نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH شغل خاصی مد نظرم نیس ولی من طراحم آقا آقا من از شما میپرسم عایا بازی با احساسات دیگران کار درستیس؟؟؟؟ کلا با هر چی که سرگرمت کنه میتونی بازی کنی دیگه اسباب بازی دیگران ماشین کوکی دیگران عروسک های دیگران احساسات دیگران حالا اصلا چی هست این احساسات دیگران؟؟؟ ( کلا شوخی کردما ) طراح چی؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
طراح انواع چاپ. شما از زندگی خود راضی هستین؟؟؟1.بله 2. آره 3. خیلی 4.بیشتر از تو
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH طراح انواع چاپ. شما از زندگی خود راضی هستین؟؟؟1.بله 2. آره 3. خیلی 4.بیشتر از تو بیشتر ازتو... عه تویی... سلام نظرت راجب نفر قبلی من چیه؟
نوشته اصلی توسط SHaDLiN بیشتر ازتو... عه تویی... سلام نظرت راجب نفر قبلی من چیه؟ نظرمو کامل در سوژه اخلاقشون گفتم الان کجایی؟
نوشته اصلی توسط Isooda نظرمو کامل در سوژه اخلاقشون گفتم الان کجایی؟ پشت سیستم تو شرکت ارشد چی شد؟؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan پشت سیستم تو شرکت ارشد چی شد؟؟؟ شهریور جوابش می یاد ناهار چی خوردی؟
گشنه پلو داداش حالت چطوره؟
نوشته اصلی توسط baran bala گشنه پلو داداش حالت چطوره؟ بدنیستم آبجی توکه باشی پیشمون عالی میشیم چرا گشنه پلو؟؟ خودت چطوری؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan بدنیستم آبجی توکه باشی پیشمون عالی میشیم چرا گشنه پلو؟؟ خودت چطوری؟؟ هنوز سرکارم خوبم جواد جان
نوشته اصلی توسط baran bala هنوز سرکارم خوبم جواد جان سر کار مگه نهار نمیدن بهت؟؟؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن