بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 104 از 151 اولیناولین ... 45494102103104105106114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,031 تا 1,040 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كفاشيان با استعفاي پيرواني موافقت كرد

رئيس فدراسيون فوتبال با استعفاي سرمربي تيم فوتبال اميد موافقت کرد.

علي کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال و غلامحسين پيرواني با يکديگر به صورت تلفني در مورد مسائل سرمربيگري تيم اميد و ادامه همکاري اين مربي صحبت کردند.
    کفاشيان دراين باره گفت: با سرمربي تيم اميد صحبت و سعي کردم وي را براي ادامه همکاري متقاعد کنم، اما پس از شنيدن صحبت‌هاي او با استعفايش موافقت کردم و به دنبال جايگزين وي خواهيم بود.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

افشارزاده: ‌حمايت لازم را از پيرواني به عمل آورديم

دبيرکل کميته ملي المپيک گفت: حمايت لازم و کافي را از سرمربي تيم اميد به عمل آورديم.

بهرام افشارزاده درباره اظهارات پيرواني عنوان کرد: يک سال پيش مسئوليت تيم اميد را به فدراسيون فوتبال و کميته فني اين فدراسيون واگذار کرديم و همه موارد را برعهده آنها گذاشتيم.
    وي ادامه داد: در زماني که پيرواني سرمربي تيم اميد بود از وي حمايت کرديم و اکنون نيز اعلام مي‌کنيم اگر وي و يا هر مربي ديگري سکان هدايت تيم اميد را برعهده بگيرد حمايت لازم را به عمل خواهيم آورد.
    افشارزاده تأکيد کرد:‌ تصميم‌گيري درباره آينده تيم اميد برعهده فدراسيون فوتبال است و هر تصميمي که آنها بگيرند براي ما پذيرفتني است. اميدوارم تيم اميد عملکرد موفقي داشته باشد و بتواند پس از 40 سال با صعود به المپيک دل مردم ايران را شاد کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پيرواني: از کارشکني ها خسته شدم؛ افشارزاده از روز اول فقط نااميدمان مي کرد

سرمربي تيم فوتبال اميد با بيان اينکه از آنهايي که از خدا نمي ترسند به شدت مي ترسد، کارشکني و وجود اختلافات با مسئولان کميته ملي المپيک را دليل کناره گيري‌اش از اين تيم عنوان کرد.

غلامحسین پیروانی ضمن بیان این مطلب افزود: همیشه از آنهایی که از خدا نمی ترسند، ترسیده‌ام و به خاطر آبرو و اعتباری که در فوتبال دارم از اینگونه آدم‌ها همیشه هراس داشته‌ام.
    "صلاح ندیدم با این شرایط با تیم امید ادامه بدهم"، پیروانی با تاکید بر این موضوع اضافه کرد: از فدراسیون فوتبال، آقای کفاشیان، تاج، هیئت رئیسه و کمیته فنی که به من لطف داشتند و مرا در تیم امید ابقا کردند، تشکر می کنم ولی با این شرایط دیگر صلاح نبود در تیم امید باشم و این جدایی به نفع هر دو طرف است.
    وی تصریح کرد: ایمان داشته باشید این بار تصمیمم برای کناره گیری از تیم امید قطعی است و دیگر به این تیم برنمی گردم.
    پیروانی با انتقاد از بی مهری‌های مسئولان کمیته ملی المپیک از زمان انتخاب شدنش به عنوان سرمربی تیم امید یادآور شد: با وجود اینکه فدراسیون فوتبال به من اعتماد و چنین مسئولیت سنگینی را به من واگذار کرد اما مسئولان کمیته ملی المپیک و شخص آقای افشارزاده از روز اول مدام با این حرف که این تیم به هیچ جایی نمی‌رسد و باید مربی خارجی بیاوریم نه تنها حمایتی از تیم امید نکردند بلکه مدام باعث دلسردی کادر فنی شدند. با این شرایط بهتر دیدم بروم تا آقایان به خواسته‌های‌شان برسند.
    سرمربی مستعفی تیم فوتبال امید کشورمان در پاسخ به این پرسش که "در فاصله دو ماه تا بازی‌های مقدماتی المپیک آیا این کناره گیری به ضرر تیم امید نخواهد شد؟"، اظهار داشت: بهرحال تا اولین بازی تیم امید دو ماه فرصت باقی مانده و فدراسیون می تواند مربی بهتری را پیدا کند.
    وی در مورد اینکه بهتر است یک مربی ایرانی برای تیم امید انتخاب شود یا نظیر تیم فوتبال بزرگسالان از مربی خارجی که خواست و نظر کمیته ملی المپیک هم هست، گفت: تفاوتی نمی کند مربی تیم امید ایرانی باشد یا خارجی، فقط هر کسی می آید از او حمایت کنند چون زمان ما که چنین حمایتی از تیم امید وجود نداشت و هر وقت اردو گذاشتیم تنها 6 یا 7 نفر سر تمرین حاضر شدند و به جز دو سه باشگاه بقیه تیم‌ها همکاری خوبی با تیم امید نداشتند.
    پیروانی یادآور شد: تصمیم کناره گیری‌ام از تیم امید را ظرف امروز یا فردا به فدراسیون فوتبال اعلام می کنم و از همه کسانی که ظرف دو سال گذشته از بنده و همکارانم حمایت کردند تشکر می کنم و امیدوارم تیم امید در راهی که برای صعود به المپیک دارد موفق باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيم‌زاده: به زمين رفتم تا مانع 3 اخطاره شدن بازيكنانم شوم

سرمربي ذوب‌آهن گفت: موقعي که وارد زمين شدم مي‌خواستم به بازيکنانم يادآوري کنم که 6 نفر آنها دو اخطاره هستند.

منصور ابراهيم‌زاده پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل مس کرمان عنوان کرد: طبيعي است زماني که تيم‌هاي اول و سوم جدول با هم بازي مي‌کنند و يک تيم 15 هفته نمي‌بازد، اولين تفکرش از زمين حريف نباختن باشد و تمام سياست ما امروز مقابله با اين تفکر بود. آنها بهترين گلزن ليگ را در اختيار داشتند. البته معتقدم هر دو تيم حاضر در ميدان موقعيت‌هاي خوبي در دروازه يکديگر به وجود آوردند.
    ابراهيم‌زاده گفت: پنالتي مس پنالتي نبود و در تصاوير ديدم شهاب گردان ابتدا توپ را زد و سپس با بازيکن حريف برخورد کرد اما خوشحالم در حضور تماشاگران اصفهاني بازي را برديم.
    سرمربي ذوب‌آهن در مورد اينکه به وسط زمين بازي رفته است، گفت: من موقعي که وارد زمين شدم مي‌خواستم به بازيکنانم يادآوري کنم که 6 نفر آنها دو اخطاره هستند و چون بايد در مسابقه بعدي مقابل استقلال در تهران به ميدان برويم، نگران کارت زرد آنها بودم.
    وي افزود: با داور حرفي نزدم و از بازيکنانم خواستم در اين بحث دخالت نکنند. ضمن اينکه پرخاشگري به داور را تکذيب مي‌کنم. اگر بخشي‌زاده اينگونه عمل مي‌کند و بعد با نظر کمکش گل را مردود اعلام مي‌کند به من ربطي ندارد و يک امر داوري صورت گرفته است.

ابراهيم‌زاده در مورد اين صحبت مرفاوي که گفته بود تيم من بهتر از ذوب‌آهن عمل کرده بود، اظهار داشت: در ژاپن هم ما بهتر بوديم اما در فوتبال نتيجه در تابلوي مسابقه رقم مي‌خورد و امروز اين ذوب‌آهن بود که بازي را برد.
    وي در مورد شايعاتي مبني بر تغييرات در هيات مديره ذوب‌آهن گفت: اين خبر را نشنيده‌ام و اطلاع دقيقي از آن ندارم. هر اتفاقي بيفتد و حتي اگر من هم عوض شوم بازيکنان بايد خود را در زمين مسابقه نشان دهند.
    سرمربي ذوب‌آهن در مورد دليلي مديرعامل ذوب‌آهن يادآور شد: او به خوبي در هيات مديره عمل کرده و اگر او خوب کار مي‌کند دليلش عملکرد مناسب هيات مديره بوده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مرفاوي: ذوب آهن حرفي براي گفتن نداشت

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان پس از قبول شکست برابر ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه فولادشهر خطاب به ابراهيم زاده گفت: بايد تيم‌تان را درست کنيد. با اين کارها نمي‌شود ادعاي ارائه فوتبال تاکتيکي کرد.

صمد مرفاوي در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بازي امروز حق ما کسب پيروزي بود. مس کرمان از دقيقه يک تا دقيقه 95 که گل را دريافت کرديم، بر بازي احاطه کامل داشت و کنترل آن کاملا در اختيار تيم ما بود. امروز ذوب آهن هيچ حرفي براي گفتن نداشت. مربي تيمي که در بازي سعي دارد به هر طريقي با کمک داور با جرزني، هر سه امتياز را از آن خود کند، ارزش چنداني ندارد.
    وي افزود: ذوب آهن مستحق پيروزي نبود. بايد هر سه امتياز مسابقه را کسب مي‌کرديم ما حتي گل هم زديم ولي آقاياني که از قوانين داوري اطلاعي ندارند گل ما را نپذيرفتند.
    سرمربي مس پيرامون حاشيه‌هاي ايجاد شده درباره‌ي خطاي پنالتي اين تيم در دقيقه 60 بازي ادامه داد: اين جاي تاسف دارد که داور مسابقه اطلاع چنداني از قوانين داوري ندارد. داور اين مسابقه از سليماني ناظر فدراسيون پرسيد که در اين صحنه چگونه تصميم بگيرد. اين براي فوتبال ما بسيار بد است. اين معلوم بود که تيم ما بايد در اواخر بازي گل مي‌خورد.
    وي خطاب به منصور ابراهيم‌زاده سرمربي ذوب آهن که در صحنه اعلام پنالتي به نشانه اعتراض به درون زمين مسابقه رفته بود، گفت: بايد برويد تيم‌تان را درست کنيد. با این کارها که نمي‌شود هر سه امتياز را کسب کرد. تيم ذوب آهن در اين بازي با اوت دستي موقعيت روي دروازه ما خلق مي‌کرد. با اين وجود 3 امتياز مبارک‌شان باشد اما اگر چنين اعتراض‌هايي مي‌کردم، با جريمه‌هاي سنگيني روبه‌رو مي‌شدم. با نامردي فوتبال پيش نمي‌رود.
    وي افزود: براي اين داور متاسفم وقتي داور گل اعلام کرد، همه بايد نظر او را بپذيرند. چرا مربي حريف به داخل زمين رفت و به تصميم داور اعتراض کرد؟ ابراهيم زاده حق نداشت وارد زمين شود.
    صمد مرفاوي ادامه داد: ابراهيم‌زاده حق چنين کاري را نداشت. بهتر است مربي سر جايش بنشيند تا اين که وسط زمين اعتراض کند.
    سرمربي مس که با عصبانيت تمام به سوالات خبرنگاران پاسخ مي‌داد، تصريح کرد: تيم ما بسيار بهتر از ذوب بازي کرد. مس در بازي امروز عالي بود. تيم نايب قهرمان آسيا به هر طريق ممکن هر سه امتياز اين مسابقه را از آن خود کند.
    صمد مرفاوي خاطرنشان کرد: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم که هرچه خواستند با تيم ذوب آهن کردند. اين نوع پيروزي‌ها شيرين نيست و مربي حريف نمي‌تواند به چنين پيروزي‌هايي افتخار کند. چه انتظاري مي‌توانم از داوري داشته باشم. بازي امروز را مفت و با ناداوري باختيم. چرا من و تيم من بايد ضربه بخورد. اين ناداوري‌ها به فوتبال ما ضربه زده است. در اين بازي مس را مجبور به باخت کردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

غياثي: ديدار مس و ذوب‌آهن طبق قانون فيفا بايد تكرار شود

رئيس سابق کميته داوران گفت: مسابقه مس کرمان و ذوب آهن طبق قانون فيفا بايد تکرار شود.

رضا غياثي در مورد اتفاقات ديدار مس کرمان و ذوب آهن که امروز در اصفهان برگزار شد گفت: در دقيقه 40 مسابقه سيامک بخشي زاده يک ضربه پنالتي به سود مس اعلام مي‌کند که بازيکن مس بعد از مکث ضربه را مي‌زند و توپ گل مي‌شود اما با اعتراض‌هاي مسئولان ذوب آهن داور نظرش را عوض مي‌کند.
    وي ادامه داد: بخشي زاده نه تنها گل مس را مردود مي‌کند بلکه يک ضربه غيرمستقيم به سود تيم ذوب آهن اعلام مي‌کند. نمونه اين اتفاق در ديدار ازبکستان و بحرين و در مقدماتي جام جهاني 2006 رخ داد. داوران ژاپني در آن مسابقه همين کار را کردند که پس از اعتراض فيفا داوران ژاپني را از فهرست داوران اخراج کرد و رأي بر تکرار بازي داد. ما هم که زيرمجموعه فيفا هستيم و بايد بازي مس و ذوب آهن را تکرار داور را نيز از فهرست داوران اخراج کنيم مگر آنکه ما جزيره‌اي باشيم و به تصميم فيفا اهميتي ندهيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سعيدلو:براي رفع نگراني هواداران،در امور پرسپوليس و استقلال ورود مي‌كنيم

رئيس سازمان تربيت‌بدني گفت: براي رفع مشکل دو باشگاه پرسپوليس و استقلال در امور آنها ورود مي‌کنيم.

علي سعيدلو درباره ديدار با حبيب کاشاني و علي فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: با توجه به نتايجي که دو تيم پرسپوليس و استقلال به دست آوردند به نظر مي‌رسد هواداران نگران هستند. به همين دليل صحبت‌هايي انجام شد و براي جلوگيري از ادامه اين نگراني و پايان اين اتفاقات سعي خواهيم کرد جلساتي را برگزار و مشکلات را حل کنيم و ناکامي‌ها را از بين ببريم تا هواداران که سرمايه‌هاي اصلي فوتبال هستند ناراحت نشوند.
    رئيس مجمع دو باشگاه پرسپوليس و استقلال افزود: اگر همين روال پيش رود دخالت‌هاي بيشتري در امور دو باشگاه خواهيم کرد. اين دخالت‌ها در هر زمينه‌اي مي‌تواند باشد. البته همفکري هم خواهيم کرد تا اين دو تيم به موفقيت برسند.
    سعيدلو خاطرنشان کرد: با پيگيري‌هايي که در خصوص نتايج اخير دو باشگاه استقلال و پرسپوليس خواهيم کرد مثل ورزش‌هاي ديگر سعي مي‌کنيم نشاط را به اين دو باشگاه تزريق کنيم تا مردم از آن لذت ببرند. پس از بررسي‌هاي لازم انشاءالله اين دو باشگاه مردمي نتايج خوبي مي‌‌گيرند و دوباره مردم را به ورزشگاه‌ها دعوت خواهند کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خبر محكوميت استقلال تكذيب شد

در پي انتشار خبر جريمه يک ميليون دلاري باشگاه استقلال توسط دادگاه عالي ورزشي «CAS» در يک سايت اينترنتي، باشگاه استقلال اين خبر را تکذيب کرد.

علي فتح‌الله زاده با بيان اين که اين خبر کذب محض است، گفت: دادگاه ما يک ماه ديگر قرار است برگزار شود. فعلا هيچ حکمي صادر نشده و خبر جريمه يک ميليون دلاري استقلال کذب محض است.
    مديرعامل باشگاه استقلال اضافه کرد: باشگاه از سايتي که اين خبر را به دروغ منتشر کرده شکايت خواهد کرد.
    حسين محمدنبي وکيل پايه يک دادگستري و دعاوي بين‌المللي که وکالت باشگاه استقلال را در «CAS» به عهده دارد در گفت و گويي با سايت اين باشگاه اعلام کرد: اين شايعه کذب محض و منتشر کننده آن قابل تعقيب است.
    وي افزود: رسيدگي به ادعاي آقاي کوشان‌فر بنابر نامه رسمي دادگاه عالي ورزش به روز 2 فوريه سال 2011 موکول شده و پس از اعلام اين تاريخ تا امروز هيچ گونه جلسه رسيدگي در «CAS» يا جاي ديگري در اين باره برگزار نشده است. بنابراين خبر کذب منتشره مربوط و اعلام کننده آن بايد به جهت تشويش اذهان عمومي و اعلام خبر کذب عليه باشگاه بزرگ استقلال مورد پيگرد قانوني قرار گيرد.
    وکيل باشگاه استقلال با اشاره به مکاتباتي که پيش از اين با دادگاه عالي ورزش «CAS» داشته‌ايم گفت: تاريخ مد نظر باشگاه استقلال براي برگزاري جلسه آتي دادگاه اوايل دسامبر (ماه جاري ميلادي) بود اما با مکاتباتي که انجام شد نهايتاً «CAS» تاريخ 2 فوريه را براي تشکيل نشست تعيين کرد.
    محمدنبي که خود 15 سال قاضي دادگستري بوده است اينگونه برخوردها را شايسته ندانست و تاکيد کرد: اقدامات بچه‌گانه اين چنيني موجب تشويش اذهان هواداران ميليوني استقلال و علاقه‌مندان فوتبال مي‌شود. در پي انتشار اين مطلب کذب باشگاه استقلال حق شکايت از سايت مذکور را براي خود محفوظ مي‌داند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نامه باشگاه مس خطاب به كفاشيان: بازي مس كرمان و ذوب آهن اصفهان بايد تكرار شود

پس از ديدار جنجالي روز گذشته ذوب آهن و مس کرمان باشگاه مس در نامه‌اي خطاب به کفاشيان مواردي را مطرح کرد.

متن نامه باشگاه مس خطاب به رئيس فدراسيون فوتبال به شرح زير است:
    بسمه تعالي
    برادر ارجمند جناب آقاي مهندس کفاشيان
    رئيس محترم فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران

با سلام؛
    احتراما همانطور که مستحضريد اشتباهات داوري در بازي حساس روز يکشنبه 28/9/89 بين تيم‌هاي بالاي جدولي مس - ذوب‌آهن منجر به تغيير نتيجه بازي گرديد و متاسفانه تيم فوتبال مس کرمان با تمام شايستگي‌ها و بعد از 15 بازي بدون باخت با اشتباهات داوري که اين روزها به طور غير منتظره و عجيب تبديل به تراژدي تلخ شده از حق خود محروم گرديد و اين درحاليست که به گواه اکثر کارشناسان و پيشکسوتان شريف امر مقدس داوري و به استناد قوانين فيفا بازي فوق بايد تکرار گردد.
    عليهذا صرف نظر از خسارت مالي وارده به باشگاه‌ها و صدمات و تألمات روحي و رواني تحميلي به بازيکنان و هواداران پرشور فوتبال، منبعث از اشتباهات و تصميم‌هاي غلط داوران شايد تلخ‌تر از آن کاهش بکارگيري داوران ايراني در ميادين بين‌المللي باشد و اين در حالي است که رقباي ما به سرعت برنامه‌هاي توسعه ورزش و به ويژه فوتبال را طي نموده و پيشرفت‌هاي چشمگيري داشته‌اند که از آن جمله مي‌توان به ميزباني جام جهاني توسط کشور قطر اشاره نمود.
    بر همين اساس و با توجه به سرمايه‌گذاري گسترده صنعت مس در ورزش ايران به ويژه در امر فوتبال و تيمداري در ليگ‌هاي مختلف مياني و ليگ برتر و توجه به امر جوانگرايي و پرورش استمدادهاي بومي در تمامي سطوح و توسعه ورزش همگاني و حرفه‌اي در استان کرمان پيگيري موضوع فوق را حق مسلم مردم غيور استان کرمان و کارکنان و بازنشستگان شريف صنعت مس مي‌داند و در همين راستا تقاضا دارد ضمن بررسي کامل موضوع بر اساس مستندات و آئين‌نامه‌هاي مربوطه، به منظور جلوگيري از تبعات اجتماعي و سرخوردگي هواداران تصميم درست اتخاذ گردد.
    عبدالرضا داوري
    مديرعامل موسسه صندوق بازنشستگي صنايع مس
    و رئيس هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي مس کرمان

pnugirl
    • n/a

رتضی کاشی کاپیتان فعلی صبای قم بعد از بازی با پرسپولیس و پیروزی خیره کننده تیمش می گوید: بازی برای هر دو تیم حساس بود. ما موقعیت متزلزلی در جدول داشتیم و پرسپولیس هم که وارد بحران شده بود. با این حال فکر می کنم ارنج اصلی پرسپولیس دقیقا به دلخواه ما چیده شده بود.آنها با یک هافبک دفاعی بازی می کردند و سیستم تیم ما بر آنها غالب شده بود.البته تمام بازیکنان هم خواسته های آقای ویسی را بخوبی اجرا کردند ودر دقایقی از بازی با اجرای درست تاکتیک های مد نظر او در همان نیمه اول به نتیجه لازم رسیدیم.
    کاشی ادامه می دهد: با اخراج میرشفیعیان در ابتدای نیمه دوم به نظر می رسید کار ما سخت شود اما با اجرای درست تاکتیک های دفاعی و با وجود یک یار کمتر به پرسپولیس اجازه خلق موقعیت گل ندادیم.
    وی در باره اخراج زوجش در مرکز خط دفاعی صبا می گوید: میرشفیعیان به ناحق اخراج شد. من خودم در صحنه بودم و دیدم که حاجی زاده داد زد و او باید کارت زرد می گرفت.
    کاشی در پاسخ به این سوال که قبل از بازی فکرش را می کرده با ۴ گل پرسپولیس را شکست دهند می گوید: ما که نه بلکه هیچ تیمی در ایران نمی تواند فکرش را بکند که در تهران پرسپولیس را با این اختلاف گل شکست دهد . ما واقعا برای بردن به میدان رفته بودیم اما اینکه بخواهیم برویم و ۴ گل بزنیم در فکرمان نبود.من زمانی که در پیکان بودم با مربیگری آقای ذوالفقارنسب پرسپولیس را با اختلاف یک گل و نتیجه ۲-۱ بردیم اما در این تیم پرسپولیس اوضاع چند بازیکن خیلی وخیم بود.
    وی می گوید: من در دوران کودکی طرفدار پرسپولیس بودم و برای باخت های این تیم گریه می کردم. بعد از بازی هم با اینکه از برد تیم خودم خوشحال بودم اما از طرفی برای پرسپولیس ناراحت شدم و دعا می کنم اوضاع این تیم روبراه شود.
    کاشی در پاسخ به این سوال که آیا می توان گفت تا اینجای فصل بازی با پرسپولیس بهترین نمایش صبایی ها بوده می گوید: من فکر می کنم در بازی با استقلال در قم حتی از این باز ی هم بهتر بودیم.فقط تفاوتش این بود که در آن بازی توپهایمان داخل در وازه نرفت وگرنه شاید با اختلاف ۶ گل استقلال را شکست می دادیم.
    کاپیتان صبا می گوید: شاید کسی باور نکند اما اگر هر کس در طول هفته و قبل از بازی با پرسپولیس تمرینات ما را می دید یقین می آورد می توانیم پرسپولیس را ببریم . من در تک تک بچه های تیم انگیزه شکست پرسپولیس را دیده بودم و به همین خاطر می گویم نباید زیاد به بد بودن پرسپولیس در این بازی پرداخت بلکه ما هم واقعا عالی کار کردیم.
    وی در پایان می گوید: واقعا به تمام امتیاز های این بازی نیاز مبرمی داشتیم تا از تیم های پایین دستی مان فاصله بگیریم.الان در رتبه نهم هستیم و امیدوارم باپیروزی در بازی عقب افتاده مقابل سپاهان که در خانه خودمان انجام می شود و همچنین شکست شاهین به رده های بالای جدول نزدیک شویم.

برچسب برای این موضوع