بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 118 از 151 اولیناولین ... 1868108116117118119120128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

ياوري :تيم را از انتهاي جدول خارج مي كنيم

سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: با تلاش کادر فني و بازيکنان و حمايت مسوولان و هواداران اين تيم را از انتهاي جدول جدا کرده و به بالا مي کشانيم.

''محمود ياوري'' افزود: با آغازتعطيلات نيم فصل، سه اردوي 10 روزه را براي تيم درنظر گرفته ايم که در اين اردوها ضمن شناخت لازم از ميزان آمادگي بازيکنان، به تغيير و تنوع تاکتيک و سيستم تيمي خواهيم پرداخت.
    وي اضافه کرد: حضور در جايگاه شانزدهم برازنده تيم پاس نيست و به طور حتم با شروع دوباره مسابقات از اين وضعيت بحراني خارج مي شويم.
    وي بيان داشت: تيم پاس در برخي نقاط دچار ضعف است ضمن اينکه بازيکنان تجربه کافي به خصوص در 18 قدم تيم حريف جهت استفاده مفيد از فرصت ها ندارند و رفع اين مشکل در برنامه اصلي تمرين تيم پاس است.
    ياوري اظهار داشت: به توانايي شاگردانم اعتقاد کامل دارم و آنها بايد به اين باور برسند که توانمندي به ثمر رساندن گل هاي پرشمار و کسب پيروزي هاي ارزشمند را دارند.
    وي افزود: با شروع دوباره رقابت هاي ليگ برتر چهره متفاوتي از تيم پاس خواهيد ديد و شرايط صعود اين تيم به رده هاي بالاي جدول را به خوبي مي دانم.
    سرمربي پاس همدان خاطرنشان کرد: جوانترين تيم ليگ برتر را در اختيار داريم و اين جواني فقط نياز به تجربه دارد تا يک تيم منسجم و قدرتمند شکل بگيرد.
    وي در خصوص دور جديد تمرين آماده سازي تيم پاس گفت: مرحله نخست اردوي آماده سازي تيم را صبح امروز با حضور تمامي بازيکنان استارت زديم و به مدت 10 روز اين اردو در همدان ادامه خواهد داشت.
    ياوري همچنين با ابراز خرسندي از شرايط بازيکنان و حضور علي سامره در اين تيم گفت: اعتقاد دارم که سامره مي تواند به خط تهاجمي تيم کمک شاياني داشته باشد ضمن اينکه مابقي بازيکنان نيز با انگيزه بسيار خوبي در تمرين تيم حضور دارند.

pnugirl
    • n/a

بازيكنان صباي قم به دليل مشكلات مالي حاضر به تمرين نشدند

بازيکنان تيم فوتبال صباي قم امروز در ورزشگاه قيانوري تهران حضور پيدا کردند اما حاضر به تمرين نشدند.

بازيکنان صبا اعلام کردند به دليل حل نشدن مشکلات مالي‌شان نمي‌خواهند تمرين کنند زيرا آنها فقط 20 درصد از مبلغ قراردادشان را در اين فصل دريافت کردند.
    روز گذشته نيز دو بازيکن برزيلي تيم به دليل مشکلات مالي از اين تيم جدا شدند.
    عباس مرادي سرپرست تيم صباي قم ضمن تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: به طور جدي پيگير حل مشکلات و مسايل هستيم.

pnugirl
    • n/a

تمرينات سايپا از امروز آغاز شد

تمرينات تيم فوتبال سايپا امروز در تهران آغاز شد.

تمرينات تيم سايپا از ساعت 15 دیروز در زمين تمرين باشگاه آغاز شد.
    تمرين امروز نسبتا سبک برگزار شد. اين تيم قرار است بعد از چند روز تمرين در تهران اردويي تدارکاتي در جزيره کيش برگزار کند و در اين اردو يک ديدار تدارکاتي نيز انجام خواهد داد.
    سايپا در پايان هفته بيستم ليگ برتر با 20 امتياز در رده چهاردهم جدول ليگ قرار دارد.

pnugirl
    • n/a

سامره: پیوستنم به پاس دلیل خاصی نداشت

بازیکن سابق مس کرمان و استقلال تهران که به تازگی خبر پیوستن او به پاس همدان منتشر شده در این خصوص گفت: پیوستنم به پاس همدان هیچ دلیل خاصی ندارد.
    علی سامره افزود: «من بازیکن آزاد هستم و در لیگ دهم در هیچ تیمی بازی نکردم دلیل خاصی هم برای آمدن به پاس همدان ندارم.مذاکره مسئولان تیم پاس با من جدی شد و من احساس می کنم که می توانم به این تیم کمک کنم.یاوری استاد من است و با شناختی که از من داشتند،‌ خواهان آمدن من شد.»
    وی در پایان در مورد تیم ملی ایران گفت:«من مثل همه مردم ایران آرزوی موفقیت تیم ملی ایران در جام ملت های آسیا را دارم اصلاً در این بازی ها نباید هیچ تیمی را دست کم گرفت زیرا همه تیم ها با آمادگی کامل به میدان می آیند.»

pnugirl
    • n/a

عزیزمحمدی: اگر لازم باشد نامه فیفا را منتشر می‌کنیم

وقتی فیفا بازی ازبکستان و بحرین را مثال می‌زند، معنی‌اش این است که بازی تکرار می‌شود. فیفا در نامه خود تاکید کرد که نقض قانون صورت گرفته و خودتان در این مورد تصمیم‌گیری کنید و ما دخالت نمی‌کنیم
    بعد از اینکه فدراسیون فوتبال رای به تکرار دیدار ذوب آهن و مس کرمان داد، شایعات به وجود آمد مبنی بر اینکه فدارسیون جهانی فوتبال در جواب فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده که این بازی تکرار نشود. عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ اما این موضوع را تکذیب کرده و به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و فیفا چنین دستوری به ما نداد.»
    او ادامه می‌دهد:« در آن بازی نقض قانون ۱۴ صورت گرفت و این یک خطای کاملا تاثیرگذار از سوی داور بود. فیفا هم در جوابی که به فدراسیون فوتبال ایران داد، اعلام کرد که این موضوع جزو اختیارات خودتان است و حتی بازی ازبکستان و بحرین را هم مثال زد.»
    او تاکید می‌کند:« وقتی فیفا بازی ازبکستان و بحرین را مثال می‌زند، معنی‌اش این است که بازی تکرار می‌شود. فیفا در نامه خود تاکید کرد که نقض قانون صورت گرفته و خودتان در این مورد تصمیم‌گیری کنید و ما دخالت نمی‌کنیم.» او در پاسخ به این سوال که آیا حاضرید نامه فیفا را منتشر کنید؟ تاکید می‌کند:« اگر لازم باشد این کار را انجام می‌دهیم.»

pnugirl
    • n/a

مهدوی کیا: نباید اشتباهات نیم فصل اول را تکرار کنیم

کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین از جامعه فوتبال خواست تا از تیم ملی ایران در آستانه رقابت های جام ملت های آسیا حمایت کنند.
    مهدی مهدوی کیا گفت: تعطیلات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته ایم و آماده ایم تا با تمام قدرت و فراموشی اتفاقات نیم فصل اول و پشت سر گذاشتن ناکامی ها در نیم فصل دوم به میدان برویم.
    وی افزود: خوشبختانه تعطیلات خوبی را در پیش داریم و در فاصله ۳۵ روز مانده به آغاز بازی های نیم فصل دوم لیگ برتر فرصت داریم تا بهترین استفاده را از این تعطیلات بکنیم و با رفع نقاط ضعف تیم خوبی را روانه نیم فصل دوم رقابت های لیگ برتر کنیم. استیل آذین باید در نیم فصل دوم اشتباهات نیم فصل اول و بدشانسی ها را جبران کند و به فکر جمع کردن امتیازات بازی ها باشد.
    مهدوی کیا همچنین درباره شرایط تیم ملی ایران نیز گفت: همه باید برای موفقیت تیم ملی دعا کنیم. من از تمامی اعضای جامعه فوتبال کشورمان می خواهم که هر اتفاقی را فراموش و فقط در فاصله چند روز مانده به شروع جام ملتهای آسیا از این تیم ملی ایران حمایت کنند. البته باید بگویم که تیم ملی کار سختی دارد ولی این به معنی ناامیدی نیست و ما می توانیم به آرزوی چندین ساله خود یعنی قهرمانی در آسیا برسیم.

pnugirl
    • n/a

عمادرضا: باشگاه الزمالک تعلل کرده، تقصیر من چیست؟

پیوستن مهاجم عراقی به تیم فوتبال شاهین بوشهر با حواشی بسیاری همراه بود و کارت بازی این بازیکن هنوز صادر نشده است.
    عمادرضا درباره صدور کارت بازی و همچنین دیدار عراق مقابل ایران صحبت‌هایی انجام داد که در زیر پیش روی شماست؛
    * مشکل صدور کارت بازی‌ات برطرف شد؟
    - نه، متاسفانه هنوز این مشکل برطرف نشده و باید در انتظار آینده باشم.
    * چرا این مشکل تاکنون برطرف نشده؟
    - تعطیلات سال نو میلادی باعث شده تا حل مشکلم به روزهای آینده موکول شود.
    * پس مثل اینکه نمی‌توانی برای شاهین بوشهر بازی کنی؟
    - نه، مشکل من اینقدر هم جدی نیست. طبق قانون فیفا اگر یک هفته از صدور itc بگذرد. باید یک بار دیگر صادر شود زیرا itc قبلی مورد قبول نیست.
    * این مشکل چطور ایجاد شد؟
    - باشگاه الزمالک itc من را دیروز فرستاد و تعلل کرده من در این میان هیچ تقصیری نداشتم.
    * گفته می‌شود از سوی باشگاه شاهین بوشهر جریمه شده‌اید؟
    - هنوز چیزی به صورت مستقیم به من منتقل نشده است.
    * بگذریم...! از وضعیت خودت بگو؟
    - وضعیت خوبی دارم و از هر نظر آماده هستم.
    * پیروزی خوبی هم مقابل عربستان کسب کردید؟
    - همینطور است. ما در عربستان اردوی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و از دیروز به قطر آمده‌ایم تا خود را برای شروع رقابت‌ها آماده کنیم.
    * در ترکیب اصلی قرار داری؟
    - بله. من یکی از ۱۱ بازیکن اصلی تیم ملی عراق هستم.
    * در اولین بازی هم باید به مصاف تیم ملی ایران بروید؟
    - تیم ملی ایران از قدرت بسیار بالایی برخوردار است. من همیشه به این تیم احترام می‌گذارم.
    * در این دیدار گل می‌زنی؟
    - اگر موقعیتی برایم ایجاد شود حتماً استفاده می‌کنم. زیرا در این دیدار بحث ملی در میان است و من باید تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم ملی کشورم به کار بگیرم.
    * اگر موفق به گلزنی شدی خوشحالی می‌کنی؟
    - حتماً. البته خوشحالی من به خاطر این است که برای تیم ملی کشورم گل زدم و می‌توانم در موفقیت این تیم سهیم باشم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در جام ملت‌ها شانس در قهرماني تأثيرگذار است
    قلعه‌نويي: براي جلسه كميته فني از وقت سپاهان مي‌زنم

سرمربي سپاهان گفت: در مورد حضور در جلسه کميته فني بايد اعلام کنم که من بيکار نيستم و از وقت تيمم براي حضور در اين کميته مي‌زنم و البته هدفم کمک به فوتبال کشور است.

امير قلعه‌نويي ضمن ابراز بي‌اطلاعي از انجام جلسه کميته فني که امروز قرار است در آکادمي فوتبال برگزار شود؛ در پاسخ به اين سؤال که آيا در جلسه قبلي اين کميته در مورد شرايط حساس تيم اميد به جمع‌بندي رسيديد، اظهار داشت: پيشنهاد کردم که يک مربي مطرح و خوب خارجي را بياورند تا ضمن اينکه سرمربي تيم اميد مي‌شود، مديريت تيم‌هاي پايه را هم برعهده بگيرد. يعني يک هزينه خوب انجام دهيم تا اين مربي هم سرمربي تيم اميد شود و مدير تيم‌هاي پايه تا به کار سرمربيان ايراني نظارت کند.
    وي درباره انتقاداتي که براي انتخاب افاضلي به عنوان مربي تيم اميد شد؛ گفت:‌ به هر حال در اين جلسه گله‌هايي را مطرح کردم. همانجا گفتم که اين آخرين جلسه من است و البته به ما گفتند که عدم اطلاع رساني، سؤتفاهم‌هايي را به وجود آورد که اين موضوع در پايان جلسه قبلي حل شد.
    قلعه‌نويي ادامه داد: در مورد حضور در جلسه کميته فني بايد اعلام کنم که من بيکار نيستم و از وقت تيمم براي حضور در اين کميته مي‌زنم و البته هدفم کمک به فوتبال کشور است. ما وظيفه داريم در اين جلسه حضور پيدا کرده و حرف‌هايمان را براي کمک به فوتبال بزنيم، اما مطمئن باشيد آدمي هم نيستم که اگر جايي بروم حرفم را نزنم.
    عضور کميته فني فدراسيون فوتبال تأکيد کرد: آن روز گله کردم که اگر قرار است تصميم فني گرفته شود، بايد در کميته فني اين تصميم گرفته شود و نه در کميته تيم‌هاي ملي که در نهايت آقايان هم اين موضوع قبول کردند و نايب رئيس فدراسيون هم در آن مورد مصاحبه‌اي را انجام داد.
    وي افزود: طبق بندهاي آيين‌نامه کميته فني، بيشتر تصميمات فني را بايد اين کميته بگيرد و دوستان در نهايت قانع شدند.
    قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال که برخي معتقدند اين جلسات تأثير لازم را ندارد و بايد براي اين موضوع چه کاري را انجام داد، گفت: از آن روز 4 جلسه به اين کميته رفتم و حرف‌هايم را زدم و تصميمات خوبي هم گرفته شد.
    وي افزود: براي تيم‌هاي پايه نيز تصميامات خوبي گرفته شد و پيشنهاد کرديم با تصويب يک قانون جديد براي مسابقات ليگ جاي 7 بازيکن 9 نفر روي نيمکت نشسته و جاي 3 تعويض 4 تعويض انجام شود که يکي از آنها بازيکن جوان باشد تا با اين کار، انگيزه لازم براي تيم‌هاي پايه به وجود بيايد.
    قلعه‌نويي با بيان اينکه مطالعاتي را انجام مي‌دهيم تا يک سند و چشم‌انداز براي فوتبال درست کنيم؛ تأکيد کرد:‌ بر خلاف گفته‌ها، جلسات مفيدي برگزار شده و فضاي انتقادي در جلسات کميته فني ايجاد شده است. بايد در اين کميته، توسعه فوتبال مملکت مدنظر قرار بگيرد. اين يک امر مهم به شمار مي‌رود که بايد با برنامه‌ريزي و دورانديشي بتوانيم آن را در کميته فني جا بيندازيم.

سرمربي سپاهان در مورد شرايط اين تيم گفت: تا سه شنبه تعطيل هستيم. از اين روز تمرينات را طبق برنامه در اصفهان آغاز مي‌کنيم و پس از آن در ترکيه اردويي را برگزار مي‌کنيم تا به شرايط مسابقه برسيم. در اين اردوي تدارکاتي 3 بازي دوستانه را با تيم‌هاي ليگ برتري ترکيه برگزار مي‌کنيم.
    وي در پاسخ به اين سؤال که بازيکن جديدي با توجه به نزديک شدن به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا جذب سپاهان نخواهد شد؛ يادآور شد: ما فقط مي‌توانيم بازيکن خارجي که آسيايي است، بگيريم که تا به حال آن را پيدا نکرده‌ايم. در حال حاضر با مهره‌هاي خوبي که داريم کار را ادامه مي‌دهيم.
    قلعه‌نويي ادامه داد: در مورد پيدا کردن بازيکن خارجي هيچ صحبتي انجام نداده‌ام و نمي دانم چرا اين صحبت‌ها از قول من نوشته مي‌شود.

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران در مورد حضور تيم ملي در جام ملت‌ها آسيا 2011 قطر و وضعيت اين تيم گفت: فدراسيون در مقايسه با 4 سال قبل براي تيم ملي کم نگذاشته است. 4 سال پيش فوتبال ما تعليق بود و درگيري‌هايي وجود داشت و فدراسيون شلوغ تر از زمين تمرين تيم ملي بود.
    وي ادامه داد: در آن زمان به تنها چيزي که فکر نمي‌شد تيم ملي بود. زمين کمپ تيم ملي در حال خشک شدن بود و مشکلاتي وجود داشت.
    قلعه‌نويي در مورد ارزيابي‌اش از نتايج تيم ملي گفت: بايد به اين مسابقات رفته و منتظر نتايج تيم ملي ماند. بايد با آغاز رقابت‌ها در اين مورد ارزيابي‌هاي لازم را کرد. همين عراقي که در دوره قبل قهرمان شد، تيم دوم ايران 2 بار مقابل اين تيم پيروز شد. کيفيت بازي در اين مسابقات جاي خود را دارد، اما شانس هم براي تيم‌هاي ملي دخيل است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عنايت در پاسخ به ترکي: چرا در اين 8 سال لياقت خود را ثابت نکرديد

رئيس کميته داوران در واکنش به اظهارات محسن ترکي و عملکرد ضعيف کميته داوران در انتخاب نشدن داوران ايران براي جام ملت ها گفت: انتخاب داوران جام ملت‌ها بر اساس عملکرد آنها در مسابقات زير نظر AFC بوده است.

مسعود عنایت گفت: ترکی از داوران بسیار خوب کشورمان است که در این چند ساله بازیهای بسیار حساس و مهمی را در کشور قضاوت کرده که نشانه اعتماد کمیته داوران فدراسیون فوتبال به توانایی های وی بوده است.

عنایت در مورد این که ترکی گفته است "هیچ کس موضوع انتخاب نشدن داوران ایران برای جام ملت ها را پیگیری نکرده است"، گفت: اتفاقا متعاقب دریافت اسامی داوران از کنفدراسیون فوتبال آسیا ، شخص رئیس فدراسیون طی نامه ای به بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا که پیش نویس این نامه را خود من تهیه کرده بودم ،خواستار توضیح کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر عدم دعوت از داوران کشورمان شد و حتی در این نامه گفتیم چرا از کشورهایی مانند سوریه، سنگاپور و عمان در جام ملت ها داور انتخاب شده ولی از ایران که یکی از قدرتهای درجه اول فوتبال آسیا است ، داور اصلی انتخاب نشده است که کنفدراسیون فوتبال آسیا درپاسخ گفت که انتخاب داوران بر اساس عملکرد آنان در مسابقات AFC بوده است.

عنایت در مورد این که ترکی گفته است: از سال 2003 در لیست بین المللی بوده و هیچ مشکلی در قضاوت های بین المللی نداشته اظهار داشت: الان هشت سال تمام است که ایشان در عرصه بین المللی قضاوت می کند . سئوال این است که چرا او نتوانسته است در این هشت سال درعرصه بین المللی آنقدر لیاقت و توانایی خود را به اثبات برساند که خود را به AFC بقبولاند.

وی تصریح کرد : در گذشته برعکس حالا که AFC برای داوران الیت هرساله سمینار می گذارد، برای داوران و کمک داورانی که برای اولین بار وارد لیست بین المللی می شدند کلاس برگزارمی کرد که شخص فاروق بوزو تدریس و مدیریت این کلاسها را بر عهده داشت و در سال 2003 همین ترکی به همراه داوران و کمک داوران دیگر که برای اولین بار وارد لیست شدند در کلاس داوری AFC شرکت کردند ، روشن ایرماتوف با 25 سال سن از ازبکستان درهمان کلاس حضور داشت. چطور ایرماتوف توانست شایستگی و لیاقت و استعداد بالای خود را نشان دهد که در سال 2004 بعد از یک سال حضور در لیست بین المللی برای داوری جام ملتهای آسیا درسال 2004 چین برگزیده شود.

رئیس کمیته داوران یادآور شد : متاسفانه AFC بازخورد قضاوت داوران فدراسیون های عضو در مسابقات بین المللی را برای فدراسیون های مربوطه نمی فرستد که فدراسیون ها بدانند عملکرد داوران شان چگونه بوده است .هر داوری که به خارج می رود می گوید من هیچ مشکلی در قضاوت نداشته ام.

عنایت درباره اظهار نظر ترکی که گفته است: امیدوارم کفاشیان در انتخابات AFC رای بیاورد تا نماینده ای از ایران در آنجا حضور داشته باشد و بتواند در اینگونه مواقع به ما کمک کند افزود : این گفته نشان دهنده این است که انتخاب داوران بر اساس پارتی بازی و سفارش و به اصطلاح لابی کردن انجام می شود و این یعنی زیر سئوال بردن توانایی خود داوران برای قضاوت در سطح بین المللی .
    وی ادامه داد : یعنی اگر بعنوان مثال فنایی برای جام جهانی 1994 انتخاب شد حتما فردی در فدراسیون این کشور بوده که وی را حمایت کرده است درحالی که انتخاب او برای جام جهانی بر اساس لیاقت و شایستگی خود او در مسابقات المپیک بارسلونا و سایر مسابقات مهم صورت گرفته است. چه کسی در فدراسیون در آن زمان درسطح بالای AFC یا فیفا داشته ایم که وی را برای قضاوت در فینال جام جهانی حمایت کند.

عنایت در مورد صحبتهای ترکی در مورد اینکه سال گذشته مسعود مرادی به عنوان نفر اول در لیست الیت قرار گفت و در آن زمان گفتم با توجه به این که مرادی در جام ملتها نمی تواند قضاوت کند نباید نفر اول باشد، گفت : منظور ترکی این است که اگر او بعنوان نفر اول لیست معرفی می شد حتما برای جام ملتها انتخاب می شد .در پاسخ باید گفت که اولا مسعود مرادی نفر اول در لیست داوری 2010 بوده است و ترکی بعنوان نفر اول لیست 2011 معرفی شده است. مهلت معرفی لیست 2011 اول مهر ماه امسال بوده است. AFC یا فیفا بر اساس شناخت خودشان از داوران دست به انتخاب می زنند مثلا اگر من سعید بخشی زاده یا جهانبازی یا ممبینی را به عنوان نفر اول معرفی می کردم آیا AFC او را انتخاب می کرد؟خیر ،

رئیس کمیته داوران افزود : ثانیا مسابقات درسال 2011 برگزار می شود و انتخاب داوران مطئمنا نمی تواند بر اساس لیست 2010 صورت بگیرد. ثالثا اگرانتخاب داوران بر اساس رتبه بندی لیست است چرا در سال 2008 که من ترکی را بعنوان نفر اول لیست و مرادی را بعنوان نفر دوم معرفی کردم باز مسعود مرادی یعنی نفر دوم لیست بود که بعنوان نامزد قضاوت در جام جهانی 2010 انتخاب شد نه ترکی؟! وقتی لیست داوران برگزیده برای جام ملتهای آسیا 2011 منتشر شد، علیرضا فغانی که نفر چهارم لیست داوران بین المللی ایران است به عنوان داورچهارم انتخاب شد و ترکی بعنوان داور اضافی . بدین معنی که اگر داوری در تست بدنی مردود شود از داوران اضافی استفاده خواهد شد .یعنی حضور فغانی از اول قطعی بوده ولی حضور ترکی مشروط و منوط به مردود شدن داوران برگزیده در تست بدنی بود.این بدان معنی است که AFC عملکرد فغانی را که فقط دو سال است در سطح آسیا قضاوت می کند بهتر ازعملکرد ترکی و سایر داوران ایرانی دانسته است و کاری به ترتیب نفرات ما نداشته است .

عنایت اضافه کرد : شما اگر ملاحظه کرده باشید نواف شکراله از کشور بحرین از لیست داوران ذخیره به لیست داوران اصلی ارتقا پیدا کرده است.

وی در پایان گفت: در هرحال همانطور که گفتم به نظرمن نه تنها ترکی بلکه مظفری زاده و فغانی هم لیاقت قضاوت درجام ملتهای آسیا را داشتند و از دید من این سه نفر از بعضی داوران انتخاب شده شایستگی بیشتری دارند ولی این امرهم مثل انتخاب نفرات تیم ملی بر اساس سلیقه و اهداف سرمربی تیم ملی و بررسی کلیه جوانب و ملاحظات صورت می گیرد وممکن است افراد شایسته دیگری از قلم بیفتند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عنايت: تيم داوري ديدار ذوب‌آهن و مس محروم مي‌شوند

رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال از محروميت تيم داوري ديدار ذوب آهن و مس کرمان خبر داد و گفت: مدت اين محروميت در نشست کميته داوران مشخص خواهد شد.

مسعود عنایت ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به اشتباهی که مجموعه تیم داوری مسابقه ذوب آهن و مس کرمان مرتکب شدند، علاوه بر سعید بخشی زاده داور مسابقه ، داود رفعتی کمک داور اول، حمید غمزه کمک داور دوم، آرش خرمیان داور چهارم و سیامک بخشی ناظرداوری با محرومیت روبرو خواهند شد.
    وی تصریح کرد: البته عده‌ای مغرضانه نسبت به سعید بخشی زاده و میزان محرومیت او اظهار نظر می کنند و می خواهند او را از صحنه داوری کشور محو کنند در حالیکه او به عنوان یک انسان مرتکب اشتباهی شده که توان آن با محرومیت از داوری پس می دهد ولی موضع گیری هایی که نسبت به او می شود منصفانه نیست.
    عنایت یادآورشد: ما نباید به خاطر یک اشتباه داور را نابود کنیم و شرایطی را برای او ایجاد کنیم که از آسایش روحی و روانی را از او بگیریم.
    عنایت در خصوص اینکه گفته می شود با توجه به اشتباه فاحش بخشی زاده وی احتمالا از فهرست داوران الیت هم کنار گذاشته می‌شود گفت: مگر ما نسبت به داورمان کینه و غرض داریم که بخواهیم او را به خاطر یک اشتباه در بازیهای داخلی از فهرست داوران الیت حذف کنیم.
    وی اضافه کرد: اگر دیدید داور ژاپنی دیدار ازبکستان و بحرین به خاطر آن اشتباه از فهرست بین المللی خارج شد این کار توسط فدراسیون فوتبال ژاپن صورت گرفت نه فیفا.
    رئیس کمیته داوران یادآور شد: اگر بخشی‌زاده را از فهرست الیت خارج کنیم جز ضرر چه نفعی برای داوری فوتبال مان دارد. بخشی زاده در لیست الیت می‌ماند چون برای رسیدن به این جایگاه سالها زحمت کشیده است.

برچسب برای این موضوع