدان هم شهرداري تبريز قرار دارد تيمي که مثل پيکان حداقل مشکل مالي ندارد اما هفته گذشته در خانه‌اش به صباي قم باخت. دو تيم براي گرفتن سه امتياز بازي مي‌کنند زيرا تساوي براي اين دو تيم در خطر سقوط مانند يک باخت خفيف است.
    * تراکتورسازي تبريز - استيل آذين؛
    تراکتورسازان بعد از باخت پرحاشيه در انزلي اين مرتبه مي‌خواهند از شرايط ميزباني خود نهايت استفاده را ببرند.تراکتورسازي که نتايج خوبي در اين فصل گرفته نمي‌خواهد جايگاه چهارمي‌اش را از دست بدهد آن هم برابر تيمي پرستاره که ديگر نشاني از مدعي قهرماني ندارد.

* صنعت نفت آبادان - ملوان انزلي؛
    شاگردان پورغلامي نمي‌خواهند دست خالي از آبادان به انزلي بازگردند.

* پرسپوليس - فولاد خوزستان؛ تثبيت ششمي
    سرخپوشان تهراني پس از برد خارج از خانه برابر شاهين توانستند جايگاه ششمي خود را در جدول تثبيت کنند و در اين هفته هم اگر بازنده شود از اين رده پايين‌تر نخواهد آمد اما علي دايي اين رده را در شان خود و تيم پرسپوليس نمي‌داند. براي همين هم مي‌خواهد در اين مسابقه به برد برسد. مجيد جلالي اما مربي کارکشته و علمگرايي است که به خوبي مي‌داند چطور برابر تيم‌هاي بزرگ امتياز بگيرد بنابراين دايي کار سختي پيش رو خواهد داشت.
    برنامه مسابقات و داوران هفته بيست و چهارم ليگ برتر:
    پنجشنبه 5/12/89-هفته بيست و چهارم-ساعت 16:15
    سپاهان –استقلال-فولاد شهر
    هدايت ممبيني-رضا سخندان-جمشيد دانش مهر-ميرزابيگي-ناظر:صديقي

صباي قم –ذوب آهن-يادگار امام (ره)-قم
    سعيد مظفري زاده-رسول فروغي-بابک داوري- صادق نوري-حسين بطحائي-ناظر:شهبازي

جمعه 6/12/89 هفته بيست و چهارم
    راه آهن-شاهين بوشهر- اکباتان-تهران-ساعت 15:15
    محسن ترکي-عليرضا کهوري-حسن يوسفي-جواد شرفي-سيدرضا غياثي-يدالله سليماني

مس کرمان-نفت تهران-شهد باهنر-کرمان-ساعت 16
    رحيم مهر پيشه-حميد غمزه-بهروز برون-غلامرضا جباري-علي خسروي-ناظر:آلبرت گريگوريان

سايپا-پاس-انقلاب-کرج ساعت 16:15
    شاهين حاج بابايي-سعيد علي نژاديان-مهدي عاليقدر-حسين فتاحي-عبود سنگاشکن-ناظر:شمس

پيکان-شهرداري تبريز-شهيد رجايي-قزوين ساعت 16:15
    تورج حق وردي-حيدر شکور-تورج عيوض محمدي-سعيد بخشي زاده-زاهد بحريني-ناظر:اعتمادي

تراکتورسازي-استيل آذين-يادگار امام (ره)-تبريز ساعت 16:15
    خداداد افشاريان-محمدرضا ابوالفضلي-محسن فريماني-فرشيد افشار-اصفهانيان-ناظر:امامي

نفت آبادان-ملوان-تختي-آبادان ساعت 16:15
    عليرضافغاني-حسن کامراني فر-نظري-قاسم واحدي-عبدالله باعزم-ناظر:مرادي

پرسپوليس-فولاد خوزستان-آزادي-تهران-ساعت 17:15
    يدالله جهانبازي-حسين خانبان-سعيد زارع-اسماعيل آمري-حياتي-ناظر:حکمت شعار

*جدول ليگ برتر
    1-ذوب‌آهن 45 امتياز
    2- استقلال 43 امتياز
    3- سپاهان 42 امتياز
    4- تراکتور‌سازي 38 امتياز
    5- مس 37 امتياز
    6- پرسپوليس 37 امتياز
    7- فولاد 33 امتياز
    8- صباي‌قم 33 امتياز
    9- ملوان 30 امتياز
    10- صنعت نفت 29 امتياز
    11- راه‌آهن 27 امتياز
    12- سايپا 25 امتياز
    13- شهرداري تبريز 24 امتياز
    14- شاهين 23 امتياز
    15- نفت تهران 23 امتياز
    16- پيکان 22 امتياز
    17- پاس 21 امتياز
    18- استيل‌آذين 20 امتياز

pnugirl
    • n/a

از بازيکنان تشکر مي‌کنم که به باشگاه فرصت دادند
    تارتار: بازي انتحاري شاهين كار ما را سخت مي‌كند

سرمربي راه‌آهن گفت: شاهين براي جبران نتايج خود انتحاري بازي مي‌کند و اين کار ما را سخت مي‌کند.
    مهدي تارتار در مورد شرايط راه آهن اظهار داشت: تمرينات خوبي را در اين هفته پشت سر گذاشته ايم. براي بازي با شاهين بازيکن محروم و مصدوم نداريم.
    وي در مورد وضعيت شاهين عنوان کرد: شاهين نشان داده فوتبال را به خوبي بازي مي کند و از کادرفني با دانشي هم برخوردار است. مديرفني به نام مهاجراني دارند که از تجربيات خود را در اختيار تيم مي گذارد.
    سرمربي راه‌آهن در مورد تساوي هاي پي در پي اين تيم عنوان کرد: در نيم فصل دوم بازي ها سخت تر شده و نبايد با يکي دو باخت يا تساوي وضعيت يک تيم را ضعيف دانست. مطمئنا شاهين بوشهر براي جبران نتايج اخير خود مي خواهد مقابل ما انتحاري بازي کند و اين کار راه آهن را سخت تر مي کند. ما هم دو سه هفته است که پيروزي نداشته ايم و فقط دنبال سه امتياز هستيم.

pnugirl
    • n/a

ساكت: مقابل استقلال حق اشتباه كردن نداريم

مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در آستانه ديدار مهم تيمش برابر استقلال مي‌گويد مطمئن هستم بازيکنان ما همه انديشه‌هاي فني آقاي قلعه نويي را به خوبي در زمين اجرا مي‌کنند و با اجراي اين دستورات موفق خواهند شد.
    محمدرضا ساکت درباره بازي دو تيم سپاهان و استقلال در اصفهان گفت: سپاهان و استقلال دو تيمي هستند که از قطب‌هاي فوتبال کشور به حساب مي‌آيند و هر کدام‌شان مجموعه‌اي قدرتمند و پرطرفدار هستند و هميشه بازي‌هاي اين دو تيم جذاب بوده است. خوشبختانه هر دو تيم از کادر فني با توان و بازيکنان شايسته‌اي برخوردار هستند. البته در اين بازي بايد از فرصت ميزباني خودمان استفاده کنيم. چون ديگر حق اشتباه نداريم. مطمئن هستم که بازيکنان ما همه انديشه‌هاي فني آقاي قلعه نويي را به خوبي در زمين اجرا مي‌کنند و با اجراي اين دستورات موفق خواهند شد.

pnugirl
    • n/a

نفت آبادان همچنان بدون كاسيميرو تمرين مي‌كند

تيم فوتبال نفت آبادان بدون حضور کاسيميرو و مشخص شدن تکليف اين مربي زير نظر سرپرست تيم در حال تمرين است.

به گزارش خبرگزاری فارس، درحالي که نه باشگاه نفت آبادان موضع رسمي خود را بابت ادامه همکاري با آلفردو کاسيميرو اعلام مي کند و نه اين مربي پرتغالي با صراحت درباره ادامه همکاري اش صحبت مي کند، تمرينات اين تيم بدون حضور کاسيميرو در حال پيگيري است.
    دو سه روزي است که احمد پارو سرپرست نفت درحال تمرين دادن به بازيکنان است و کاسيميرو در آبادان نيست.
    روز گذشته مسئولان باشگاه نفت آبادان و بازيکنان با حضور مهربان رئيس پخش و پالايش نفت جلسه اي برگزار کردند.
    در اين جلسه بازيکنان مشکلات خود را که عمدتا مالي بود را عنوان کردند.
    تيم نفت روز جمعه در آبادان ميهمان تيم ملوان انزلي است و ظاهرا قرار نيست کاسيميرو روي نيمکت بنشيند.

pnugirl
    • n/a

"احمد پارو" سرمربی موقت صنعت نفت آبادان شد

مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان سرپرست تیم خود را به عنوان سرمربی موقت تیم انتخاب کردند.
    مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان در جلسه صبح امروز(چهارشنبه) جلسه‌ای را در دفتر باشگاه انجام دادند و به نتیجه رسیدند تا پس از اخراج کاسیمیرو، احمد پارو سرپرست تیم را به عنوان سرمربی موقت انتخاب کنند و احتمالا تیم تا آخر فصل با هدایت پارو گام به میادین بگذارد.
    گفتنی است؛ پارو با حفظ سمت سرپرستی وظیفه فنی تیم را بر عهده دارد و وی سابقه مربیگری در تیمهای مختف خوزستان به همراه مدرک درجه a آسیا را دارد.

pnugirl
    • n/a

معمارزاده:این بار حتما می روم طرف دایی تا رخصت بگیرم

دوباره نوبت به بازی پرسپولیس – فولاد رسید و تقابل میثاق معمارزاده با تیم سابقش که اتفاقا علاقه زیادی هم به آن دارد.میثاق که با نمایش جالبش در این فصل بسیاری از هواداران پرسپولیس را از بابت از دست دادن این دروازه بان آماده دمغ کرد حالا در تیم فولاد برای پایین کشیدن پرسپولیس از رتبه ششم جدول و بالا بردن تیم این فصل اش تا جمع بالا نشین ها تلاش می کند.معمارزاده برای دومین بار رودرروی تیم مورد علاقه اش قرار می گیرد اما ظاهرا این بار تفاوت هایی در این تقابل دیده می شود.
    دوباره نوبت به رویارویی با پرسپولیس رسید .چه احساسی درباره این بازی داری؟
    به هر حال بازی کردن مقابل تیمی که هم به آن علاقه داری و هم عضوش بوده ای دشوار است اما من به تیم فولاد تعهد دارم و باید در این بازی دوباره رودرروی پرسپولیس بایستم.
    خب این رودررویی با مقابله اولت با پرسپولیس چه تفاوتی دارد؟
    خب فکر می کنم بازی کردن در استادیوم آزادی جلوی هواداران پرسپولیس سخت تر است.آنها همیشه به من خیلی لطف داشتند که امیدوارم این لطف باز هم شامل حالم شود چون من همچنان پرسپولیسی ام و به خواسته خودم این تیم را ترک نکردم.
    از نظر فوتبالی این بازی با دیدار رفت چه تفاوت هایی دارد؟
    به نظر من بازی در ورزشگاه آزادی برای تیم ما راحت تر است چرا که هم زمین بهتری دارد هم اینکه کلا تیم ما راحت تر فوتبالش را بازی می کند.
    ظاهرا حالا در جدول رقیب پرسپولیس به حساب می آیید و این بازی حساس تر از بازی رفت خواهد بود.
    بله اگر ما پرسپولیس را ببریم شرایطمان خیلی بهتر می شود و به تیم های بالای جدول نزدیک می شویم. ما امید داریم با پیروزی در این بازی به رده های بالاتری در جدول برسیم و شایستگی های فولاد را اثبات کنیم.
    به نظر تو فولاد پتانسیل شکست پرسپولیس را دارد؟
    صد در صد.تیم ما بازیکنان خوبی دارد و توان بردن پرسپولیس را هم داریم .با وجود هواداران خوبی هم که داریم برای نتیجه گرفتن در این بازی از شانس زیادی بر خورداریم.
    حتی اگر سه بازیکن تیم تان با خستگی از اردوی تیم امید برگردند؟
    بله بازیکنان ما جوان هستند و فکر می کنم بتوانند بازی کنند.البته ما بازیکنان خوب دیگری هم داریم و نفرات جوان و با انگیزه دیگر هم می توانند جای خالی آن نفرات را در ترکیب فولاد پر کنند.
    خودت برای رودررویی با پرسپولیس چقدر انگیزه داری؟
    من انگیزه خاصی ندارم تا خودم را ثابت کنم چرا که قبلا در همین پرسپولیس خودم را ثابت کرده ام اما خب چون ما بازی های پخش مستقیم کمتری داریم دوست دارم در شرایط خوبی باشم تا همچنان به بهترین شدن و بهترین بودن فکر کنم.
    یعنی واقعا برایت فرقی نمی کند؟
    واقعا فرقی نمی کند. من در همه بازی ها انگیزه دارم به تیمم کمک کنم تا سه امتیاز را بگیریم .همیشه می خواهم عملکرد خوبی داشته باشم تا هواداران تیم مان که علاقه مند به فولاد هستند شاد شوند.
    در بازی رفت به طرف نیمکت پرسپولیس نرفتی.آیا این اتفاق در بازی جمعه هم تکرار می شود؟
    نه این بازی با آن مسابقه فرق می کند.در آن بازی بنا به دلایلی خاص و شرایطی که وجود داشت به طرف نیمکت پرسپولیس نرفتم اما من برای کادر فنی پرسپولیس ،مدیریت باشگاه و همین طور پیشکسوت محترم این تیم محمود خردبین احترام خاصی قائلم.این بار حتما به طرف نیمکت پرسپولیس می روم و از سرمربی این تیم که هم دوست من است هم در سایپا و پرسپولیس با او بوده ام رخصت می گیرم.علی دایی در فوتبال کمک های زیادی به من کرده .او اسطوره فوتبال ایران است و مربی و دوست خوب من به حساب می آید. در ضمن رفتن یا نرفتن من به سمت نیمکت ، علی دایی را بزرگ یا کوچک نمی کند.
    گفتی در بازی رفت شرایط خاصی وجود داشت .می توانی بگویی چه شرایطی؟
    دیگر نمی خواهم آن مسائل را باز کنم .آن زمان یکسری اتفاق هایی افتاد که ترجیح دادم سمت نیمکت پرسپولیس نروم .یک برخوردهایی پیش آمده بود که مربوط به گذشته است و من دیگر آنها را فراموش کرده ام.
    اگر سمت نیمکت پرسپولیس بروی با بازیکنان این تیم هم دیدار می کنی؟
    بازیکنان که همه دوستان من هستند و همیشه برایشان آرزوی موفقیت کرده ام.من با خیلی از بازیکنان پرسپولیس هنوز ارتباط دارم و با هیچ کدام شان هم مشکلی ندارم.
    اگر احیانا به پرسپولیس باختید به اندازه شکست های دیگر تیم ات ناراحت می شوی؟
    در این مقطع ما فقط به برد فکر می کنیم .بعد از باخت به سپاهان که آنهم در دقیقه ۹۳ اتفاق افتاد دیگر شکست نخورده ایم و شرایطمان طوری است که به رده های بالا تر از مکان فعلی مان فکر می کنیم.از اینجا به بعد هر باختی می تواند برای ما سخت و سنگین باشد چرا که ما را از هدفمان دور خواهد کرد.
    به عنوان حرف پایانی قبل از این بازی حساس چه چیزی می خواهی بگویی؟
    من یک پرسپولیسی ام و به این تیم علاقه دارم .مطمئنا بزودی به این تیم بر می گردم .امیدوارم هواداران پرسپولیس هم از من دلگیر نباشند چون من به خواست خودم از این تیم نرفتم و در این جدایی بی تقصیرم.در ضمن برای پرسپولیس در بازی های لیگ قهرمانان آسیا هم آرزوی موفقیت می کنم.

برچسب برای این موضوع