بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 103 از 109 اولیناولین ... 35393101102103104105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,021 تا 1,030 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه پرسپولیس در آستانه شهرآورد هفتادم از جمعی از پیشکسوتان این باشگاه تجلیل کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حسین کلانی، بیژن ذوالفقار نسب و ناصر محدخانی سه تن از پیشکسوتان تیم فوتبال پرسپولیس، شب گذشته در اردوی سرخ پوشان در هتل المپیک تهران، حضور یافتند و در مراسمی ویژه، از آنها تجلیل شد.
    مرتضی احمدی از پیشکسوتان عرصه هنر کشور و از هواداران قدیمی پرسپولیس، جمشید هاشم پور، از پیشکسوتان عرصه سینما و کیانوش گرامی نیز مهمانان ویژه پرسپولیس در مراسم شهرآورد هفتادم بودند که از سوی باشگاه پرسپولیس مورد تجلیل قرار گرفتند.
    سرخپوشان تهرانی در برنامه ویژه ای با اهدا تابلو فرش های نفیس از میهمانان خود تجلیل کردند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

داربی هفتادم با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال پایان یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، از هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر باشگاه کشور و در شهرآورد هفتادم تیم فوتبال استقلال با گل دقیقه 43 آرش برهانی بر تیم فوتبال پرسپولیس غلبه کرد.
    پرسپولیسی ها در این دیدار موقعیت های بسیاری را از دست دادند. از جمله ضربه ایستگاهی دقیقه 10 امیرحسین فشنگچی، موقعیت گلزنی در دقیقه 20 که حاصل یک حرکت ترکیبی زیبا از سوی بازیکنان پرپسولیس بود را محمد نوری از دست داد، شوت مازیار زارع در دقایق اضافه نیمه اول و همین طور موقعیتی که توسط غلامرضا رضایی با عدم حفظ تعادل او از دست رفت، شوت رو پای وحید هاشمیان که به بیرون دروازه رفت و سرانجام موقعیت طلایی که اشپیتم آرفی در دقیقه 88 به بیرون زد.
    در دقیقه 72 خطای مشکوک به پنالتی روی غلامرضا رضایی که داور بازی محسن ترکی، اعتقادی به خطا نداشت.
    با این نتیجه پرسپولیس با 44 امتیاز هم چنان در رده پنجم جدول رده بندی قرار دارد.
    حدود 70 هزار نفر تماشاگر شهرآورد هفتادم بودند.
    پرسپوليس:
    رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميد علي عسگر، سامان آقازماني، حسين بادامكي، مازيار زارع، محمد نوري (از دقيقه 74 وحيد هاشميان)، هادي نوروزي، غلامرضا رضايي و امير حسين فشنگچي (از دقيقه 85 شپتيم آرفي)
    سرمربي: علي دايي
    استقلال:
    محمد محمدي، حنيف عمران زاده، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، فرزاد آشوبي، كيانوش رحمتي، ايمان مبعلي، هوار ملا محمد( از دقيقه 67 اسماعيل شريفات)، فرهاد مجيدي (از دقيقه 87 هادي شكوري)، آرش برهاني (از دقيقه 84 سيد مهدي سيدصالحي)
    سرمربي: پرويز مظلومي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از توقف مقابل حریف دیرینه و سنتی خود، تصمیم گرفت تمرینات این تیم تا قبل از سفر به ازبکستان پشت درهای بسته برگزار شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان روز یکشنبه (چهاردهم فروردین ماه) برای انجام سومین دیدار خود در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا عازم ازبکستان می شوند.
    بر همین اساس، کادر فنی این تیم تصمیم گرفت تمرینات قرمزپوشان تا قبل از سفر به ازبکستان پشت درهای بسته انجام شود. ضمن اینکه از ورود خبرنگاران، عکاسان، فیلمبرداران و تماشاگران ممانعت بعمل خواهد آمد.
    گفتنی است؛ پرسپولیس در سومین دیدار گروهی خود در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا روز سه شنبه هفته آینده به مصاف تیم بنیادکار ازبکستان می رود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم سرتر از استقلال بودیم. آنها از تک موقعیتی که گیر آوردند، استفاده کردند و ما هم چندین موقعیتمان را به راحتی از دست دادیم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با استقلال در شهرآورد هفتادم، تصریح کرد: ما امروز این همه موقعیت خلق کردیم، با گلر استقلال تک به تک شدیم و از داخل محوطه شش قدم توپ را به بیرون زدیم، در این حالت دیگر از دست کادر فنی کاری بر نمی آید. در بازی شهرداری تبریز، الوحده و ده دقیقه ابتدایی بازی با ملوان و همین بازی موقعیت های فراوانی داشتیم که انها را از دست دادیم. ده سال دیگر کسی نمی گوید که پرسپولیس موقعیت داشت و خوب کار کرد در هر حال خودم به لحاظ فوتبالی از تیمم راضی هستم.
    دایی افزود: شرمنده هواداران شدیم، کادر فنی که نمی تواند برود داخل زمین و گل بزند. ما همه جور موقعیت را خلق کردیم.
    دایی درباره تعویض های نیمه دوم و حضور وحید هاشمیان، گفت: وحید مدت هاست که بازی نکرده و کادر پزشکی تمام سعی خود را کرد تا او را به این بازی برساند. دارایی ما همین است، ضمن اینکه بد شانس هم هستیم. اگر شوتی که هاشمیان زد وارد دروازه می شد، همه می گفتند؛ عجب بازیکنی، عجب شوتی!
    دایی درباره آینده کاری خود با توجه به نتایجی که کسب کرده، گفت: من مربی هستم و همان طور که یک روز به من گفتند بیا، یک رو هم می توانند بگویند برو و من هم می روم، آقای کاشانی تا حالا از من حمایت کرده اما به هر حال شاید نظرش عوض شود. این را باید از ایشان بپرسیم.
    خبرنگاری معتقد بود که دایی در فصل نقل و انتقالات ضعیف عمل کرده که سرمربی پرسپولیس در پاسخ، گفت: من تیم را نبستم، من شش بازیکن به تیم اضافه کردم که قبلا بسته شده بود. ما بازیکنانی با قراردادهای دو و سه ساله داشتیم که دستمان را بسته بود. به هر حال بازیکنانی که ما به تیم اضافه کردیم از بهترین ها هستند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مراسم یادبود مسعود، برادر حمید استیلی با حضور مسئولان، پیشکسوتان، سرمربیان، بازیکنان و جامعه ورزشی کشور بعدازظهر امروز (جمعه) در مسجد نور برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در مراسم یادبود زنده یاد مسعود استیلی، حبیب کاشانی سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) به همراه، مسئولان، کادر فنی و بازیکنان این تیم حضور یافتند و با حمید استیلی بازیکن و مربی اسبق پرسپولیس و تیم ملی ابراز همدردی کردند.
    در این مراسم علاوه بر حضور چهره های فوتبالی، ورزشکاران، پیشکسوتان و مسئولان دیگر رشته های ورزشی، نمایندگان اصحاب رسانه و دیگر اقشار شرکت کردند و به بازیکن و مربی محبوب پرسپولیس تسلیت گفتند.
    بر همین اساس، علاوه بر دست اندرکاران و پیشکسوتان پرسپولیس، افرادی چون هاشمی طبا، عزیزاله محمدی، مهدی محمدنبی، حشمت مهاجرانی، حمید درخشان، ناصر حجازی، امیر قلعه نوعی، فیروز کریمی، اسماعیل حلالی، هادی ساعی، خودنگاه، میثاق معمارزاده، عادل فرودسی پور و ... در این مراسم شرکت کرده و با حمید استیلی و خانواده اش ابراز همدردی کردند.
    گفتنی است؛ سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نیز این ضایعه را به حمید عزیز، تسلیت گفته و از درگاه ایزد منان برای وی و خانواده محترمش صبر و بردباری مسئلت می نماید.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرینات پرسپولیسی‌ها در روز سیزدهم فروردین در حالی پیگیری شد که حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه نیز در این تمرینات حضور داشت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، آخرین مرحله از تمرینات سرخپوشان پیش از عزیمت به کشور ازبکستان، امروز (شنبه) در مجموعه درفشی‌فر زیر نظر کادر فنی انجام شد.
    - حبیب کاشانی امروز را در کنار بازیکنان و کادر فنی در مجموعه درفشی‌فر گذراند و از نزدیک شاهد تمرینات سرخپوشان بود.
    - تمرینات امروز پشت درهای بسته انجام شد.
    - بازیکنان با جدیت تمرینات را دنبال می کردند و کادر فنی بیش از پیش با متوقف کردن تمرینات، نکات لازم را به بازیکنان یادآور می‌شد.
    - محمد نوری که از ناحیه کشاله ران، دچار آسیب دیدگی جزئی بود به همراه غلامرضا رضایی و مازیار زارع به صورت جداگانه تمرین می‌کردند.
    مازیار زارع سه کارته است و غلامرضا رضایی نیز به علت درد در ناحیه شکم، با نظر کادر فنی جداگانه تمرین کردند.
    - ابراهیم شکوری تنها غایب تمرینات امروز بود. شکوری به دلیل مصدومیت و با اجازه کادر فنی در تمرینات حضور نداشت.
    - حمید علی عسکر به دلیل تاخیر در حضور در تمرینات از سوی کادر فنی جریمه شد.
    - کاروان پرسپولیس فردا (یکشنبه) عازم ازبکستان می‌شوند.
    - سرخپوشان تهرانی پیش از رویارویی با نماینده ازبکستان در لیگ قهرمانان آسیا، دو جلسه تمرین را نیز در این کشور پشت سر خواهند گذاشت.

pnugirl
    • n/a

نورمحمدي :جگرمان خون مي شود اما مهاجمان گل نمي زنند

تيم حرفه اي بايد بتواند خودش را در اين شرايط جمع و جور كند.صد در صد مربيان تيم مان هم در اين يكي دو روز روي مسائل رواني كار مي كنند

عليرضا نورمحمدي مدافع مياني پرسپوليس كه در دربي 70 عملكرد قابل قبولي داشت درباره مصدوميت اش در اين بازي مي گويد:«عمدي در كار مجيدي نبود اما وقتي پريدم سر او به دنده هايم خورد .برخورد بدي بود و نفسم بالا نمي آمد.روز شنبه سبك تمرين كردم.خوشبختانه در عكسي كه گرفتم معلوم شد دنده ام نشكسته اما بعيد است به بازي با بنيادكار برسم.»وي ادامه مي دهد:«حول و حوش دقيقه 70 بود كه مصدوم شدم اما علي آقا گفت اگر مي تواني بازي كن كه من هم ادامه دادم اما همين مساله باعث تشديد مصدوميتم شد.»
    وي درباره بازي با استقلال گفت:«به نظر من تيم ما از نظر فني سر بود .آنها از يك موقعيت نصفه گل ساختنداما ما با آن همه موقعيت گل نزديم كه فكر مي كنم بيشتر به خاطر بدشانسي مان بود.»وي از خط دفاعي پرسپوليس تعريف مي كند:«مقابل ملوان خسته بوديم و بد كار كرديم اما در دربي هيچ موقعيتي به مهاجمان استقلال نداديم .با اينكه استقلال هميشه در دربي موقعيت هاي زيادي مي سازد اما ما به آنها موقعيتي نداديم.در صحنه گل هم يك لحظه بازيكن ما يارش را گم كرد .كلا تيم ما روز خوبي داشت و فقط به خاطر بد شانسي باختيم.»
    وي در پاسخ به اين سوال كه چه زماني اين بد شانسي هاي پرسپوليس تمام مي شود مي گويد:«والله خودمان هم مانده ايم.ما جگرمان خون شده امامهاجمان گل نمي زنندو توپ هايمان گل نمي شود.شما سپاهان را ببينيد يكي مي خورد دو تا مي زند ،دو تا مي خورد سه تا مي زند اما تعداد گل هاي زده ما در اين فصل خيلي كم بوده.»
    نورمحمدي در خصوص ديدار با بنيادكار و تاثيرات منفي ناشي از شكست دربي در اين بازي مي گويد:«اين باخت ناراحتي زيادي براي ما داشت چون دوست نداشتيم در اين شرايط ببازيم اما بالاخره تيم حرفه اي بايد بتواند خودش را در اين شرايط جمع و جور كند.صد در صد مربيان تيم مان هم در اين يكي دو روز روي مسائل رواني كار مي كنند .»وي در پايان مي گويد:«آن تيمي كه ما فيلم بازي هايش را ديديم در خانه هم قابل شكست خوردن است .اگر بتوانيم همين بازي جلوي استقلال را مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم مطمئنا با دست پر به تهران برخواهيم گشت.»

pnugirl
    • n/a

پرسپوليس بدون 4 بازيكن اصلي مقابل بنيادكار

پرسپوليس بحران زده و تيمي كه به غير از قبول ده شكست در ليگ برتر و ايستادن بر سكوي پنجمي از دو ديدار آسيايي خود فقط يك امتياز گرفته عصر روز سه شنبه در حالي سومين بازي خود در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا را انجام مي دهد كه چند مهره اصلي و تاثير گذارش را در اختيار ندارد.به غير از غلامرضا رضايي و مازيار زارع كه دو اخطاره و محروم هستند به احتمال فراوان محمد نوري و عليرضا نورمحمدي هم به دليل مصدوميت اين مسابقه را از دست خواهند داد.نوري از ناحيه كشاله ران مصدوم شدهو نورمحمدي هم در برخورد با فرهاد مجيدي از ناحيه دنده آسيب ديده است.بعد از معاينات انجام شده و ام آر آي معلوم شد دنده نورمحمدي نشكسته اما بعيد است او تا روز سه شنبه آماده بازي شود.همچنين نوري هم از ناحيه كشاله احساس درد مي كند و به احتمال فراوان دست دايي را در تاشكند خالي تر خواهد گذاشت.
    پرسپوليس ساعت 8:30 صبح يكشنبه با يك كاروان 45 نفره شامل 23 بازيكن با يك پرواز چارتر ابتدا به مشهد و سپس به تاشكند مي رود.

pnugirl
    • n/a

محمد:اگر بودم پوست اين آقايان استقلالي را مي كندم تا ديگر اينقدر كري نخوانند

واقعا نيمكت نشيني برايم سنگين بود.هر آن مي خواستم بروم به دايي بگويم مرا به زمين بفرستد تا انرژي ام را در زمين خالي كنم.حرارت خاصي داشتم

ليرضا محمد مدافع راست پرسپوليس كه حتي بعد از پشت سر گذاشتن مصدوميت، در دربي 70 روي نيمكت ذخيره ها نشست درباره اين مساله مي گويد:«بعد از يك ماه و نيم آمده بودم سر تمرين و آماده بازي بودم اما خب به نظر كادر فني احترام مي گذارم.من در بازيهاي قبل كمي درد داشتم اما روي نيمكت نشستم تا اگر تيم مان به مشكل برخورد به زمين بروم اما الان مصدوميتم كاملا برطرف شده و آماده بازي ام.»
    به گزارش گل وي ادامه مي دهد:«خيلي دوست داشتم در دربي بازي كنم.خيلي برنامه ريزي كردم و انگيزه زيادي دا شتم .براي اين بازي صبح و بعد از ظهر تمرين كردم و از نظر بدني كاملا آماده بودم.در تمرينات هم خودم را نشان دادم و مي خواستم به علي دايي كمك كنم اما ايشان بازيكن ديگري را به من ترجيح داد.» وي در پاسخ به اين سوال كه نيمكت نشيني در دربي ناراحتش نكرده مي گويد:«مگر مي شود ناراحت نشد؟من اگر در زمين بودم خيلي چيزها را به اين استقلالي ها نشان مي دادم تا ديگر اينقدر كري نخوانند.»
    وي ادامه داد:«واقعا نيمكت نشيني برايم سنگين بود.هر آن مي خواستم بروم به دايي بگويم مرا به زمين بفرستد تا انرژي ام را در زمين خالي كنم.حرارت خاصي داشتم و حتي به مربي بدنسازمان گفتم برو به دايي بگو من اگر داخل زمين شوم مي توانم بازي را به نفع تيم مان در بياورم اما خب قسمت نشد.اگر بازي مي كردم پوست اين آقايان استقلالي را مي كندم تا ديگر اينقدر كري نخوانند.»
    وي درباره بازي هم اينگونه صحبت مي كند:«من مي گويم ما خيلي از آنها بهتر بوديم .هم در بازي رفت هم برگشت اما آنها حرفه اي تر عمل كردند .الان هم هر چه ما بگوييم مي گويند ما بازي را برده ايم .هر چه ما بگوييم موقعيت هاي بيشتر و بهتري داشتيم آنها مي گويند رفت و برگشت برده ايم و اتفاقي نمي افتد.»
    محمد درباره بازي سه شنبه مقابل بنيادكار هم مي گويد:«بازي خيلي سختي است .اينطور كه شنيده ام مي گويند بنياد كار نسبت به تيم دو سال قبل شان كه با ما بازي كردند ضعيف تر شده اما آنها در زمين خودشان نمي ايستد تا ما سه گل به آنها بزنيم.با اين وجود ما حتما بايد در اين بازي نتيجه بگيريم.بايد خيلي باهوش و با تمركز بازي كنيم و ابتدا با دفاع و حفظ دوازه خودمان در ضد حمله به حريف ضربه بزنيم تا دست پر به خانه برگرديم.»

pnugirl
    • n/a

پاسخ هواداران به نظرسنجی باشگاه پرسپولیس/پرسپولیس در ازبکستان شکست خواهد خورد

در این نظرسنجی که تا ظهر امروز نزدیک به هشت هزار نفر در آن شرکت کردند 6/86 درصد پیش بینی کردند که پرسپولیس مقابل بنیادکار شکست خواهد خورد

شکست پرسپولیس در دربی پایتخت مقابل رقیب دیرینه‌اش زیاد به مذاق هواداران پرسپولیس خوش نیامد.
    سرحپوشان پایتخت که در دهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر در دو بازی رفت و برگشت مقابل استقلال تن به شکست دادند حالا خود را برای سومین بازی در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا آماده می‌کنند تا شاید با کسب یک پیروزی در بازی‌های آسیایی بتوانند شانس اندک خود برای کسب موفقیت در این بازی‌ها را زنده کنند.
    پرسپولیس در سومین هفته رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا باید سه شنبه این هفته در ازبکستان به مصاف بنیادکار ازبکستان برود،سایت باشگاه پرسپولیس در آستانه این بازی حساس با راه‌اندازی نظرسنجی از هواداران خود خواسته پیش بینی خود در خصوص این بازی را اعلام کنند.هواداران پرسپولیس که از عملکرد فنی این تیم رضایت لازم را ندارند با شرکت در این نظرسنجی پیش بینی کردند تیم فوتبال مورد علاقه‌شان در بازی روز سه شنبه شکست خواهد خورد و دومین شکست آسیایی در این فصل از رقابت‌های آسیایی را تجربه خواهد کرد.
    در این نظرسنجی که تا ظهر امروز نزدیک به هشت هزار نفر در آن شرکت کردند 86.6 درصد پیش بینی کردند که پرسپولیس مقابل بنیادکار شکست خواهد خورد،10.5 درصد پیروزی پرسپولیس را پیش بینی کردند و 2.8 درصد نتیجه تساوی را برای این بازی پیش بینی کردند.
    نتایج این نظرسنجی بدون تردید بیانگر نارضایتی شدید هواداران باشگاه پرسپولیس از عملکرد کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس است،چنانچه پیش بینی هواداران پرسپولیس درست از آب دربیاید اتفاقات جدید در باشگاه پرسپولیس روی خواهد داد

برچسب برای این موضوع