بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 11 از 24 اولیناولین ... 91011121321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: مي‌دانستم روني مي‌درخشد

سرمربي منچستر گفت: مي‌دانستم وين روني از نظر روحي پيشرفت مي‌کند و مي‌درخشد.

سرآلکس فرگوسن با تمجيد از گل داويد سيلوا، مهاجم رقيب همشهري اظهار داشت: من هيچوقت شاهد چنين گلي نبودم. واقعا اعجاب انگيز بود. البته دو گل ما هم خارق‌العاده بود.
    سرمربي اسکاتلندي يونايتدي‌ها شب گذشته شاهد پيروزي 2 بر يک تيمش مقابل منچسترسيتي در هفته بيست‌وهفتم ليگ برتر بود. در اين جدال براي تيم او، ناني و وين روني گلزني کردند و تک گل رقيب را سيلوا زد.
    "فرگي " با تعريف از روني که گل دوم تيمش را با ضربه‌اي برگردان به ثمر رساند، عنوان کرد: الان همه حرف‌ها حول و حوش ضربه زيباي روني است. ضربه‌اي که حکم به برتري ما در نبرد داد. مي‌دانستم وضعيت روحي روني به مرور متحول خواهد شد و تا جايي پيش خواهد رفت که او چنين حرکت زيبايي انجام دهد. الان هم اضافه مي‌کنم که منچستر کماکان به او نيازمند است. چون يک تنه مي‌تواند سرنوشت بازي را رقم زند.
    مربي 69 ساله شياطين سرخ در مورد همشهري‌ها تاکيد کرد: آنها در دقايق اوليه بطور گسترده فشار وارد کردند ولي پس ازيک ربع از بازي ما به تدريج توانستيم به بازي خارق‌العاده خود برسيم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: مي‌دانستم روني مي‌درخشد

سرمربي منچستر گفت: مي‌دانستم وين روني از نظر روحي پيشرفت مي‌کند و مي‌درخشد.

سرآلکس فرگوسن با تمجيد از گل داويد سيلوا، مهاجم رقيب همشهري اظهار داشت: من هيچوقت شاهد چنين گلي نبودم. واقعا اعجاب انگيز بود. البته دو گل ما هم خارق‌العاده بود.
    سرمربي اسکاتلندي يونايتدي‌ها شب گذشته شاهد پيروزي 2 بر يک تيمش مقابل منچسترسيتي در هفته بيست‌وهفتم ليگ برتر بود. در اين جدال براي تيم او، ناني و وين روني گلزني کردند و تک گل رقيب را سيلوا زد.
    "فرگي " با تعريف از روني که گل دوم تيمش را با ضربه‌اي برگردان به ثمر رساند، عنوان کرد: الان همه حرف‌ها حول و حوش ضربه زيباي روني است. ضربه‌اي که حکم به برتري ما در نبرد داد. مي‌دانستم وضعيت روحي روني به مرور متحول خواهد شد و تا جايي پيش خواهد رفت که او چنين حرکت زيبايي انجام دهد. الان هم اضافه مي‌کنم که منچستر کماکان به او نيازمند است. چون يک تنه مي‌تواند سرنوشت بازي را رقم زند.
    مربي 69 ساله شياطين سرخ در مورد همشهري‌ها تاکيد کرد: آنها در دقايق اوليه بطور گسترده فشار وارد کردند ولي پس ازيک ربع از بازي ما به تدريج توانستيم به بازي خارق‌العاده خود برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دالگليش: بازي هاي ملي بازيکنانم را خسته کرده بود

سرمربي ليورپول از نمايش بازيکنانش ابراز رضايت کرد اما تاکيد کرد بعد از بازي هاي ملي هفته گذشته بازيکنانش از برندگي لازم برخوردار نبودند.

لیورپولی ها در دیدار این هفته نیز نتواسنتند به پیروزی برسند تا فاصله شان با تیم های صدر جدول افزایش پیدا کند. آنها که روز گذشته در آنفیلد مقابل ویگان قرار گرفتند، ابتدا با گل رائول میرلس پیش افتادند اما در نیمه دوم گوهوری گل دوم را زد تا تنها یک امتیاز نصیب شاگردان کنی دالگلیش شود.
    دالگلیش از نمایش بازیکنانش ابراز رضایت کرد اما تاکید کرد بعد از بازی های ملی هفته گذشته بازیکنانش از برندگی لازم برخوردار نبودند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم بازی را خوب آغاز کردیم ابتدا رائول میرلس گلزنی کرد و سپس لوئیس سوارز تیر دروازه را به لرزه درآورد. اما بسیاری از بازیکنان ما چهارشنبه گذشته برای تیم های ملی شان بازی کرده بودند و خسته به نظر می رسیدند.
    حتی اگر خودمان هم چهارشنبه بازی می کردیم، وضع همین طور می شد. بازی های پشت سر هم بازیکنان را خسته می کند.
    لوئیس سوارس دو بار توپ را به تیر زد و فکر می کنم گل آنها آفساید بود اما اگر ویگان بدون امتیاز از اینجا می رفت، احتمالا احساس مغموم شدن می کردند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پتر چک پنالتی لحظات پایانی کلینت دمپسی را مهار کرد.....

پتر چک، دروازه‌بان چلسی پنالتی دقیقه 93 کلینت دمپسی را مهار کرد تا دربی لندن با شکست برای این تیم به پایان نرسد. دو تیم در نیمه اول اتفاق خاصی روی دروازه یکدیگر به وجود نیاوردند، ولی چلسی در نیمه دوم تیم بهتر میدان شد و چند موقعیت را از دست داد.
    فرناندو تورس از سه موقعیت خوبی که داشت نتوانست استفاده کند و در نهایت در دقیقه 71 جایش را به دیدیه دروگبا داد.
    ژوزه مورینیو هم در ورزشگاه به سر می‌برد اما بازی چندان تماشایی نبود.
    اتفاق مهم بازی در دقیقه 93 روی داد که داوید لوییز که شب درخشانی را سپری کرده بود، روی کلینت دمپسی که فراری عالی را روی یک ضدحمله ترتیب داده بود خطا کرد و این خطا منجر به پنالتی شد. دمپسی پشت توپ ایستاد ولی توپ را مستقیما به سمت چک زد و در نهایت بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

pnugirl
    • n/a

برنامه بازیهای این هفته فوتبال جزیره

دیدارهای معوقه و بازیهای جام حذفی انگلیس، این هفته برگزار خواهد شد

این هفته رقابتهای لیگ برتر دنبال نمی شود و به جای دیدارهای معوقه هفته هجدهم این رقابتها و تعدادی از بازیهای جام حذفی دنبال می شود.
    این دیدارهای معوقه در حالی برگزار می شود که در پایان هفته بیست و هفتم، یونایتد با انجام 26 بازی و کسب 57 امتیازصدرنشین رقابتهاست.آرسنال با 53 امتیاز و 26 بازی و سیتی با انجام هر27 بازی و49 امتیاز در رده سوم قرار دارد.تیمهای تاتنهام، چلسی و لیورپول هم در رده های بعدی هستند.
    برنامه دیدارهای معوقه هفته هجدهم و بازیهای جام حذفی انگلیس بدین ترتیب است:
    جام حذفی انگلیس
    شنبه 30 بهمن (19 فوریه)
    چلسی- اورتون (ساعت 16)
    بیرمنگام- شفیلد ونزدی (ساعت 18.30)
    استوک سیتی- برایتون (ساعت 18.30)
    منچستریونایتد – کراولی تاون (ساعت 20.45)
    یکشنبه 1 اسفند(20 فوریه)
    منچسترسیتی- ناتس کانتی (ساعت 17.30)
    لیتون- آرسنال (ساعت 20)
    دوشنبه 2 اسفند(21 فوریه)
    وستهم – برنلی (ساعت 23.30)
    دیدارهای معوقه هفته هجدهم
    یکشنبه 1 اسفند(20 فوریه)
    وست بروموویچ – ولورهمپتون (ساعت 15.30) (دیدار معوقه )
    سه شنبه 3 اسفند(22 فوریه)
    بلکپول- تاتنهام (ساعت 23.30) (دیدار معوقه )
    چهارشنبه 4 اسفند (23 فوریه)
    آرسنال – استوک سیتی (ساعت 23.15) (دیدار معوقه )

pnugirl
    • n/a

تمديد قرارداد گيگز با منچستريونايتد

اين ستاره 37 ساله ولزي اکنون بيستمين فصل حضورش در جمع شياطين سرخ را سپري مي کند.

رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد تا به این ترتیب تا تابستان 2012 در الدترافورد بماند.

این ستاره 37 ساله ولزی اکنون بیستمین فصل حضورش در جمع شیاطین سرخ را سپری می کند. الکس فرگوسن او را از چنگ رقیب همشهری، منچسترسیتی، در آورد و به یکی از اسطوره های باشگاه منچستریونایتد تبدیل کرد.

گیگز در رقابت های این فصل نیز بازی های بسیار خوبی در ترکیب تیمش انجام داده و همینمسئله موجب شده تا مدیران باشگاه تصمیم بگیرند قرارداد او را برای یک سال دیگر تمدید کنند.

گیگز در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها چیزی که من می خواستم این بود که برای منچستریونایتد بازی کنم و خیلی خوش شانسم که 20 سال در این تیم حضور داشتم.

فکر می کنم هنوز می توانم در موفقیت های تیم نقش داشته باشم. بسیار هیجان انگیز است که می توانم در کنار بازیکنان جوانی که به تیم می آیند، بازی کنم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرسن ونگر: آرسنال مي تواند چهار جام به دست بياورد

سرمربي توپچي ها همچنين تاييد کرد تيمش پس از پيروزي مقابل بارسا اعتماد به نفس زيادي به دست آورده است.
    آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است تیمش می تواند به روند شش ساله ناکامی هایش در کسب جام های مختلف پایان دهد و این فصل به چهار جام مختلف دست پیدا کند.

ونگر در حالی چنین ادعایی را مطرح کرد که تیمش دو روز قبل در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان 2-1 بارسلونا را شکست داد و دو روز دیگر نیز باید در جام حذفی مقابل لیتون اورینت قرار بگیرند.

همچنین توپچی ها یکشنبه آینده باید راهی ومبلی شوند تا در فینال جام اتحادیه رو در روی بیرمنگام قرار بگیرند.

ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما تشنه موفقیت هستیم. ما در هر دیدار به دنبال پیروزی هستیم. شخصا معتقدم می توانیم در همه رقابت ها تا قهرمانی پیش برویم. ما از انگیزه و کیفیت لازم نیز برخورداریم."

او همچنین تایید کرد تیمش پس از پیروزی مقابل بارسا اعتماد به نفس زیادی به دست آورده است.

" پس از دیدار چهارشنبه شب ما اعتماد به نفس بیشتری به دست آورده ایم. البته دیدار روز یکشنبه در جام حذفی برگزار می شود و ما تمام تمرکزمان را روی این بازی گذاشته ایم زیرا می خواهیم در این رقابت ها به موفقیت برسیم.

ما هنوز در همه رقابت ها حضور داریم. سرنوشت ما در نهایت با آمادگی ما برای هر دیدار رقم می خورد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: گيگز قابل توصيف نيست

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: رايان گيگز آنقدر بزرگ و پرآواز‌ه است که قابل توصيف نيست.

به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: وقتي آدم بخواهد بازيکني مثل رايان گيگز را توصيف کند، به مشکل برمي‌خورد. او آنقدر بزرگ است و آنقدر افتخار کسب کرده که با هيچ کلامي قادر نيستيد او را وصف کنيد. در اين حالت من قادر نيستم واژه‌اي درست بيابم. مطمئنم که ديگران نيز چنين وضعيتي خواهند داشت.
    اين اظهارات از جانب مسئول فني 69 ساله يونايتدي‌ها لحظاتي پس از توافق با بازيکن 37 ساله ولزي متعصب تيمش بيان شد. ستاره‌‌اي که از ابتداي دهه نود همچون يک سرباز وفادار در خدمت ارتش شياطين سرخ است. گيگز روز گذشته قراردادي تا تابستان سال 2012 منعقد کرد.
    فرگي(فرگوسن) افزود: گيگز بازيکني غيرقابل تصور و در عين حال انساني بسيار باارزش است. مي‌کوشد و مي‌خواهد در چنين سني بازي کند، آن هم در پستي که به لحاظ فيزيکي توانايي بسيار زيادي را مي‌طلبد. از اين حيث ارزش گيگز دوچندان مي‌شود. ضمن اين که در ميدان، تجربه‌اش بسيار به حال جوانان موثر واقع مي‌شود.
    بازيکن ارزشمند و پا به سن گذاشته در مدتي بيش از دو دهه فعاليت توانست 862 بازي براي يکي از بهترين تيم‌هاي جهان از انگليس بازي کند و در افتخاراتي فراوان سهيم شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گيگز: بزرگترين خوش‌شانسي‌ام حضور در منچستر‌يونايتد است

بازيکن قديمي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: بزرگترين خوش‌شانسي من در زندگي اين بود که مي‌خواستم هميشه در اولدترافورد باقي بمانم.

رايان گيگز گفت: از زماني که در اواخر دهه هشتاد به عضويت منچستريونايتد در آمدم، تاکنون که بازيکن تحت قرارداد با من‌يونايتد هستم، هميشه و در همه حال خواسته‌ام، ارتباط و وابستگي‌ام را با تيم حفظ کنم. هميشه خواستم بازيکن تيم باقي بمانم. هيچ گاه به فکر خروج از اولدترافورد نبودم. از اين بابت بزرگترين موهبت به من روي کرد.
    اين اظهارات توسط بازيکن 37 ساله ولزي لحظاتي پس از امضاي قرارداد جديدش با تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن بيان شد. اسطوره تعصب و محبوبيت منچستري‌ها که ابتداي سال 1990 اولين قرارداد رسمي خود را براي تيم بزرگسالان به امضا رساند، در مدتي بيش از دو دهه توانست در 862 بازي براي سرخ‌پوشان به ميدان رود و افتخار کسب کند.
    گيگز که روز قبل قراردادي تا تابستان سال 2012 امضا کرد، افزود: با امضاي قراردادي جديد، مي‌کوشم بازهم به تيم کمک کنم چون خودم را مديون منچستر مي‌دانم.
    وي تصريح کرد: تا پايان قراردادم روزهاي بسيار دل‌انگيزي را تجربه خواهم کرد زيرا مي‌توانم تجربياتم را بازهم در اختيار جوانان بيشماري قرارداده و در افتخارات تازه، سهيم شوم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ونبلز: تاتنهام با ردنپ قدرت قهرماني در اروپا را دارد

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال انگليس معقتد است که تاتنهام قادر به کسب مقام نخست ليگ قهرمانان اروپا است.

تري ونبلز که بازي تاتنهام را در ديدار سه‌شنبه گذشته از دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در خانه آ.ث ميلان را مشاهده کرد، گفت: ‌حالا باورم شده تاتنهام با بازيکنان کليدي همچون لدلي کينگ و جاناتان ودگيت مي‌تواند تا مقام قهرماني ليگ قهرمانان پيش رود و بدرخشد.
    مربي انگليس در سال‌هاي1994 تا 1996 تاکيد کرد: با توجه به درخشش در بازي با آ.ث‌ميلان و برد يک بر صفر حاصل شده، من کاملا تحت تاثير قرار گرفتم. وقتي روند بازي‌هاي يک سال گذشته تيم را مدنظر قرار مي‌دهم، آن وقت مي‌بينم تاتنهام چه رشد خيره‌کننده‌اي داشته و روز به روز پيشرفت کرده است.
    وي ادامه داد: اين تيم وقتي مربي زيرکي همچون هري ردنپ را در اختيار دارد که تيم را مرحله به مرحله بالا آورده، درعين حال صاحب ستارگاني مثل بال، مودريچ و فان‌درفارت است، مي‌تواند تا قهرماني پيش برود.

صفحه 11 از 24 اولیناولین ... 91011121321 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع