بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 106 از 109 اولیناولین ... 65696104105106107108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

از سوی سازمان لیگ فوتبال، سرمربی تیم پرسپولیس به عنوان برترین مربی هفته بیست و نهم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) معرفی شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی سرمربی سرخپوشان پایتخت که در هفته بیست و نهم رقابت های لیگ حرفه ای فوتبال نمایش قابل قبولی را در اصفهان برابر تیم ذوب آهن به نمایش گذاشت از سوی سازمان لیگ فوتبال، به طور مشترک با امیر قلعه نوعی سرمربی تیم سپاهان به عنوان برترین مربیان این هفته معرفی شدند.
    بر همین اساس، اسامی برترین تیم، میزبان، مربیان و بازیکنان هفته بیست و نهم به شرح ذیل اعلام شد:
    برترین مربیان: علی دایی (پرسپولیس) و امیر قلعه نویی (سپاهان)
    برترین بازيکنان: فرشید طالبی (ذوب آهن) و ستار زارع (شاهین بوشهر)
    تیم برتر اخلاق: سپاهان
    میزبان برتر: هیأت برگزاری استان کرمان (دیدار مس کرمان – سپاهان).
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تیم فوتبال پرسپولیس جهت برگزاری دیدار برگشت برابر نفت تهران که روز یکشنبه برگزار می شود، ظهر امروز (شنبه) در هتل المپیک به اردو رفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پس از انجام آخرین جلسه تمرین خود، عازم هتل المپیک شدند و برنامه های کادر فنی را در دستور کار خود قرار دادند.
    جلسه آنالیز
    طبق نظر کادر فنی، بازیکنان تیم پرسپولیس ساعت 18:30 امروز (شنبه) در جلسه آنالیز، تیم حریف و برنامه ها و تاکتیک های مورد نظر کادر فنی را برای بازی برابر نفت مرور می کنند.
    جلسه باشگاه
    روابط عمومی باشگاه پرسپولیس برای اردوی یک شبه سرخپوشان برنامه های ویژه را تدارک دیده که از آن جمله، پخش کلیپ و صحبت های سرپرست باشگاه پرسپولیس می باشد.
    آخرین جلسه قبل از بازی با نفت تهران
    آخرین توصیه های کادر فنی و انتخاب و معرفی ترکیب اصلی و بازیکنان ذخیره در ساعت 16:45 روز یکشنبه تاکید و مشخص می شود.
    حرکت به سمت ورزشگاه آزادی
    اتوبوس حامل تیم فوتبال پرسپولیس، ساعت 17:15 روز یکشنبه چهارم اردیبهشت ماه، هتل المپیک را به مقصد ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی ترک می کند.
    گفتنی است؛ دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و نفت تهران از ساعت 19 در ورزشگاه آزادی به قضاوت هدایت اله ممبینی برگزار می شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «تمام تلاشمان را می کنیم تا در پایان فصل جزو سه تیم اول لیگ باشیم.»

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با نفت تهران گفت: "متاسفانه تعداد محروم ها و مصدومانی که در تیم ما وجود دارد، دست و پای ما را برای حضور با قدرت در این بازی بسته است. با این وجود من به بازیکنانم ایمان دارم و می رویم که سه امتیاز این بازی را بگیریم. در این مقطع، بازی ها بسیار مهم و حساس است چرا که بسیاری از تیم‌ها برای سقوط نکردن و تعدادی نیز برای رسیدن به تیم‌های بالای جدول تلاش می‌کنند. بنابراین همه بازی‌ها مهم و حیاتی است. برای ما نیز مساوی کار ساز نیست و به امتیاز کامل نیاز داریم."
    دایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از مذاکره تیم داماش با او برای فصل آینده می‌پرسید، گفت: "من تا وقتی قرارداد دارم با هیچ تیمی مذاکره نمی کنم و تصمیم را می گذارم برای بعد از فصل. البته آقای عابدینی همیشه به من لطف داشته اند اما من با هیچ احدی صحبت نکرده ام. حتی با باشگاه پرسپولیس هم برای فصل بعد هم وارد مذاکره نشده ایم و اگر قرار به ادامه همکاری باشد باید مطابق شرایط کنونی حرف بزنیم."
    وی درباره محرومیت تعدادی از بازیکنان پرسپولیس توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: "محرومیت نورمحمدی اصلا حق نبود. بازیکنانی که چنین جنجالی را بوجود آورده اند دو ماه محروم می شوند و آن وقت علیرضا نورمحمدی هم دو ماه محروم می شود. چطور چنین چیزی ممکن است. من از کمیته داوران خواهش می کنم عملکرد داوری را در این بازی بررسی کند تا ببیند کارت دادن ها و عملکردش درست بود یا نه. تصاویر تلویزیونی نشان داد که دارند بازیکن ما را می زنند و آن وقت بازیکن ما را محروم می کنند. اگر آرفی حرکت ناشایستی داشته محرومیتش بجاست اما بقیه بازیکنان ما چرا. رحمان احمدی چه کاری انجام داده است که باید جریمه شود."
    دایی درباره اظهارنظرهایی که برخی کارشناسان بعد از بازی با استیل آذین انجام دادند گفت: "به نظر من کسانی این جار و جنجال را به پا می کنند که نتایج ضعیفی گرفته اند و می خواهند با این جنجال سازی ها روی عملکرد ضعیفشان سرپوش بگذارند. اینهایی که در جایگاه کارشناس اظهار نظر می کنند ببنید در زمان خودشان چه کاری انجام داده اند. یا مثلا آقایانی که خودشان هم در پرسپولیس حضور داشتند و جز بدهکاری‌های هنگفت هیچ کاری برای پرسپولیس انجام ندادند. در تلویزیون هم می بینیم که کسانی که هیچ کارنامه ای ندارند می آیند و اظهار نظر می‌کنند."
    دایی درباره شایعه کسر 10 در صد از قرارداد بازیکنان به خاطر باخت در برابر تیم بنیادکار گفت: من نمی دانم این دروغ ها از کجا در آید و متاسفانه از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم انتظار ندارم که این دروغ را پخش کند. رسانه ای که به دنبال راست گویی است نباید هر شایعه ای را پخش کند و آن وقت من با یک لشکر شکست خورده از بازیکنانمان که ایبن خبر را شنیده اند مواجه شوم. وقتی رسانه رسمی باشگاه که سایت باشگاه است چیزی اعلام نکرده این خبر از کجا در می آید. بازیکن من مگر چقدر می گیرد که بخواهد 10 درصد 10 درصد هم جریمه شود. این حاشیه سازی ها هیچ کمکی به فوتبال ما نمی کند و جز اینکه فوتبال را به بیراهه ببرد هیچ سودی ندارد."
    دایی درباره شعارهایی که پس از باخت به بنیاد کار در ورزشگاه سر داده شد گفت: "چطور می شود در نظرسنجی ها که در تلویزیون انجام می شود درصد زیادی از مردم به علی دایی رای می دهند اما در ورزشگاه ها شعارهای دیگری به گوش می رسد؟! برخی افراد را از استادیوم ها جمع کنیم، به قرآن اگر مردم شعار بدهند. شما این آقایان را جمع کنید، اگر یک نفر شعار داد. چرا خودمان را گول می زنیم؟ من متاسفم برای این چیزهایی که در فوتبال وجود دارد و تا وقتی که این آدم های چسبیده به فوتبال وجود دارند، فوتبال ما و پرسپولیس پیشرفتی نمی کنند. شما ببینید غیر از سال 86 که پرسپولیس قهرمان شد، در بقیه سال‌ها در چه جایگاهی بوده است. بهترین مربی که دنیزلی بود را نیز آوردیم آن هم با آن بازیکنان، چه نتیجه ای گرفتید؟"
    دایی گفت: "برخی ها از بستن تیم و جذب بازیکن صحبت می کنند، وقتی بازیکنی را که من نمی توانم پانصد میلیون به آن بدهم با 800، 900 میلیون جذب دیگر تیم‌‍ها می شوند چطور می‌توانیم از عملکرد نقل و انتقالات صحبت کنیم. من که نمی توانم خودم به زمین بروم و بازی کنم. در بازی قبل، از دو قدمی توپ ما وارد دروازه حریف نمی شود و همان توپ می رود و وارد دروازه خودمان می شود. در حالی که اگر آن توپ گل شده بود ما 10 نفره دو گل به بنیادکار زده بودیم و همه می گفتند عجب عملکردی و چه تیمی."
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: "شما از تیم هایی صحبت می کنید که نتیجه می گیرند، جدای از پولی که در اختیار این تیم هاست ببینید چنین تیم هایی چه ثبات مدیریتی دارند؟
    در پرسپولیس و استقلال همه باید برنامه کوتاه مدت بدهند چرا که به فردای خودشان مطمئن نیستند. این تیم را 5 ساله بدهید دست مدیریت تیم، آن وقت با برنامه ریزی هایی که می توان انجام داد ببینید چه نتایجی می گیرد."
    علی دایی با اشاره به حاشیه های موجود در فوتبال ایران گفت: "در حال حاضر 90 درصد فوتبال ما را حاشیه پر کرده و اصل فوتبال 10 درصد هم نمی شود. ما می آئیم درباره فیر پلی هم به تفسیر خودمان صحبت می کنیم. چه کسی گفته معنای فیر پلی بازی جوانمردانه است. در بازی جوانمردانه، بازی جوانمردانه معنی می دهد. اینجا که خیابان نیست که بخواهیم جوانمردانه رفتار کنیم. اینجا زمین فوتبال است. زحمت کشیده ای و باید با رعایت قواعد فوتبال و تعاریف موجود در این چارچوب رفتار کنیم. من سوال می کنم اگر استیل آذین آن یک امتیاز را می گرفت به رده های بالاتر صعود می کرد؟ چرا فوتبال را رها کرده ایم و به دنبال چیزهای دیگر می گردیم. به جای این حرف ها بیائیم کسی را که این همه خرج فوتبال کرده و برای این فوتبال میلیاردها هزینه کرده است کمک کنیم و دنبال دلایلی باشیم که ببینیم چرا یک تیم خصوصی موفق نشده است تا به او مشاوره بدهیم و کمکش کنیم. نه اینکه با پرداختن به حاشیه ها خیلی افراد را زیر سوال ببریم. باز هم تاکید می کنم فیر پلی قانون نیست اگر کسی خواست آن را انجام می دهد و اگر کسی نخواست طور دیگری رفتار می کند. متاسفانه کسانی دم از اخلاق می زنند که خیلی چیزها را رعایت نمی کنند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرين پنجشنبه پرسپوليس تعطيل شد کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تمرينات روز پنجشنبه را تعطيل اعلام کرد و سرخپوشان قبل از رويارويي با تيم سپاهان، روزهاي جمعه و شنبه به تمرين خواهند پرداخت. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از سايت باشگاه، پرسپوليس امروز (چهارشنبه) وارد تهران مي شود و به دليل خستگي بازيکنان، فردا (پنجشنبه) به استراحت خواهند پرداخت. اين در شرايطي است که سرخپوشان بايد روز يکشنبه به مصاف سپاهان بروند، به همين جهت، اين تيم تنها يک جلسه تمريني مفيد را پشت سر مي گذارد، چرا که تمرين روز شنبه سبک و شاداب خواهد بود. سرخپوشان روز جمعه ساعت 17:30 تمرين مي کنند و روز شنبه نيز قبل از ترک تهران، از ساعت 16:30 آخرين جلسه تمريني خود را برگزار خواهند کرد. گفتنی است، پرسپوليس شنبه براي ديدار با سپاهان عازم اصفهان مي شود و در هتل عباسي اين شهر اسکان مي يابد. ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان ساعت 18 روز يکشنبه برگزار مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) درگذشت ناصر حجازی اسطوره فوتبال را به جامعه ورزش کشور و خانواده ایشان تسلیت گفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ناصر حجازی صبح امروز (دوشنبه) در بیمارستان کسری درگذشت.
    به همین مناسبت حبیب کاشانی سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی (پرسپولیس) طی پیامی این ضایعه را به جامعه ورزش کشور و خانواده حجازی تسلیت گفت.
    در پیام سرپرست این باشگاه آمده است: «خبر فراق جانسوز و درگذشت ناصر حجازی دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال بر ما نیز گران آمد و فقدان ایشان ضایعه بزرگی برای جامعه ورزش کشور خواهد بود».
    بدینوسیله ضمن عرض تسلیت به جامعه ورزش کشور، از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای خانواده محترم شان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
    «روحش شاد و یادش گرامی باد».

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) درگذشت ناصر حجازی اسطوره فوتبال را به جامعه ورزش کشور و خانواده حجازی تسلیت گفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ناصر حجازی که مدت ها با بیماری سرطان ریه دست و پنجه نرم می کرد، صبح امروز (دوشنبه) در بیمارستان کسری درگذشت.
    در پیام تسلیت این باشگاه آمده است: «فقدان اسطوره فوتبال ایران غم بزرگی را در دل خانواده ورزش به جای گذاشت. باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) به همین مناسبت درگذشت دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال را به جامعه ورزش کشور و خانواده حجازی تسلیت گفته، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای خانواده گرانقدر ایشان آرزوی صبر می نماید».

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در ادامه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، سرخپوشان صبح امروز (سه شنبه) از ساعت 10:30 در آکادمی ملی المپیک به تمرین بدنسازی پرداختند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، قرمزپوشان پایتخت برای آمادگی هر چه بیشتر برای مصاف با تیم فوتبال سپاهان در مسابقات جام حذفی باشگاه های کشور (جام آزادسازی خرمشهر) طی برنامه کادر فنی، امروز دو جلسه تمرینی را پشت سر خواهند گذاشت.
    تمرین نوبت صبح اختصاص به تمرینات بدنسازی و وزنه داشت.
    سپهر حیدری و غلامرضا رضایی در تمرینات امروز صبح شرکت کردند.
    زمان تمرین امروز سرخپوشان یک ساعت بود.
    سامان آقازمانی، جلال اكبري و حميدرضا علي عسگری غایبان تمرین بودند.
    گفتنی است؛ تمرین نوبت بعدازظهر امروز تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17:30 در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار می شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليسي‌ها در صورت قهرماني در جام حذفي، پژو 206 دريافت خواهند كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، بر اساس تصميم حبيب كاشاني، پاداش قهرماني سرخپوشان در جام حذفي، پژو 206 خواهد بود.
    همچنين پاداش پيروزي در برابر سپاهان اصفهان در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات جام حذفي فوتبال كشور، دو و نيم ميليون تومان و پاداش پيروزي در برابر فولاد خوزستان 3 ميليون تومان در نظر گرفته شده است.
    از سوي ديگر، پاداش پيروزي 5 بر يك سرخپوشان در بازي برابر پيكان قزوين نيز به 500 هزار تومان افزايش يافت. برد روحيه بخش در آستانه رويارويي با تيم فوتبال سپاهان اصفهان، دليل افزايش پاداش اين بازي است.
    سال گذشته تنها پس از قهرماني در جام حذفي، پژو 206 به عنوان پاداش در نظر گرفته و معادل ريالي آن به بازيكنان اهداء شد اما امسال از سوي سرپرست باشگاه پرسپوليس، براي ايجاد انگيزه مضاعف، پاداش‌هاي ويژه اي
    براي بازي‌هاي پيش از فينال نيز براي سرخپوشان پيش بيني شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليسي‌ها فرار کردند، تماشاگران بيرون رانده شدند
    دور افتخار بازيكنان پرسپوليس در ميان بي‌نظمي و پرتاب سنگ و صندلي

دور قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس در ميان بي نظمي کامل انجام شد.

جشن قهرماني پرسپوليس در ورزشگاه تختي انزلي برگزار نشد و بازيکنان پرسپوليس هنگام دور افتخار در ورزشگاه آزادي با پرتاب صندلي از سوي تماشاگران عصباني ملوان مواجه شدند و به داخل رختکن فرار کردند.
    پرسپوليس امروز براي دومين فصل پياپي توانست قهرمان جام حذفي شود. به اين ترتيب پرسپوليس فصل آينده نيز در ليگ قهرمانان آسيا حضور خواهد داشت

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

10 روزه آمدم، 2 سال ماندگار شدم
    کاشاني: ماموريت من در پرسپوليس تمام شد

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي در فوتبال بزرگ شده و بايد در اين فوتبال بماند.

حبيب کاشاني پيش از برگزاري مراسم قهرماني پرسپوليس در جام حذفي در جمع خبرنگاران گفت: اين قهرماني را به 36 هزار شهيد استان تهران و به همه عزيزاني که تا اينجاي کار ما را همراهي کردند، تبريک مي‌گويم به خصوص هواداران پرشور پرسپوليس که با ما خنديدند و گريه کردند. آنها با همراهي‌شان ما را در حل مشکلات کمک کردند. اميدوارم اين قهرماني کار کوچکي براي اين هواداران بزرگ باشد.
    وي در مورد اينکه در رختکن با علي دايي آشتي کرده يا نه گفت: به هر حال من و ايشان بايد حرف‌هايمان را مي‌زديم. دايي در فوتبال بزرگ شده است و بايد در فوتبال باشد اما من يک معلم‌ام و به سر کار خود مي‌روم. به من گفتند 10 روزه به پرسپوليس بيا اما 2 سال ماندگار شدم. اکنون به سر کار خود برمي‌گردم و اميدوارم فرد مفيدي براي آموزش و پرورش و شوراي شهر تهران باشم. ماموريت من در پرسپوليس تمام شده است.
    کاشاني در مورد اينکه معناي اين حرف‌ها خداحافظي از پرسپوليس است، گفت: بحث خداحافظي نيست. من اين فرصت را به ديگر دوستان مي‌‌دهم تا آنها فعاليت کنند. دايي و کادر فني بايد بمانند و منشاء خير و برکت براي پرسپوليس باشند. طبيعي است من تا معرفي فرد جديد تامل خواهم کرد.

برچسب برای این موضوع