سلام
پس علوم سیاسی چی میشه؟
سلام
پس علوم سیاسی چی میشه؟
ببخشید که من دوباره سوال می کنم!
فقط چون فرصت کمی تا امتحان مونده آیا می تونید یه تاریخ تقریبی بگید واسه درج نمونه سوالات مترجمی زبان؟
برام عجیبه مترجمی همیشه جز اولین رشته هایی بود که نمونه سوال داشت.الان میشه امیدوار بود که قبل شروع امتحان بذارید؟
خیلی نا امید شدم اصلا دانلود نمیشه!!!ینی دانلود کردم سیستم ارور میزنه.ای خداااااااااا
با سلام
دوستان گرامی فعلا نمونه سوالات برای بعضی رشته مثل علوم سیاسی و مترجمی و...چندین رشته ی دیگر به اندازه خیلی کم منتشر شده یا اصلا منتشر نشده از طرف پیام نور مرکزی .برای همین ما اگر برای رشته ای نمونه سوال درج نشده است علت اصلی این موضوع است.
دقیقا بگید مشکلتون چی هست و یا چی ارور میده به قول شما تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم.... ضمنا من تست کردم مشکلی نداشت
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام پس پس سوالای رشته مهندسی صنایع رو ندارین؟؟؟؟
خسته نباشین
لطفاً نمونه سئوالات مهندسی صنایع رو هم قرار بدین
با تشکر
سلام....چرا سوالات رشته مديريت بازرگاني پاسخنامه نداره؟؟؟؟////؟؟؟؟/
لطف كنيد پاسخنامه بذاررررررررررررررريد.......... ..
درس مبانی کامپیوتر وبرنامه نویسی نمونه سوالات 90-91میخوام لطفا
دوست گرامی همانطور که بارها بارها گفته شده پاسخنامه ی معتبری برای همه نمونه سوالات ارایه نشده و فقط برای تعداد محدودی از دروس پاسخنامه ارسال شده که انها هم درج شده.....
باور کنید ما هم اگر پاسخ نامه نمونه سوالی موجود باشد حتما برای راحت شما دوستان در باشگاه درج می کنیم.شک نکنید
با سلام
دوست گرمی به زور که پیدا نمیشه که ما بزاریم.... واقعا اگر شما پیدا کردید ادرس بدید ما تهیه و فراهم کنیم و درج کنیم در باشگاه
یکمی معقولانه تر رفتار و گفتار از خودتون نشون بدید.....ما که بدمون نمیاد نمونه سوالات همه رشته ها را بزاریم... ولی وقتی نیست خودمون که نمیشه نمونه سوال بسازیم............
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور