بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 110 از 117 اولیناولین ... 1060100108109110111112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

فان‌خال: فان بومل به خاطر كاپيتاني از بايرن رفت

سرمربي تيم فوتبال بايرن‌مونيخ آلمان گفت: مارک فان‌بومل تنها به خاطر مسئله کاپيتاني به آ.ث‌ميلان پيوست.
    لويي فان‌خال اظهار داشت: متاسفم در مورد موضوع انتقال مارک فان‌بومل به آ.ث‌ميلان اينگونه وانمود شده که او به خاطر اختلاف با من اين‌کار را انجام داد. بايد اين موضوع را تکذيب کنم. با او هيچ اختلافي نداشتم بلکه مسئله خروج ‌او، فقط ربط به کاپيتاني داشت.
    مربي يک سال و نيم گذشته باوارايي‌ها افزود: براي من که مسئوليت بايرن را در اختيار دارم، دستاورد تيمي کاملا بر موفقيت فردي ارجحيت دارد. موظف هستم همواره بکوشم تا تيمم را با شرايط بهتري روانه ميدان کنم. وقتي در نظر گرفتم با هدايت و فرماندهي نفراتي ديگر در تيم، نسبت به فان‌بومل مي‌توانيم نتيجه بهتري بگيريم، اين موضوع باعث ناراحتي‌اش شد.
    فان‌خال ادامه داد: در صحبتي که با مارک داشتم، به او گفتم براي بازي‌هاي آينده احتمالا فرماندهي جديد در زمين خواهيم داشت. اين مساله او را به سمت خروج از مونيخ و پيوستن به ميلان سوق داد.
    فان بومل 33 ساله که داماد برت فان‌مارويک، سرمربي تيم ملي هلند نيز است، پايان هفته قبل با امضا قراردادي شش ماهه به آ.ث‌ميلان ايتاليا پيوس

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيموويچ: مخالفتي با پيوستن فان‌بومل نداشتم

مهاجم سوئدي تيم فوتبال آ.ث‌ميلان شايعه اختلاف‌ با هافبک تازه‌وارد هلندي را تکذيب کرد.

به نقل از روزنامه داگبلات چاپ آمستردام، زلاتان ابراهيموويچ اظهار داشت: هيچ وقت مخالفتي با آمدن مارک فان بومل از بايرن مونيخ به ميلان نداشتم. آنچه رسانه‌ها انتشار مي‌دهند، کذب محض است.
    اين اظهارات از جانب گلزن بلندقامت روسونري‌ها در حالي عنوان شد که برخي منابع اعلام کردند به علت سابقه کشمکش قبلي ميان اين دو چهره، ابراهيموويچ از انتقال صورت گرفته ناراحت بوده است.
    وي افزود: آنچه در گذشته بوده، فراموش شده و الان دوره جديدي است.
    فان بومل پايان هفته قبل با امضا قراردادي شش ماهه از بايرن‌مونيخ آلمان پس از پنج سال حضور جدا شد و به روسونري‌ها ملحق شد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تا پايان فصل
    نيستلروي: با تمام وجود در خدمت هامبورگ هستم

مهاجم هلندي تيم فوتبال هامبورگ گفت: تا زماني که عضو تيم هامبورگ هستم، با تمام وجود بازي خواهم کرد.

رودفان نيستلروي هفته گذشته بسيار اميدوار بود بتواند به پيشنهاد رئال‌مادريد، تيم سابق اسپانيايي‌اش براي همکاري مجدد پاسخ مثبت دهد. وي براي اين منظور روي موافقت باشگاه يک سال گذشته آلماني‌اش حساب مي‌کرد ولي وقتي جريان انتقال جدي شد، با مخالفت بندرنشينان نتوانست در فصل نقل و انتقالات زمستاني به کهکشکاني‌‌ها بازگردد.
    وقوع اين اتفاق شايعاتي درست کرد. از جمله اين که گفته شد نيستلروي از رفتار ژرمن‌ها دلخور شده و با بي‌انگيزگي در شش ماه باقيمانده قراردادش در ميدان حضور خواهد يافت.
    در عين حال انتشار اين موضوع باعث واکنش از سوي مهاجم 34 ساله نيز شد. به طوري که گفت: هر کسي که مرا بشناسد، مي‌داند بازيکني کم‌کار و بي‌انگيزه نيستم. من با هامبورگ تا پايان فصل جاري قرارداد دارم. مطمئن باشيد تا زماني که اينجا هستم، با تمام وجود خواهم جنگيد و در زمين فعاليت مي‌کنم.
    نيستلروي ادامه داد: چنين حرف بي‌اساسي را در تمرينات و بازي‌ها با حضوري جدي‌تر و با نشاط‌تر حتما پاسخ خواهم داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جرارد: دالگليش روحيه تيم را متحول کرده است

استيون جرارد معتقد است پيروزي ?-? ليورپول برابر فولام ، نمونه بارزي از روحيه و اشتياقي است که کني دالگليش به تيم تزريق کرده
    است.

قرمزها با پیروزی در این مسابقه خود را تا رده هفتم جدول بالا کشیدند و این پیروزی با پشت سرگذاشتن محرومیت جرارد و بازگشتش به تیم همراه بود. کاپیتان محبوب لیورپولی‌ها ترجیح می‌دهد صحبت‌هایش راجع به این مسابقه را با تمجید از دالگلیش آغاز کند:« سرمربی اتحاد و همبستگی را میان تمام اعضای باشگاه ، بازیکنان و هواداران به وجود آورده است. از زمانی که کنی به تیم آمده، لبخند به صورت بازیکنان در زمین تمرین بازگشته روحیه همه بالاتر رفته است. این چیزی است که در این باشگاه وجود دارد. اتحاد با یکدیگر و جنگیدن برای کسب نتیجه خوب.»
    جرارد در ادامه در مورد دیدار مقابل فولام می‌گوید:« با اینکه خیلی عالی نبودیم اما عزم و اراده بازیکنان در زمین مسابقه برای کسب نتیجه عالی بود و این همان چیزی است که گاهی اوقات به آن نیاز داریم.» او ادامه می‌دهد:« کنی به ما اجازه داده بود آزادانه بازی کنیم و به همین دلیل هم‌تیمی‌هایم در برابر اورتون خیلی خوب بازی کردند، در برابر وولوز هم عالی ظاهر شدند و این اتفاق در بازی مقابل فولام هم تکرار شد. این همیشه مهم است که وقتی شما بهترین بازی خود را انجام نمی‌دهید، بتوانید برنده میدان را ترک کنید. ما در شروع فصل اگر مثل بازی مقابل فولام بازی می‌کردیم، قطعا بازی را می‌باختیم یا در خوشبینانه‌ترین شرایط یک مساوی به دست می‌آوردیم اما امروز اوضاع فرق کرده و ما به واسطه روحیه‌ای که داریم می‌توانیم در روز بدمان هم برنده باشیم.»

مردان دالگلیش قبل از رویارویی با استوک سیتی در آنفیلد یک هفته فرصت دارند و جرارد سه امتیاز دیگر این مسابقه را هدف قرار داده است:« بردهای متوالی در لیگ بسیار مهم است؛ چون اگر ما این روند رو به جلو را ادمه بدهیم به جایگاه بالایی در جدول خواهیم رسید .عقیده و هدف ما شکست استوک سیتی است و پس از آن می‌توانیم با اعتماد به نفس بیشتری به دیدار چلسی در استمفورد بریج برویم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اين بار پيشنهاد 60 ميليون پوندي چلسي براي تورس

طبق گزارش منتشره در روزنامه ميرر، سران باشگاه چلسي در نظر دارند تا با بهبود پيشنهادشان براي به خدمت گرفتن فرناندو تورس، پيشنهادي 60 ميليون پوندي را براي خريد ستاره اسپانيايي ليورپول ارائه دهند، اين در حالي است که تورس نيز با نوشتن درخواستي کتبي، به سران آنفيلد اعلام کرده که مي خواهد رختکن اين تيم را ترک کند.

به نظر می رسد که مدیربرنامه های تورس نیز درخواستی کتبی را برای مالکان آمریکایی باشگاه نوشته و طی آن دلایلی که تورس باید اجازه جدایی از باشگاه را کسب کند، برشمرده اند.از جمله این دلایل به این نکته اشاره شده که سران باشگاه لیورپول باید به تعهداتشان به تورس وفادار باشند؛ پیش از این قرارگذاشته شده بود که در صورت جدایی رافا بنیتس از رختکن لیورپول، اجازه جدایی تورس نیز به او داده شود.
    از سوی دیگر سران باشگاه چلسی نیز آماده اند تا با پرداخت مبلغی جنجالی و انتقال دانیل استوریج به لیورپول به هر قیمتی شده تورس را به خدمت بگیرند و بعید به نظر می رسد که این پیشنهاد جدید چلسی به آسانی رد شود.
    در صورتی که این انتقال نهایی شود، تورس گران قیمت ترین بازیکن چلسی خواهد شد از سوی دیگر انتظار می رود که در حالی که تنها 3 روز دیگر تا پایان بازار نقل و انتقالات باقی است، روند مذاکرات سریعتر انجام شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن:بازي با ساوتهمپتون يک بازي دشوار است

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد بازي مقابل تيم ساوتهمپتون در دور چهارم رقابتهاي فوتبال جام حذفي انگليس را يک بازي دشوار خواند.

سرآلکس فرگوسن در کنفرانس خبری خود گفت:بازی چند روز پیش ساوتهمپتون در برابر اولد هام که شش بر صفر به نفع ساوث همپتون به پایان رسید را چند بار دیدم که این موضوع نشان می دهد که آنها فصل خوبی را پشت سرگذاشته اند و بازی امروز درجام حذفی برای ما یک بازی آسان نخواهد بود زیرا یک بازی خارج ازخانه است و بازی های خارج از خانه معمولا بازیهایی آسان نیستند و یک بازی خیلی خیلی دشوار را پیش رو داریم که ازطرف دیگر می تواند هیجان انگیز باشد.
    فرگوسن افزود:بازیکنان ساوتهمپتون اصولا فوتبال را خیلی خوب بازی می کنند و شما شاهد یک بازی خوب خواهید بود.
    سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد درباره موضوع خداحافظی واندر سار دروازه بان این تیم ازمیادین فوتبال در پایان فصل گفت:او یک بازیکن نمونه و الگویی برای بازیکنان جوان باشگاه است و اینکه بازیکنی در اوج از دنیای فوتبال خداحافظی می کند یکی ازغم انگیزترین لحظات زندگی شغلی من است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنچلوتي: دروگبا مي‌تواند در کنار هر بازيکني بازي کند، از جمله تورس

کارلو آنچلوتي، مربي چلسي پس از پيشنهاد فوق‌العاده براي فرناندو تورس، ادعا کرده که ديديه دروگبا، مهاجم خودش هم مي‌تواند در کنار هر بازيکني به ميدان برود، از جمله اين مهاجم فرانسوي.

باشگاه لندنی پیشنهادی 35 میلیون پوندی برای تورس ارائه داده که لیورپول آن را بلافاصله رد کرد و اعلام کرد این بازیکن فروشی نیست.
    مربی ایتالیایی گفت: «به خوبی می‌دانم باشگاه چه می‌کند. من همیشه گفته‌ام تنها درباره بازیکنان خود صحبت می‌کنم. تورس بازیکن من نیست و نمی‌خواهم بگویم باشگاه در حال حاضر چه می‌کند. درباره داوید لوییز هم همین طور.
    باید از باشگاه بپرسید، من باید به لیورپول احترام بگذارم.»
    او همچنین گفت از این که چلسی بر خلاف سال‌های اخیر دست به ولخرجی می‌زند شگفت‌زده نیست: «می‌دانم باشگاه چه می‌کند و شگفت‌زده نشدم.
    باشگاه کاری رویایی در بازار انجام می‌دهد. به نظرم باشگاه تلاش می‌کند هر کاری انجام دهد تا تیم را تقویت کند.
    دروگبا هیچ مشکلی ندارد. دروگ می‌تواند در کنار هر بازیکنی بازی کند، از جمله تورس. او مشکلی ندارد.»
    بلکپول به دلیل به میدان فرستادن تیمی ضعیف مقابل استون ویلا 25 هزار پوند جریمه شده است. آنچلوتی می‌گوید: «آنچه روی داد را خواندم و برای من مضحک بود. هالووی می‌داند تیمش بسیار عالی کار می‌کند و می‌داند از چه بازیکنانی بازی بگیرد.
    مضحک است که باشگاه جریمه شد چون مربی تصمیم می‌گیرد. امیدوارم او جریمه‌اش را نپردازد. اگر من بودم نمی‌پرداختم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استکلنبرگ، گزينه اصلي جانشيني فان‌درسار

رنه ميولنستين، مربي تيم اصلي منچستريونايتد گفته مارتن استکلنبرگ، دروازه‌بان آژاکس گزينه اصلي جانشيني ادوين فان‌درسار براي فصل آينده است.

فان‌در سار در پایان فصل از فوتبال کناره‌گیری می‌کند و سر الکس فرگوسن به شدت به دنبال پر کردن جای خالی این دروازه‌بان 40 ساله است.
    گفته می‌شود یونایتد سه نفر را برای این کار در نظر گرفته: استکلنبرگ، مانوئل نویر از شالکه و داوید دخئا از اتلتیکو مادرید.
    اما میولنستین گفته گزینه اصلی دروازه‌بان هلندی است که در تابستان یک سال از قراردادش با آژاکس باقی می‌ماند و آژاکس نمی‌تواند قیمت زیادی روی او بگذارد.
    این مربی هلندی گفته: «استکلنبرگ دروازه‌بانی است که در صدر لیست ماست. ما معمولا بین خودمان زیاد بحث می‌کنیم که چه کسی جانشین فان‌درسار شود. الکس فرگوسن درباره استکلنبرگ با ادوین صحبت کرده و این برای ما عجیب نیست.»
    مایک فلان، کمک مربی یونایتد هم گفته باشگاه روی پاتریسیو، دروازه‌بان 22 ساله اسپورتینگ لیسبون را زیر نظر دارد: «او دروازه‌بانی جوان با پتانسیلی بسیار بالاست. او را مدت‌هاست می‌شناسیم و مقابل او هم چند بار بازی کرده‌ایم. تنها چیزی که می‌توانم تایید کنم این است که پیشنهادی ارائه نداده‌ایم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدينيو، مشتاق براي اولين بازي با فلامنگو

رونالدينيو، خريد جديد فلامنگو گفته مشتاق است که پيراهن سياه و سرخ اين باشگاه را براي اولين بار به تن کند. اين بازي‌ساز فاتح جام جهاني آماده اولين بازي‌اش مي‌شود که پنج روز بعد برگزار مي‌گردد.

ستاره سابق بارسلونا و میلان چهارشنبه مقابل نوو ایگواکو در رقابت‌های قهرمانی ایالت ریو بازی می‌کند که اولین بازی او در فوتبال محلی برزیل پس از سال 2001 است. این بازیکن شماره 10 گفت که بسیار خوشحال است که به طرفداران جدیدش نشان دهد چه کاری می تواند در میدان انجام دهد.
    او گفت: «بسیار خوشحالم و روزها را تا اولین بازی‌ام می‌شمارم. می‌دانم دشوار خواهد بود و به همین دلیل تلاش می‌کنم به بهترین شکل آماده شوم تا عالی آغاز کنم.»
    این بازیکن 30 ساله در تمام طول ژانویه در اخبار قرار داشت و بسیاری از باشگاه‌های برزیلی به دنبالش بودند.
    او می‌گوید: «به شکلی عالی با تیم جور شده‌ام. تنها می‌توانم از مردم کاریوکا به دلیل استقبالشان تشکر کنم، چه آنها طرفدار واسکو و بوتافوگو و فلومیننزه باشند و چه نه. همه با من عالی رفتار کرد‌ند. طرفداران فلامنگو فوق‌العاده‌اند و تاریخچه‌ای غنی دارند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جفرسون فارفان از شالکه در آستانه پيوستن به ولفسبورگ است

او به زودي به آرزوي خود مي‌‌رسد که بازي براي گرگ‌ها است.

جفرسون فارفان، پس از چند هفته دشوار با شالکه به زودی به ولفسبورگ می‌رود.
    فارفان مورد انتقاد فلیکس ماگات قرار گرفته بود و چند روز اول تمرینات زمستانی تیمش را از دست داده بود. همین باعث شده بود او از نظر آمادگی عقب‌تر از بازیکنان دیگر باشد.
    او با مربی درافتاده بود، تا حدی که با هم حرف هم نمی‌زدند. فارفان گفته بود قصد ترک باشگاه را دارد.
    ولفسبورگ 15 میلیون یورو برای خرید این بال می‌پردازد.
    شالکه تنها به دنبال یافتن جانشین این بازیکن پرویی است تا او را بفروشد. پاتریک اوکس یکی از گزینه‌های محتمل است و قیمت او هم تنها 2 میلیون یورو است، آنچه که باعث سود مالی شالکه می‌شود.
    فارفان در این فصل هفت گل زده و شش پاس گل داده است و البته شالکه بازیکن باارزشی را از دست می‌دهد.

برچسب برای این موضوع