بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 116 از 117 اولیناولین ... 1666106114115116117 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

12 بازيكن اروپايي ژاپن مرخصي گرفتند

اتحاديه فوتبال ژاپن تاييد کرد که هر 12 بازيکن اروپايي ژاپن از باشگاههاي خود براي حضور در مسابقه خيريه روز 29 مارس -9 فروردين- که در اوزاکا برگزار مي شود ، مرخصي گرفته اند.

درصدر فهرست بازيکنان اروپايي ژاپن که در اين ديدار توپ مي زنند نام ''کي سوکه هوندا'' هافبک زسکا مسکو به چشم مي خورد. اين تيم قرار است به مصاف يک تيم از جي ليگ برود و درآمد آن صرف زلزله زدگان ژاپن شود.
    به گزارش روز از پايگاه ژاپن تودي، علاوه بر هوندا اتحاديه فوتبال ژاپن اجازه ''آتسوتو اوچيدا '' مدافع شالکه 04 ، ''شينجي اوکازاکي'' مهاجم اشتوتگارت و ''هاجيمه هوسوگايي'' هافبک آگسبورگ را براي حضور در اين مسابقه خيريه گرفته است.
    هشت بازيکن اروپايي ديگر ژاپن که در اين مسابقه حضور دارند عبارتند از : دروازه با ن ''ايجي کاواشيما ( ليرز) ، مدافعان '' يوتو ناگاتومو (‌اينترميلان) ، ''تومواکي ماکينو (‌کلن)‌ و '' مايا يوشيدا (ولنو) ، هافبک ها ''يوکي آبه'' ليسستر سيتي'' و '' ماکوتو هاسه به'' ( ولفسبورگ) و فورواردها '' ديسوکه ماتسويي ( گرنوبل) و '' آکي هيرو ايناگا (‌مايورکا) .
    هيچ يک از باشگاه هاي اروپايي بازيکنان ژاپني خود را از حضور در اين مسابقه دوستانه که فيفا آن را برنامه ريزي کرده، منع نکرده اند.
    اتحاديه فوتبال ژاپن پس از سونامي و زلزله روز 11 مارس -20 اسفند- با سيل همدردي هاي جامعه فوتبال جهان روبه رو شد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مانو منزس: کاکا و رونالدينيو هنوز مي‌توانند به تيم برزيل دعوت شوند

مانو منزس، مربي برزيل گفته هنوز به کاکا از رئال مادريد و رونالدينيو از فلامنگو فکر مي‌کند.

منزس گفته منتظر کاکا است که هنوز مشکل آمادگی دارد و به رونالدینیو هم گفته که فرصت برگشتن به تیم ملی را دارد.
    او گفته است: «ما همیشه به کاکا و رونالدینیو فکر می‌کنیم. آنها بازیکنان درخشانی هستند. اما مطمئن نیستم از حالا به بعد چطور کار خواهند کرد.»
    این مربی همچنین درباره آینده تیم ملی برزیل گفته: «ما باید بازیگران نقش اول بیشتری پیدا کنیم. ما باید منتشر بازگشت پابلو هنریکه گانسو باشیم. ما بازیکنان خوبی داریم که آینده درخشانی دارند و می‌توانند نقش اول شوند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اعلام نحوه بازي تيم هاي انتخابي قاره آسيا براي جام جهاني 2014

کنفدراسيون فوتبال آسيا، شکل بازي تيم هاي انتخابي اين قاره براي حضور در جام جهاني 2014 ميلادي در برزيل را اعلام کرد.
    در اين بازي ها 43 کشور آسيايي حضور دارند و براي گرفتن يکي از 4/5 سهميه و رفتن به جام جهاني برزيل در مراحل مختلفي به ميدان خواهند رفت.
    بنابر عملکرد تيم ها در دوره قبلي جام جهاني 2010 ميلادي، کشورها در سيدهاي يک تا 43 قرار گرفتند و اين بازي ها با شش مرحله در نوامبر سال 2013 ميلادي به پايان مي رسد.
    تيم ايران که در دوره قبل در مرحله آخر در گروه خود چهارم شد و به جام جهاني نرسيد، اينک در رده هفتم ''سيدبندي'' آسيا قرار گرفته و بايد از دور دوم بازي ها وارد مسابقات شود.
    در دور اول، 16 تيم رده پايين تر در روزهاي هشتم تا 12 تير ماه بازي پلي آف رفت و برگشت برگزار مي کنند.
    هشت تيم صعود کننده، به بيست ودو تيم رده هاي شش تا 27 اضافه مي شوند تا در مرحله دوم به دو گروه پانزده تيمي تقسيم شوند و پلي آف رفت و برگشت ديگري برگزار کنند.
    ايران يکي از کشورهايي است که بايد در روزهاي اول و شش مرداد ماه در دو بازي تعيين کننده رفت و برگشت بازي کند و در صورت موفقيت به مرحله سوم برود.
    پانزده برنده اين مرحله به پنج تيم رده بالاي سيدبندي ملحق مي شوند و در مرحله سوم در پنج گروه چهار تيمي بازي مي کنند تا دو تيم از هر گروه بالا بيايد.
    در مرحله چهارم، 10 تيم صعود کرده در دو گروه پنج تيمي تقسيم مي شوند. دو تيم برتر هر گروه به جام جهاني برزيل مي رسند و تيم هاي سوم در بازي پلي آف مقابل هم قرار مي گيرند تا نماينده آسيا براي ديدار با نماينده يک قاره ديگر مشخص شود.
    در دوره قبل بحرين با شکست عربستان توانست در بازي پلي آف دوم، مقابل نيوزيلند بايستد اما از حضور در جام جهاني آفريقاي جنوبي بازماند.
    قرعه کشي مرحله اول و دوم بازي ها، روز 10 فروردين ماه در کنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کريستيانو رونالدو: کاش مي‌توانستم مقابل شيلي و فنلاند بازي کنم

کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغال افسوس مي‌خورد که در بازي‌هاي دوستانه مقابل شيلي و فنلاند غايب است.

رئال مادرید یکشنبه اعلام کرد که این بازیکن ملی‌پوش پرتغالی دست کم دو هفته غایب است، چرا که در جریان پیروزی دو بر یک مقابل اتلتیکو مادرید دچار آسیب از ناحیه همسترینگ شد.
    او گفته ناراحت است که نمی‌تواند در دو دیدار دوستانه تیم ملی کشورش حضور داشته باشد.
    این بازیکن 26 ساله دو بازی مقابل شیلی و فنلاند، و یک بازی لیگ مقابل اسپورتینگ خیخون را از دست می‌دهد ولی احتمالا به بازی با تاتنهام در لیگ قهرمانان برسد.
    رونالدو می‌گوید: «از نظر فیزیکی خوب نیستم. می‌خواهم 100 درصد آماده باشم. مصدوم بودن باعث نگرانی بسیار من می‌شود و من نمی‌خواهم اثر روانی روی من بگذارد.
    دوست داشتم در دو دیدار دوستانه ملی برای پرتغال بازی کنم ولی نمی‌توانم.»
    ریکاردو کاروالیو، هم‌بازی رونالدو هم که دچار انقباض عضلات همسترینگش شده بود بهبود یافته و می‌تواند بازی کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلاتر قول داد سال 2015 بازنشسته شود

سپ بلاتر در نشست کنفدراسيون فوتبال اروپا اعلام کرد که در صورت انتخاب مجدد به عنوان رييس فيفا، سال 2015 براي هميشه از رياست خداحافظي خواهد کرد.
    انتخابات فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) ماه جون برگزار مي‌شود و سپ بلاتر رقيب بسيار جدي به نام محمد بن‌همام – رييس کنفدراسيون فوتبال آسيا – دارد.
    سپ بلاتر 75 ساله در کنگره کنفدراسيون فوتبال اروپا اعلام کرد: «همه شما مي‌دانيد که من براي رياست چهار سال آينده فيفا نامزد شده‌ام و اگر اين بار انتخاب شوم، براي دوره بعد نامزد فيفا نخواهم بود و از اين مسئوليت کناره مي‌گيرم. ما بايد دست به دست هم دهيم و شرايطي بهتر نسبت به گذشته را براي آينده جوانان و نوجوانانمان به وجود آوريم.»
    بلاتر همچنين در اين نشست از فساد مالي دو تن از اعضاي هيئت اجرايي به عنوان يکي از تلخ‌ترين خاطره‌هاي دوران رياستش در فيفا ياد کرد و اظهار اميدواري کرد که اين مسائل در آينده احساسات جامعه فوتبال را جريحه‌دار نکند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چابي در آستانه 100 بازي ملي: مي‌خواهم بازي‌هاي ملي بسيار بيشتري داشته باشم

چابي مي‌گويد خوشحال است که به رکورد 100 بازي ملي مي‌رسد.

چابی، هافبک بارسلونا می‌خواهد همچنان در تیم ملی به کار خود ادامه دهد. او در روز جمعه با بازی مقابل جمهوری چک در مرحله مقدماتی یورو 2012، به رکورد 100 بازی ملی برای تیم اسپانیا می‌رسد ولی می‌گوید هنوز کارهای بسیاری برای انجام دادن در اسپانیا دارد.
    این هافبک 31 ساله در گفتگو با آس گفت: «هنوز بازی‌های بسیار زیادی در تیم ملی اسپانیا باید برگزار کنم. بسیار به خود می‌بالم که به عدد 100 می‌رسم ولی هنوز فکر می‌کنم بازی‌های بسیار دیگری مانده.»
    او هرچند قهرمانی اروپا و دنیا را با اسپانیا کسب کرده، ولی روزهای تاریک فوتبال اسپانیا را هم به خاطر دارد: «هرگاه که اوضاع بد می‌شود خانواده‌تان پشتیبان شماست و من در این زمینه بسیار خوش‌اقبال بوده‌ام. اما موفقیت عالی بوده. این که مردم در خیابان‌ها جشن بگیرند مو به تن آدم سیخ می‌کند.
    جنبه عالی این ورزش این است که کل کشور را یکپارچه می‌کند و این افتخار بزرگی برای ماست. من عاشق این ورزش‌ام.»
    چابی در 31 سالگی هیچ نشانی از افول ندارد و فصل بسیار پربار دیگری را برای باشگاه و کشورش دارد پشت سر می‌گذارد. او همچنین 8 بازی ملی برای تیم کاتالونیا انجام داده و 2 گل هم برای این تیم زده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

احتمال نيمکت نشيني لمپارد در ديدار انگليس- ولز

ممکن است فابيو کاپلو نام فرانک لمپارد را در ليست يازده بازيکن اصلي تيمش براي ديدار با ولز قرار ندهد.
    فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس ممکن است نام لمپارد را در لیست یازه بازیکن اصلی تیمش برای دیدار مرحله مقدماتی یورو2012 مقابل ولز قرار ندهد.
    این دوتیم شنبه شب در کاردیف مقابل هم قرار خواهند گرفت.این در حالی است که ولز در هر سه دیدار پیشین خود شکست خورده ولی «سه شیر» هنوز در رقابتهای مرحله مقدماتی طعم شکست را نچشیده است.

طبق گزارش منتشره در روزنامه سان، لمپارد ممکن است در این دیدار برروی نیمکت قرار بگیرد و اسکات پارکر یا گرث بری در کنار ویلشر روانه میدان شوند
    لمپارد فصل سخت و نفس گیری را پشت سر گذاشته. او به خاطر مصدومیت از ناحیه کشاله ران بخش عمده ای از رقابتهای این فصل را از دست داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليگ برتر فوتبال ژاپن 23 آوريل از سرگرفته مي شود

ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ژاپن ( جي ليگ ) که بدليل زلزله و سونامي در اين کشور تعطيل شده است ، از 23 آوريل فعاليت خود را از سر مي گيرد.

خبرگزاري '' د پ آ '' آلمان روز جمعه نوشت: مسوولان فدراسيون فوتبال ژاپن اعلام کردند رقابت هاي ليگ برتر فوتبال اين کشور که بدليل زلزله و سونامي تعطيل شده است پس از شش هفته و از روز 23 آوريل ادامه مي يابد.
    براساس اين گزارش ، تيم هاي ''ويگالتا سنداي'' ، '' ميتو هولي هوک'' و '' کاشيما آنتلرز'' که ورزشگاههايشان آسيب ديده است ، ديدارهاي خود را در ورزشگاههاي ديگر برگزار مي کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فان در سار: به آژاکس برنمي گردم

ادوين فان در سار، دروازه بان هلندي منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد که هيچ برنامه اي براي بازگشت به آژاکس پس از خداحافظي از دنياي فوتبال در پايان رقابتهاي اين فصل ندارد.

این دروازه بان 40 ساله ، تابستان برای همیشه با فوتبال خداحافظی خواهد کرد. او از سال 2005 تاکنون درترکیب یونایتد قرار دارد. فان در سار، یکی از بازیکنان محبوب یونایتد است و در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال در پستهای مدیریتی در یونایتد به فعالیت مشغول خواهد شد.
    این دروازه بان هلندی به مجله «زندگی بعد از فوتبال» گفت:« من به آمستردام برنمی گردم، هرچند که کار کردن با فرانک دی بوئر، دنی بلیند و دنیس برگ کمپ کار راحت و دلنشینی است.»
    فان در سار ادامه داد:« وقتی 12 سال پیش آنجا را ترک کردم، گفتم که برمی گردم ولی نمی دانستم که چه سالهای فوق العاده ای را با یونایتد پشت سر می گذارم. من شاید گهگداری ازتمرینات آژاکس بازدید کنم ولی به طور مرتب به آنجا نخواهم رفت.»
    فان در سار در ادامه صحبتهایش گفت:« شاید برای دفاتر یونایتد در آسیا کار کنم، جایی که باشگه خیلی محبوب است و مشغول انجام تجارت می باشد. فکر می کنم این خیلی هیجان انگیز است. من در این رابطه مذاکراتی را هم انجام داده ام.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كره‌اي‌ها براي "پارك جي سونگ " جانشين پيدا كردند

کره‌اي‌ها بازيکن جوان و پراستعدادي را جايگزين "پارک جي سونگ " کرده‌اند تا در آينده بتواند جاي خالي او را پر کند.

پس از آنکه پارک جي سونگ، کاپيتان تيم ملي فوتبال کره‌جنوبي و عضو تيم منچستريونايتد پس از جام ملتهاي آسيا از حضور در تيم ملي خداحافظي کرد، مربي کره‌اي‌ها درپي جانشيني مناسب براي او بود که گويا اين امر محقق شده و اکنون در آستانه ديداري دوستانه با هندوراس، رائه چو - سرمربي کره - در انتخاب خود به نتيجه رسيده است. «من در مورد استفاد از "بو-يونگ کيم" فکر مي‌کنم. او در جام ملتها براي ما بازي نکرد، اما در تمرينها خيلي خوب بوده. او قدرت بدني خوبي دارد و من از او انتظار زيادي دارم.»
    کيم که تجربه حضور در جام ملتها براي کره را ندارد، بازي با هندوراس را از لحاظ کسب تجربه مفيد تلقي مي‌کند.«هيچ کس نمي‌تواند جانشين پارک شود، اما من هرآنچه در توان دارم در زمين خواهم گذاشت. اين بازي براي من فرصت بزرگي تا بتوانم هم به تجربه‌ام اضافه کنم و هم خودم را نشان دهم. من نمي‌دانم ديگر چه زماني فرصت به من داده مي‌شود، پس بايد در همين مسابقه خوب بدرخشم.»

برچسب برای این موضوع