پورغلامي: آقاي شريفي، تحمل شنيدن 5 دقيقه فحاشي را داريد؟
سرمربي ملوان با اشاره به اتفاقات ديدار با شهرداري تبريز گفت: ميخواهم اين سؤال را بپرسم که آقاي شريفي شما تحمل شنيدن 5 دقيقه فحاشي را داريد؟
فرهاد پورغلامي پس از شکست يک بر صفر مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: فولاد بازي را بهتر از ما شروع کرد اما ملوان کم کم بهتر شد. در نيمه اول چند موقعيت داشتيم اما قدر فرصت هاي خود را ندانستيم. در نيمه دوم ما بهتر بازي را شروع کرديم. هر چه از بازي گذشت فولاد بر ميدان بيشتر تسلط پيدا کرد و سرانجام به گل رسيد.
وي ادامه داد: به جلالي و تيمش تبريک مي گويم اما امروز نمي خواهم در مورد مسائل فني صحبت کنم. بيشتر صحبت من در مورد کميته انضباطي است. مي خواهم اعلام کنم آقاي شريفي لطفا بازي ما را مقابل شهرداري تبريز يکبار ديگر بازبيني کنيد تا خوب بفهميد که 40 هزار نفر چقدر به ما فحاشي کردند اما با وجودي که باشگاه ملوان کار فرهنگي انجام داد بازيکن ملوان را در ميان ناباوري محروم کردند.
سرمربي ملوان انزلي تصريح کرد: به جاي اينکه شريفي از ملوان به خاطر کار فرهنگي تمجيد کند بازيکن ما را محروم مي کند که اين ديگر از نوبر کارهاي شريفي و کميته انضباطي است. در فوتبال ما متاسفانه هر کسي هياهو کند جايگاه بهتري خواهد داشت. من سنگ خوردم يکي از اعضاي کميته انضباطي با من تماس نگرفت. آقاي کميته انضباطي شما تحمل داريد 5 دقيقه فحاشي بشنويد؟ آقاي شريفي لطفا حق هواداران ملوان را ناديده نگيريد. ما مقابل فحاشي سکوت کرديم اما محروم شديم.