بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 109 از 151 اولیناولین ... 95999107108109110111119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شکست صبا و پيروزي پيکان
    برتري تراکتورسازي، مس و سپاهان و توقف استيل‌‌آذين

هفته بيستم ليگ برتر با پيروزي راه‌آهن، مس و سپاهان همراه شد.
    در پايان 7 ديدار هفته بيستم ليگ برتر که از ساعت 15 به صورت همزمان آغاز شد، نتايج زير به دست آمد:

*سپاهان 3 - فولاد خوزستان 2 (ورزشگاه فولاد شهر)
    گل‌: رضا نوروزي (45+1) و آرش افشين براي فولاد (75) و ابراهيم توره (52) و (90+6) و محسن بنگر (90+3) براي سپاهان
    داور: تورج حق وردي
    تماشاگر: 1500 نفر

*نفت تهران 2 - استيل آذين 2 (دستگردي - تهران)
    گل‌ها: جودينفلي فريرا (51) و محمد نيک‌نهال (90+2) براي نفت و ميلاد زنيدپور (52) و محمد غلامي (62) براي استيل‌آذين
    داور: هدايت ممبيني
    تماشاگر: 300 نفر

*نفت آبادان صفر - راه آهن يک (تختي - آبادان)
    گل: ايمان رزاقي‌راد (40)
    داور: يدالله جهانبازي
    تماشاگر: 10 هزار نفر

*صباي قم صفر - شاهين بوشهر يک (يادگار امام(ره) - قم)
    گل: منصور تنهايي (42)
    داور: محمدرضا اکبريان
    تماشاگر: 50 نفر

*مس کرمان يک - ملوان بندر انزلي صفر (باهنر - کرمان)
    گل: پائولو زالترون (60)
    داور: احمد صالحي
    تماشاگر: 4 هزار نفر

*پيکان 3 - پاس همدان يک (رجايي - قزوين)
    گل: مرتضي عزيز محمدي (10) براي پاس و علي قرباني (34)، جهانگير عسگري (45+2) و ميثم رضاپور (48) براي پيکان
    داور: غلامرضا جباري
    اخراج: وحيد علي‌آبادي از پاس همدان
    تماشاگر: 200 نفر

*تراکتورسازي تبريز يک - شهرداري تبريز صفر (يادگار امام(ره) - تبريز)
    گل: محمد نصرتي (90+3) از روي نقطه پنالتي
    داور: محسن قهرماني
    تماشاگر: 10 هزار نفر

در اولين ديدار هفته تيم فوتبال پرسپوليس با حضور 15 هزار تماشاگر در ورزشگاه تختي با نتيجه يک بر صفر سايپا را شکست داد.
    در آخرين ديدار هفته بيستم ليگ برتر نيز تيم‌هاي استقلال و ذوب‌آهن از ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفته‌اند که اين ديدار در نيمه اول با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال در حضور 25 هزار تماشاگر به پايان رسيد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار پيکان و پاس
    بازيكن پاس به بيمارستان منتقل شد

مهاجم تيم فوتبال پاس همدان در جريان بازي پس از برخورد شديد با مدافع پيکان به بيمارستان منتقل شد.
    ديدار تيم‌هاي پيکان قزوين و پاس همدان در هفته بيستم ليگ برتر در ورزشگاه شهيد رجايي برگزار شد و با نتيجه 3 بر يک به سود تيم ميزبان خاتمه يافت.
    در اين ديدار امير محبي، مهاجم پاس در دقيقه 78 از ناحيه سر دچار مصدوميت و توسط آمبولانس به بيمارستان منتقل شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تفرقه بين هواداران نفت؛ كعبي نيامده اخراج شد

دودستگي در بين هواداران نفت تهران در جريان ديدار برابر استيل‌آذين وجود داشت.
    ديدار تيم‌هاي فوتبال نفت تهران و استيل‌آذين از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي تهران آغاز شد.
    قضاوت اين بازي که برعهده هدايت ممبيني بود و حدود 300 تماشاگر در ورزشگاه از نزديک مصاف دو تيم را تماشا مي‌کردند با نتيجه 2 بر 2 به پايان رسيد.

* با توجه به اينکه بحث رفتن تيم نفت به اراک در اين روزها بسيار داغ است، اين موضوع روي حمايت هواداران نفت تهران هم تاثير گذاشته بود به گونه‌اي که تفرقه‌اي بين تماشاگران اين تيم به‌ وجود آمده بود و تعدادي از آنها با در دست داشتن دست نوشته‌هايي خود را اعضاي "کانون هوادران نفت استان مرکزي " معرفي کردند. تعداد اين تماشاگران بيشتر از دسته دوم بود. در مقابل هم تعدادي از هواداران نفتي هم با نوشتن بنر "ما براي آنکه نفت تهران ليگ برتري شود رنج دوران ديده‌ايم، خون‌ دل‌ها خورده‌ايم " و "تيم نفت تهران تماشاگر اراکي نمي‌خواهد " نفت را متعلق به تهران دانستند.

* علي پروين، محمدرضا مهدوي، احمد ابراهيمي، مهدي مهدوي‌کيا و سياوش اکبرپور از روي سکوها و جايگاه ويژه اين مسابقه را تماشا مي‌کنند.

* حسين کعبي که در دقيقه 75 وارد ميدان شده بود، زياد دوام نياورد و با يک تکل خطرناک در دقيقه 85 با کارت قرمز مستقيم داور روبرو و از زمين بازي اخراج شد.

* پيش از آغاز بازي علي کريمي از استيل‌آذين به سمت نيمکت نفت تهران رفت و با کادر فني اين تيم صحبت کرد. در مقابل هم حسين آشنا به سمت نيمکت تيم حريف رفت و با استيلي‌ها خوش‌وبش کرد.

* هواداران نفتي بين دو نيمه در سوگ امام حسين (ع) و يارانش به عزاداري پرداختند و در آغاز نيمه دوم با هم متحد شدند و تيم مورد علاقه خود را تشويق کردند.

* در دقيقه 75 هنگامي که حسين کعبي براي تعويض و ورود به ترکيب استيل‌آذين در کنار زمين حضور داشت به سمت حسين فرکي، سرمربي تيم فوتبال نفت تهران رفت و از وي رخصت گرفت.

* در پايان بازي هواداران استيل‌آذين به شدت به گل دوم نفت تهران معترض بودند و هنگامي که داوران قصد رفتن به سمت رختکن را داشتند با سردادن شعارهايي اعتراض خود را اعلام کردند. در همين راستا کادر فني استيل‌آذين هم اعتراض‌هايي را انجام داد.

* علي کريمي که از نتايج استيل‌آذين به شدت ناراحت بود هنگام رفتن به سمت رختکن با صداي بلند گفت: "ما پس کي مي‌خواهيم ببريم؟ "

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار مس کرمان و ملوان
    طومار 50 متري كرماني‌ها و ارتباط بيسيمي با نيمكت

مربي محروم مس از روي سکوها با بيسيم با نيمکت تيمش در ارتباط بود.
    ساکت الهامي، مربي محروم مس کرمان از روي سکوها با بيسيم با نيمکت تيمش در ارتباط بود و نکات فني را مدام به آنها گوشزد مي‌کرد. الهامي در بازي گذشته تيمش مقابل ذوب‌آهن از بازي اخراج شد.

*هواداران مس کرمان به نشانه اعتراض نتيجه ديدار مس کرمان و ذوب‌آهن طوماري 50 متري را امضا کرده و از مسئولان فدراسيون فوتبال خواستند اين بازي تکرار شود.

*در نيمه اول اين ديدار تنها هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند که اين تعداد در نيمه دوم به 4 هزار نفر رسيد.
    اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود مس کرمان به پايان رسيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تثبيت صدرنشيني ذوب‌آهن با پيروزي مقابل استقلال

تيم ذوب‌آهن با پيروزي مقابل استقلال صدرنشيني خود را تثبيت کرد.
    ديدار تيم هاي استقلال و ذوب‌آهن از ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادي با حضور بيش از 25 هزار نفر آغاز شد و با برتري 2 بر يک ذوب آهن خاتمه يافت.
    ابتدا استقلال موفق شد در دقيقه 20 توسط آرش برهاني و اشتباه شهاب گردان دروازه بان ذوب‌آهن به گل برسد.
    تلاش ذوب آهن براي تغيير نتيجه در نيمه اول بي حاصل بود و اين بازي در اين نيمه با نتيجه يک بر صفر به سود آبي پوشان به پايان رسيد.

در نيمه دوم در حالي که در چند نوبت بازيکنان استقلال صاحب فرصت شدند اما تيم ذوب آهن در دقيقه 63 توسط جلال رافخايي به گل تساوي رسيد.
    در حالي که در دقيقه 80 ضربه اسماعيل شريفات به تيرک دروازه برخورد کرد در دقيقه 83 با خطاي طالب لو روي فرهادي داور نقطه پنالتي را نشان داد. خلعتبري اين ضربه را به گل تبديل کرد تا استقلال دومين شکست متوالي خود را اين بار در خانه تجربه کند.
    ذوب آهن با اين پيروزي 42 امتيازي شد و جايگاه خود را در صدر جدول تثبيت کرد. استقلال نيز با 34 امتياز در رده پنجم قرار گرفت.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن ترکي بود. وي به قاسم حدادي فر، محمدرضا خلعتبري و محمد قاضي از ذوب‌آهن و دسوزا و برهاني از استقلال کارت زرد داد.

اسامي بازيکنان استقلال:
    وحيد طالب لو، هادي شکوري، حنيف عمران زاده، پژمان منتظري، کيانوش رحمتي، مهدي اميرآبادي، فرزاد آشوبي، فليپ دسوزا( 85- اميدرضا روانخواه)، اسماعيل شريفات، فردين عابديني(64- فرهاد مجيدي)، آرش برهاني
    سرمربي: پرويز مظلومي

اسامي بازيکنان ذوب‌آهن:
    شهاب گردان، سيد محمد حسيني، فرشيد طالبي، علي احمدي، حسين ماهيني، سينا عشوري، اسماعيل فرهادي، محمد قاضي(62- ايگور کاسترو)، قاسم حدادي فر(59- سيد جلال رافخايي)، مهدي رجب زاده( 88- حميد پروار)، محمد رضا خلعتبري
    سرمربي: منصور ابراهيم زاده

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كريمي: "عنايت" اين تساوي را به نفت تقديم كرد

علي کريمي گفت: "مسعود عنايت" باعث شد که استيل آذين بازي امروز را نبرد.
    کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين پس از به تساوي کشيده شدن ديدار اين تيم مقابل نفت تهران در دقايق پاياني بازي با انتقاد شديد از عملکرد داور مسابقه گفت: همه ديدند که روي دروازه‌بان ما خطا شد اما داور آن صحنه را خطا نگرفت.
    کريمي ادامه داد: عنايت (رييس کميته داوران) بود که اين تساوي را به نفت تقديم کرد، در غير اين صورت استيل آذين پيروز اين بازي بود.
    به گزارش ايسنا، پس از اين که بازي تمام شد و بازيکنان استيل آذين وارد رختکن شدند علي کريمي با عصبانيت فراوان به عملکرد نشاط جو دروازه‌بان اين تيم اعتراض کرد و مرتب اين جمله را که "هزار بار بهت گفتم توپ را مشت کن" در رختکن استيل آذين فرياد مي‌زد.
    ديگر بازيکنان استيل آذين نيز در پايان بازي نسبت به عملکرد داور انتقاد شديدي داشتند و معتقد بودند که تيم داوري مانع پيروزي آنها شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قلعه نويي:بايد با اختلاف 5 گل برنده مي‌شديم

امير قلعه نويي گفت: بازي تاکتيکي و رو به جلوي سپاهان باعث پيروزي طلايي پوشان در اين بازي نفس گير شد.
    سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از پيروزي 3 بر 2 برابر فولاد خوزستان در نشست خبري پس از بازي گفت: بايد با تمرکز بيشتري بازي مي‌کرديم تا در دقايق آخر کارمان به مشکل نمي‌خورد و پيروزي را در همان وقت معمول بازي به دست مي‌آورديم.
    وي با بيان اين که فولاد خوزستان تيم بسيار خوبي است، گفت: تيم فولاد موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني نداشت و توانست در کل 4 موقعيت برروي دروازه سپاهان خلق کند که دو موقعيت آن تبديل به گل شد.
    قلعه نويي تصريح کرد: گلي که تيم سپاهان دريافت کرد روي توپ‌هاي سوم بود و وقتي عقب بوديم احساسي بازي کرديم که بايد در بازيهاي آينده اين نقيصه را مرتفع کنيم.
    وي با بيان اين که امروز حقانيت محسن بنگر بيش از پيش اثبات شد، خاطرنشان کرد: امروز محسن بنگر نشان داد که يک مدافع تمام عيار و گل زن است و بايد در ليست تيم ملي فوتبال در جام ملت‌هاي آسيا قرار مي‌گرفت.
    سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان با بيان اين که همه چيز مهياست تا تيم ملي فوتبال در رقابتهاي جام ملت‌ها نتيجه لازم را کسب کند، گفت: البته بايد بازي‌ها شروع شود تا بشود پيش‌بيني درستي در مورد تيم ملي کرد اما همه شرايط فراهم است تا تيم ملي به فينال اين مسابقات راه يابد.
    قلعه نويي با اشاره به اين مطلب که تيم سپاهان نسبت به نيم فصل اول بسيار بهتر بازي مي‌کند، گفت: ما همين الان هم نسبت به نيم فصل دو امتياز جلو هستيم و اميدوارم در بازيهاي آينده اين روند رو به رشد ادامه پيدا کند.
    وي افزود: امروز جلال حسيني مامور کنترل آرش افشين بود اما افشين بازيکن بسيار تند و تيزي است و اگر در کل موقعيت‌هاي تيم سپاهان تبديل به گل مي‌شد بايد با اختلاف 5 گل برنده بازي مي‌بوديم.
    در پايان بازي محمدرضا ساکت مديرعامل باشگاه سپاهان نسبت به گزارشگر صدا و سيماي مرکز اصفهان معترض شد. آنها معتقد بودند گزارشگر بازي که اصليتي خوزستاني دارد بازي را به نفع تيم فولاد خوزستان گزارش مي‌کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ايلي كهن:فوتبال را به فوتبالي‌ها بسپارند مشكلات كمتر مي‌شود

محمد مايلي کهن از علي دايي به خاطر حضورش در رختکن سايپا تشکر و قدرداني کرد و گفت: اگر فوتبال را به فوتبالي‌ها بسپارند مشکلات خيلي کم مي‌شود.
    سرمربي سايپا پس ازپايان بازي در جمع خبرنگاران گفت: بازي حساسي براي هر دو تيم بود، هم ما و هم پرسپوليس به سه امتياز اين بازي نياز داشتيم و در عين حال که بازي جانداري بود اما دو تيم موقعيت زيادي نداشتند. فکر مي‌کنم برروي يک حادثه گل خورديم. با وجود اين که بارها تاکيد کرده‌ايم که برروي تير يک بازيکنان وظيفشان را انجام دهند اما از همين ناحيه ضربه خورديم.
    وي با تبريک اين پيروزي به پرسپوليس و دايي، گفت: اميدوارم اين پيروي مبارکشان باشد. ما با وجود اين که نيم فصل دوم را خوب شروع کرده بوديم اما امروز بازيکنان ما خودشان نبودند که شايد اين مسئله به خاطر زمان کم از بازي گذشته تا امروز بود که البته اين شرايط براي پرسپوليس هم وجود داشت. به هر حال من با وجود اين که بازيکنان زحمت کشيدند اما از عملکردشان راضي نيستم.
    مايلي کهن درباره شرايط پرسپوليس و در پاسخ به اين سوال که آيا از باخت تيمتان ناراحتيد يا از پيروزي پرسپوليس خوشحال؟ گفت: به هر حال طبيعي است که وقتي تيمم مي‌بازد ناراحت باشم. من هيچ وقت فيلم بازي نکردم و با وجود اين که هميشه پرسپوليس برايم عزيز بوده و محترم تلاش کردم تيمم مقابل اين تيم بازي خوب و جوانمردانه‌اي را انجام دهد. من به بازيکنانم افتخار مي‌کنم که خيلي نجيب و فوق العاده مردانه بازي کردند، وقتي هم که مي‌بازيم زمين و آسمان را به هم نمي‌بافيم، با اين حال به نظر اتفاقي که مهم بود حضور دايي در رختکن ما بود که من بايد از او تشکر کنم، دايي و کاشاني هر دو به رختکن ما آمدند و به ما خسته نباشيد گفتند، به هر حال اين از اتفاقات خوب تيم ماست، فکر مي‌کنم اگر فوتبال را به فوتبالي‌ها بسپارند مشکلات کمتر مي‌شود.
    مايلي کهن درباره وصعيت سايپا در نيم فصل دوم هم گفت: به هر حال ما شرايطمان در نيم فصل دوم بهتر شده است. در قم با وجود اين که مي‌توانستيم پيروز شويم اما برابر سايپا مساوي کرديم، نفت را هم برديم و امروز باختيم اما در مجموع شرايطمان بهتر شده است. يکي از مشکلات عمده ما خط دفاعي است که تا قبل از اين بازي 32 گل خورده بوديم و امروز به 33 رسيد اما خوشبختانه شرايط خيلي بهتر شده و با کمک خداوند و تلاش بازيکنان شرايطمان بهتر هم مي‌شود.
    مايلي کهن در پاسخ به اين سوال که نظر شما درباره حرکت هفته گذشته شيث رضايي که بازوبند پرسپوليس را بر مچ دستش بسته بود چيست؟ گفت: من نظر خاصي ندارم. اما پس از پروين من کاپيتان پرسپوليس شدم اما فردوسي پور جوري رفتار مي‌کند که انگار ما قاق بوده‌ايم. در صورتي که من در پرسپوليس جزو معدود نفراتي بودم که بيشترين حضور مستمر را داشته‌ام. 14 سال در اين تيم بودم و همانجا ازفوتبال خداحافظي کردم. 4-5 سال هم کمک پروين بودم و بيشترين افتخارات پرسپوليس و قهرماني در جام باشگاههاي آسيا در همان زمان اتفاق افتاد. زمان ما سر نبستن بازوبند دعوا بود. پس از پروين من بايد کاپيتان مي‌شدم اما ناصر نورايي پس از آن که از هما به پرسپوليس آمد من خودم بازوبند را تقديم او کردم، در مواقعي هم که من ذخيره بودم و پنجعلي کاپيتان بود وقتي به زمين مي‌آمدم دنبال گرفتن بازوبند نبودم. ضمن اين که فکر نمي‌کنم شيث هم قصد بي‌احترامي داشت. در برخي زمان‌ها انسان ناراحت است و تصميماتي مي‌گيرد که ممکن است اينها در فکر من يک معنا داشته باشد و در فکر فرد ديگري معنايي ديگر. ما نبايد فکر کنيم که شيث مي‌خواسته بي‌احترامي کند.
    مايلي کهن درپاسخ به اين سوال که شما خودتان جزو کساني هستيد که هميشه مخالف بازيکن سالاري بوده‌ايد آيا موافق رفتار دايي با برخي بازيکنان پرسپوليس هستيد گفت: ديدگاه انسان‌ها متفاوت است. با وجود اين که برخي دوستان شما ما را به لولو تبديل کردند اما اين طور نبوده است که من بازيکني را کنار بگذارم و برعکس بيشتر نفرات ما از بازيکنان جوان تشکيل شده است.
    وي ادامه داد: من بيشترين تعامل را داشتم و حتي اگر تيمم ببازد مي‌گويم خودم اشتباه کردم. به عنوان نمونه وقتي که تيمم پس از پيش بودن با نتيجه 5 بر 2 برابر فولاد با نتيجه 5 بر 5 برابر اين تيم متوقف شد گفتم که خودم اشتباه کردم، به هر حال مجموعه عوامل در موفقيت يا عدم موفقيت يک تيم اثر مي‌گذارد. مايلي کهن در پاسخ به اين سوال که برگزاري اين بازي در کرج بيشتر به نفع شما نبود؟ گفت: طبعا اگر اين بازي در کرج برگزار مي‌شد بهتر بود اما چون کرج به تازگي به استان البرز تبديل شده زمان مي‌برد که اين مسئله در آنجا خوب جا بيافتد اما احتمالا بازيهاي بعدي ما آنجا برگزار مي‌شود، ضمن اينکه ما هميشه مهمان هستيم.
    مايلي کهن در پايان در پاسخ به اين سوال که به نظر مي‌رسد که شما جايگاه متزلزلي در سايپا داريد؟ گفت: من در هر لحظه و دقيقه‌اي که در خدمت سايپا باشم به آن افتخار مي‌کنم و هر زمان به من بگويند برو دستشان را مي‌فشارم و مي‌روم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه دربي تبريز

هواداران تراکتورسازي با شاخه گل و صندلي خواهان بخشش مهاجم تيمشان شدند.
    دربي تبريز بين تيم‌هاي تراکتورسازي و شهرداري از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام برگزار شد و با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتوسازي خاتمه يافت.

*اين ديدار در حالي برگزار شد که هواداران تبريزي استقبال زيادي از اين بازي انجام ندادند و حدود 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه بازي را از نزديک تماشا کردند.

*هواداران تراکتور 15 دقيقه قبل از آغاز بازي با در دست داشتن شاخه گل و صندلي به کنار زمين رفتند و با پرچمي درخواست رفع محروميت کرار جاسم را داشتند.
    کميته انضباطي فدراسيون فوتبال کرار جاسم را به علت تحريک تماشاگران در ديدار برابر پرسپوليس و خسارت وارده بر ورزشگاه يادگار امام تا اطلاع ثانوي محروم کرده است.

*يکي از هواداران تراکتورسازي پس از اعلام پنالتي در وقت‌هاي اضافه نيمه دوم بيهوش و با آمبولانس به بيمارستان منتقل شد.
    اين دومين هوادار تراکتورسازي است که در اين فصل بيهوش مي‌شود. يکي از تماشاگران اين تيم در ديدار نفت نيز به بيمارستان انتقال يافته بود.

*ميرمعصوم سهرابي، مديرعامل باشگاه شهرداري تبريز براي ورود به ورزشگاه با مشکل روبرو شده بود. در ابتدا ماموران حراست مانع ورود وي شدند و پس از چند دقيقه با وساطت يکي از مسئولان وارد ورزشگاه شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از شکست در دربي تبريز
    درخشان در سالن كنفرانس حاضر نشد

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز پس از شکست برابر تراکتورسازي در سالن کنفرانس حاضر نشد.
    حميد درخشان، سرمربي شهرداري تبريز پس از شکست در دقايق پاياني برابر تراکتورسازي در سالن کنفرانس مطبوعاتي حاضر نشد.
    تراکتورسازي در دقيقه 90+3 توسط محمد نصرتي از روي نقطه پنالتي به گل دست يافت و توانست با اين گل 3 امتياز دربي تبريز را از آن خود کند و هشتمين شکست شهرداري را نيز رقم بزند.

برچسب برای این موضوع