بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 112 از 151 اولیناولین ... 1262102110111112113114122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

سرمربی سایپا گفت: مجری برنامه ۹۰ تصور می‌کند من "قاق " هستم.

محمد مایلی‌کهن پس از شکست یک بر صفر برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت‌: فوتبال خوبی بازی کردیم. البته دو تیم موقعیت چندانی نداشتند و بر روی یک ضربه کرنر دروازه ما باز شد. من به بازیکنان بارها گفته‌ بودم تیر یک را مهار کنند اما این کار را نکردند و از همان جا گل خوردیم. به پرسپولیس و علی دایی تبریک می‌گویم هرچند تیم ما در نیمه دوم خوب شد اما بازیکنان ما در حد خودشان نبودند. ما می‌توانستیم بهتر باشیم.

وی که بر سر قرار گرفتن میکروفون برنامه ۹۰ بر روی میز مصاحبه با خبرنگار این برنامه جر و بحث داشت سرانجام پذیرفت که با وجود این میکروفون صحبت کند و گفت:‌ من از اینکه تیم سایپا شکست خورد ناراحتم زیرا تیم من بود و به پرسپولیس تبریک می‌گویم با این حال از آن مربیان نیستیم که زمین و آسمان را پس از باخت به هم ببافم.

مایلهی کهن ادامه داد: در پایان مسابقه علی دایی و کاشانی به رختکن تیم ما آمدند. این مسائل در فوتبال ارزش دارد و می‌ماند. فوتبال اگر به دست فوتبالی‌ها باشد مشکلاتش حل می‌شود.

وی با خوشحالی از غیبت خبرنگار شبکه خبر در نشست خبری گفت:‌ خوشحالم که ایشان در این برنامه حضور ندارند زیرا برخی خبرنگاران فقط یک سوال بلدند بپرسند و آن هم در مورد اخراج من است. آنها کم لطفی می‌کنند و این سوال را از مدیرعامل و سایر مسئولان باشگاه سایپا نیز می‌پرسند. یک خبرنگار وظایفی دارد.

وی در مورد اشاره به وضعیت تیمش گفت: دور برگشت را خوب آغاز کردیم اما دوباره شکست خوردیم. در دیدار با فولاد درحالی که ۵ بر ۲ جلو بودیم بازی مساوی شد و پس از آن گفتم که مسئول تیم من هستم.

مایلی کهن در مورد کاپیتانی تیم پرسپولیس گفت: نظر خاصی در این مورد ندارم اما بعد از علی پروین من کاپیتان پرسپولیس شدم. پس از ۱۴ سال بازی کردن در پرسپولیس بازوبند کاپیتانی را به بازو بستم اما فردوسی‌پور فکر می‌کند من «قاق» هستم و این مسائل را نمی‌گوید. من هیچگاه مقابل بزرگتر از خودم مانند محمد پنجعلی راه نرفتم. در آن زمان که کاپیتان بودم پرسپولیس بهترین دوران خود را داشت و در "جام در جام "
    قهرمان شدیم و هیچکس هم سر بازوبند دعوا نداشت.

وی با اشاره به حرکت شیث رضایی در مورد بازوبند کاپیتانی پرسپولیس و بستن آن بر روی مچش گفت: او قصد بی‌احترامی به بازوبند را نداشت. او جوان است و احساسی. به این مسئله دامن نزنید.

وی در مورد تیم ملی گفت: در این زمینه حرفی نمی‌زنم و فقط برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم.

مایلی‌کهن در مورد اینکه بهتر نبود این بازی در کرج برگزار شود‌، گفت: استان البرز به تازگی تاسیس شده و می‌توانست میزبان این بازی باشد اما شاید شرایط ایده‌آل برای برگزاری این بازی فراهم نبوده است.

pnugirl
    • n/a

پس صحبت‌های بسیاری که در مورد مبلغ قرارداد عمادرضا شنیده شده گفته می‌شود این مهاجم عراقی با مبلغ ۸۴۳/۵میلیون به عضویت شاهین درآمده است.
    البته تمام این مبلغ در اختیار عمادرضا قرار نمی‌گیرد و طبق این قرارداد ۳۰۰ میلیون به عمادرضا و ۳۵۰ میلیون به باشگاه الزمالک مصر پرداخت می‌شود. مالیات این قرارداد هم برعهده باشگاه شاهین است. با توجه به مبلغ ۶۵۰ میلیونی این انتقال مالیات و قرارداد عمادرضا مبلغی در حدود ۱۹۳/۵ میلیون خواهد بود که با توجه به بندهای موجود پرداخت آن برعهده باشگاه شاهین است.
    با اعتصاب این ۵/ ۱۹۳ میلیون و مبلغ ۶۵۰ میلیونی که به عمادرضا و الزمالک پرداخت خواهد شد. باید گفت باشگاه شاهین مبلغ ۸۴۳/۵در میلیون برای جذب این مهاجم عراقی هزینه کرده است. البته گفته می‌شود یک واحد خانه در بوشهر همه جزو بندهای قرارداد عمادرضا است که باشگاه شاهین هزینه آن را متقبل شده است.

pnugirl
    • n/a

روی گل تساوی سپاهان بازیکن این تیم حداقل یک متر در موقعیت آفساید قرار داشت و گل برتری سپاهان هم در حالی به ثمر رسید که وقت بازی ۴۰ ثانیه از دقیقه ۹۵ گذشته بود. من معتقدم که این بازی به هیچ عنوان ۵ دقیقه وقت تلف شده نداشت
    مسعود رضاییان که معمولا جزو مدیران بی‌حاشیه فوتبال ایران محسوب می‌شود، نسبت به اشتباهات داوری دیدار با سپاهان که منجر به باخت فولاد شد ناراحت است.
    او حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند:«‌ ما این مسابقه را واگذار کردیم و مطمئناً خوردن دو گل در دقایق پایانی بسیار ناراحت‌کننده است و این شکست دلایل متعددی داشت.»
    او ادامه می‌دهد:« بخشی از موضوع به بازی هجومی سپاهان مربوط می‌شود که تیم ما را تحت فشار گذاشت و باید به آنها تبریک گفت که تا دقیقه ۹۶ دست از تلاش برنداشتند. موضوع دیگر هم به تمرکز بازیکنان ما مربوط می‌شد، در ضمن فکر می‌کنم اگر حرفه‌ای بودیم و وقت تلف می‌کردیم خیلی راحت می‌توانستیم بازی را ببریم. به قول معروف ما مردانه بازی کردیم هر چند که خیلی‌ها معتقدند برای گرفتن نتیجه باید حرفه‌ای‌گری کرد.»
    رضاییان در ادامه حرف‌هایش به اشتباهات داوری اشاره کرده می‌گوید:«‌ من معتقدم داور خوب قضاوت نکرد. روی گل تساوی سپاهان بازیکن این تیم حداقل یک متر در موقعیت آفساید قرار داشت و گل برتری سپاهان هم در حالی به ثمر رسید که وقت بازی ۴۰ ثانیه از دقیقه ۹۵ گذشته بود. من معتقدم که این بازی به هیچ عنوان ۵ دقیقه وقت تلف شده نداشت ولی نکته تعجب آور این بود که بعد از پایان وقت‌های اضافه داور باز هم وقت اضافه گرفت و انگار قبل از زدن گل سوم سپاهان نمی‌خواست بازی را تمام کند.»
    او تاکید می‌کند:«‌ ما از ناظر بازی در مورد ۵۰ ثانیه وقت اضافه‌ای که بعد از ۵ دقیقه گرفته شد سوال کردیم و ایشان گفت که این وقت به خاطر شادی گل سپاهانی‌ها در نظر گرفته شده است که واقعا در نوع خودش تعجب‌آور است. من دوست ندارم اینطور حرف بزنم ولی انگار داور خیلی دوست داشت که سپاهان گل سوم را بزند.»
    رضاییان تاکید می‌کند:« به نظر می‌رسد گاهی اوقات اعتراض نکردن و آرام بودن هیچ فایده‌ای ندارد و انگار باید یک شمشیر داشته باشیم تا به حرف‌هایمان توجه شود. حتی هواداران فولاد هم حق دارند و گاهی اوقات از طرف آنها متهم به بیعرضگی می‌شویم که چرا از حق فولاد دفاع نمی‌کنیم. من معتقدم که وضعیت داوری نیاز به یک رنسانس و تغییرات اساسی دارد و الان شرایط طوری شده که هر هفته اکثر تیم‌ها نسبت به قضاوت‌های صورت گرفته معترض هستند.»
    رضاییان در پایان حرف‌هایش می‌گوید:« کاش خوزستان هم در هیئت رئیسه و سازمان لیگ آدم داشت تا اینقدر راحت حق فوتبال این استان خورده نشود. حالا باید بگویم که من با رفتن از سازمان لیگ و قصدی که برای خدمت داشتم، به فوتبال خوزستان خیانت کردم.»

pnugirl
    • n/a

من قبلا یک‌بار به طالب‌لو پنالتی زدم که او توپ را گرفت ولی این‌بار هم آماده زدن پنالتی بودم و مشکلی نداشتم. با این حال خلعتبری پشت توپ ایستاد و من به او گفتم که پنالتی را با تمام وجود تبدیل به گل کند و در نهایت این اتفاق افتاد
    اسماعیل فرهادی در بازی حساس مقابل استقلال یک پنالتی برای ذوب آهن گرفت و نقش مهمی در پیروزی این تیم داشت. او حرف‌هایش را این گونه آغاز می‌کند:« بازی سختی بود چون استقلال با توجه به شکست قبلی برای جبران به زمین آمده بود. البته ما به دنبال حفظ صدرنشینی بودیم و خوشحالم که بازی را بردیم. نیمه اول برای استقلال بود ولی ما نیمه دوم بهتر بازی کردیم و بازی را بردیم.»
    فرهادی در مورد صحنه پنالتی که حرف و حدیث‌های زیادی را به همراه داشت تاکید می‌کند:« در آن صحنه به هیچ عنوان تمارض نکردم و طالب‌لو بعد از اینکه از خط عبور کردم پای من را زد. خیلی خوشحالم که توانستم برای ذوب آهن پنالتی بگیرم و در آخرین دقایق پیروز شدیم.»
    فرهادی تاکید می‌کند:« من قبلا یک‌بار به طالب‌لو پنالتی زدم که او توپ را گرفت ولی این‌بار هم آماده زدن پنالتی بودم و مشکلی نداشتم. با این حال خلعتبری پشت توپ ایستاد و من به او گفتم که پنالتی را با تمام وجود تبدیل به گل کند و در نهایت این اتفاق افتاد.»
    فرهادی که در این سال‌ها جزو بازیکنان تاثیرگذار ذوب آهن بوده است همچنان از تیم ملی دور است. او در این خصوص می‌گوید:« در این سال‌ها جزو بازیکنان کلیدی ذوب آهن بودم و این که به تیم ملی دعوت نشدم خیلی ناراحت‌کننده است. با این حال به تصمیم سرمربی احترام می‌گذارم و امیدوارم در آینده به تیم ملی برسم.»

pnugirl
    • n/a

حمید استیلی سرمربی شاهین بوشهر معتقد است که برد تیمش مقابل صبای قم ارزش بسیار زیادی داشته چرا که شاهین با غیبت چند بازیکن خود در خارج از خانه پیروز شده است.
    استیلی در این خصوص به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« برای این بازی محروم و مصدومان زیادی داشتیم و حتی فهرست ۱۸ نفره ما تکمیل نشد و با ۱۶ بازیکن به مصاف صبای قم رفتیم. ما در حالی این تیم را شکست دادیم که صبا ۱۹ بازی یعنی از فصل گذشته در قم شکست نخورده بود.»
    او ادامه می‌دهد:« با این برد بازیکنان با روحیه‌ای خوب به تعطیلات رفتند و بعد از پایان تعطیلات بازیکنان آسیب‌دیده را هم در اختیار خواهیم داشت و مطمئناً روند صعودی خود را ادامه خواهیم داد. تمرینات ما تا چهاردهم دی ماه تعطیل است و بعد از آن دوباره استارت خواهیم زد.»
    استیلی در مورد بازی نکردن عمادرضا می‌گوید:« مدیرعامل باشگاه در چند روزه گذشته تلاش زیادی کرد تا شرایط بازی عمادرضا فراهم شود ولی مشکلاتی به وجود آمد و در نامه نگاری‌ها اشتباهاتی صورت گرفت که عماد نتوانست در این چند بازی شاهین را همراهی کند. او البته در تمرینات ما حضور منظمی داشت و بعد از تعطیلی لیگ تیم را همراهی خواهد کرد. حتی باشگاه شاهین بوشهر پول رضایت‌نامه عمادرضا را داده و قدرت تیم ما با حضور عمادرضا دو چندان خواهد شد.»
    استیلی در پایان حرف‌هایش در مورد شایعات اخیر مبنی بر مذاکره‌اش با حبیب کاشانی می‌گوید:« خدا را شاهد می‌گیرم که هیچ صحبتی با کاشانی نداشته‌ام و آرزو داشتم که دایی برگردد چون می‌تواند به تیم کمک کند. در ضمن کاشانی هم پشت مربیان می‌ایستد و این را در زمان قطبی ثابت کرد.»

pnugirl
    • n/a

میثاق معمارزاده در حالی از پرسپولیس جدا شد که آن زمان برخی معتقد بودند او می‌تواند به این تیم کمک کند. در این میان علیرضا حقیقی و رحمان احمدی دو دروازه‌بان پرسپولیس هم در طول این فصل عملکرد چندان خوبی نداشته‌اند و پرسپولیس همچنان در خط دروازه مشکل دارد. با این حال معمارزاده به هیچ عنوان دوست ندارد در مورد تیم سابقش حرف بزند.
    او در این خصوص به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« زمانی هم که در پرسپولیس بودم در مورد عملکرد هم بازی‌هایم صحبت نکردم و فقط روی کار خودم تمرکز داشتم. در مورد خط دروازه پرسپولیس هم نظری ندارم و مطمئناً در این مورد اشخاص دیگر می‌تواند نظر بدهند.» او در مورد وضعیت پرسپولیس تاکید می‌کند:« نتایج اخیر به هیچ عنوان در شان این تیم نبود ولی من امیدوارم که پرسپولیس به روزهای اوج بازگردد. من معتقدم که عده‌ای از بازیکنان پرسپولیس با دلشان برای این تیم بازی نمی‌کنند و این موضوع در نوع خودش مشکل‌ساز است. البته برد و باخت برای هر تیمی وجود دارد ولی مهم این است که بازیکنان با تمام وجود بازی کنند.»
    معمارزاده در ادامه به باخت تیمش مقابل سپاهان اشاره می‌کند:« ما تا دقیقه ۹۰ با نتیجه ۲ بر یک از حریف پیش بودیم ولی تمرکزمان را از دست دادیم و روی دو اشتباه گل خوردیم و متاسفانه همه چیز از دست رفت.»
    او در مورد اشتباهات داوری و اعتراض مجید جلالی می‌گوید:« نمی‌دانم در زمین چه اتفاقاتی افتاد چون حواسم به بازی بود ولی مثل اینکه گل دوم سپاهان آفساید بوده وگل سوم خارج از زمان وقت‌های تلف شده به ثمر رسیده است.»

pnugirl
    • n/a

مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان اعلام کرد که داوری ها در لیگ دهم به سود این تیم نبوده بلکه در بسیاری از موارد به ضرر ما بوده است اما هیچ گاه در این مورد انتقاد نکرده ایم. 'محمد رضا ساکت' افزود: متاسفانه بعضی از افراد داوری ها را به سود ما می دانند که باید اعلام کنم آنها سخت در اشتباه هستند ولی باید اذعان کرد که متاسفانه داوری ها در ایران هنوز حرفه ای نشده است .
    مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: عملکرد تیم ما برخلاف اول فصل که به خاطر تیم ملی اکثر بازیکنان خود را در اختیار نداشتیم ، بسیار بهتر شده و توانسته ایم به خواسته های خود برسیم. امسال با برنامه ریزی دقیقی که داشته ایم به فکر افتخار آفرینی در هر سه جام هستیم.
    ساکت در مورد ادعای برخی از کارشناسان فوتبال مبنی بر ضعف 'امیر قلعه نویی' در مسابقات بین المللی اظهار داشت: این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد زیرا قلعه نویی در تیم ملی با عملکرد بسیار خوبی که داشت ، نشان داد یک مربی بین المللی است.

pnugirl
    • n/a

دعواهای باشگاه مس و تلویزیون کرمان مسبوق به سابقه بوده است! درگیری هایی که هیچ کتک خوری ندارد به جز مردم کرمان که با تمام ذوق و شوق پای گیرنده های خود می نشینند تا بازی مس در کرمان را ببینند اما با یک سرخوردگی شدید باید تا بخش اخبار ورزشی صبر کنند تا تنها نتیجه بازی تیم محبوبشان را بشنوند.

این همان اتفاقی بود که در بازی این هفته مس برابر ملوان انزلی رخ داد تا علاوه بر کرمانی ها مردمان شمال کشور را هم پس از اینکه مطمئن شدند بازی از تلویزیون پخش نخواهد شد در بهت عظیمی فرو ببرد و بعدازظهر آن ها را کاملا خراب کند. دعوای صدا و سیمای کرمان و باشگاه مس کرمان تا پیش از این تنها به یک مسئله خلاصه می شد و آن هم مطابق انتظار پول بود.
    تلویزیونی های کرمان برخلاف رویه تمام دنیا خود را از باشگاه مس طلبکار می دانستند و برای پخش زنده بازی های این تیم مبلغ های چند صد میلیونی را در سال های گذشته طلب می کردند. جالب اینکه اوج دعواهای دو طرف همیشه به ماه های پایانی سال هم می کشید و معمولا در این روزها بازی های مس ناگهان از جدول برنامه های صدا و سیما پرواز می کرد! درست همانند اتفاقی که هفته پیش رخ داد!
    در سال های قبل در سکوت محض باشگاه مس در توضیح عدم پخش بازی هایش از تلویزیون، صدا و سیما مدعی می شد که کمبود امکانات ورزشگاه باهنر و به تبع آن نبود دستگاه "اس ان جی" علت اصلی عدم پخش بازی های مس در کرمان است. بهانه ای که پس از مجهز سازی ورزشگاه باهنر در سال گذشته به امکانات ماهواره ای دیگر قابل بیان نیست و مشخص نیست در حالی که بازهم باشگاه مس برای عدم پخش بازی خود در کرمان سکوت کرده است این بار صدا و سیمای کرمان چه بهانه ای برای پخش برنامه تهیه بیسکوئیت کرمدار به جای بازی مس برابر ملوان در آستین دارد!
    حالا در این گیر و دار باید ببینیم بازهم باشگاه مس برخلاف رویه دنیا که شبکه های تلویزیونی به تیم های فوتبال برای نمایش بازی های آن ها پول می دهند، با ناداوری این بار مغلوب صدا و سیمای کرمان می شود تا با پرداخت مبالغ چند صد میلیونی آن ها را راضی به پخش بازی هایش در کرمان کند تا مردم این استان را به ساده ترین حق خود از تلویزیونی که به آن مالیات می دهند برساند؟!

pnugirl
    • n/a

فدراسيون فردا پاسخ استعلام از فيفا را اعلام مي‌كند

سرپرست تيم فوتبال مس کرمان گفت: فدراسيون فردا پاسخ استعلام از فيفا در مورد تکرار ديدار با ذوب آهن را اعلام مي‌کند.
    ساسان موسوي در مورد وضعيت ديدار اين تيم با ذوب آهن اصفهان گفت: اميدوارم با مساعدت سازمان ليگ اين مسابقه تکرار شود. البته گفته مي‌شود در صورت تکرار ديدار مس و ذوب آهن بدعتي در فوتبال ايجاد مي‌شود و ساير تيم‌ها نيز خواهان تجديد مسابقاتشان هستند اما بازي ما با ذوب آهن با ساير ديدارها فرق دارد زيرا کميته داوران نيز بر اشتباه داور مسابقه تاکيد کرده است. ضمن اينکه با نظر ناظر فدراسيون پنالتي تکرار نشد.
    وي ادامه داد: اگر اين مسئله بدعت است چه اشکالي دارد که بدعتي گذاشته شود و حق تيم‌هايي که واقعا ضايع مي‌شود به آنها داده شود.
    سرپرست تيم مس در مورد پاسخ استعلام فدراسيون از فيفا گفت: آن طور که به ما اطلاع داد‌ه‌اند پاسخ اين استعلام فردا قرار است اعلام شود و اميدوارم راي بر تجديد مسابقه هم داده شود.
    موسوي با انتقاد از راي کميته انضباطي عليه صمد مرفاوي گفت:نمي‌دانم چرا سرمربي تيمي که به داوري اعتراض کرده و موفق به عوض کردن راي و نظر داور شده فقط سه ميليون تومان جريمه مي‌شود اما صمد مرفاوي و بازيکنان تيم مس هم جريمه نقدي و هم با محروميت مواجه مي‌شوند. مربيان ذوب آهن بايد بدانند راي در مورد تجديد اين مسابقه با نظر مربيان دو تيم نيست و مسئولان فدراسيون در اين زمينه تصميم‌گيرنده هستند.

pnugirl
    • n/a

مديرعامل باشگاه مس كرمان :شكايت به فيفا را به بعد از راي فدراسيون موكول مي كنيم

مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: موضوع شکايت به فيفا درباره تکرار بازي با ذوب آهن را به بعد از اعلام راي فدراسيون فوتبال کشورمان در اين مورد موکول مي کنيم.
    ''فتح الله نژادزماني'' روز شنبه با اشاره به اينکه فردا قرار است راي فدراسيون درباره بازي تيم هاي فوتبال ذوب آهن و مس اعلام شود، گفت: ما به فدراسيون و کميته انضباطي اعتماد کامل داريم و از اين دو نهاد انتظار داريم که تصميمي منطقي و قانوني بگيرند.
    وي اظهار داشت: از نظر ما ''سعيد بخشي زاده'' داور اين مسابقه در مورد اشتباهي که مرتکب شد ،مقصر نيست بلکه انتقاد ما به ناظر بازي است.
    نژاد زماني ادامه داد: در گزارش ناظر بازي، اشاره اي به اعتراض بازيکنان و مربيان ذوب آهن به داوري و تاثير اين اعتراض در اعلام راي داور در صحنه پنالتي نشده است و به اين دليل هيچ کدام از بازيکنان اين تيم نيز جريمه نشدند.
    مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: ما به جامعه داوري ايران احترام مي گذاريم و آماده هرگونه همکاري با کميته داوران فدراسيون فوتبال براي ارتقاي سطح داوري در ايران هستيم .
    وي در پايان تاکيد کرد: مس کرمان باشگاهي با فعاليت هاي گسترده در رشته ها و رده هاي مختلف سني است و در صورتي که در فوتبال عدالت رعايت نشود، ترجيح مي دهيم در رشته هاي ديگري غير از فوتبال سرمايه گذاري کنيم.

برچسب برای این موضوع