بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 12 از 117 اولیناولین ... 210111213142262112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حضور زيدان در رئال مادريد؟!

طبق گزارشهاي منتشره، زين الدين زيدان در آستانه حضور در جمع اعضاي کادر فني باشگاه مادريدي مي باشد.

زین الدین زیدان، اسطوره سابق باشگاه مادریدی در یک قدمی حضور در جمع اعضای کادر مربیگری رئال مادرید می باشد و به زودی به عنوان دستیار جدید ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال معرفی خواهد شد
    روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که «زیزو» صبح روز چهارشنبه با مورینیو و فلورنتینو پرس دیدار کرد تا در مورد شغل جدید و مسئولیتهایی که در باشگاه مادریدی خواهد داشت، با این دو نفر به صحبت و مذاکره بپردازد. گزارش منتشره حاکی از آن است که این اسطوره فرانسوی به احتمال قریب به یقین همراه با مادریدی ها به میلان سفر خواهد کرد و از دیدار این دو تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به بعد، در سمت «دست راست ژوزه مورینیو» به فعالیت خواهد پرداخت.
    چند روز پیش «زی زو» در صحبتهایی به تمجید از «آقای خاص» پرداخت و به روزنامه فرانسوی دایرکت سواق گفت که مورینیو گزینه ایده آلی برای هدایت رئال است:« با صحبت کردن با مورینیو می فهمی که او دقیقا می داند که به کجا خواهد رفت و می خواهد به کجا برسد. هیچ شکی ندارم که رئال به فردی مثل او نیاز داشت. همه می گویند که او فرد خیلی مهربانی است .من هم خیلی دوست داشتم که او روزی مربی من می بود و مرا تمرین می داد.»

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اينتر و يووه به دنبال جذب کريم بنزما

به دنبال نارضايتي سران باشگاه مادريدي از عملکرد ستاره فرانسوي، سران باشگاه هاي اينتر و يوونتوس به فکر جذب بنزما افتاده اند

طبق گزارش های منتشره، پس از آنکه رابطه کریم بنزما با ژوزه مورینیو، مربی باشگاه مادریدی به دلیل عملکرد ضعیف ستاره فرانسوی به تیرگی گرائیده، به نظر می رسد که سران باشگاه های یوونتوس و اینتر آمادگی خود را برای خریداری بنزما ابراز کرده اند.
    در دیدار سه شنبه شب جام حذفی اسپانیا که میان دو تیم رئال مادرید و مورسیا برگزار شد، کریم بنزما در دقیقه 62 از زمین مسابقه خارج شد و روزنامه مارکا در چاپ روز چهارشنبه اش تیتر زد:« او مرده است»
    بدین ترتیب به نظر می رسد که رابطه بنزما با مورینیو سرد شده است. آقای خاص در صحبتهایی گفت:« بنزما بد بازی می کند.»
    انتظار می رود که بنزما به فکر جدایی از برنابئو باشد تا بتواند به این کابوس پایان دهد و تیمهای سری آ نیز در انتظار جذب او هستند.این طور به نظر می رسد که بنزما دیگر طاقت این صحبتهارا ندارد و در فکر آینده است.
    توتوسپورت هم در گزارشی به این نکته اشاره کرده که تیمهای اینتر و یووه آماده به خدمت گرفتن بنزما هستند.هرچند که منچستریونایتد هم مدتهاست برای در اختیار گرفتن بنزما کمین کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چلسي و وستهم مشتريان جديد بويان کرکيچ

ستاره باشگاه بارسلونا مورد توجه سران باشگاه هاي انگليسي قرار گرفته است

سران باشگاه های چلسی و وستهم در فکر تدارک پیشنهادی برای به خدمت گرفتن بویان کرکیچ، ستاره باشگاه بارسلونا هستند
    دیلی میل در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران وستهم آماده اند تا برای خریداری این مهاجم 20 ساله وارد عمل شوند. بویان در رقابتهای این فصل پیراهن شماره 9 بارسا را برتن می کند ولی هنوز نتوانسته به ترکیب اصلی بارسا راه یابد
    سران باشگاه لندنی آماده اند تا شرایطی را برای بویان فراهم کنند تا توانایی هایش را در انگلیس به نمایش بگذارد ولی آنها رقیب سرسختی به نام چلسی دارد که مدتهاست به دنبال جانشین خوبی برای دیدیه دروگبا و نیکلا آنلکاست
    بویان از سن 17 سالگی در رختکن تیم بارسا بود ولی هنوز نتوانسته در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی برای خودش دست و پا کند و معمولا به عنوان بازیکن ذخیره برای تیم گواردیولا وارد زمین می شود.
    البته بعید به نظر می رسد که گواردیولا به سادگی به یکی از محصولات باشگاه بارسلونا اجازه دهد تا از رختکن تیمش جدا شود و تنها پیشنهادی جنجالی می تواند باعث جدایی بویان از رختکن بارسا را فراهم آورد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نستا: مي خواهم تا پايان در ميلان بمانم

طبق صحبتهاي اسطوره ايتاليايي، او مي خواهد کفشهايش را در سن سيرو آويزان کند

الساندرو نستا، مدافع باشگاه میلان پرونده فوتبالی اش را در سن سیرو خواهد بست.
    این در حالی است که در هفته های اخیر صحبتهایی از احتمال بازگشت او به لاتزیو به گوش می رسید ولی او به وضوح از تمایلش برای ماندن در میلانلو گفته است
    نستا در صحبتهایی به توتوسپورت گفت:« آینده من؟ من پرونده فوتبالی ام را در میلان خواهم بست.»
    نستا اخیرا از بند مصدومیتی که در ناحیه کمر گریبانگیر او شده بود و برای مدتی طولانی او را از میادین ورزشی به دور نگاه می داشت رها شده و ادامه داد:« فکر نمی کنم که من یک مرد معجزه گر هستم. از نظر مشکلات، من خیلی سخت کوشیدم تا بتوانم به میادین بازگردم.»
    میلان شنبه شب در دیداری حساس مقابل یوونتوس قرار خواهد گرفت و نکته جالب توجه اینجاست که میلوش کراسیچ، ستاره یووه به دلیل تمارض در دیدار مقابل بولونیا از همراهی تیمش مقابل میلان محروم است.
    نستا در مورد این دیدار حساس گفت:« یوونتوس؟ الان این تیم را دوست دارم. روسای جدید باشگاه خوب هستند و این افتخار بزرگی است که بار دیگر مقابل دل پیرو قرار بگیرم. در مورد کراسیچ هم باید بگویم که قانون، قانون است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ديويد بکام، ستاره انگليسي دنياي فوتبال در صحبت‌هايي اعلام کرده که به شدت دلتنگ رئال مادريد و مسئولان اين تيم است.

به گزارش ايسنا، بکام در گفت و گو با «آنتنا3» در صحبت‌هايي از خاطراتش در رختکن رئال مادريد گفته و از فلورنتينو پرس، رئيس اين باشگاه به خوبي ياد کرده است. اين فلورنتينو پرس بود که بکام را به رختکن رئال مادريد آورد. بکام در صحبتهايش با تمجيد از پرس گفت:« پرس را تحسين مي کنم. او مرد بزرگي است و مورينيو به خوبي مي داند که فرد فوق العاده اي است.»

بکام ادامه داد:« دلم خيلي براي رئال مادريد و مسئولان تيم تنگ شده است. همه به خوبي مي دانند که زماني که من آنجا بودم برخورد خيلي خوبي با من مي شد.»

به گزارش گل، به نظر مي رسد که بکام مطمئن است که رئال هميشه در قلبش جاي دارد:« از آن زمان به بعد چند باري به اسپانيا بازگشتم. دو سال پيش براي انجام يک بازي به آنجا رفتم و رئال مادريد هميشه در قلب من خواهد بود. من هميشه هوادار رئال خواهم بود؛ رئال تيم ويژه اي است.»

البته بکام احترام ويژه اي هم براي بارسا قائل است:« احترام زيادي براي بارسا قائلم، چون واقعا تيم بزرگي است ولي هميشه هوادار رئال هستم چون تيم ويژه اي است.فکر مي کنم که امسال رئال با مورينيو و فلورنتينو پرس رقابتهاي اين فصل تيم اول لاليگا خواهد بود.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليپي: به دنياي مربيگري بازمي‌گردم
    مارچلو ليپي، مربي سابق يوونتوس و تيم ملي ايتاليا اعلام کرد که در نظر دارد تا بار ديگر به دنياي مربي گري بازگردد.

به گزارش ايسنا، ليپي معتقد است که در جريان رقابتهاي جام جهاني 2010 اشتباهاتي را مرتکب شده ولي مي خواهد همچنان در دنياي فوتبال بماند.

ليپي در مصاحبه با اسکاي گفت:« من اشتباهاتي را مرتکب شدم ولي در يک جام جهاني هم به قهرماني رسيده ام و مي خواهم در دنياي فوتبال باقي بمانم. در شغلم کارهاي درست زيادي را انجام دادم و البته يک اشتباه عجيب را هم مرتکب شدم.»

مربي سابق آتزوري ادامه داد:« ما نبايد کارهاي خوبي که در گذشته انجام داده ام را فراموش کنيم. مغز من خوب کار مي کند و روشن است و خودم را «مربي سابق» نمي دانم. من به دنياي مربيگري بازخواهم گشت؛ البته نمي دانم کجا ولي حتي اگر اين اتفاق هم نيفتد در دنياي فوتبال باقي خواهم ماند تا رکوردهاي من در تاريخ فوتبال ثبت شود.»

به گزارش گل، اخيرا شايعاتي در مورد احتمال حضور ليپي برروي نيمکت مربيگري رم و جانشيني رانيري به گوش مي رسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روبينيو: بازي با يوونتوس مهم‌ترين ديدار فصل است

او مي‌خواهد ميلان حداکثر امتيازات را از يووه بگيرد.

روبینیو خود را آماده نبرد با یوونتوس می‌کند. میلان و یووه شنبه‌شب به مصاف هم می‌روند و انتظار می‌رود روبینیو به جای رونالدینیو در ترکیب ثابت قرار بگیرد. رونالدینیو هنوز از مشکلی که هفته پیش برایش ایجاد شد رهایی نیافته است.
    او آماده گرفتن همه امتیازات است: «هم‌تیمی‌های من به من گفته‌اند که این مهم‌ترین دیدار فصل است. ما می‌خواهیم فاتح همه چیز شویم. به سمتی می‌رویم که بازی خوبی داشته باشیم. من همیشه جلو بازی کرده‌ام، اما اگر مربی از من بخواهد مشکلی برای گرفتن پست‌های عقب‌تر و دفاع نخواهم داشت.»
    او می‌خواهد سال‌های زیادی در میلان بماند: «سری آ لیگی متفاوت و زیباست. دوست دارم در میلان بازی کنم، جایی که برزیلی‌ها عالی کار کرده‌اند. امیدوارم سال‌ها این جا بمانم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فيليپ لام: در انتظار پيشنهاد مديران بايرن هستم

او اخيرا اعلام کرده بود که مي خواهد به قهرماني هايش با پيراهن بايرن مونيخ ادامه دهد.

فيليپ لام، کاپيتان بايرن مونيخ، در انتظار پيشنهاد تمديد قرارداد از سوي مديران باشگاه باواريايي است و گفت از اينکه بتواند به حضورش در آليانس آره نا ادامه بدهد، بسيار خوشحال خواهد شد.
    او در مصاحبه با شبکه تي زي گفت:" همه چيز در حال حاضر خوب است. من در انتظار پيشنهاد باشگاه هستم."
    او اخيرا اعلام کرده بود که مي خواهد به قهرماني هايش با پيراهن بايرن مونيخ ادامه دهد.
    " من در انتظار بهتر شدن اوضاع هستم و فکر مي کنم که تيم پيشرفت خواهد کرد."
    لام در سال 2005 از اشتوتگارت به بايرن مونيخ پيوست و قرارداد فعلي اش با بايرن در سال 2012 به پايان مي رسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گاسپريني: مي‌توانيم اينتر را ببريم

او پيش از ديدار با اينتر به تيمش اعتماد به نفس داده است.

جیان‌پیرو گاسپرینی، مربی جنوا می‌داند بازی با اینتر کار دشواری است، اما می‌خواهد نراتزوری را در دیدار فردا شب شکست دهد.
    اینتر همیشه مقابل جنوا عالی نتیجه گرفته، اما گاسپرینی می‌خواهد تیمش حداکثر امتیازات را بگیرد: «من هرگز اینتر را نبرده‌ام و امیدوارم این بار این طلسم شکسته شود.
    اینتر تیم بزرگی است و می‌خواهد فاتح اسکودتو شود. ما نمایشی عالی لازم داریم تا بتوانیم آنها را متوقف کنیم و باید در بهترین فرم خود باشیم.
    فصل پیش مقابل آنها بداقبال بودیم، اما در سن‌سیرو توانستیم از آنها تساوی بگیریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليورپول اسکار کاردوسو را به هر قيمتي مي‌خواهد

آنها مهاجم پاراگوئه‌اي بنفيکا را مي‌خواهند.

اسکار کاردوسو، ماشین گل‌زنی پاراگوئه‌ای ممکن است به لیورپول برود. روی هاجسون، مربی لیورپول می‌خواهد برای خرید این مهاجم بنفیکا هر مبلغی که لازم است را بپردازد.
    باشگاه انگلیسی اوضاع او را از نزدیک زیر نظر دارد و قصد دارد تا 25 میلیون یورو برای خرید این مهاجم 27 ساله بدهد تا او را در کنار فرناندو تورس در خط حمله بازی دهد. کاردوسو در یک دیدار مقدماتی لیگ اروپا بین دو باشگاه سه گل زد، اما لیورپول در نهایت چهار بر سه در مجموع دو بازی پیروز شد.
    این مهاجم بلندقامت از سه سال پیش که از نوولز اولد بویز به بنفیکا پیوست درخشیده و در 135 بازی برای بنفیکا 81 گل زده است.
    او در فصل 10-2009 عالی بود و بهترین گل‌زن لیگ پرتغال و لیگ اروپا شد و بنفیکا را هم به قهرمانی رساند.

برچسب برای این موضوع