بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 123 از 151 اولیناولین ... 2373113121122123124125133 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازگشت مهدوي‌كيا به تمرينات گروهي

کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين با پشت سر گذاشتن مصدوميت، در تمرينات گروهي شرکت کرد.

مهدي مهدوي‌کيا که در چند بازي آخر استيل آذين در نيم فصل اول ليگ برتر به دليل مصدوميت نتوانست تيمش را همراهي کند، اکنون با پشت سر گذاشتن مصدوميت، به تمرينات گروهي بازگشت.
    مهدوي‌کيا با شروع تمرينات توانست با نرم دويدن، خود را آماده حضور در تمرين گروهي کرده و همپاي سايرين به تمرين بپردازد.

* کاروان استيل آذين با 37 نفر عازم ترکيه مي شود
    تيم فوتبال استيل آذين براي تشکيل اردويي 11 روزه در آنتاليا با 37 نفر بامداد فردا عازم ترکيه مي‌شود.
    اين کاروان با حضور 37 بازيکن و همراه راهي ترکيه خواهد شد.
    در اين اردو قرار است استيل آذين دو ديدار تدارکاتي نيز داشته باشد. برهمين اساس با 5 تيم وارد مذاکره شده تا پس از توافق نهايي با دو تيم از بهترين‌ها، بازي کند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مصدوميت شديد اکبرپور و کعبي

اکبرپور فعلا زير نظر پزشکان استيل آذين در حال تمرينات اختصاصي، فيزيوتراپي و آب درماني است و نمي تواند در تمرينات گروهي شرکت کند.

مهاجم تیم فوتبال استیل آذین دچار مصدومیت شدید شده و نمی تواند در تمرینات گروهی استیل آذین شرکت کند.
    بدشانسی های استیل آذین که شامل مصدومیت های پی در پی بازیکنان این تیم در نیم فصل اول بود، ظاهرا قصد ندارد در نیم فصل دوم هم دست از سر استیل آذینی ها بردارد. برهمین اساس سیاوش اکبرپور مهاجم تاثیرگذار و کلیدی استیل آذین که به دلیل مصدومیت در بازی های پایانی نیم فصل اول این تیم را همراهی نکرد باز هم با احساس درد از ناحیه کشاله ران اجازه حضور در تمرینات تیمی را ندارد و شرایطش برای شرکت در تمرینات در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    اکبرپور فعلا زیر نظر پزشکان استیل آذین در حال تمرینات اختصاصی، فیزیوتراپی و آب درمانی است و نمی تواند در تمرینات گروهی شرکت کند. پزشک معالج سیاوش اکبرپور اجازه همراهی استیل آذین را در سفر به ترکیه به این بازیکن نداده و او باید در تهران دوره درمانش را دنبال کند.
    حسین کعبی دیگر بازیکن استیلی هاست که در تمرینات این تیم آسیب دید . تا مشخص نشدن جواب آزمایشات این بازیکن معلوم نیست که او چند روز نمی تواند در تمرینات شرکت کند.

pnugirl
    • n/a

شاهين بوشهر امروز هم تمرين نكرد

تيم فوتبال شاهين بوشهر امروز هم به دليل غيبت بازيکنانش تمرين نکرد.
    روز گذشته فقط دو بازيکن بومي بزرگسال در تمرين تيم شاهين بوشهر شرکت داشتند که سعيد عزيزياني مربي دروازه‌باني اين دو بازيکن را به همراه شماري از بازيکنان جوانان تمرين داد.
    حميد استيلي سرمربي تيم نيز در اين تمرين حضور نداشت.
    امروز نيز بازيکنان در تمرين تيم حضور نداشتند. ظاهرا مشکلات مالي دليل اصلي اين مسئله است. قرار است روز آينده بازيکنان با مديريت باشگاه نشستي در اين زمينه داشته باشند.

pnugirl
    • n/a

ياوري :71 ساله ام ،پنج فرزند و شش نوه دارم

‌در بسياري از تيم‌هاي ليگ برتر مربيگري کرده‌ام و 12 فصل سرمربي سپاهان بودم؛ سپاهان آن موقع که پول نداشت، من را داشت اما الان که پول دارد من را ندارد.

سرمربی پاس همدان گفت: اگر من نتوانم پاس را در لیگ برتر نگه دارم، هیچ کس نمی‌تواند این تیم را در لیگ برتر حفظ نماید و اگر قرار باشد با من بیافتد، با هیچ کس نمی‌ماند.
    نشست خبری محمود یاوری، سرمربی جدید پاس همدان چهارشنبه شب با حضور تنی چند از ورزشی نویسان و اصحاب رسانه های محلی در هتل ورزش همدان برگزار شد. سرمربی جدید پاس همدان خود را اینگونه به مدعوین معرفی کرد؛ 71 سال سن دارم، صاحب یک همسر، 5 فرزند و 6 نوه هستم. 60 سالی است که به عنوان بازیکن و مربی در فوتبال حاضرم که 39 سال آن را مشغول مربیگری بوده‌ام و اگر در این کار خیلی موفق نبوده‌ام، نا موفق هم نبوده ام.
    وی ادامه داد:« 13 بازی ملی در کارنامه دارم و 45 بار برای تیم ارتش ایران در مسابقات ارتش‌های جهان به میدان رفته‌ام که حاصل آن یک مقام سوی جهان بوده است. »
    یاوری افزود:« در تمامی رده‌های تیم ملی مربیگری کرده‌ام که هیچ مربی در ایران تا این حد در رده های ملی حضور نداشته است. »
    سرمربی پیشکسوت فوتبال کشور با اشاره به اینکه نزد اهالی فوتبال به عنوان نجات دهنده تیم‌های در حال سقوط معروف است، اظهار داشت:« ‌در بسیاری از تیم‌های لیگ برتر مربیگری کرده‌ام و 12 فصل سرمربی سپاهان بودم؛ سپاهان آن موقع که پول نداشت، من را داشت اما الان که پول دارد من را ندارد.»
    وی با تاکید بر استفاده از نیروهای بومی، اذعان کرد: «وحید علی آبادی یک بازیکن موثر در تیم است اما سایر نفرات بومی در کار گروهی ما جایی ندارند.»
    یاوری تاکید کرد:« اگر تیم بماند و من هم در تیم باشم، به بومی‌گرایی و جوان‌گرایی خیلی اهمیت خواهم داد. سرمربی پاس همدان نقش و بازدهی بازیکنان خارجی را سه برابر سایر بازیکنان ارزیابی نمود.»
    وی تصریح کرد: «از وضعیت و عملکرد بازیکنان خارجی پاس رضایت کامل دارم.»
    محمود یاوری در خصوص وضعیت ادو نوبوکو و اینکه آیا او با توجه به مصدومیت و عدم مداوای صحیح، بازدهی‌ای به میزان سه برابر یک بازیکن داخلی را دارد، اذعان کرد: «هر بازیکن باید در شرایط ایده‌آْل خودش باشد، از وضعیت او و سایر خارجی‌های پاس راضی هستم از طرفی ادو از ریز نقش ترین خارجی‌هایی است که در فوتبال ایران دیده‌ام. »

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

انتقال تيم فوتبال پيام به نيشابور قطعي شد

مديرعامل باشگاه پيام خراسان گفت: انتقال تيم فوتبال پيام به شهرستان نيشابور قطعي شده و اين تيم از نيم فصل دوم ليگ دسته اول فوتبال، در اين شهرستان بازي‌هاي خود را انجام خواهد داد.

محمود صفايي افزود: امروز از شرايط و امکانات شهرستان نيشابور بازديد کرديم و در صحبت با مسئولان اين شهرستان از جمله فرماندار نيشابور و حجت‌الاسلام سبحاني‌نيا، نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي، آنها قول حمايت از تيم را دادند و شرايط براي حضور ما در نيشابور فراهم است.
    وي ادامه داد: به مردم نيشابور قول مي‌دهم که اولين بازي تيم در نيم فصل دوم را که زمان 15 بهمن ماه خواهد بود، در نيشابور برگزار کنيم و از اين پس پيام در نيشابور بازي خواهد کرد.
    وي با اشاره به امکانات شهر نيشابور تاکيد کرد: اين شهر داراي دو مجموعه انقلاب و تختي است که مجموعه انقلاب به زودي آماده خواهد شد و مجموعه تختي نيز داراي ايرادات کوچکي است که اين ايرادها نيز رفع خواهد شد و امکانات موجود در نيشابور مناسب حضور ما در اين شهر وجود دارد.
    وي ادامه داد: کادر فني و بازيکنان تيم نيز مشکلي با اين انتقال ندارند و از آن استقبال کردند.
    صفايي خطاب به هواداران تيمش گفت: هواداران تيم در مشهد نگران اين انتقال نباشند زيرا که فاصله مشهد تا نيشابور تنها يک ساعت است و ما تمامي امکانات رفت و آمد آن‌ها به اين شهر را فراهم خواهيم کرد و آن‌ها مي‌توانند باز هم بازي تيمشان را ببينند و نگران نباشند.
    وي افزود: در نيشابور هم هوادار داريم و مشکلي از اين بابت وجود ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اخبار کوتاه از اردوي آبي‌پوشان در ترکيه
    خوشحالي مظلومي از کامل شدن بازيکنان استقلال

با اضافه شدن مجيدي نفرات استقلال در ترکيه کامل شد که اين مسئله رضايت سرمربي اين تيم را به همراه داشت.

تيم فوتبال استقلال در پنجمين روز برپايي اردوي خود در کشور ترکيه صبح امروز در سالن وزنه هتل فيم تمريناتش را پيگيري کرد اما نکته قابل توجه خوشحالي پرويز مظلومي از کامل شدن تيمش در روز پنجم اين اردو بود.
    فرهاد مجيدي شب گذشته به اردوي استقلال در ترکيه اضافه و اين مسئله باعث رضايت کادر فني اين تيم شد.

* بازيکنان جوان تيم استقلال که به دليل اعتراض به مبلغ دريافتي خود در کشور ترکيه باعث ناراحتي کادر فني اين تيم شده بودند، شب گذشته به تهران بازگشتند. اين چند نفر بلافاصله پس از بازگشت تيم به تهران در کميته انضباطي اين باشگاه حاضر خواهند شد.
    * اعضاي کادر فني تيم استقلال و بازيکنان اين تيم از شرايط اردوي ترکيه رضايت کامل دارند و پورحيدري سرپرست استقلال شب گذشته طي تماس با فتح‌الله زاده اين مسئله را به اطلاع سرپرست باشگاه استقلال رساند.
    * تمرينات تيم استقلال همچنان به صورت دو نوبتي برگزار مي‌شود و اين تيم روز چهارشنبه به دليل بازي دوستانه تمرين نوبت صبح خود را برگزار نمي‌کند.
    تيم استقلال بعد از ظهر امروز از ساعت 17 به وقت محلي تمرين خود را در زمين يکي از کمپ‌هاي آنتاليا برگزار مي‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با توافق طرفين
    علي کريمي رسما از استيل‌آذين جدا شد

هافبک تيم فوتبال استيل‌آذين تهران از اين تيم جدا شد.

علي کريمي هافبک تيم فوتبال استيل‌آذين تهران به دليل همراهي تيم فوتبال الاهلي امارات در ديدار دوستانه مقابل آث ميلان ايتاليا با تشخيص کادر فني از تمرينات تيم فوتبال استيل‌آذين منع و در اختيار باشگاه گذاشته شد.
    از همين رو و پس از توافق علي کريمي و هدايتي اين بازيکن با دريافت رضايت‌نامه‌اش از اين تيم جدا شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حسين هدايتي: اشتباهات باعث شد حواشي بر ما غلبه کنند

مالک باشگاه استيل آذين با بيان اينکه برخي از اشتباهات باعث شد حاشيه‌ها بر اين تيم غلبه کند، گفت: علي پروين آبروي خود را گذاشته و اميدوارم استيل آذين با وي نتايج بهتري کسب کند.

حسین هدایتی مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه استیل آذین پس از پنج ماه سکوت خود را شکست و در خصوص نتایج نامطلوب تیم استیل آذین، بروز حاشیه‌های متفاوت در این تیم با وجود همه تلاش‌های انجام شده و جذب بازیکنان در ابتدای فصل به سئوالات زیر پاسخ داد:
    * در مورد نتایج تیم استیل آذین در نیم فصل نخست لیگ چه نظری دارید؟
    - در ابتدای فصل طبق برنامه‌ای که داشتیم با قدرت کار خودمان را شروع کردیم اما باید اعتراف کنم متاسفانه در برخی از تصمیمات‌مان دچار اشتباهاتی شدیم و این مسائل باعث شد ضربه بخوریم. جا دارد همین جا به خاطر این اتفاقات از هواداران استیل آذین عذرخواهی کنم.

* این اشتباهات از سوی چه کسانی سر زد؟
    - همه ما اشتباهاتی داشتیم. با توجه به اینکه مدیران وقت باشگاه تمام زحمات خود را کشیدند اما بازهم تکرار می‌کنم اشتباهات باعث شد حاشیه‌ها بر ما غلبه کنند و کارمان به اینجا کشیده شود اما خوشبختانه دوستان در حال حاضر با درایت، تدبیر و امیدوار به آینده در تلاشند تا در نیم فصل دوم با پروین و خاکپور به اهداف خود رسیده و نتایج نیم فصل اول را جبران کنند.

* پشیمان نیستید به این فوتبال پر از حاشیه، چالش و مملو از اتفاقات غیرفوتبالی آمدید؟
    - خیر، پشیمانی در کار نیست. به لطف خدا و با انگیزه خدمت به جوانان کار خودمان را در استیل آذین آغاز کردیم و خدا را شکر توانستیم دل جوانان را تا حدودی به دست آوریم و جایگاه خوبی پیدا کنیم. اغلب افراد می‌دانند در فوتبال ما منافع مالی وجود ندارد. البته زیاد اذیت شدم، خیلی بی‌مهری دیدم و اتفاقات عجیب در فوتبال تجربه کردم ولی عشق به ورزش و جوانان باعث نشد کمر خم کنم و با علاقه بیشتر در کنار طعنه‌ها کارم را ادامه می‌دهم.

* یعنی بخش خصوصی فقط باید در فوتبال ما ضرر کند؟
    - باز هم می‌گویم فوتبال ما به هیچ عنوان درآمدزا نیست و هیچکس نمی‌تواند این تهمت را به من بزند در این فوتبال با توجه به هزینه‌هایی که کرده‌ام، درآمدزایی هم داشته‌ام. باور کنید تنها و مهمترین انگیزه من در فوتبال عشق، علاقه و خدمت به فوتبال و جوانان این مرز و بوم بوده است.

* درمجموع پشیمان نیستید به عنوان بخش خصوصی وارد فوتبال شده‌اید؟
    - باز هم می‌گویم پشیمان نیستم اما از دوستان خود در فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی می‌خواهم از بخش خصوصی حمایت کنند تا این بخش هم بتواند خدمات خودش را ارائه کند. قطعا اگر این از این بخش حمایت شود امثال من میدان را خالی نمی‌کنیم و با قدرت کارمان را ادامه می‌دهیم.

* برخی می‌‌‎گویند حسین هدایتی مدیری را دوست دارد که بتواند همواره در کارش دخالت کند.
    - واقعا اینطور نیست. هدایتی به جز موفقیت باشگاه و خوشحالی هواداران چیز دیگری نمی خواهد. من مدیری می‌خواهم که با تدبیر و بدون عجله تصمیم بگیرد تا به حاشیه سازان فرصت ایجاد حاشیه و اختلاف ندهد. من در زمانی اعلام کردم که نیستم و فقط کنار تیم خواهم بود اما شما دیدید که چه اتفاقاتی افتاد.

* اگر رسانه‌ای شما را نقد کند، از نظر شما جزو رسانه‌های بد است؟
    - اصلا اینگونه نیست. ما با حمایت از بخش خصوصی می‌توانیم موجب توسعه فوتبال کشورمان شویم. در این بین نقدهای منصفانه و دلسوزانه مختلفی وجود دارد که از آنها استفاده می‌کنیم .

* ماجرای علی کریمی و استیل آذین به کجا کشیده شد؟
    - علی کریمی دوست و رفیق بسیار خوب من است. کریمی سرمایه فوتبال این مملکت است و باید قدر ایشان و امثال او را بدانیم. می‌دانم هر باشگاهی دوست دارد بازیکنی مثل کریمی را در اختیار داشته باشد اما متاسفانه بعد از اتفاق تلخی که در تمرینات افتاد و باعث بروز دلخوری و کدورت میان کادر فنی و کریمی شد، باید این موضوع را حل می‌کردیم و یک تصمیم منطقی می‌گرفتیم. علی کریمی یک بازیکن حرفه‌ای است که در بالاترین سطح فوتبال اروپا حضور داشته و باید در سفرش به امارات، سلسله مراتب را رعایت می کرد.

* منظورتان همراهی تیم الاهلی است؟
    - بله، ایشان باید با علی پروین و خاکپور و یا حتی سرپرست تیم هماهنگ می‌کرد تا در تمرینات حاضر نشود و برای همراهی الاهلی به خارج از کشور برود. متاسفانه ایشان به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای به وظیفه خود عمل نکرد. از آن طرف کادر فنی ما هم باید بیشتر صبوری و حوصله به خرج می داد اما این اتفاق نیفتاد و علی کریمی در اختیار باشگاه قرار گرفت.

* حالا تصمیم شما چیست؟
    - با توجه به اینکه علی کریمی با تصمیم کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفته و با توجه به تقاضای او و توافقات انجام شده برخلاف میل باطنی‌ام رضایت نامه این بازیکن را صادر می‌کنیم تا به هر تیمی که دوست دارد، برود و فوتبالش را در تیم دیگری ادامه دهد. باور کنید این تصمیم برای من بسیار سخت و دشوار بود، زیرا همه می‌دانند من به کریمی چه علاقه‌ای دارم اما باید این اتفاق می‌افتاد.

* از باشگاه الاهلی هم شکایت خواهید کرد؟
    - باشگاه الاهلی یکی از بزرگ‌ترین و بهترین باشگاه‌های امارات است و برای آنها احترام خاصی قائلم و همیشه برای الاهلی آرزوی موفقیت می‌کنم. خبری را مبنی بر شکایت از باشگاه الاهلی شنیدم که بسیار ناراحت شدم. ما هیچ گونه شکایتی از باشگاه الاهلی نداریم و برای این تیم آرزوی موفقیت می کنیم.

* به نظر شما با رفتن کریمی وضعیت استیل آذین بدتر نمی‌شود؟
    - ما در ابتدای فصل طبق برنامه و اهدافی که داشتیم یارگیری کردیم اما بازهم اعتراف می‌کنم اشتباهات به ما ضربه زد تا شرایطی پیش بیاید که امتیازات بازی‌های مهم را یکی پس از دیگری از دست بدهیم اما می‌توانیم در نیم فصل دوم ناکامی‌ها را جبران کنیم. باید با رفتن کریمی هم کنار بیاییم.

* به نظر می‌رسد پس از اتفاقاتی که در باشگاه استیل آذین افتاد و رفت و آمدهایی که شد تجربه گرانبهایی بدست آوردید؟
    - بله. فوتبال و حضور در آن برای ما یک عرصه آزمون و تجربه است. من در این اتفاقات دوست و دشمن خودم را شناختم مخصوصا در شرایط سخت استیل آذین ولی سکوت کردم. همواره امیدوارم صبوری، ادب و احترام به یکدیگر را سرلوحه کار خودمان قرار دهیم زیرا حفظ حرمت‌ها و ارزش‌ها در ورزش بسیار مهمتر است.

* حضور پروین در استیل آذین تاثیری داشته است؟
    - علی پروین آبروی خود را گذاشته و به استیل ‌آذین آمده است. من از زحمات ایشان تشکر می‌کنم و می‌دانم برخلاف نابسامانی‌ها تلاش می‌کند استیل آذین نتایج بهتری را بگیرد.

* آیا به فکر این نیفتادید از فوتبال کنار بروید و استیل آذین را واگذار کنید؟
    - همه اتفاقات در گروی عملکرد بازیکنان تیم است. آنها باید از انتهای جدول فرار کنند زیرا پتانسیل این کار را دارند.

* درباره جرایم بازیکنان هم حرف می‌زنید؟
    - با هزینه‌هایی که کرده‌ایم، جایگاه ما در پایین جدول اصلا خوب و قابل قبول نیست و باید تغییر کند. ما برای بازیکنان جرایم 20 درصدی در نظر گرفتیم و پس از پیروزی مقابل فولاد 2 درصد آن را بخشیدیم اما در صورتی که تیم نتایج خوبی بگیرد جرایم را بازهم می‌بخشیم. اگر تیم به لیگ قهرمانان آسیا صعود کند حتی پاداش هم می‌دهیم اما اگر باز هم به نتایج بد خود در نیم فصل دوم ادامه دهیم بازیکنان با جریمه مواجه می شوند مثل همه تیم‌های دیگر.

* در پایان نظرتان را درباره تیم ملی ایران و جام ملت‌های آسیا بگویید؟
    - بالاخره بازی‌های بسیار سختی در انتظار تیم ملی فوتبال کشورمان است. امیدوارم ایران در گام اول خود در دیدار برابر عراق نتیجه خوبی بگیرد تا روحیه بازیکنان بالا رود. من امیدوارم تیم ملی فوتبال کشورمان برای شادی دل مردم و جوانانی که عاشقانه علاقمند به فوتبال هستند نتایج خوبی بگیرد. امیدوارم با دعای خیر مردم تیم ملی راهی فینال شود زیرا بازیکنان ایرانی پتانسیل این کار را دارند تا پرچم پرافتخار کشورمان بعد از 35 سال در قطر به اهتزاز درآید.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به دليل تهمت
    هدايتي از مدير روابط عمومي باشگاه استيل آذين شكايت مي‌كند

مالک باشگاه استيل آذين از مدير روابط عمومي باشگاه خود شکايت مي‌کند.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي مالک و رئيس هيات مديره اين باشگاه طي حکمي حسين خبيري را به عنوان مدير جديد روابط عمومي باشگاه استيل آذين منصوب و براي وي آرزوي موفقيت نمود.
    مالک باشگاه استيل آذين به خبيري دستور داد تا از امروز کار خود را با قدرت در باشگاه استيل آذين اغاز کند.
    همچنين با دستور هدايتي مقرر شد به دليل برخي تهمت‌ها عليه مالک اين باشگاه از سوي مدير سابق روابط عمومي باشگاه استيل آذين، معاون حقوقي باشگاه با تنظيم لايحه‌اي از مجاري قانوني پيگير اين مسائل شده و با مراجعه به قوه قضاييه از وي طرح شکايت کند. هدايتي قصد دارد به صورت جدي به تخلفات ايشان رسيدگي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تماس دنيزلي با درودگر/ مديرروابط عمومي استيل آذين برکنار شد

سرمربي پيشين تيم‌هاي پرسپوليس و پاس تهران در تماسي با صادق درودگر، سرپرست تيم استيل آذين پيگير وضعيت اين تيم در اردوي ترکيه شد.

مصطفی دنیزلی که در ابتدای فصل جزو گزینه‌های سرمربیگری استیل آذین بود، صبح امروز دوشنبه در تماسی تلفنی با صادق درودگر سرپرست تیم فوتبال استیل آذین پیگیر وضعیت این تیم در اردوی ترکیه شد.
    وی به سرپرست تیم فوتبال استیل آذین اعلام کرد هر کمکی که از دستش بر بیاید به این تیم می‌کند و از درودگر خواست در صورت بروز هرگونه مشکلی با او تماس بگیرند. همچنین دنیزلی یک نفر را مامور کرد تا با حضور در اردوی استیل آذین به هرچه بهتر برگزار شدن اردوی این تیم کمک کند.
    از سوی دیگر طی حکمی از سوی حسین هدایتی مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه استیل آذین، حسین خبیری به عنوان مدیر جدید روابط عمومی این باشگاه منصوب شد.
    مالک باشگاه استیل آذین به خبیری دستور داد تا از امروز کار خود را با قدرت در این باشگاه آغاز کند. وی جانشین محمدتقی حق شناس شده است.
    همچنین با دستور هدایتی مقرر شد به دلیل برخی تهمت‌ها و نشر اکاذیب در رسانه‌ها علیه مالک این باشگاه از سوی مدیر پیشین روابط عمومی باشگاه استیل آذین، معاون حقوقی باشگاه با تنظیم لایحه‌ای از مجاری قانونی پیگیر این مسائل شده و با مراجعه به قوه قضاییه از وی طرح شکایت کند.

برچسب برای این موضوع