بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 13 از 17 اولیناولین ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 از مجموع 168

موضوع: اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از پيروزي برابر صنعت نفت؛
    انتقاد کاپيتان استقلال از سکوهاي خالي

کاپيتان تيم فوتبال استقلال در ديدار با صنعت نفت با انتقاد از استقبال نکردن تماشاگران از ديدارهاي اين تيم گفت: در ديدار برابر صنعت نفت دلم از هواداران استقلال شکست.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین صادقی پس از پیروزی عصر امروز شنبه استقلال برابر صنعت نفت آبادان ضمن اشاره به بازی خوب استقلالی ها گفت: وقتی توپ هایمان وارد دروازه حریف شود این نتایج رقم می خورد. من در رختکن به بچه ها گفته بودم اگر این بازی را ببریم قهرمان می شویم و خدا را شکر می کنم که به این مهم دست پیدا کردیم.
    وی ادامه داد: ما سه بازی دیگر پیش رو داریم و با توجه به فاصله نزدیکی که با صدر جدول وجود دارد احتمال هر اتفاقی را باید داد. اگر سپاهان در یک دیدار ببازد و ما سه بازی باقی مانده را با پیروزی پشت سربگذاریم می توانیم قهرمانی را به هواداران استقلال هدیه بدهیم.
    بازیکن باتجربه تیم فوتبال استقلال با انتقاد از استقبال کم تماشاگران از دیدارهای این تیم گفت:من با این تیم سیزدهم شده ام، نهم شده ام و قهرمان هم شده ام. اما تا به حال چنین اتفاقی را ندیده بودم که تماشاگران به ورزشگاه نیایند و سکوها خالی باشد. نمی دانم مشکل کجاست. شاید وضعیت مالی هواداران خوب نیست که به ورزشگاه نمی آیند.
    وی ادامه داد: در دیدار برابر تراکتورسازی وقتی وارد ورزشگاه شدیم احساس کردم تراکتورسازی میزبان است. در بازی با صنعت نفت هم تماشاگران حریف بیشتر بودند. امروز دلم از هواداران استقلال شکست و از آنها می خواهم که ما را تنها نگذارند.
    صادقی خاطرنشان کرد: همه در بوق و کرنا می کنند که ما 30 میلیون و 40 میلیون هوادار داریم اما وقتی به ورزشگاه ها نگاه می کنی 3 - 4 چهار هزار نفر بیشتر نمی آیند. من نمی دانم مشکل کجاست اما تا به حال چنین شرایطی را ندیده بودم.
    تیم فوتبال استقلال عصر شنبه با پیروزی 6 بر 2 برابر صنعت نفت آبادان در هفته سی و یکم لیگ برتر به رده دوم جدول رده بندی صعود کرد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ويسي: با شکست سپاهان ليگ را گرم مي‌کنيم

عبدالله ويسي در مورد ديدار صباي قم برابر سپاهان اصفهان گفت: بازيکنان من آماده هستند تا با موفقيت و پيروزي در اين ديدار ليگ را گرم کنند.
    سپاهان هم مانند پرسپولیس و استقلال تیم بزرگی است و همین مسئله انگیزه بازیکنان تیم را برای تلاش مضاعف در این دیدار افزایش می‌دهد.
    وی ادامه داد: البته قرار است کارلوس کی‌روش هم برای تماشای این بازی به ورزشگاه بیاید که این مسئله هم توانایی و انگیزه بازیکنان ما را بیشتر می‌کند تا با تمام توان به میدان بروند و خودشان را به سرمربی تیم ملی نشان دهند.
    سرمربی تیم فوتبال صبای قم اضافه کرد: قطعا همه در این دیدار، بازی خوبی را از تیم ما می‌بینند. ما برابر تیم‌های پرسپولیس و ذوب آهن هم بازی خوبی را ارائه کردیم و در این مسابقه هم به دلیل مناسب بودن زمین چمن و ارائه فوتبال توسط تیم حریف، شانس موفقیت‌مان در این بازی زیاد است زیرا بازیکنانم برابر این تیم‌ها و در این شرایط عالی بازی می‌کنند.
    ویسی با بیان اینکه از تلاش بازیکنان راضی است، در مورد دلایل افت تیمش اظهار داشت: همه تیم‌های دنیا در مقطعی دچار افت می‌شوند اما این ربطی به بازیکنان ندارد. تیم ما هم مثل اینترمیلان و بایرن مونیخ در مقطعی افت کردیم اما این افت مقطعی است و بزودی به شرایط خوب گذشته برمی‌گردیم.
    وی مصدومیت 7-8 بازیکن کلیدی این تیم را هم در افت هفته‌های اخیر موثر دانست و تاکید کرد: بختیاری‌زاده و سایر بازیکنان مصدوم خودشان یک تیم هستند. ضمن اینکه مهدی واعظی هم از هفته آینده تیم را همراهی می‌کند.
    دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و صبای قم در هفته سی و یکم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر کشور عصر فردا دوشنبه در ورزشگاه فولادشهر برگزار می‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روياي آسيايي شدن؛ از تراکتور تا مس

کار پرسپوليس بسيار سخت به نظر مي‌رسد، چون اين تيم بازيهاي بسيار سختي را در مقابل حريفان خود در پيش دارد.
    مدتی است در فوتبال ما رویای آسیایی شدن همپا با کسب قهرمانی بسیار داغ شده و این موضوع انگیزه را در تیم‌های بالای جدول افزایش داده و تب و التهابات لیگ ایران را هم افزایش داده و این در حالی است رویای آسیایی شدن فارغ از تیمی که در این رقابت‌ها عنوان قهرمانی را کسب می‌کند تنور لیگ را تا روزهای پایانی داغ نگه خواهد داشت و این جذابیت موجب می شود تا لیگ ایران از این حیث برای تیم های که سودای قهرمانی ندارند بسیار حائز اهمیت باشد، در بررسی زیر سعی داریم تا شانس همه تیم ها برای رسیدن به رویای شیرین آسیایی شدن را بسنجیم و شانس آنها را برای رسیدن به رده سوم.
    شانس اول: تراکتور
    آنها بعد از شکست ناباورانه در خانه آن هم در مقابل بیش از 100 هزار هوادار خودی در مقابل سپاهان امیدهایشان را برای کسب سهمیه کمرنگ می‌دیدند اما شعار هواداران آنها "عیبی یوخ" کار خود را کرد و آنها با انگیزه مضاعف در برابر پیکان آن هم در قزوین صاحب سه امتیاز حساس شدند تا با کسب این پیروزی امید به دوباره به اردوگاه ستارگان سرخ تبریزی بازگردد، اما کار آنها برای آسیایی شدن زمانی راحت جلوه می کند که آنها دو بازی بعدی‌شان خانگی و در مقابل صبا و سایپا است که آنها امیدوارند با حمایت هواداران شان و کسب هر 6 امتیاز این بازی ها کارشان را به اما و اگرها نگذارند و در صورت کشیده شدن سرنوشت شان به بازی آخر در مقابل صنعت نفت آبادان در خارج از خانه امیدهایشان را داشته باشند،گرچه همه چیز موکول خواهد شد به کسب امتیازات خانگی در مقابل صبا و سایپا ، اما بر روی کاغذ شانس اول برای رسیدن به رویایی شیرین آسیایی شدن تراکتور است.
    شانس دوم : پرسپولیس
    البته پرسپولیس تنها به این علت شانس دوم تلقی می شود که فاصله امتیازی اش به تراکتور تیم چهارم جدول بسیار نزدیک است و در واقع تعقیب کننده اصلی تراکتور در جدول محسوب می شود، اما کار پرسپولیس بسیار سخت به نظر می‌رسد، چون این تیم بازیهای بسیار سختی را در مقابل حریفان خود در پیش دارد، آنها در سه بازی باقیمانده با تیم های مس و پیکان در خانه بازی خواهند داشت و با سپاهان در اصفهان، اما نکته قابل توجه این است که پرسپولیس زمانی می تواند به کسب رده سوم و حتی چهارم امیدوار باشد که با لغزش مدعیانی دیگر چون تراکتور و استقلال و ذوب آهن و کسب حداکثر امتیازات بازی های پیش رو همراه باشد که از طریق لیگ به آسیا صعود کنند و این در صورتی است که بازیهای آنها همگی با مدعیانی چون مس برای صعود به آسیا و پیکان برای بقا در لیگ است که کار پرسپولیس را برای رسیدن به آسیا سخت‌تر هم می‌کند، اما بدون تردید آنها شانس دوم برای رسیدن به جایگاه سومی هستند.
    شانس سوم؛ فولاد خوزستان
    فولاد خوزستان این هفته ملوان تعقیب کننده اصلی اش را از پیش رو برداشت و با این نتیجه امتیازات اش را با تیم پرسپولیس و تراکتور حفظ کرد و این در حالی است که آنها برای آسیایی شدن نیز باید چشم به لغزش دیگر مدعیان داشته باشند اما فولاد نشان داده است که تیمی یکدست و منظم است که در برابر حریفان با انگیزه ظاهر می شوند، آنها در سه بازی باقیمانده با تیم های ذوب آهن و شهرداری در خارج از خانه و پاس در خانه بازی دارند که با توجه به تیم های پیش رو کار آنها کمی سخت است، اما با توجه به بازیهای نسبتا راحت این تیم نسبت به رقیبان با کمی خوش شانسی آنها رویایی آسیایی شدن را در سر می پرورانند.
    شانس چهارم : مس
    مس در هفته های قبلی در کنار تیم های بالای جدولی قرار داشت اما با لغزشی که آنها در چند بازی حساس به خرج دادند شانس آنها کم تر شد اما هنوز آنها هم در سر رویای آسیایی شدن را می پرورانند و این در حالی است که آنها هم بازیهای نسبتا سختی در پیش رو دارند، آنها در سه بازی باقیمانده با پرسپولیس و راه آهن در تهران بازی خواهند داشت و تنها میزبان شاهین در کرمان خواهند بود که کار آنها را با توجه به بازی با تیم های ته جدولی راه آهن و شاهین بتوان سخت تر از سایر حریفان برشمرد گرچه آنها همچنان برای رسیدن به آسیا بر روی کاغذ شانس چهارم محسوب می شوند و کور سویی برای رسیدن به آسیا دارند.
    گرچه تیم های که مطرح شدند همگی شانس بالایی برای رسیدن به آسیا را با رسیدن به رده سوم جدول خواهند داشت اما نمی توان انکار کرد با توجه به رقابت های جام حذفی شانس تیم چهارم هم برای رسیدن به آسیا با توجه به اما و اگرهای قهرمان جام حذفی هم بسیار بیشتر است اما در این بین به نظر می رسد شانس تراکتور و هواداران اش برای رسیدن به آسیا با انگیزه ای که در آن تراکتور و هواداران آنها وجود دارد بیشتر از بقیه است اما بقیه تیم ها هم بدون تردید برای رسیدن به آسیا هم ناامید نیستند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سيدصالحي: زدن 8 گل در 10 بازي، آمار خوبي است/ فقط منتظر يک لغزش از سپاهان هستيم

نمي‌توان گفت که شانس نداريم. ما فقط منتظر يک لغزش از سوي سپاهان هستيم تا اميدواري‌هايمان بيش‌تر شود. در هر صورت فکر مي‌کنم همه چيز دست خدا باشد.

سیدمهدی سیدصالحی مهاجم بلندقامت استقلال در دیدار مقابل نفت آبادان دو گل برای تیمش به ثمر رساند. او معتقد است که زدن 8 گل در 10 بازی آمار قابل قبولی برایش محسوب می‌شود. سیدصالحی در این مورد می‌گوید: «اگر اشتباه نکنم، فکر می‌کنم که در 10 یا 11 بازی 8 گل برای استقلال زده‌ام و این آمار برایم قابل قبول است. خدا را شکر می‌کنم که به من کمک کرد تا بعد از مصدومیتم بتوانم به روزهای خوب برگردم. در ضمن گل‌هایی که در بازی با نفت آبادان به ثمر رساندم را به دکتر ستوده تقدیم می‌کنم.»
    او در ادامه حرف‌هایش در پاسخ به این سوال که آیا استقلال شانس قهرمانی در لیگ را دارد، خاطرنشان می‌کند: «نمی‌توان گفت که شانس نداریم. ما فقط منتظر یک لغزش از سوی سپاهان هستیم تا امیدواری‌هایمان بیش‌تر شود. در هر صورت فکر می‌کنم همه چیز دست خدا باشد.»
    سیدصالحی که قرارداش با استقلال امسال به پایان می‌رسد، در پاسخ به این سوال که دوست داری سال آینده هم در استقلال بمانی، تاکید می‌کند: «فعلا که صحبتی نشده و من به موفقیت استقلال در لیگ‌برتر، لیگ‌قهرمانان آسیا و جام حذفی فکر می‌کنم. من دوست دارم در این تیم بمانم ولی باید ببینیم نظر باشگاه و کادرفنی چیست. من فقط از تماشاگران استقلال می‌خواهم که در بازی‌های آینده تیم‌شان را تنها نگذارند و به استادیوم بیایند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاداش يك ميليون‌ توماني به بازيكنان پاس براي شكست ذوب‌آهن

بازيکنان تيم فوتبال پاس همدان به دليل برتري برابر ذوب‌آهن اصفهان نفري يک ميليون تومان پاداش دريافت مي‌کنند.

تيم فوتبال پاس همدان با برتري برابر ذوب آهن اصفهان توانست در حاشيه امنيت قرار بگيرد و به بقا در ليگ برتر اميدوار شود.
    مسئولان باشگاه پاس به بازيکنان تيم‌شان وعده‌ داده‌اند به دليل اين پيروزي نفري يک ميليون تومان به آنها پاداش پرداخت خواهند کرد. اين پاداش تا پيش از ديدار روز جمعه برابر شهرداري تبريز در هفته سي و دوم ليگ برتر پرداخت خواهد شد.
    پاس اکنون با 34 امتياز در رده دوازدهم قرار دارد و شهرداري تبريز 33 امتيازي چهاردهم است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه سايپا حضور تقوي به جاي مايلي‌كهن را تكذيب كرد

مدير ارتباطات باشگاه سايپا هرگونه تغيير در کادر فني تيم فوتبال اين باشگاه را تکذيب کرد.

علي باباييان در مورد شايعه برکناري محمد مايلي‌کهن و حضور مجتبي تقوي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال سايپا گفت: در فاصله سه هفته به پايان ليگ باشگاه تصميمي براي تغيير کادر فني ندارد و محمد مايلي‌کهن طبق روال گذشته کار خود را انجام مي‌دهد.اين شايعه بي‌اساس است. بازيکنان نيز اکنون تمريناتشان را زير نظر محمد مايلي‌کهن انجام مي‌دهند.
    پيش از اين نيز تقوي عنوان کرده بود قرار نيست جانشين محمد مايلي کهن شود اما امروز برخي رسانه‌ها مدعي شدند که تقوي سرمربي سايپا خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرينات استيل آذين تعطيل شد

با تشخيص کادر فني، تمرينات تيم فوتبال استيل آذين امروز تعطيل شد.

به نقل از سايت باشگاه استيل آذين تهران، پس از تمرين شنبه که براي بازيکنان اصلي به تمرينات ريکاوري و براي بازيکنان ذخيره به تمرين و بازي درون تيمي اختصاص داشت، جلسه ويژه کادر فني برگزار شد و محمود ياوري و دستيارانش در تيم استيل آذين تصميم گرفتند تا بازيکنان امروز را به استراحت بپردازند و از فردا تمرينات تيم در دو جلسه پيگيري شود.

تمرينات استيل آذين قرار است فردا در دو نوبت صبح و بعدازظهر در ورزشگاه دستگردي پيگيري شود.
    اشجاري: بعد از مصدوميت معدنچي تمرکزم را از دست دادم
    مدافع تيم فوتبال استيل آذين گفت: بعد از اينکه مهرزاد معدنچي مصدوم و راهي بيمارستان شد از فرط نگراني و ناراحتي تمرکزم را از دست دادم.
    حسن اشجاري اظهار کرد: بازي قابل قبولي را مخصوصا در نيمه دوم برابر تيم خوب راه آهن انجام داديم اما متاسفانه در نيمه اول دو اشتباه داشتيم که باعث شد دو گل از حريف عقب بيفتيم.

وي افزود: از آنجايي که هيچ بازيکني دوست نداشت در مقابل راه آهن بازنده شويم و همه اميدمان براي بقا در ليگ برتر را از دست بدهيم، در نيمه دوم چهره متفاوتي از خود به نمايش گذاشتيم و با يک بازي منطقي و هجومي حريف را در نيمه زمين خودش اسير کرديم و به دوگل رسيديم و مي توانستيم گل هاي بيشتري هم به ثمر برسانيم البته گلي هم در دقايق پاياني بازي زديم که داور آ نرا نپذيرفت.

اشجاري درباره برخورد شوت محکمش با سر مهرزاد معدنچي که باعث مصدوميت اين بازيکن شد هم گفت: بعد از اينکه اين اتفاق در حين بازي افتاد و مهرزاد راهي بيمارستان شد از فرط نگراني و ناراحتي تمرکزم را از دست دادم. بخشي از هوش و حواسم پيش مهرزاد بود و بخشي ديگر معطوف به اينکه نبايد مغلوب راه آهن شويم. خدا را شکر که اتفاق خاصي براي مهرزاد نيفتاده است و مي تواند به زودي در کنار تيم تمريناتش را دنبال کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته سي و يکم ليگ برتر فوتبال
    پرسپوليس نفت را به آتش كشيد

تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 5 بر يک تيم نفت تهران را شکست داد.

ديدار دو تيم پرسپوليس و نفت تهران از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 2 هزار تماشاگر برگزار شد.
    حميد علي عسگر در دقيقه 18 و 53 و حسين بادامکي در دقيقه 47 و هادي نوروزي در دقيقه 85 و تياگو فراگو در دقيقه 90+4 گل پنجم سرخ پوشان پايتخت را به ثمر رساند.
    سجاد فيض‌الهي در دقيقه 85 تک گل نفت را به ثمر رساند.
    هدايت ممبيني داور مسابقه به سيامک کوهنورد از نفت و مازيار زارع، سکوبرت و محمد نوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
    با اين برد پرسپوليس 53 امتيازي شد ولي به دليل تفاضل گل در همان رده پنجم باقي‌ماند و نفت هم 33 امتيازي در رده سيزدهم قرار دارد.
    اکنون سپاهان با يک بازي کمتر و 61 امتياز در صدر جدول است، استقلال 58 امتيازي دوم است، ذوب آهن 56 امتيازي سوم است و تراکتور سازي 53 امتيازي در رده چهارم است.
    ترکيب پرسپوليس:
    عليرضا حقيقي، سيد جلال اکبري( از دقيقه 69 ابراهيم‌ شکوري)، مجتبي شيري، سامان آقازماني، مازيار زارع، حسين بادامکي، محمد منصوري( از دقيقه 75 امير حسين فشنگچي)، محمد نوري( از دقيقه 79 تياگو فراگو)، حميد علي عسگر، سکوبرت و هادي نوروزي
    سرمربي: علي دايي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فركي: نفت پرسپوليس را از بحران خارج كرد

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با شکست 5 بر يک در ورزشگاه آزادي، ‌پرسپوليس را از بحران خارج کرديم.

حسين فرکي پس از شکست 5 بر يک تيمش مقابل پرسپوليس گفت:‌ امروز نتيجه‌اي نگرفتيم که شايسته تيم ما باشد. بازي خوب پرسپوليس باعث شد ما غافلگير شويم. برخلاف چيزي که پيش‌بيني مي‌‌کرديم و تمرينات بانشاطي که در طول هفته برگزار کرده بوديم انتظار بيشتري داشتيم. برنامه ويژه‌اي براي اين بازي داشتيم اما روز بدي را سپري کرديم.
    وي ادامه داد: امروز روز بدشانسي ما بود و طبيعت فوتبال همين است؛ خوب بازي نکرديم و باختيم. با توجه به شرايطي که پرسپوليس داشت و بحراني که با آن روبه‌رو شده بود اين نتيجه باعث شد از بحران خارج شود. ما هم مزد بدبازي کردن خودمان را با دريافت 5 گل گرفتيم. بايد از بازيکنان‌مان انتقاد کنيم چرا با اين همه انگيزه و نشاط امروز مقابل پرسپوليس بد بوديم. بخشي از اين شکست به خود بازيکنان برمي‌گردد و قسمتي به تجربه کم آنها. قبل از بازي هم گفته بودم پرسپوليس هميشه پرسپوليس است حتي اگر سه چهار بازيکن خود را نداشته باشد آنها خوب بازي کردند، اگر چه ما هم بي‌دقت بوديم.

سرمربي نفت تهران در ادامه تصريح کرد: گل زودهنگام در نيمه اول تأثير بدي روي تيم ما گذاشت و با نتيجه يک بر صفر به رختکن رفتيم. بين دو نيمه براي بازيکنان صحبت کردم و به آنها تأکيد داشتم ابتدا و انتهاي مسابقه حواس خود را جمع کنند، اما متأسفانه با وجود تأکيدم هنوز روي صندلي ننشسته بودم که گل دوم را هم دريافت کرديم. مي‌توانستيم جبران کنيم اما خوب نبوديم.
    وي با اشاره به بازي خوب پرسپوليس در اين ديدار عنوان کرد:‌ پرسپوليس با تجربه خود توپ را در زمين به گردش درآورد و با توجه به بازيکنان خوبي که در اختيار دارد. انتظار ما هم همين است، اما بازيکنان ما اختيار توپ را نداشتند و بيشتر خودمان در زمين مي‌دويديم.

فرکي در مورد عدم تمايل وزارت نفت به تيم‌داري و اينکه آيا اين موضوع در بازي امروز تأثير داشت، گفت: مسئول پاسخگويي به اين سؤالات نيستم. امروز خوشحال بودم ميهمانان ورزشي زيادي براي تماشاي اين ديدار آمده بودند. هيات مديره نفت و دادکان ما را شرمنده کردند. آنها به خاطر من و دايي آمده بودند. از اسکوربورد متوجه شدم که دادکان در ورزشگاه است. اين سؤالات را از مسئولان نفت بپرسيد جواب بهتري مي‌دهند.
    و ي در پاسخ به اين سؤال که به عنوان يک پيشکسوت شما چه نظري داريد، گفت: اگر در فوتبال ما بخش خصوصي اين معني را دارد که مي‌بينيد، بهتر است از تيم‌هاي دولتي حمايت کنيم، اما اگر چيزي است که در دنيا مرسوم است، دولت خودش را کنار بکشد، بهتر خواهد بود. بايد با بسترسازي شرايط براي انجام کار فراهم شود.
    سرمربي نفت تهران در مورد شرايط اين تيم در ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر گفت: کار ما براي ادامه ليگ سخت شد. تيم خوبي داريم اما کمبود هم داريم مهم‌ترين آن هم تجربه است. بازي‌هاي گذشته نشان داديم فوتبال را خوب بازي مي‌کنيم اما بازي بد امروز مقابل پرسپوليس براي من سؤال است، البته بازيکناني داشتيم که تا حالا به ورزشگاه آزادي نيامده بودند.

وي ادامه داد: شرايطي داريم که تيم‌هاي پائين‌تر ما خطر بيشتري براي سقوط احساس مي‌کنند. البته جايگاه ما هم چندان مطمئن نيست و همين موضوع حساسيت بازي‌ها را بالا مي‌برد. بايد در سه ديدار آينده تلاش بيشتري براي جبران کنيم و امتيازهاي لازم را بگيريم.
    فرکي در واکنش به اين سؤال که شما ضد فوتبال بازي نکرديد، گفت: در رختکن به بازيکنان گفتم و تذکر دادم. مشخص بود که بازيکنان ما مقابل پرسپوليس استرس دارند؛ تيم جواني داريم قبل از بازي هم گفتم که دوست دارم فوتبال زيبا بازي کنيد. در شرايطي هستيم که 15 مساوي داشتيم اما متأسفانه بازي را وگذار کرديم، اما پرسپوليس به خاطر تفاوت‌هايش با ما امروز روي خوش فوتبال را ديد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته سي‌ودوم ليگ برتر
    اميدهاي استقلال و ذوب‌آهن براي قهرماني كمرنگ‌تر شد

با نتايجي که در آغاز رقابت‌هاي هفته سي‌ودوم ليگ برتر رقم خورد،‌ شانس سپاهان براي کسب عنوان قهرماني در دهمين دوره ليگ برتر افزايش يافت.

استقلال و ذوب آهن که رقباي سپاهان در صدر جدول هستند، در شروع هفته سي‌ودوم ليگ برتر براي هوادارانشان نااميدکننده ظاهر شدند و با توقف برابر شاهين و فولاد اهواز شانس‌شان را براي بالا بردن جام کاهش دادند.
    استقلال در بوشهر به مصاف تيم يازدهم جدولي شاهين رفت و در پايان با نتيجه صفر بر صفر برابر شاهين متوقف شد. در طول 90 دقيقه اين ديدار اتفاق چندان مهمي روي دروازه دو تيم رخ نداد و دروازه‌بانان دو تيم روز آرامي را پشت سر گذاشتند. در اين ديدار فرهاد مجيدي و هوار ملا محمد در ترکيب استقلال حضور نداشتند.
    در اين بازي 5 بازيکن استقلال و شاهين از داور کارت زرد گرفتند. سيد مهدي سيد صالحي، محمد محمدي و اميرحسين صادقي از استقلال و ايوان پتروويچ و عماد رضا 5 بازيکني بودند که از هدايت ممبيني کارت زرد گرفتند.
    در ديگر ديدار آغازين هفته سي و دوم، ذوب آهن هم در ادامه نتايج ضعيف خود در ليگ برتر اين بار در ورزشگاه فولاد شهر با نتيجه يک بر يک برابر فولاد خوزستان متوقف شد. فولاد ابتدا در دقيقه 42 توسط باکاريت ياکيته به گل رسيد و نيمه نخست با همين نتيجه به پايان رسيد اما در نيمه دوم مهدي رجب‌زاده در دقيقه 64 گل تساوي را وارد دروازه فولاد کرد.
    با نتايجي که امروز ثبت شد استقلال با يک بازي بيشتر در مقايسه با سپاهان و کسب 59 امتياز همچنان در رده دوم جدول قرار دارد. اين در حالي است که سپاهان با 62 امتياز صدرنشين است. ذوب آهن ديگر تيم اصفهاني ليگ برتر هم با يک امتياز کسب شده در بازي امروز با 57 امتياز در جايگاه سوم قرار دارد.

صفحه 13 از 17 اولیناولین ... 31112131415 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع