بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 106 از 151 اولیناولین ... 65696104105106107108116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

داور دیدار جنجالی ذوب‌‌آهن و مس کرمان گفت: کمک‌داور، ناظر مسابقه و ناظر داوری این مسابقه دروغ می‌گویند.
    سعید بخشی زاده در مورد دیدار جنجالی ذوب آهن و مس کرمان از هفته نوزدهم لیگ برتر اظهار داشت: در آن مسابقه من یک پنالتی گرفتم که به درست و غلط بودن آن کاری ندارم. فقط می‌خواهم به وقایع پس از اعلام پنالتی به مس کرمان اشاره کنم. مهاجم مس ضربه را با مکث زد و توپ گل شد. من آن ضربه را گل اعلام کردم فیلم بازی موجود است اما بازیکنان ذوب آهن بر سر من ریختند و مدام می‌گفتند کمک داور شما نظر دیگری دارد.
    وی ادامه داد: من به سراغ کمکم، داوود رفعتی رفتم به او گفتم چه شده؟ رفعتی گفت: بازیکن قبل از زدن ضربه مکث داشته و من به او گفتم باید چه کنیم. او گفت من نمی‌دانم با این حال من می‌خواستم دستور تکرار ضربه را بدهم که ابراهیم زاده و بازیکنانش بر سر رفعتی ریختند و در نهایت به من گفته شده باید ضربه غیر مستقیم اعلام شود. در آن لحظه تمرکزم را از دست داده بودم. همه بازیکنان سر من ریخته بودند و من تک و تنها ماندم.
    بخشی زاده با اشاره به سوالش از ناظر مسابقه گفت: من از یدالله سلیمانی پرسیدم باید چه کاری بکنم که او هم گفت من نمی‌دانم بلد نیستم. داوود رفعتی هم که در برنامه ۹۰ گفت من می دانستم باید ضربه تکرار شود در آن زمان به من چنین حرفی نزد. او فقط در فرودگاه به من گفت که باید ضربه تکرار می‌شد و من می‌دانستم. به او می‌گویم اکنون من باید چه کاری انجام دهم؟ ایشان که می‌گویند در ازبکستان سر کلاس بوده و این مسئله را به او درس داده‌اند چرا آن موقع به من کمک نکرد؟ هر چند که ظاهرا در ازبکستان مردود شده بود و در کلاس داوری شرکت نکرد.
    داور بین المللی فوتبال با انتقاد از شرایط حضورش در این دیدار به فارس گفت: به دلیل اختلاف ساعت مالزی با ایران در ظرف ۲۴ ساعت حتی یک ساعت هم نخوابیدم و ۱۵ ساعت بیدار بودم. تمرکز لازم را نداشتم. روز پنج شنبه به ایران رسیدم و روز یکشنبه این بازی را قضاوت کردم. نباید این بازی را سوت می‌زدم، نباید وارد زمین می‌شدم اما در نهایت این کار را کردم، اشتباه از خودم بود.
    وی با انتقاد از ناظر داوری مسابقه عنوان کرد: سیامک بخشی که ناظر داوری بود در هفت دقیقه‌ای که مسابقه متوقف شده بود حتی به خود زحمت نداد که یک دقیقه به پایین بیاید تا به من بگوید چه کنم. او استاد من است و من شاگرد. من از او داوری یاد می‌گیرم اما او در این صحنه هیچ کمکی به من نکرد. رفعتی هم در آن مسابقه فقط اوت و کرنر می‌گرفت و یک خط نگهدار بود. حتی ۱۰ پرچم هم برای کمک به من نزد.
    بخشی زاده در مورد اینکه او به دلیل ضعف زبان نتوانست این مبحث را در کلاس مالزی فرا بگیرد، اظهار داشت: این مسئله را قبول ندارم. در ایران هم مسعود عنایت این مسئله را به ما آموزش داده بود اما به دلیل اینکه در آن لحظه تمرکزم به هم ریخته بود و بازیکنان من را هل می‌دانند، نتوانستم تصمیم درستی بگیرم.
    داور دیدار مس و ذوب آهن در مورد اینکه امکان دارد از فهرست داوران کنار گذاشته شود به فارس گفت: در این زمینه هیچ نظری ندارم و رئیس کمیته داوران و فدراسیون فوتبال تصمیم گیرنده هستند اما تیم داوری ۵ نفر بود و به غیر از من آن ۴ نفر دیگر هم اطلاعی در مورد این مسئله نداشتند که کمکم کنند. بنابراین باید هر ۵ نفر مقصر باشیم. سلیمانی در زمان مسابقه به من می‌گوید نمی‌دانم چه تصمیمی باید گرفت اما در برنامه زنده تلویزیونی می‌گوید من می‌دانستم که ظاهرا رضا غیاثی این مسئله را به او گفته است. آن هم نمی‌دانم در چه زمانی.
    وی افزود: مسائل داوری خیلی زیاد است شاید به دلیل برخی باند بازی‌ها چنین اتفاقی رخ داد و کسی کمکم نکرد اما آنها که در برنامه زنده تلویزیونی گفتند مسئله را می‌دانستیم دروغ گفتند.

pnugirl
    • n/a

ناظر داوری دیدار جنجالی ذوب‌آهن اصفهان و مس کرمان گفت: سعید بخشی‌زاده بهانه‌جویی می‌کند.
    سیامک بخشی در مورد اظهارات سعید بخشی‌زاده داور مسابقه ذوب‌آهن و مس کرمان مبنی بر اینکه ناظر داوری هیچ کمکی به او نکرده است، ‌گفت: در این فوتبال پرحاشیه هر روز یک چیز تازه می‌شنویم. در کجای قوانین و مقررات فوتبال آمده که ناظر داوری که در جایگاه ویژه می‌نشیند، به کنار زمین بیاید و به داور قوانین را گوشزد کند و راهنمایی انجام دهد. آیا شما تاکنون چنین چیزی را در جایی از فوتبال سراغ داشته‌اید که من نفر دوم آن باشم.
    وی ادامه داد: در دیدار ازبکستان و بحرین که در مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ برگزار شد و یک مسابقه در استانداردهای بین‌المللی بود ناظر داوری چنین کاری را انجام نداد زیرا وظیفه‌اش نبوده که بیاید و به داور بگوید چه کند. وظیفه ناظر داوری ارزشیابی کار داوری است و تعجب می‌کنم که عنایت شب گذشته در برنامه نود و اکنون سعید بخشی‌زاده می‌خواهند رسم جدیدی را در داوری فوتبال باب کنند، اینکه ناظر داوری بیاید و به داور مشاوره بدهد.
    بخشی تاکید کرد: داور دیدار مس و ذوب‌آهن ۱۵ روز در مالزی جدیدترین قوانین و اصلاحات داوری را آموزش دیده بود و روز پنج شنبه وارد ایران شد. او می‌توانست اگر شرایط حضور در مسابقه را ندارد در این دیدار سوت نزند. اکنون که این اتفاق افتاده یا مسابقه تکرار می‌شود یا نمی‌شود و داور نیز متناسب با تخلفش تنبیه خواهد شد اما اینکه ناظر بخواهد در کار داوری دخالت کند، می‌تواند بدعتی در داوری باشد زیرا وظیفه ناظر دخالت در کار اجرایی نیست. در فولادشهر من برای آنکه به کنار زمین بیایم باید از محوطه خارج می‌شدم و با آسانسور به پارکینگ می‌رفتم تا کنار زمین می‌رسیدم. در ضمن من از کجا می‌دانستم این اتفاقات ۷ دقیقه می‌خواهد طول بکشد. تصور می‌کردم او پس از مشاوره با کمکش ادامه مسابقه را قضاوت می‌کند.
    وی در مورد اینکه رفعتی کمک بخشی‌زاده به او توصیه تکرار ضربه را کرده، به فارس گفت: داوود رفعتی نیز به بخشی زاده توصیه کرد که ضربه تکرار شود اما نمی‌دانم چرا او که به قصد تکرار ضربه به داخل زمین رفت تصمیم دیگری گرفت. او به دلیل هجوم بازیکنان و مربی حریف تمرکزش را از دست داد. داور نمی‌دانست ضربه پنالتی را چه کند. آیا او نباید بداند تا زمانی که به غیر از بازیکنان فرد دیگری در میدان حضور دارد، نباید دستور به شروع مسابقه بدهد اما به دلیل آنکه بخشی‌زاده تمرکز لازم را نداشت، حتی زمانی که حدود ۱۰نفر در زمین بودند، سوت شروع مسابقه را زد. در حالی که یک داور درجه سه نیز می‌داند که نباید چنین کند.
    بخشی در مورد اینکه داور نمی‌خواسته این بازی را سوت بزند، گفت: مظفری‌زاده نیز شرایط او را داشت اما ابلاغش را کنسل کرد. بخشی‌زاده نیز می‌توانست این ابلاغ را لغو کند. او به من می‌گوید پاسخ تلفن مظفری‌زاده را می‌دهم اما پاسخ تلفن من را ندادند. این حرف‌ها فقط بهانه است

pnugirl
    • n/a

كريمي: من و دايي بايد پشت هم باشيم

بازيکن تيم فوتبال استيل آذين از بازگشت علي دايي به پرسپوليس حمايت کرد و گفت: من و علي دايي بايد هميشه پشت هم باشيم.
    علي کريمي پس از تساوي استيل آذين برابر پاس گفت: ما از دو بازي نيم فصل دوم چهار امتياز بدست آورديم که نتيجه خوبي است. به‌نظرم تساوي مقابل تيم خوب پاس در همدان نتيجه مطلوبي است و اميدوارم همين روند را ادامه دهيم چون فاصله تيم‌هاي انتهاي جدول با تيم‌هاي ميانه جدول خيلي نيست.
    وي در خصوص بازگشت علي دايي به پرسپوليس گفت: من فکر مي‌کنم آقاي کاشاني بهترين تصميم را گرفت چراکه هيچکس بهتر از دايي نمي‌تواند پرسپوليس را از اين وضعيت خارج کند. به هر حال برد و باخت در فوتبال هميشه وجود داشته و قرار نيست يک تيم مدام ببازد.
    کريمي افزود: اگر مربي ديگري مي‌آمد تا مي‌خواست با تيم آشنا شود ليگ تمام مي‌شد. دايي اين شجاعت و حرفه‌اي گري را داشت که استعفا کند اما معتقدم آقاي کاشاني درايت به خرج دادند و با اين استعفا مخالفت کردند.
    کريمي در پاسخ به اين سوال که بنظر مي‌رسد اختلاف‌هاي او با دايي تمام شده گفت: اگر اختلاف سليقه‌اي بوده مربوط به گذشته‌ها بوده و بنظرم من و دايي بايد هميشه پشت هم باشيم تا باعث سوء استفاده بعضي‌ها نشود. اميدوارم پرسپوليس به روزهاي خوبش برگردد.

pnugirl
    • n/a

ابراهيم زاده: فينالي 6 امتيازي با استقلال داريم

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان از ديدار اين تيم برابر استقلال به عوان فينالي ياد کرد که ارزش شش امتياز را دارد.
    منصور ابراهیم زاده در مورد دیدار حساس این تیم برابر استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازی سخت و درگیرانه‌ای را برابر استقلال پیش‌رو داریم که این مسابقه با توجه به شرایط جدول ارزشی شش امتیازی دارد.
    وی افزود: نام این بازی را هم می‌توان یک فینال گذاشت گرچه تا پایان لیگ 14 فینال دیگر هم پس از این بازی پیش‌رو داریم. البته سپاهان دو بازی کمتر از ما دارد ولی در حال حاضر ذوب آهن و استقلال تیم‌های اول و دوم جدول هستند و امتیاز این بازی می‌تواند برای هر دو تیم سرنوشت ساز باشد.
    سرمربی تیم ذوب آهن اصفهان شکست استقلال برابر فولاد را عاملی برای انگیزه مضاعف آبی‌پوشان مقابل بازیکنانش دانست و اظهار داشت: ما به نتایج و تیم حریف کاری نداریم و تنها می‌خواهیم در این بازی پیروز شویم تا با امتیاز حساس این مسابقه وارد تعطیلات نیم فصل شویم.
    وی در مورد جریمه 30 میلیونی ریالی‌اش از سوی کمیته انضباطی به خاطر تخلفاتش در جریان بازی با مس کرمان تاکید کرد: مسئولان این کمیته براساس مستندات بازی و آیین نامه‌ای که دارند، من را جریمه کردند. البته از اینکه توانستم با ورود به موقع به زمین حق بازیکنان تیم را بگیرم و اجازه ندهم در آن شرایط حساس بازیکنانم اخطار گرفته و مسابقه حساس با استقلال را از دست بدهند، خوشحالم.
    ابراهیم زاده در این خصوص خاطرنشان کرد: مسئولان کمیته انضباطی من را جریمه کردند اما آیا محمدرضا خلعتبری را تشویق کردند که جلوی کیوان امرایی را گرفت که داور مسابقه را نزند؟

وی در مورد اتفاقات دیگر دیدار تیمش برابر مس کرمان افزود: مسعود عنایت بهترین جواب را در این خصوص داد که اشتباه نخست داور اعلام پنالتی نادرست به سود تیم مس کرمان بوده است. وقتی یک توپ پنالتی نشده، چگونه باید به مسایل بعد از آن توجه کرد یا وقتی در بازی‌های مهم پنالتی‌های حساس یا توپ‌هایی که به گل مسلم تبدیل می‌شود، نادیده گرفته می شود آیا نقض قانون صورت نگرفته و نباید بازی تکرار شود؟
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان به دیدار حساس فرانسه و ایرلند پلی آف جام جهانی 2010 اشاره کرد و افزود: در آن بازی مهم که سرنوشت یک کشور با خطای بازیکن فرانسوی تغییر کرد ولی بازی تکرار نشد. اگر در فوتبال ایران بخواهند یک بازی را تکرار کنند، ابتدا باید بازی استقلال و پرسپولیس را و سپس صبا و مس را تکرار کنند که در جریان این دو مسابقه داوران اشتباهات تاثیرگذارتری نسبت به بازی ما انجام داده اند.
    وی در مورد اینکه ممکن است اتفاقات آن بازی در روند رو به رشد تیم ذوب آهن تثیر منفی بگذارد، تصریح کرد: ما به این مسایل فکر نمی‌کنیم و سعی داریم کارمان را به بهترین شکل انجام و با موفقیت جلو برویم. اجازه نمی‌دهیم این شیطنت ها و مشکلات در کار ما خلا ایجاد کند.
    ابراهیم‌زاده با بیان اینکه شهاب گردان به حقش رسید و می‌تواند برای تیم ملی دروازه‌بان تاثیرگذاری باشد، اظهار داشت: وی در این مدت در تمرینات و مسابقات عملکرد خوبی داشت و مستحق حضور در تیم ملی بود، البته برای خلعتبری، طالبی و حدادی‌فر هم آروزی موفقیت می‌کنم، گرچه جای سیدمحمد حسینی که در لیگ برتر 8 گل زده، در تیم ملی خالی است.
    وی در مورد اینکه می‌توان به موفقیت تیم ملی در جام‌ملت‌ها امیدوار بود، خاطرنشان کرد: من تنها برای تیم ملی آرزوی موفقیت در این مسابقات را دارم زیرا موفقیت تیم ملی می‌تواند ضمن ایجاد خوشحالی عمومی، به رشد و توسعه همه فوتبال کمک کند.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در مورد تغییرات هیئت مدیره این باشگاه و تاثیر آن روی این تیم گفت: ما به این مسایل فکر نمی‌کنیم و نکته مهم این است که کارمان را به بهترین شکل انجام دهیم. وقتی یک تیم عملکرد خوبی داشته و نتایج قابل قبولی گرفته است، باید گفت مدیران و هیئت مدیره آن هم قوی بوده‌اند.
    دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور فردا پنجشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

pnugirl
    • n/a

براي تشويق تيم نفت برابر استيل‌آذين، تماشاگران اراكي به تهران مي‌آيند

تماشاگران اراکي براي تشويق تيم فوتبال نفت برابر استيل‌آذين به تهران سفر مي‌کنند.
    محمد رجائيان نايب رييس هيات فوتبال استان مرکزي با اعلام اين خبر افزود: در جلسه سه شنبه شب کانون هواداران ورزش استان مرکزي و با مساعدت سيداحمد لطفي، نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي و ساير مسوولان استان مقرر شد تا جمعي از اعضاي کانون هواداران ورزش استان مرکزي جهت تشويق تيم نفت به تهران اعزام شوند و اين تيم را در مسابقه با استيل آذين ياري کنند.

وي از تمامي هواداران ورزش استان مرکزي که در تهران سکونت دارند خواست تا در صورت امکان در روز پنج‌شنبه خود را به محل بازي تيم‌هاي نفت تهران واستيل آذين برسانند و به تشويق اين تيم بپردازند.

رجائيان گفت: براي اعزام علاقه‌مندان به تهران، 5 دستگاه اتوبوس پيش‌بيني شده است.

pnugirl
    • n/a

فکر می‌کنم ما، ذوب آهن و استقلال مدعیان جدی باشیم. هر چند ذوب آهن کمی فاصله گرفته ولی فکر می‌کنم سپاهان در نیم فصل دوم این تیم را می‌گیرد
    هادی عقیلی مدافع ملی‌پوش سپاهان معقتد است که این تیم باید از بازی مقابل ملوان سه امتیاز را می‌گرفت عقیلی در این خصوص به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« زمین بازی آنقدر سفت بود که هر دو تیم مجبور بودن رو به بازی هوایی بیاورند. هر چند در زمین حریف بازی می‌کردیم ولی باید بگویم که ملوان یک موقعیت گل هم نداشت ولی ما چند فرصت گلزنی داشتیم که آنها را هدر دادیم و به حق‌مان نرسیدیم.»
    وقتی از عقیلی در مورد مدعیان قهرمانی سوال می‌کنیم، می‌گوید:« فکر می‌کنم ما، ذوب آهن و استقلال مدعیان جدی باشیم. هر چند ذوب آهن کمی فاصله گرفته ولی فکر می‌کنم سپاهان در نیم فصل دوم این تیم را می‌گیرد.»
    عقیلی در پاسخ به این سوال که قبول داری که پرسپولیس شانسی برای قهرمانی ندارد، تاکید می‌کند:« نمی‌توان گفت شانسی ندارد ولی با این روند نسبت به تیمی که نام بردم شانس کمی برای قهرمانی دارد.» عقیلی همچنین در مورد شانس قهرمانی تیم‌هایی مثل تراکتورسازی و مس کرمان که بالانشین هستند می‌گوید:« در فوتبال هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست و دیدید که چند سال پیش فولادخوزستان قهرمان شد و یک سال هم استقلال اهواز تا آستانه قهرمانی پیش رفت ولی با اشتباه داور قهرمان نشد.»
    عقیلی مدافعی است که در تیم ملی با علی دایی کار کرده است. وقتی از او در مورد اتفاقات حاشیه‌ای پرسپولیس و بازگشت دایی به این تیم می‌پرسیم فقط این جمله کوتاه را به زبان می‌آورد:« من در مورد بازگشت دایی نظری ندارم چون بازیکن پرسپولیس نیستم و این مسائل به من مربوط نمی‌شود.»

pnugirl
    • n/a

هافبک تیم فوتبال استیل آذین معتقد است تیمش با کسب چند برد می‌تواند از بحران خارج شود.
    حسین کاظمی در خصوص شرایط این روزهای استیل آذین گفت: خوشبختانه وضعیت تیم هر روز بهتر می‌شود. استیل آذین روند رو به رشدی را آغاز کرده است. فکر می‌کنم با استفاده‌ای که می‌خواهیم از تعطیلات نیم فصل ببریم، شرایط تیم خیلی بهتر از این هم بشود.
    وی ادامه داد: متاسفانه تا پیش از این امتیاز‌های مهمی را خیلی راحت از دست دادیم؛ اما می‌خواهیم از بازی بعدی تیم که مقابل نفت تهران است روند پیروزی‌هایمان را شروع کنیم چرا که دیگر نمی‌خواهیم هیچ امتیازی را از دست بدهیم.در تعطیلات نیم فصل فرصت داریم نقاط ضعف‌مان را برطرف کنیم و با چند برد می‌توانیم از این بحران بیرون بیاییم.
    کاظمی در خصوص حضور خاکپور در استیل آذین و همینطور تعطیلات نیم فصل اظهار داشت: قطعا این تعطیلات می‌تواند به نفع ما باشد. با آمدن کادر فنی جدید شرایط ما خیلی بهتر از گذشته شده و آقای خاکپور می‌تواند در این تعطیلات بهتر بر روی تیم و نفرات شناخت پیدا کند و برنامه‌های تاکتیکی خود را پیاده کند.

pnugirl
    • n/a

هافبک ملی‌پوش تیم ذوب‌آهن اصفهان طی چند بازی گذشته بار دیگر به ترکیب اصلی این تیم اصفهانی بازگشته و جای شاهین خیری را در ترکیب این تیم اصفهانی گرفته است.
    سینا عشوری با اشاره به بازگشتش به ترکیب اصلی ذوب‌آهن اظهار داشت: از بازی مقابل استیل‌آذین به ترکیب اصلی تیم بازگشتم؛ برخی مصدومیت‌ها و اردوهای تیم ملی امید در هفته‌های گذشته باعث شد که از ترکیب اصلی تیم دور شوم اما خوشحالم که اکنون به ترکیب اصلی بازگشتم.
    وی با بیان اینکه برای ماندن در ترکیب اصلی تیم باید بیش از این تلاش کنم، تصریح کرد: در بازی با مس هم همه تلاشم را برای اثبات خود به کار گرفتم؛ مس آمده بود که در این بازی با استفاده از ضد حملات خود به گل برسد و پیروزی را ازآن خود کند؛ هر دو تیم موقعیت‌های یکسان داشتند اما ذوب‌آهن پیروزی را از آن خود کرد.
    هافبک تیم ذوب‌آهن در مورد اظهارات مرفاوی و گفتن اینکه ذوبی‌ها از فوتبال تنها اوت دستی را یاد گرفته‌اند؛ ادامه داد:‌ نبی‌الله باقری‌ها در بازی روز یکشنبه ۸ اوت دستی انداخت؛ تعجب می‌کنم که مرفاوی چنین حرفی زده است زیرا به نظر من در فوتبال همیشه نمی‌شود زیبا بازی کرد.
    وی در پاسخ به این سئوال که آیا فکر می‌کنی از شاهین خیری بهتری که در ترکیب ذوب‌آهن قرار گرفته‌ای، گفت: فکر نمی‌کنم که بهتر از شاهین هستم زیرا خیری یک بازیکن با تجربه است و الان ۳۰ سال سن دارد؛ در تیم‌های مختلفی بازی کرده و فکر می‌کنم با بازگشت به ترکیب اصلی ذوب‌آهن جای خودم را پس گرفتم نه جای شاهین را.
    عشوری در مورد بازی با استقلال تهران اضافه کرد: نباید فریب نتیجه هفته گذشته را بخوریم؛ استقلال و پرسپولیس همیشه تیم‌های قدرتمندی هستند و بازی با این تیم‌ها از حساسیت بسیاری برخوردار است؛ روز پنجشنبه به مصاف تیم قدرتمندی می‌رویم و مطمئن باشید که به دنبال یک بازی تماشاگر پسند خواهیم بود.

pnugirl
    • n/a

مهاجم سنگالی تیم سپاهان پس از بازی با فولاد خوزستان، پنجشنبه شب راهی سنگالی می‌شود تا کریسمس را در کنار خانواده‌اش بگذراند.
    ابراهیم توره که همیشه با غیبت‌های وقت و بی وقتش سوژه رسانه‌های گروهی می‌شود، روز پنجشنبه پس از بازی با فولاد خوزستان راهی سنگال می‌شود تا تعطیلات کریسمس را در کنار خانواده‌اش بگذراند.
    این بازیکن در گفت‌‌وگو با ایمنا در مورد سفرش به سنگال گفت: مطمئن باشید که ظرف ۱۰ روز از سنگال باز می‌گردم و به تمرینات تیم اضافه می‌شوم. با توجه به سابقه این بازیکن در غیبت‌های طولانی، باشگاه سپاهان باید نگران بازگشت این مهاجم گلزن و سنگالی خود باشد.

pnugirl
    • n/a

وب سایت باشگاه ذوب آهن اعلام کرد: در پی حوادث پیش آمده در ارتباط با دیدار تیم های فوتبال ذوب آهن اصفهان و مس کرمان مردم شریف استان از سرتاسر این خطه شهید پرور با ارسال نمابر و تماس تلفنی وایمیل و امضای طومار خواهان اقدام جدی مسئولان جهت جلوگیری از تضییع حق نایب قهرمان آسیا و صدرنشین لیگ برتر باشگاه های کشور شدند.
    در بخشی از طومار ارسالی به باشگاه ذوب آهن آمده است: مردم ایران بویژه امت شهید پرور استان اصفهان حماسه آفرینی های تیم ذوب آهن در عرصه های ملی وبین المللی را که باعث سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی گردیده است از یاد نخواهند برد . در بخش دیگری از این طومار ضمن اشاره به پیروزی های در خشان ذوب آهن در سطح آسیا که از سوی دوست ودشمن بعضا به "غول کشی " نیز تعبیر شد از رشادتهای اعضای تیم ذوب آهن در تقابل با الهلال که منجر به احیای عرق ملی و دینی وشاد شدن میلیونها ایرانی در سرتاسر جهان گردید تقدیر شده است ،بخش پایانی طومار مذکور با بیان این مطلب که تیم ذوب آهن بی حاشیه ترین تیم لیگ برتر بوده است ، با توجه به اینکه رئیس کمیته داوران بعنوان فصل الخطاب همه نظرات کارشناسی اصل پنالتی مذکور را مردود دانسته اند هیاهوی بیهوده پیرامون بازی مذکور را موجب وهن فوتبال کشور دانسته وخواهان جلوگیری از هرگونه تضعیع حق نایب قهرمان آسیا شده اند و پیگری توهینهای روا شده به سرمربی شایسته و اعضا تیم ذوب آهن در انتهای بازی مذکور اعم از فحاشی و عربده کشی و شکستن شیشه ها وصدمه به اموال ورزشگاه بزرگ فولادشهر از سوی اعضای تیم مس کرمان را برای مردم استان اصفهان و هوادران باشگاه ذوب آهن و مسئولان ذیربط محفوظ دانسته اند.شایان ذکر است که طومار مذکور به امضای جمع کثیری از هواداران،ورزشکاران،پیشکسو تان،اصناف و سایر اقشار استان اصفهان رسیده است .

برچسب برای این موضوع