-
09-24-2009, 07:19 PM
فدراسيون فوتبال کشورمان در اطلاعيه به اتهامهايي که طي روزهاي اخير به جامعه داوري وارد شده است، پاسخ داد.
در اطلاعيه روابط عمومي فدراسيون فوتبال آمده است: قصه، همان سرخوشانه نشستن بر پرچين پريشان گويي هاست. چند روز گذشته شاهد آن بوديم که حمله هايي بس ناجوانمردانه بر پيکره قشر زحمتکش داوري ايران وارد شد و اين عزيزان را بي هيچ مدرک و سندي متهم کردند و اين درحالي است که هفته هاي پيش از اين، همگان داعيه حمايت از ايشان را داشته و بر سرحق و حقوق ايشان چانه زني مي کردند.
.... راستي ما را چه مي شود، چقدر آسان مي شود افترا زد و چقدر تلاش بايد تا اين تهمتها را رد و از اذهان پاک کرد. آيا فراموش کرده ايم که مسؤولان محترم نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران همگان را به اطاعت از قانون و قانونمداري دعوت کرده اند؟
فلذا فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران با حمايت همه جانبه از جامعه داوري کشور اعلام مي دارد، در صورت وارد کردن تهمت و افترا و عدم ارائه مدارک و مستندات به مجاري قانوني فدراسيون و انجام مصاحبه و انعکاس يک طرفه اين قبيل موضوعات در رسانه هاي گروهي عليه جامعه داوري، با اشخاص حقيقي و يا حقوقي، وفق مقررات جاري و حاکم، برخورد قانوني خواهد شد.
-
09-24-2009, 07:20 PM
فدراسيون فوتبال کشورمان در اطلاعيه به اتهامهايي که طي روزهاي اخير به جامعه داوري وارد شده است، پاسخ داد.
در اطلاعيه روابط عمومي فدراسيون فوتبال آمده است: قصه، همان سرخوشانه نشستن بر پرچين پريشان گويي هاست. چند روز گذشته شاهد آن بوديم که حمله هايي بس ناجوانمردانه بر پيکره قشر زحمتکش داوري ايران وارد شد و اين عزيزان را بي هيچ مدرک و سندي متهم کردند و اين درحالي است که هفته هاي پيش از اين، همگان داعيه حمايت از ايشان را داشته و بر سرحق و حقوق ايشان چانه زني مي کردند.
.... راستي ما را چه مي شود، چقدر آسان مي شود افترا زد و چقدر تلاش بايد تا اين تهمتها را رد و از اذهان پاک کرد. آيا فراموش کرده ايم که مسؤولان محترم نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران همگان را به اطاعت از قانون و قانونمداري دعوت کرده اند؟
فلذا فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران با حمايت همه جانبه از جامعه داوري کشور اعلام مي دارد، در صورت وارد کردنس تهمت و افترا و عدم ارائه مدارک و مستندات به مجاري قانوني فدراسيون و انجام مصاحبه و انعکاس يک طرفه اين قبيل موضوعات در رسانه هاي گروهي عليه جامعه داوري، با اشخاص حقيقي و يا حقوقي، وفق مقررات جاري و حاکم، برخورد قانوني خواهد شد.
-
09-28-2009, 11:05 AM
مجيد جلالي که در حال حاضر مطرح ترين مربي بدون تيم فوتبال ايران است و تيمهاي زيادي را خواهان خود مي بيند روز گذشته عازم اهواز شد تا مذاکرات نهايي را با مسؤولان باشگاه فولاد انجام بدهد.پس از شکست فولاد مقابل تراکتورسازي در هفته هشتم، سرانجام طاقت مديران فولاد تمام شد و بدون در نظر گرفتن مبلغ بالاي قرارداد مربي کروات که در صورت اخراج او بايد تمام و کمال پرداخت شود، با مجيد جلالي وارد مذاکره شدند.ديروز دهکردي، مديرعامل فولاد با جلالي تماس گرفت و از او خواست در اولين فرصت براي مذاکره راهي اهواز شود.جلالي در خصوص احتمال پيوستنش به فولاد مي گويد: براي مذاکره مي روم، اما معلوم نيست که حتماً قرارداد ببنديم. فولاد با تيم فصل قبل خيلي فرق کرده و در منطقه سقوط است.
-
09-30-2009, 11:59 AM
براساس اعلام سازمان ليگ، 13 بازيکن در هفته نهم ليگ برتر حق همراهي تيم هاي خود را ندارند که آرش برهاني گلزن تيم استقلال شاخص ترين غايب هفته است.
اسامي محرومان هفته نهم بدين ترتيب است: آرش برهاني(استقلال) صادق کرمي(سپاسي) فرشاد بهادراني(ابومسلم) سيامک سرلک(فولاد) داوود حقي و ابوالفضل حاجي زاده (صبا) محسن بنگر(سپاهان) مسعود همامي و ايمان حيدري(راه آهن) مهدي تاجيک(پيکان) علي ميرشفيعيان(تراکتورسازي) کاظم برجلو و ميثم خسروي(استيل آذين)
-
09-30-2009, 12:07 PM
رئيس مستعفي هيأت مديره باشگاه ابومسلم گفت: استعفا دادم تا ميدان براي ديگران باز باشد.
مصطفي بني اسد در گفتگو با ايسنا، تصريح کرد: از رياست هيأت مديره ابومسلم استعفا دادم تا ميدان براي ديگران باز باشد و کساني که سهامدار هستند و کساني که دوست دارند به اين باشگاه کمک کنند جايگاه مناسبي براي آنها وجود داشته باشد و با اختيار تام کار کنند.
وي ادامه داد: در حال حاضر عضو عادي هيأت مديره هستم و بخشي از سهام باشگاه هم متعلق به من است و اگر کسي مايل باشد سهام خودم را مي فروشم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا استعفا از رياست هيأت مديره باشگاه مي تواند در بهبود شرايط ابومسلم موثر باشد، گفت: هيچ تحليلي از اين مساله ندارم که نبودم چقدر مي تواند مؤثر باشد، اما احساس مي کنم اگر محيط و فضاي کار براي ديگران باز باشد بهتر مي توانند کمک کنند.
بني اسد افزود: شايد بعضي ها فکر مي کردند چون دوست دارم رئيس هيأت مديره باشم و اختياراتي داشتم مي خواهم بعضي مشکلات مرتفع شود.
وي در خصوص وضعيت کادر فني وسرمربي ابومسلم اظهار داشت: حنطه سرمربي ابومسلم است و توافقنامه اي هم با ما امضا کرده و در آن زمان هنوز قراردادي با باشگاه پيام امضا نکرده بود.
-
09-30-2009, 12:08 PM
يکي از سهامداران و عضو هيأت مديره باشگاه ابومسلم دستگير شد.
حدود ساعت 12 ديروز در محل ساختمان باشگاه ابومسلم يکي از اعضاي هيات مديره باشگاه به نام «م» دستگير شد.
يکي از مسؤولان باشگاه ابومسلم که نمي خواست نامش فاش شود در اين زمينه به فارس گفت: اين شخص يکي از سهامداران باشگاه نيز محسوب مي شود، اما شخصي به نام محسن ظهوريان بابت طلب 11 ميليوني که از وي داشت با حکم جلب به باشگاه مراجعه و اين عضو هيات مديره باشگاه را دستگير کرد. البته به شخص ديگري به نام زنگويي که 60 ميليون تومان از اين سهامدار طلبکار بود نيز خبر دستگيري اين شخص داده شد.
وي ادامه داد: اين عضو هيات مديره باشگاه به پاسگاه شفا در مشهد منتقل شده است.
-
10-09-2009, 01:16 AM
در پايان هفته دهم ليگ برتر تيم راه آهن داراي رکورد عجيبي است که مي توان آن را در تاريخ ليگ برتر بي همتا دانست. در مجموع 10 هفته برگزار شده تکليف هشت بازي راه آهن در دقايق و ثانيه هاي پاياني مسابقات مشخص شده و تقريبا هميشه اتفاقات کليدي بازيهاي راه آهن در اين دقايق رخ مي دهد.
1 - در هفته اول آنها با گل دقيقه 84 کاميابي نيا 2 - 1 فولاد را شکست دادند
2 - در هفته دوم در حالي که تا دقيقه 67 با يک گل در خانه ملوان از حريف پيش بودند سرانجام با گل دقيقه 85 نزهتي دو بر يک باختند.
3 - در هفته چهارم تا دقيقه 85 تراکتورسازي را در تبريز برده بودند، اما در نهايت با گلهاي دقايق 85 و 90 جاسم کرار دست خالي به تهران برگشتند.
4 - در هفته پنجم با گل دقيقه 89 فريد عابدي از شکست مقابل استيل آذين گريختند.
5 - در هفته هفتم تا دقيقه 95 اولين شکست فصل پرسپوليس را رقم زده بودند، اما اين بار هم وسلي برازيليا آخرين موقعيت مسابقه را به گل مساوي پرسپوليس تبديل کرد.
6 - در هفته هشتم فقط يک قدم تا شکستن رکورد شکست ناپذيري مس در کرمان فاصله داشتند اما مهدي رجب زاده در دقيقه 90 مس را نجات داد.
7 - در هفته نهم در دقيقه 89 گل مساوي را به استقلال اهواز زدند.
8 - و سرانجام در هفته دهم با گل دقيقه 90 نورمحمدي اولين پيروزي خارج از خانه خود را مقابل پاس همدان به دست آوردند.
-
10-09-2009, 01:18 AM
هوار ملا محمد، بازيکن عراقي پرسپوليس در سومين بازي خود براي اين تيم موفق به، به ثمر رساندن اولين گلش شد. هوار که در بازيهاي قبلي مقابل پيکان و استقلال مدت کوتاهي بازي کرده بود، در بازي با سپاسي نيز فقط 17 دقيقه بازي کرد و زننده گل چهارم پرسپوليس شد.
هوار محمد سيزدهمين بازيکن خارجي تاريخ پرسپوليس است که براي اين تيم موفق به گلزني شده است. الن ويتل با زدن 15 گل بهترين گلزن خارجي پرسپوليس محسوب مي شود و ابراهيم توره نيز با 13 گل نفر دوم است.
عيسي ترائوره، زياد شعبو و ماته دراگچويچ نيز هرکدام 3 بار براي پرسپوليس گلزني کرده اند. صلاح حسن عراقي دو گل زده و مک لروي، چوجي، رافائل، پتروويچ، ديکارمو و وسلي نيز هر کدام يک گل براي پرسپوليس زده اند.
-
10-09-2009, 01:18 AM
فريدون فضلي مهاجم 38 ساله تيم صباي قم با دو گلي که مقابل شاهين بوشهر به ثمر رساند، رکورددار گلزني در تاريخ ليگ شد و رکورد 84 گل ادموند بزيک را پشت سر گذاشت.
فضلي گلزني ليگ را از سن 22 سالگي با نساجي مازندران آغاز کرد، اما به يک باره 8 سال از سطح اول فوتبال محو شد تا اينکه دوباره در فصل 80 با تراکتورسازي گلزني در ليگ برتر را آغاز کرد. فضلي 2 گل براي تراکتورسازي، 22 گل براي ابومسلم، 30 گل براي استقلال اهواز و 30 گل براي صبا به ثمر رسانده و با احتساب يک گل براي نساجي، تاکنون 85 گل در تاريخ ليگ به ثمر رسانده و بدين ترتيب رکورد 84 گل ادموند بزيک را شکست و بر صدر جدول گلزنان تاريخ ليگ در ايران قرار گرفت. فضلي در ليگ برتر نيز با زدن 84 گل همچنان برترين گلزن محسوب مي شود.
-
10-09-2009, 01:19 AM
زلاتکو کرانچار خبر مربوط به تماس تلفني مسؤولان سازمان تربيت بدني براي خط زدن حسين بادامکي از فهرست اين تيم را رد کرد.
کرانچار براي شفاف سازي و پاسخ دقيق به خبرنگاران درباره علت دقيق خط خوردن هافبک تيمش گفت: هيچ کس در اين زمينه با من تماس نگرفت و اگر خوردبين اين مورد را عنوان کرده است بايد از خودش سؤال شود.
وي ادامه داد: من به دليل اين که بادامکي در بازي با پيکان زير فشار بود به او استراحت دادم و در اين زمينه با وي صحبت کردم.کرانچار تأکيد کرد: خط خوردن اين بازيکن براي ديدار با استقلال هم بر طبق نظر من بود. 20 نفر را به اردوي پرسپوليس برديم که 2 نفر را در لحظات آخر خط زدم که يکي از آنها بادامکي بود.وي افزود: من يک مربي مستقل هستم و هيچ وقت سفارش قبول نمي کنم. در اين مورد اروپايي ها من را بهتر مي شناسند و مي توانيد از آنها بيشتر سؤال کنيد.
برچسب برای این موضوع