بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 117 از 151 اولیناولین ... 1767107115116117118119127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,161 تا 1,170 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پورکاظمي:
    ماموران ضددوپينگ سرزده در مسابقات فوتبال و فوتسال حاضر مي‌شوند

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي گفت: با توجه به اينکه انجام بخشي از آزمايش‌هاي دوپينگ به عهده ما است، ماموران‌مان به صورت سرزده در مسابقات اين رشته و فوتسال حاضر مي‌شوند.

لطفعلي پورکاظمي اظهار داشت: در بحث فوتبال و فوتسال و در واقع کليه رشته‌هايي که زير نظر فدراسيون فوتبال اداره مي‌شود، دو گروه ضددوپينگ مشغول به کارند. يک گروه که زير نظر خود فدراسيون فوتبال و دکتر هاشميان کار مي‌کنند و مسئوليت گروه ديگر را نيز فدراسيون پزشکي ورزشي به عهده دارد که ماموران ما به صورت کاملا سرزده در رقابت‌هاي فوتبال و فوتسال حاضر خواهند شد.
    وي در اخباري که مبني بر دوپينگي بودن برخي بازيکنان اين دو رشته مطرح مي‌شود، عنوان کرد: اين بحث‌ها هميشه بوده و ما در هفته شايد چهار تا پنج تماس از فدراسيون‌ها داشته باشيم مبني بر مشکوک بودن يک بازيکن و يا ورزشکار که البته اين مورد در رشته‌هاي انفرادي بيشتر است. تماس مي‌گيرند و مي‌گويند فلان کشتي‌گير، فلان وزنه‌بردار و يا دووميداني‌کار دوپينگي است. کار ستاد مبارزه با دوپينگ اين است که در موقعيت مناسب وارد عمل شود.
    پورکاظمي ادامه داد: گاهي ممکن است ماموران ما پنج هفته در مسابقه‌اي نظارت نداشته باشند اما بعد سه هفته متوالي اين کار را انجام دهند. قانون در اين‌باره هيچ محدوديتي براي‌شان در نظر نگرفته است. آنها بدون اطلاع و به صورت سرزده در مسابقات حاضر مي‌شوند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عزيز محمدي:بازرسان AFC ارديبهشت سال آينده به ايران مي آيند/ تعيين سهيمه قطعي ايران

رئيس سازمان ليگ برتر از مرحله نهايي بازديد بازرسان و ارزيابان کنفدراسيون فوتبال آسيا از 18 باشگاه ليگ برتر در ارديبهشت ماه جاري خبر داد.

عزیز محمدی ضمن اعلام این خبر افزود: گروه 6 نفره بازرسان AFC اردیبهشت ماه سال آینده با سفر به ایران و بازدید از 18 باشگاه لیگ برتری در خصوص تعیین سهمیه نهایی ایران در لیگ قهرمانان آسیا برای سالهای 2012 تا 2014 تصمیم گیری خواهند کرد.
    محمدی یادآور شد: در بازدید های قبلی ناظران AFC اشکالاتی را نسبت به ورزشگاه های خانگی تیم های لیگ برتر از جمله جدا سازی راه های ورودی تماشاگران ، جایگاه خبرنگاران ، محل های استقرار دوربین های فیلمبرداری، اتاق دوپینگ و... وارد دانسته بودند و خواستار رفع آنها شدند که در این بازدید وضعیت فعلی ورزشگاه ها مورد بررسی کارشناسان AFC قرار خواهد گرفت.
    وی با درخواست از باشگاه های لیگ برتر نسبت به رفع اشکلات ورزشگاه های خود اظهار داشت : امیدوارم باشگاهها با همکاری هیئت های فوتبال و فدراسیون فوتبال در فرصت باقی مانده نسبت به برطرف کردن اشکالات ورزشگاه های خانگی خود اقدام کنند چرا که سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا به تایید نهایی بازرسان AFC بستگی خواهد داشت .
    رئیس سازمان لیگ یادآورشد : دراین بازدید ناظران AFC همچنین تراز مالی، صورتجلسه نشست های هیئت رئیسه، وضعیت حقوقی باشگاه ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند داد.
    بر اساس آخرین سهمیه بندی ایران از سوی کمیته لیگ حرفه ای فوتبال آسیا ، ایران تا سال 2011 صاحب 4 سهیمه در لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.

pnugirl
    • n/a

بيانيه ذوب آهن درمورد شکايت به فيفا

مديرعامل باشگاه ذوب آهن در مورد اظهار نظرهايي که به نقل از وي در برخي رسانه‌ها منتشر شده است، بيانيه‌اي صادر کرد.
    در بیانیه اصغر دلیلی آمده است:« لازم است به اطلاع برسانم با توجه به اعتراض به رای صادره، صیانت از حیثیت ورزش کشورمان را در راس اولویت‌‎های اساسی باشگاه فرهنگی - ورزشی ذوب آهن دانسته و با ارجاع این موضوع به مراجع بین المللی موافق نبوده‌ام و پیگیری و اعتراض به رای صادره را از طریق فدراسیون فوتبال و مراجع ذیربط و ذیصلاح کشور عزیزمان ایران دنبال خواهم کرد. رجا واثق دارم که جهت حفظ وجاهت و اقتدار لیگ حرفه ای کشور تصمیم قانونی و عادلانه در این خصوص اتخاذ گردد.»

پس از کش و قوس هایی که در مورد رای نهایی دیدار تیم های فوتبال ذوب آهن و مس کرمان بوجود آمد، در نهایت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای به تجدید این دیدار داد. زمان برگزاری این بازی هنوز به طور رسمی اعلام نشده است اما گفته می شود این دو تیم پس از رقابتهای جام ملت های آسیا به مصاف هم خواهند رفت.

در دیدار مردود شده که در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و از هفته بیستم برگزار شد، پنالتی تیم مس کرمان از سوی سعید بخشی زاده مردود اعلام شد و ذوب آهن در وقت اضافه به گل پیروزی رسید که این اشتباه داوری مورد اعتراض مس کرمان قرار گرفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برد3 بر صفر استقلال اهواز برابرصنعت ساري قطعي شد

ديدار تيم هاي استقلال اهواز و صنعت ساري از هفته اول ليگ دسته اول با رأي کميته انضباطي 3 بر صفر به سود اهوازي‌ها شد.
    کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تيم دسته اولي صنعت ساري را به دليل استفاده غير مجاز از ميلاد جهاني، بازيکن سرباز اين تيم جريمه کرده و نتيجه ديدار اين تيم مقابل استقلال اهواز را 3 بر صفر به سود اهوازي‌ها اعلام کرد.
    حسين عبدالهي، عضو کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در گفت‌و‌گو با فارس درباره حکم کميته انضباطي اظهار داشت: اهوازي‌ها نسبت به يکي از بازيکنان صنعت ساري که از نظر نظام وظيفه مشکل داشت، اعتراض داشتند.
    وي ادامه داد: کميته انضباطي بعد از استعلام از سازمان نظام وظيفه شکايت را وارد دانست و حکم به پيروزي 3 بر صفر استقلال اهواز به علت تخلف صنعت ساري در اين ديدار داد.
    اين ديدار از هفته اول ليگ دسته اول به ميزباني تيم صنعت سازي با نتيجه يک بر صفر به سود تيم ميزبان به پايان رسيده بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي:شريفي يا کم‌حافظه است‌يا اطلاعاتي از فوتبال‌ندارد

سرمربي پرسپوليس گفت: رئيس کميته انضباطي فدراسيون يا کم‌حافظه است يا اطلاعاتي از فوتبال ندارد.
    علي دايي پس از تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران تصريح کرد: از امروز براي نيم فصل دوم استارت زديم. امروز تمرينات سبکي که فقط دويدن بود را انجام داديم و انشاءالله تمرينات را در روزهاي آينده پس از اينکه از بازيکنان تست خواهيم گرفت، دنبال مي‌کنيم. سپس در دو تورنمنت معتبر شرکت مي‌کنيم و با تيم‌هاي بسيار خوبي مبارزه خواهيم کرد. به نظرم اولين باري است که يک تيم ايراني در چنين تورنمنتي شرکت مي‌کند.
    وي گفت: تيم‌هايي که در اين تورنمنت حضور دارند هر کدام در ليگ‌هاي برتر اروپا بازي مي‌کنند از اسپارتا پراگ چک گرفته تا تيمي از روسيه. کلا تيم‌هاي بزرگي هستند که بايد مقابل آنها صف‌آرايي کنيم. اين تورنمنت براي ما و بچه‌هايمان بسيار مفيد است و خيلي چيزها مي‌تواند به ما ياد بدهد. ما خودمان را آماده مي‌کنيم تا با تيم‌هاي بزرگ دنيا شرايط‌مان را وفق دهيم و در آينده موفق شويم.

دايي اظهار داشت: پس از اين مسابقات مي‌توانيم خودمان را با تيم‌هاي ديگر مقايسه کنيم که چقدر با آنها فاصله داريم و چه طور مي‌توانيم فاصله‌ها را کمتر کنيم. اين مسابقات از لحاظ اعتماد به نفس براي ما بسيار مفيد است.قبل از بازي‌هاي آسيايي بازي با چنين تيم‌هايي مي‌تواند براي ما بسيار مفيد و با ارزش باشد. ما بعد از اين مسابقات مي‌توانيم مقابل تيم‌هاي آسيايي با قدرت بيشتري ظاهر شويم.
    دايي گفت: از روز اولي که آمدم تمرينات بسيار منظم و مرتب بر طبق برنامه‌هايي که داريم برگزار کرديم و انشاءالله تا آخر فصل هم همين روند را ادامه مي‌دهيم. روي برنامه‌هايي که مد نظرمان بوده بسيار کار کرده‌ايم و تا الان خدا را شکر مي‌کنم که همه چيز خوب بوده است. البته قبول دارم تاکنون نتيجه‌هاي درخور توجه پرسپوليس را نگرفته‌ايم و انشاءالله در مدتي که پيش رو داريم مي‌توانيم خودمان را درست کنيم و بااستفاده از تجارب خوب و رفع نقاط ضعف به هدف خودمان برسيم.
    دايي تاکيد کرد: اگر خدا بخواهد پرسپوليس پس از تعطيلات و در دور برگشت مي‌تواند نتايج خوبي بگيرد که اين مستلزم همکاري‌هاي همه با همديگر است.

سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور مياچ در کادر فني اين تيم گفت: با مياچ توافق لازم را انجام داديم و فقط منتظر صدور ويزاي ايشان هستيم تا هر چه سريع‌تر وارد ايران شود.
    وي افزود: تمام سعي‌مان اين است که قبل از ترکيه مياچ به ما ملحق شود تا قراردادش را امضا کند و در اردوي ترکيه و امارات از ايشان استفاده کنيم. ديروز با مياچ صحبت کردم و از ايشان خواستم حالا که به توافق رسيديم هر چه سريع‌تر کارش را با ما شروع کند و به ما کمک کند.
    دايي در خصوص حمايت‌ هواداران گفت: از تمام هواداران فهيم پرسپوليس سپاسگذارم. آنها خودشان را نشان دادند و ثابت کردند که فقط پرسپوليس را دوست دارند. هيچ کاري به شخص خاصي ندارند و براي آنها مهم نتيجه گرفتن پرسپوليس است. خودم را مديون هواداران پرسپوليس مي‌دانم. چون هميشه من را حمايت کرده‌اند و چتر حمايتي آنها هميشه بالاي سرمان بوده است. مطمئن باشيد انشاءالله نتايج بهتري مي‌گيريم. در همين بازي آخر ثابت کرديم اگر هواداران از کوره در نروند و تحت تاثير بعضي‌ها قرار نگيرند و احساساتي نشوند و تيم‌شان را تشويق کنند تيم ما مي‌تواند نتيجه بگيرد و موفق شود. نياز به حمايت هواداران پرسپوليس دارم و دوست دارم آنها مثل الان که عصاي دست ما بودند باز هم به ما کمک کنند.

دايي در خصوص نظرسنجي برنامه نود درباره انتخاب سرمربي خارجي و تيم ملي ايران گفت: راجع به تيم ملي ايران از من سؤال نکنيد اما من مثل همه آرزويم اين است که تيم ملي موفق شود. موفقيت تيم ملي به باشگاه‌هاي ما هم کمک مي‌کند. مطمئن باشيد اگر تيم ملي موفق شود در ليگ قهرمانان آسيا مي‌توانيم موفق‌تر شويم و اگر خداي ناکرده تيم ملي ما موفق نشود رقيبان بر روي ما حساب ديگري باز خواهند کرد. باز هم مي‌گويم اگر تيم تا مرز قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا برود ما به آرزوي قلبي خودمان رسيده‌ايم و همه خوشحال هستند.
    وي در جواب اين سؤال که چرا مربيان ممتاز ايراني و خارجي با برنامه‌ريزي‌هاي فدراسيون نمي‌توانند به ما کمک کنند گفت: من راجع به اين مسائل حرف نمي‌زنم چون دوباره فردا مي‌گويند درباره مسئله‌اي حرف زدم که به من ارتباط ندارد. متاسفانه نمي‌توانم پاسخگوي شما در قبال اين حرف‌ها باشم. متاسفانه شرايط طوري است که ماها نبايد در مورد فوتبال ملي حرف بزنيم هر صحبتي که مي‌کنيم متاسفانه آن را محکوم مي‌کنند. پس بهتر است حرفي نزنيم.

به گزارش فارس سرمربي در خصوص اظهارات شريفي که گفته بود دايي بهتر است فقط درباره تيم خودش حرف بزند تاکيد کرد: آقاي شريفي اظهار نظر خودش را کرده و من درباره ايشان حرفي نمي‌زنم. ايشان بايد فقط درباره مسائل خودش حرف بزند و من اصلا با آقاي شريفي کاري ندارم. ايشان هر وقت مسئله‌اي که در رابطه با خودش بود اظهار نظر کند و بهتر است اينقدر در باره من حرف نزند. اصلا دوست ندارم در مورد کميته انضباطي و مسائل پيش آمده حرف بزنم چون در شان من نيست.
    وي افزود: نبايد درباره اين مسائل حرف بزنم. اگر حرفي زدم فقط راجع به حق و حقوقم بوده و فقط دوست داشتم مردم ماجرا را بدانند. در برنامه شبکه 4 گفتم در مملکت من فدراسيون فوتبال بايد پاسخگوي من باشد. چون ناعادلانه راي داده است. من نمي‌توانم در دادگاه و دستگاه قضايي شکايت کنم چون اين در مرام من جايي ندارد. پس مجبورم بيايم مردمي را روشن کنم که هميشه يار و حامي من بودند. موقعي که به دروغ بيانيه صادر مي‌کنند و من را متهم مي‌کنند من نبايد جواب آنها را بدهم؟

دايي يادآور شد: من دم و دستگاهي ندارم و فدارسيوني ندارم که جواب بيانيه‌ها را بدهم. طرف من هميشه مردم بوده و براي آنها هميشه دوست دارم همه چيز را شفاف توضيح دهم. بعضي‌ها مي‌خواهند با صدور بيانيه به دروغ با شخصيت من بازي کنند. چرا کميته انضباطي پيگير بيانيه فدراسيون فوتبال نشد. چرا نسبت به اين بيانيه پيگيري نکرد. چرا راي نداد. بيانيه‌اي که گفتند دايي به خاطر پول اردوي عمان را ترک کرده بود. آقاي شريفي به جاي اينکه به مسائل ديگر بپردازد اين مورد را رسيدگي کند که آيا اين بيانيه درست بود يا نه.
    دايي خاطرنشان کرد: ايشان حرف‌هايي مي‌زنند که قطعا به او مربوط نمي‌شود. شريفي بيايد خداوکيلي اين سوال من را جواب دهد. آن افرادي که اين بيانيه را در فدراسيون فوتبال صادر کردند آيا درست گفته‌اند. چرا اين مسائل مسئله انضباطي در رابطه با آن تصميم نمي‌گيرد. آيا اين حق است.

دايي تاکيد کرد:‌ مشکل ما اين است که تريبون را در دست خودشان مي‌گيرند و راحت پشت صندلي درباره من نوعي که 20 سال در اين فوتبال زحمت کشيده‌ام اظهار نظر مي‌کند اما وقتي که من در تلويزيون مي‌خواهم از حقم دفاع کنم آن وقت بد مي‌شوم. مگر بيانيه‌هاي آقايان را برنامه‌هاي نود و برنامه‌هاي ديگر پخش نکردند. مگر تمام رسانه‌ها اين دروغ بزرگ را ننوشتند. پس من حق دارم از رسانه ملي که باعث شده من بزرگ شوم و طرف حسابش مردم ايران هستند استفاده لازم را کنم.
    اين مربي اظهار داشت: من از رسانه ملي استفاده شخصي نکرده‌ام و فقط آمده‌ام حرف‌هايي بزنم که مردم بايد آن را بدانند. همين رسانه ملي من را به دنيا شناساند. آمدم از حق و حقوق خودم دفاع کنم. کسي هستم که مردم من را دوست دارند. نمي‌خواهم از خودم تعريف کنم. شما دوست داريد من حرف نزنم و فقط حرف‌هاي شما را بشنوم. در مواردي که دارد به من ظلم مي‌شود نبايد از حقم دفاع کنم؟ به شما مي‌گويم تا الان شما ديده‌ايد بيانيه‌اي صادر کنم اما فدراسيون فوتبال راجع به من بيانيه مي‌دهد و هزار حرف و حديث مي‌بافد و من را محکوم مي‌کند. من هم در دادگاه که نمي‌توانم حقانيت خودم را ثابت کنم. دوست دارم آرامش بر مسائل حکمفرما شود.

به گزارش فارس دايي در ادامه خاطرنشان کرد: در برنامه نود ديديد با مدارکي که داشتم حرف‌هايم را زدم. هفته ديگر آقاي تاج آمد در مورد يک مسئله ديگر حرف بزند اما تمام حرف‌هاي من را تائيد و اعلام کرد که من با فدراسيون فوتبال به توافق رسيده بودم. فيلم اين برنامه هم هست. کميته استيناف در فدراسيون تشکيل مي‌شود و من را محکوم مي‌کند که شما توافق نکرده بوديد در حالي که آقاي تاج نائب رئيس فدراسيون و رئيس کميته تيم‌هاي ملي حرف من را تائيد مي‌کند. پس شما بايد بدانيد حرف من حق است اما متاسفانه چون حرف حق زدم و بين مردم خريدار داشته و بين آقايان هيچ خريداري نداشته باعث شده آقايان ناراحت شوند.
    دايي ادامه داد: حالا آقايان مي‌خواهند به هر طريقي که شده ما را زير سوال ببرند. آمده‌اند و 4 تا کلمه حقوقي را توي تلويزيون اعلام کرده‌اند و سعي مي‌کنند با ادبيات خوب کسي را محکوم کنند. مردم من را مي شناسد و آقايان را هم مي‌شناسند. تمام مردم اين را مي‌دانند من چه کارهايي کرده‌ام اما متاسفانه آقاي شريفي به نظرم حافظه‌اش ضعيف است يا از فوتبال اطلاعات قوي ندارد.

وي گفت: موقعي که علي دايي زير بخيه رفته به خاطر بازي‌هاي ملي بوده است. از شما سوال مي‌کنم در بازي‌هاي ملي چقدر پول مي‌دادند و يا اصلا پول مي‌دادند يا خير . من 9 ساعت در اتاق عمل بودم به خاطر عشقم، خودم و جمهوري اسلامي ايران و به خاطر مملکتم جنگيدم. من به شما بگويم هيچ وقت سر بازي‌هاي ملي پول نگرفتيم. اصلا آقاي شريفي يادش رفته که چه خبر است. خدا به هر کس به خاطر توانايي‌اش استعدادي داده که بايد به بهترين نحو از آن استفاده کند. من فوتباليست شدم خدا چون مي‌خواست.
    دايي تاکيد کرد: متاسفم براي کسي که الان در فدراسيون فوتبال حضور دارد و اطلاعات دقيقي ندارد، کسي که در فدراسيون کار مي‌کند و اطلاعات دقيقي ندارد، فردي که حقوق فدراسيون را مي‌گيرد و نمي‌داند چي به چي است.فردي که حقوق فوتبال را مي‌گيرد و مي‌گويد فوتباليست‌ها مبالغ کلان مي‌گيرند. مطمئن باشيد من که زحمت مي‌کشم اندازه زحمتم درآمد دارم اما آقايان اين را يادشان نرود که چگونه به فدراسيون فوتبال آمدند و از اين فدراسيون حقوق مي‌گيرند.

سرمربي پيشين تيم ملي يادآور شد: هرگز نبايد اين موضوع را فراموش کرد که 350 هزار شهيد را در جبهه‌هاي جنگ داديم. همه رفتند به خاطر سرافرازي اين مملکت. ما هم چند درجه پايين‌تر از اين عزيزان به خاطر مملکت‌مان هر چه در توان داشتيم انجام داديم و اگر حق‌مان بوده به چيزي رسيده‌ايم. هيچ وقت هم سر مردم منتي نمي‌گذارم و تا آخر عمر افتخار مي‌کنم که لباس تيم ملي کشورم را بر تن خودم ديده‌ام اما کساني که مسائلي را عنوان مي‌کنند متاسفانه از خيلي چيزها خبر ندارند و يا خودشان را به بيراهه مي‌زنند. نمي‌دانند امثال من که در تيم ملي بازي کرده‌ايم منافع مالي نداشته‌ايم. شماييد که از بيرون فوتبال آمده‌ايد و داخل فوتبال استفاده‌هاي خوبي مي‌بريد. امثال من از آن اول در اين فوتبال بوده‌ايم. حالا به هر بهانه‌اي در باشگاه و در تيم ملي. امثال من با درد اين فوتبال آشنا هستيم نه شما آقايان که سعي مي‌کنيد به اهداف خود در فوتبال برسيد.

دايي همچنين در جواب سؤالي که امروز 8 دي مصادف با اتفاقات بازي با تراکتورسازي تبريز در فصل گذشته است گفت: اصلا من کاري به تبريز و اتفاقات آن ندارم. من هميشه اين را مي‌گويم اگر يک سياستي در فوتبال دنبال مي‌کنيم بايد براي همه يکي باشد. اگر مي‌خواهيم عدل و داد را رعايت کنيم عدالت را طوري نشان دهيم که همه ببينند اما اينجا متاسفانه سياست يک بام و دو هوا است.
    وي گفت: حسين بادامکي پايش را از زمين بيرون نگذاشته تصميم مي‌گيرند محروم شود اما بازيکن ديگر در يک بازي بازيکن ما را با لگد مي‌زند اما مالي جريمه مي‌شود. يا يک بازيکن ديگر مي‌پرد و با مشت به صورت بازيکن من مي‌زند در بازي مقابل تراکتورسازي اصلا راجع به اين موضوع حرفي نمي‌زنند. همه چيز مشخص است. با همين چيزها ما از اول زاده شديم و مي‌دانيم که بايد در اين فوتبال و در اين دنيا با اين مسائل جنگيد اما دوست دارم دعوا هم مي‌کنند مردانه باشد.

دايي در خصوص ديدار وحيد هاشميان با حبيب کاشاني گفت: وحيد هاشميان روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفت و ميهمان باشگاه بود. من هميشه گفته‌ام هاشميان يکي از بزرگترين بازيکنان مملکت ما است و در اروپا و آلمان نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ما بود. حق زيادي به گردن فوتبال ما دارد. مطمئن باشيد اگر قرار باشد مذاکره‌اي انجام شود من پيشنهاد مي‌دهم و رئيس باشگاه حتما اين کار را خواهد کرد.
    دايي در پايان خطاب به خبرنگاران گفت:‌با تمام اين حرف‌ها اگر من بخيه‌اي خوردم براي تيم ملي و عشق به وطن بوده است و منتي بر سر کسي ندارم در ضمن آن موقع از اين پول‌ها نبود که آقايان بخواهند ما را متهم کنند چون همه علي دايي را مي‌شناسند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مجتبي شريفي :رئيس كميته انضباطي كم حافظه نيست

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پاسخ اظهارات دايي را داد.

پس از اظهارات علي دايي عليه مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعضاي اين کميته پس از بازخواني گفته‌هاي سرمربي پرسپوليس نکاتي را براي روشن شدن اذهان اهالي فوتبال و به ويژه مردم اعلام کردند.
    پاسخ کميته انضباطي به دايي که در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:

* دايي آغازکننده بحث بود
    اصولا کميته انضباطي سعي در عدم پاسخگويي به موارد اينچنيني دارد اما آغازکننده بحث در برنامه شبکه 4 تلويزيون علي دايي بود. کميته انضباطي در سخن گفتن از اهالي فوتبال و بويژه اسطوره بزرگي مانند علي دايي کاملا پرهيز دارد اما دايي منصفانه نگاه ‌کند که در برنامه شبکه 4 او بدون هماهنگي قبلي ميهمان تلفني شد و مطالبي را طرح فرمودند مبني بر اينکه من با بخيه‌هاي فراوان و صدمات گوناگون از صحبت در مورد فوتبال محروم هستم اما شريفي بدون سابقه فوتبالي حق صحبت دارد. ايشان بايد بداند که کميته انضباطي قصد پاسخگويي به او را نداشت اما او آغازکننده بحث بود.

* رئيس کميته انضباطي کم حافظه نيست
    احترام اسطوره‌اي مانند علي دايي بر همگان واجب است اما نبايد احترام، مانع رسيدگي به تخلف شود همانطور که تخلفات اجتماعي افراد محترم را نيز مي‌توان مورد رسيدگي قرار داد. بنابراين رئيس کميته انضباطي کم حافظه نيست و خدمات ايشان را فراموش نمي‌کند اما هرگز خدمات گذشته نمي‌تواند عامل معاف شدن از تنبيه در ازاي تخلفات آينده باشد. بنابراين خدمات محفوظ اما تنبيه نيز سر جايش است.

* اهانت دايي به ديگران نيز قابل پيگيري است
    نکته ديگر اينکه در خصوص بيانيه مورد نظر علي دايي اصولا در برنامه شبکه 4 ايشان فرمودند اگر به کسي اهانت شده و فردي مورد اهانت قرار گرفته محاکم قضايي بايد آنرا پيگيري کند. آقاي دايي قبول دارند که اگر قرار است به اهانت ديگران عليه ايشان رسيدگي شود اهانت ايشان به ديگران نيز در کميته انضباطي قابل پيگيري است. اگر قرار است اهانت عليه داور و رئيس فدراسيون در حيطه وظايف کميته انضباطي نباشد چرا رسيدگي به اهانت ديگران به علي دايي در صلاحيت کميته انضباطي تلقي مي‌شود؟ ايشان که فرموده‌اند کميته انضباطي حق رسيدگي به اهانت را ندارد چرا در شبکه 4 به اينکه چرا کميته انضباطي به اهانت هواداران تراکتورسازي عليه ايشان رسيدگي نکرده معترض بودند؟ مگر يک بام و دو هوا مي‌شود؟ اگر رسيدگي به اهانت ديگران در صلاحيت ما نيست چرا بايد به اهانت هواداران تيم تراکتورسازي به ايشان رسيدگي کنيم؟ به ادعاي ايشان ما فاقد صلاحيت اين امر هستيم اما همانطور ما بايد به اهانت ديگران عليه دايي رسيدگي کنيم بايد بتوانيم به اهانت ايشان عليه ديگران رسيدگي کنيم. مگر مي‌شود ما صلاحيت رسيدگي به اهانت ديگران به علي دايي را نداشته باشيم؟

* حضور در تيم ملي پل ارتباطي براي رفتن به تيم‌هاي خارجي است
    کميته انضباطي خدمات ايشان در تيم ملي را به ياد دارند اما فردي که در فوتبال فعاليت مي‌کند اولا در ازاي راه يافتن به تيم ملي ارزش افزوده و مضاعف را پيدا مي‌کند و گذشته از اين که اين حضور در سقف قرارداد مالي‌اش تأثير مي‌گذارد پل ارتباطي براي حضور در تيم‌هاي خارجي هم مي‌شود و بخشي از تکاليف مربوط به حوزه فعاليت اين فرد نيز تلقي مي‌شود. بنابراين با تاکيد بر حافظه تاريخي بر اين امر اصرار داريم که در ازاي ارزش افزوده و مزيت کسب شده بايد به تکليف فردي در مقابل تيم ملي عمل شود و از اين رو نبايد منتي بر ديگران گذاشت.

* مربيان نبايد در مسائل حقوقي اظهارنظر کنند
    در متن مصاحبه رئيس کميته انضباطي آمده است مربيان و علي دايي نبايد در حوزه مسائل حقوقي اظهارنظر کنند مگر بيان اينکه ديدگاه کميته انضباطي و استيناف نادرست است آن هم در رسانه عمومي با توجه به عدم تخصص علي دايي در امور حقوقي فاقد اعتبار است اما اگر ايشان چنين حقي براي خود قائل است بنابراين اکثريت مردم مي‌توانند در فوتبال که يک ورزش مورد توجه عموم است اظهارنظر کنند.

* از خلاف واقع بودن بيانيه فدراسيون بي‌اطلاع بوديم
    اگر علي دايي معتقد است در بيانيه فدراسيون فوتبال مطلبي خلاف واقع بيان شده بايد آن را با ذکر دليل و طرح شکايت مطرح مي‌کرد. ما از متن خلاف واقع بيانيه فدراسيون خبر نداشته و نداريم. طبق رويه حقوقي قضايي مدعي بايد براي اثبات ادعاي خود دليل بياورد و در کنار اقامه دليل مبادرت به طرح شکايت کند که در مورد اين بيانيه چنين امري از سوي علي دايي انجام نشده است.

* رسيدگي به اهانت به هواداران به تشخيص کميته انضباطي است
    دايي در شبکه 4 تلويزيون گفت‌ چرا به اهانت هواداران تراکتورسازي عليه او رسيدگي نشده است. اين موضوع يعني اهانت هواداران به يک فرد، با توجه به زمينه‌ها و سوابق موجود و مرتبط با اين حوزه و تشخيص کميته انضباطي بستگي دارد و بيان آن در يک برنامه زنده تلويزيوني مي‌تواند منشأ التهاب و تنش در بين هواداران آن تيم شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

درخواست فولاد خوزستان از استيل‌‌آذين براي بازي دوستانه

باشگاه فولاد خوزستان از کادرفني تيم فوتبال استيل‌آذين خواست تا اين تيم براي برگزاري بازي دوستانه به اهواز برود.

با توجه به اينکه دو تيم فولاد خوزستان و استيل‌آذين در ادامه رقابت هاي ليگ برتر و جام حذفي ديداري با هم ندارند، باشگاه فولاد از تيم تهراني درخواست کرده در تعطيلات ليگ اين تيم براي برگزاري اردو به اهواز برود و با اين تيم مسابقه اي تدارکاتي داشته باشد.
    کادرفني استيل آذين هنوز پاسخي به اين درخواست فولاد نداده است.
    تيم فولاد چهار روز است که تمرينات خود را آغاز کرده و قصد برگزاري اردو در خارج از اهواز را ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيل آذين دوشنبه به تركيه مي‌رود

تيم فوتبال استيل آذين براي برگزاري اردويي تدارکاتي روز دوشنبه به ترکيه سفر خواهد کرد.

تيم فوتبال استيل آذين روز شنبه با انجام تست پزشکي و آمادگي جسماني از بازيکنان، رسما فعاليت‌ها و تمريناتش را براي نيم فصل دوم آغاز مي‌کند.
    بنابر اعلام کادر فني تمرينات استيل آذين از امروز (شنبه) پيگيري مي‌شود.
    استيل آذيني ها امروز پس از جلسه‌اي با کادر فني در آکادمي ملي المپيک تست بدني خواهند داد و سپس تمرينات خود را براي آمادگي و حضور پر قدرت در نيم فصل دوم آغاز خواهند کرد.
    اين تيم سپس روز دوشنبه براي تشکيل اردويي 9 روزه راهي ترکيه مي‌شود.
    کادر فني اين تيم برنامه‌هاي خود را تا قبل از شروع نيم فصل دوم ليگ برتر ارائه کرد که يکي از اين برنامه‌ها برپايي اردويي در ترکيه بود و هيات مديره باشگاه استيل آذين جلسه‌اي را با حضور علي پروين، رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين به منظور بررسي اين برنامه برگزار کرد که با تاييد علي پروين و اعضاي هيات مديره مقرر شد تا استيل آذيني‌ها راهي اردويي 9 روزه در ترکيه شوند.
    استيل آذيني‌ها روز دوشنبه هفته جاري براي برپايي اين اردو و پيگيري تمريناتشان در نيم فصل دوم راهي ترکيه خواهند شد و قرار است طبق برنامه ريزي هاي انجام شده 3 بازي تدارکاتي را در اين اردو با تيم هايي که در اين کشور اردو زده‌اند و يا تيم‌هاي ترکيه‌اي برگزار کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين: استيل آذين فقط 40 درصد از توانايي هايش را به نمايش گذاشته است

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين با حسين هدايتي، مالک اين باشگاه ديدار و گفت و گو کرد.
    علی پروین به منظور توضیح و ارائه گزارش آخرین وضعیت این تیم و اعلام نظر در خصوص برنامه های کادر فنی برای نیم فصل دوم و تعطیلات پیش رو، جلسه ای 120 دقیقه ای را با حسین هدایتی، مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه استیل آذین برگزار و این دو درباره مسائل مختلف بحث و گفتگو کردند.
    هدایتی نیز در پایان این جلسه از پروین خواست که استیل آذین روز به روز بهتر شده و در نیم فصل دوم نتایج مناسبی بگیرد و رده های بالایی جدول بازگردد.
    علی پروین در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه استیل آذین تهران در مورد آخرين وضعيت تيمش گفت:«در طول مدتی که به استیل آذین آمده ایم تمامی حرف ها و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد کرده ایم و حالا با توجه به تعطیلی لیگ فرصت داریم نقاط ضعفمان را جبران کنیم و با تمام قدرت در نیم فصل دوم به میدان برویم.30 تا 35 روز وقت داریم تا با تمرینات ویژه تیم خوب و آماده ای را راهی مسابقات کرده و در نیم فصل دوم شرایطمان را نسبت به نیم فصل اول تغییر دهیم. به نظرم در نیم فصل اول استیل آذین فقط 40 درصد از توانایی هایش را به نمایش گذاشت.»
    پروین همچنین درباره شرایط تیم ملی و قرار نگرفتن این تیم در جمع مدعیان جام ملتهای آسیا اظهار داشت : «نباید این حرف ها برای ما خیلی مهم و بزرگ جلوه داده شود. با توجه به نمایشی که از تیم ملی مقابل قطر دیدم کمی برای این تیم و نحوه عملکردش در جام ملت های آسیا نگرانم اما معتقدم همیشه ما ایرانی ها می توانیم در زمین مسابقه کارهای بزرگی انجام دهیم و خودمان را ثابت کنیم. همه باید دعا کنیم تا این تیم که متعلق به 70 میلیون ایرانی است موفق شود و بتواند به مقام قهرمانی برسد.»

pnugirl
    • n/a

بگوويچ :براي سرمربيگري در پرسپوليس بايد شرايط را بررسي کنم

سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان با اشاره به علاقه خود به تيم پرسپوليس، گفت: اگر پيشنهاد سرمربيگري پرسپوليس را دريافت کنم براي حضور در اين تيم بايد شرايط را بررسي کنم.

وینگو بگوویچ عصر شنبه در یک نشست خبری در خصوص کارنامه خود در فوتبال ایران، بیان داشت: زمانی که سرمربی تیم فولاد خوزستان بودم 2 بار توانستم با این تیم رتبه سوم لیگ برتر را به دست آورم و تیم فولاد به عنوان بهترین تیم شهرستانی انتخاب شد.
    وی افزود: در آن زمان از تیم فولاد خوزستان هفت بازیکن به نامهای ابراهیم میرزاپور، حسین کعبی، جلال کاملی مفرد، سید محمد علوی و یحیی گل محمدی توانستند در تیم ملی حضور پیدا کنند و سالهای زیادی را در تیم ملی بازی کنند و در سالهای بعد هم ما بازیکنانی همانند عادل کلاه کج، پژمان منتظری، لفته حمیدی و حجت چهارمحالی را به فوتبال ایران معرفی کردیم.
    سرمربی تیم آلومینیوم هرمزگان در خصوص دوران مربیگری خود در تیم پرسپولیس گفت: در آن زمان هم ما تیم خوبی در پرسپولیس ساخته بودیم اما متاسفانه افرادی در کنار باشگاه بودند که نمی گذاشتند تیم موفق شود.
    بگوویچ ادامه داد: در پرسپولیس هم من مهرداد اولادی، شیث رضایی و مجتبی شیری را به فوتبال ایران معرفی کردم که اگر فصل بعد هم در این تیم می ماندم می توانستم تیم موفقی را بسازم.
    وی عنوان کرد: در الوصل امارات هم توانستم سه بازیکن را به تیم ملی فوتبال امارات معرفی کنم که از جمله آنها طارق درویش دروازه بان این تیم است که خود من استعداد او را شناسایی کردم.
    سرمربی تیم آلومینیوم هرمزگان در پاسخ به این سئوال که اگر مجددا پیشنهاد سرمربیگری تیم پرسپولیس به شما داده شود قبول می کنید یا خیر، اظهار داشت: البته من هنوز هم تیم پرسپولیس را دوست دارم اما باید ببینم شرایط در زمانی که پرسپولیس به من پیشنهاد می دهد چگونه است چون در حال حاضر سرمربی تیم آلومینیوم هرمزگان هستم و نسبت به این تیم مسئولیت دارم و انگیزه های زیادی برای ماندن در این تیم دارم.
    سرمربی سابق تیم ملی امید کشورمان در خصوص رفتنش به این تیم گفت: در آن زمان سرمربی تیم العربی قطر بودم و آقایان کفاشیان و قره خانلو به قطر آمدند و پیشنهاد سرمربیگری تیم امید را به من دادند که در نهایت قبول کردم.
    وی با اشاره به مشکلات بسیار زیاد تیم ملی امید در آن زمان، بیان داشت: در حالی که تیم امید روز پنج فوریه با استرالیا بازی مقدماتی المپیک داشت هیچ کس حتی سازمان لیگ هم این مسئله را نمی دانست چون که در همان روز و در ورزشگاه آزادی قرار بود دیدار تیمهای استقلال و ملوان انزلی برگزار شود و بعد از اینکه متوجه شدند زمان مسابقه را تغییر دادند.
    سرمربی تیم آلومینیوم هرمزگان اظهار داشت: در آن زمان فقط سه بازیکن تیم امید که در بازیهای آسیایی حضور داشتند می توانستند ما را در مقدماتی المپیک همراهی کنند و این تیم مشکلات زیادی داشت.
    بگوویچ افزود: در بازی آخر تیم ما مقابل عربستان بازیکنان ساعت پنج صبح روز مسابقه از شهرستانها به تیم ملحق شدند و تیم امید در آن زمان واقعا شرایط سختی را داشت.
    وی در خصوص شرایط کنونی تیم ملی امید گفت: این تیم هم در حال حاضر با همان مشکلات مواجه است و در حالی که زمان کمی تا آغاز مسابقات باقی مانده است هنوز سرمربی این تیم مشخص نیست.
    بگوویچ تاکید کرد: با این شرایط حتی بزرگترین مربیان دنیا هم نمی توانند با تیم امید نتیجه بگیرند البته من برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم چون ایران را خانه دوم خودم می دانم و دوست دارم تیمهای ملی ایران موفق شوند.

برچسب برای این موضوع