بچه هاي مديريت بازرگاني اگه مايل هستين يه قرار بزاريم براي 29 كه بايد حضوري بريم دانشگاه يه جا جمع شيم با هم بريم مثل مترو يا ايستگاه دانشگاه ؟ نظرتون چيه ؟؟
بچه هاي مديريت بازرگاني اگه مايل هستين يه قرار بزاريم براي 29 كه بايد حضوري بريم دانشگاه يه جا جمع شيم با هم بريم مثل مترو يا ايستگاه دانشگاه ؟ نظرتون چيه ؟؟
عرض سلام خدمت همه کاربرای باشگاه و خصوصاً دانشجوهای واحد ری و شما دوست عزیز
شرمنده بازم مزاحمت میشم
شما یه بار آدرس از ترمینال جنوب تا ساختمان اداری رو به من دادید که ممنونم ازتون . حالا اگه ممکنه همون آدرس رو برای ساختمان تشکیل کلاسها بهم بدید که پنجشنبه باید بیاییم برای کلاس تحقیق در عملیات. مرسی
nazanin عزیز ما مشکلی نداریم ولی من و شما فقط از مدیریت بازرگانیا هستیم که اینجا داریم فعالیت می کنیم. بنده هم بدلیل ضعف در درس تحقیق در عملیات مجبورم علیرغم مشکلاتی که برای حضور در کلاس دارم روز پنجشنبه 24/1/91 برای اولین جلسه این کلاس برم دانشگاه که همون روز مدارکم رو هم می برم. اگه شما هم این درسو دارید و میخواهید توی کلاس شرکت کنید باید همین تاریخ تشریف بیارید. اگه مایل بودی این E-Mail منه یه ایمیل به من بزن تا اگه دوست داشتید شماره ای رد و بدل کنیم و اولین دوستای ترم یکی ورودی 2-90 مدیریت بازرگانی باشیم. به هر حال واسه من که نمی تونم توی بقیه کلاسها شرکت کنم پیدا کردن دوستی که بتونه کمکم کنه خیلی به دردم می خوره. مرسی
hadi.bafrani@yahoo.com
با توجه به شروع کلاسهای دانشگاه واقع در ساختمان جدید آموزش عباس آباد از تاریخ شنبه 20/12/90 به اطلاع می رساند علاوه بر خطوط اتوبوسرانی موجود از ایستگاه متروی شهرری به مقصد عباس آباد ، خطوط ون زیر نظر تاکسیرانی با قیمت مصوب 4000 ریال از مبدا ایستگاه متروی جوانمرد قصاب به مقصد فوق الذکر از تاریخ یاد شده دایر خواهد بود
![]()
ممنون از پاسختون ولی من فکر می کردم شما هم می خواهید توی همه کلاسا شرکت کنید. خوشحال بودم که می تونم از شما جزوه بگیرم ولی انگار..........
اشکال نداره اینو من می نویسم بقیشو شما زحمت بکش
شوخی کردم
به هر حال امیدوارم بچه ها بیان فعالیت کنن و اصلا اگه میشه یه وبلاگ مخصوص مدیریت بازرگانیا بزنیمو جزوه ای سوالی چیز به درد بخوری هست اونجا ضمیمه کنیم. یا حداقل از طریق ایمیل با هم در ارتباط باشیم. امیدوارم........
راستی شما تصمیمتون برا اومدن همون 29/1/91 هستش یا نه قبلش هم تشریف دارید اونجا؟؟؟؟؟؟
حالا شما زحمت بكشيد جبران زحمت ميكنيم براتون سوالهاي بعضي از درسا ميزارم بهر حال دنيا محل داد و ستدباور كنيد 29 دارم با بدبختي ميام مرخصي ندارم ولي خوب چه ميشه كرد مجبورم
سلام دوستای عزیز منم مثل شما ترم اولی مدیریت بازرگانی هستم ولی متاسفانه زیاد نمی تونم بیام نت. 29 باید برم واسه ثبت نام؟ شما می دونید از چه مسیری باید برم؟ (چون از شهرستان میام) کار ثبت نام خیلی طول میکشه؟
سلام نگران نبا منم از شهرستان بايد بيام يكي از دوستام كه رفته بود گفت كه كار زيادي نيست فقط بايد مداركو نشون بديم ادرسم اينه كه دوستان زحمت كشيدن به اميد ديدار
و اما مسیر ساختمان اداری
ترمینال جنوب که پیاده شدین ، تشریف میبرین متروی ترمینال جنوب . همونجا مشخصه اما اگر نیافتید از مردم دلسوز میتونید بخواید که نشونتون بدن
میرید سمت خط کهریزک و سوار میشید . ایستگاه شهرری پیاده میشین . از مترو که خارج شدین وارد پارکینگ شهرری میشید. اتوبوس دولت آباد (پایانه قدس) رو سوار میشین و ایستگاه ابن بابویه پیاده میشین . ( قبرستان ابن بابویه رو که دیدین متوجه میشین ) . دقت میکنید که چندتا جوون کدوم سمت میرن که دقیقا میشه دانشجویانی که میرن ساختمان اداری . یه ساختمون آجری سفید که طبقه بالاشم نیمه ساخته![]()
موقع برگشتنم باید از قبرستان رد بشید و از اون درش بیاید بیرون ( که میرید اونور خیابون .. میرید بالاتر تا برسید به ایستگاه که اتوبوسهاشم میره سمت مترو ) .. اصلنم ترس ندارهشیخ صدوق و رجبعلی خیاط و دهخدا و تختی رو هم میتونید زیارت کنید
سفر بی خطر![]()