شده تا حالا یه چیزی رو مثلا با 20 تا کلید انیمیت کنید بعدش ببینید که ای وای کاش تندتر حرکت می کرد یا کند تر ؟
لابد یاد دکمه Rescale Time افتادید که با Right-click روی دکمه play توی پنجره Time Configuration هست ، نه ؟
خوب این توی یه سری مواقع مشکل رو حل میکنه موقعی که کل انیمیشن رو بخوایم تند نر یا کند تر کنیم .
خوب حالا فرض کنید که از سرعت همه اجسامتون راضی هستید به غیر از یکی که از بخت بد کلی هم زحمت کشیدید سرش تا با n تا کلید توی n صد تا فریم انیمیتش کنید و ای دل غافل حالا که چک میکنید میبینید سرعتش نسبت به بقیه یا کنده یا تنده.
خوب دیگه گمونم دنیا به آخر رسیده ! 
اما نه !!!!!!
روی time line ، Right click کنید و از منویی که باز میشه گزینه Configure و بعدش show selection range . رو انتخاب کنید .فحش ندید میدونم ناجور شد عکسشو این زیر گذاشتم بابا !!!!
ظاهرآ اتفاق خاصی نیفتاده ها ؟
خوب پس امتحان کنید یه جسمی رو که انیمیت کردید انتخاب کنید و توی time slider با کلیک و درگ یه سری از کلید ها رو انتخاب کنید.
توجه کنید که یه خط سیاه زیر این کلیدا اضافه شده !
1 . اگر از سمت چپ یا راست این خط سیاه کلیک کنید و بکشید میبینید که فریم های شما scale میشه یعنی معجزه !!!
یعنی اینکه اگه 20 کلید توی 100 فریم داشتید می تونید این 20 کلید رو طوری به هم نزدیک کنید که توی 80 فریم play بشه.
( فحش ندید خوب سخته گفتنش) .
2 . اینکه اگر وسط این خط رو کلیک کنید همه کلید های انتخاب شده رو میتونید منتقل کنید به چپ و راست .
توی عکس بالا من 5 تا کلید رو انتخاب کردم و سمت راست خط سیاه روی اون مربع سفید انتهاش کلیک کردم و به سمت چپ کشیدم. همینطوری که میبینید توی اون قسمت پایین هم توضیح داده که دارم فریم ها مو scale می کنم که حتی مقدارشم نوشته : 88.372 % !!
خلاصه نمی دونم چیزی دستگیرتون شد یا نه.
راستی این کارو به وسیله dope sheet يا curve editor هم میتونید انجام بدید !
ولی خداییش خیلی اون گیج کنندس !