ابراهيمزاده: ذوبآهن به دنبال گرفتن امتياز ناحق نيست
سرمربي تيم ملي فوتبال ذوبآهن گفت: به دنبال گرفتن امتياز ناحق نيستيم، اما وقتي يک تصميم گرفته ميشود، حق اعتراض داريم که آن را از مسير فدراسيون دنبال ميکنيم.
منصور ابراهيمزاده امروز پس از جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال در مورد اعتراض به انتخاب هومن افاضلي به عنوان مربي تيم فوتبال اميد ايران اظهار داشت: قبلاً هم گفته بودم که اعتراض نداشتم و تنها به نحوه انتخاب معترض بودم.
وي در مورد جلسه امروز کميته فني گفت: در اين جلسه در مورد تيم جوانان بحث کرديم و همچنين درباره سرمربي اين تيم که داخلي باشد يا خارجي نظراتمان را ارايه کرديم. همچنين براي تيم اميد نيز بيشتر روي سرمربي خارجي تاکيد کرديم.
ابراهيمزاده ادامه داد: قرار شد يک پايگاه استعداديابي نيز تشکيل دهيم و هرچه زودتر اين شرايط را آغاز کنيم چرا که شهريورماه مسابقات جوانان آغاز ميشود.
سرمربي ذوب آهن در مورد مباحثي که در ادامه جلسه امروز عنوان شد، گفت: صحبتهايي در مورد تکرار بازي ذوب آهن و مس انجام شد که بيشتر آنها به اعضاي کميته فني و مسئولان فدراسيون ارتباط داشت.
وي تأکيد کرد: به آنها گفتم يادتان باشد که ذوبآهن چه شرايطي دارد و سال گذشته نيز چه اتفاقاتي برايش افتاد. ذوبآهن دنبال گرفتن امتياز ناحق نيست، اما وقتي يک تصميم گرفته ميشود، حق اعتراض داريم که آن را از مسير فدراسيون دنبال ميکنيم.
عضو کميته فني در مورد غيبتش در جلسه گذشته اين کميته تصريح کرد: جلسه پيش شمال بودم. آنجا آب و هواي خوبي داشت و جاي شما هم خالي بود.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد شرايط اين تيم در آستانه مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا 2011 تأکيد کرد: براي اين تيم هيچ کاري نميتوانم انجام دهم جز اينکه آرزوي موفقيت کنم. کارشناسان و مربيان بايد با خلق و خوي خوش امکانات خوبي را براي تيم ملي فراهم کنند.