پارتی!
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a پارتی! ننه منو تورو پارتی راه نمیدن میگه تنها یکی مادر دختر نمیشه
نوشته اصلی توسط paksersht ننه منو تورو پارتی راه نمیدن میگه تنها یکی مادر دختر نمیشه کی گفته؟ نخیر ما مادرو دختر باهم میخوایم بریم وگرنه پارتیشونو ب هم میزنم
نوشته اصلی توسط y a l d a کی گفته؟ نخیر ما مادرو دختر باهم میخوایم بریم وگرنه پارتیشونو ب هم میزنم زنگ بزنم 110 بیان بگیرنشون ننه راضی نمیشن میگن برررین بیرون
نوشته اصلی توسط paksersht زنگ بزنم 110 بیان بگیرنشون ننه راضی نمیشن میگن برررین بیرون دخترم زنگ بزن 110 اینجوری نمیشه
نوشته اصلی توسط y a l d a دخترم زنگ بزن 110 اینجوری نمیشه زنگیدم الان میان همچین بزننشون صدا بز در بیارن
نوشته اصلی توسط paksersht زنگیدم الان میان همچین بزننشون صدا بز در بیارن عاورین حقشونه تا مارو باهم راه بدن دفعه بعد الان بیا بریم زمین تنیس تنیس بازی کنیم
نوشته اصلی توسط y a l d a عاورین حقشونه تا مارو باهم راه بدن دفعه بعد الان بیا بریم زمین تنیس تنیس بازی کنیم بریم ننه ولی من تنیسم خوب نیستآآآآآآآآ
نوشته اصلی توسط paksersht بریم ننه ولی من تنیسم خوب نیستآآآآآآآآ یاد میگیری ننه خودم یادت میدم
نوشته اصلی توسط y a l d a یاد میگیری ننه خودم یادت میدم باشه ننه بعد تنیس هم بریم لب دریا
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن