بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 10 از 15 اولیناولین ... 89101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 از مجموع 149

موضوع: پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور ♀ ري ♀

• 10

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهر ري
    راه های ارتباطی

Icon10 سلام بچه ها سال نوتون مبارك

بچه هاي مديريت بازرگاني اگه مايل هستين يه قرار بزاريم براي 29 كه بايد حضوري بريم دانشگاه يه جا جمع شيم با هم بريم مثل مترو يا ايستگاه دانشگاه ؟ نظرتون چيه ؟؟

• 12

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Silence نمایش پست ها
    یوزر و پسورد رو دیگه نمیدونم . از بزرگان سایت بپرسید حتما راهنماییتون میکنن چون تجربه اینو ندارم

و اما مسیر ساختمان اداری
    ترمینال جنوب که پیاده شدین ، تشریف میبرین متروی ترمینال جنوب . همونجا مشخصه اما اگر نیافتید از مردم دلسوز میتونید بخواید که نشونتون بدن
    میرید سمت خط کهریزک و سوار میشید . ایستگاه شهرری پیاده میشین . از مترو که خارج شدین وارد پارکینگ شهرری میشید. اتوبوس دولت آباد (پایانه قدس) رو سوار میشین و ایستگاه ابن بابویه پیاده میشین . ( قبرستان ابن بابویه رو که دیدین متوجه میشین ) . دقت میکنید که چندتا جوون کدوم سمت میرن که دقیقا میشه دانشجویانی که میرن ساختمان اداری . یه ساختمون آجری سفید که طبقه بالاشم نیمه ساخته
    موقع برگشتنم باید از قبرستان رد بشید و از اون درش بیاید بیرون ( که میرید اونور خیابون .. میرید بالاتر تا برسید به ایستگاه که اتوبوسهاشم میره سمت مترو ) .. اصلنم ترس نداره شیخ صدوق و رجبعلی خیاط و دهخدا و تختی رو هم میتونید زیارت کنید
    سفر بی خطر
    عرض سلام خدمت همه کاربرای باشگاه و خصوصاً دانشجوهای واحد ری و شما دوست عزیز
    شرمنده بازم مزاحمت میشم
    شما یه بار آدرس از ترمینال جنوب تا ساختمان اداری رو به من دادید که ممنونم ازتون . حالا اگه ممکنه همون آدرس رو برای ساختمان تشکیل کلاسها بهم بدید که پنجشنبه باید بیاییم برای کلاس تحقیق در عملیات. مرسی

• 12

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط NAZANIN 5 نمایش پست ها
    بچه هاي مديريت بازرگاني اگه مايل هستين يه قرار بزاريم براي 29 كه بايد حضوري بريم دانشگاه يه جا جمع شيم با هم بريم مثل مترو يا ايستگاه دانشگاه ؟ نظرتون چيه ؟؟
    nazanin عزیز ما مشکلی نداریم ولی من و شما فقط از مدیریت بازرگانیا هستیم که اینجا داریم فعالیت می کنیم. بنده هم بدلیل ضعف در درس تحقیق در عملیات مجبورم علیرغم مشکلاتی که برای حضور در کلاس دارم روز پنجشنبه 24/1/91 برای اولین جلسه این کلاس برم دانشگاه که همون روز مدارکم رو هم می برم. اگه شما هم این درسو دارید و میخواهید توی کلاس شرکت کنید باید همین تاریخ تشریف بیارید. اگه مایل بودی این E-Mail منه یه ایمیل به من بزن تا اگه دوست داشتید شماره ای رد و بدل کنیم و اولین دوستای ترم یکی ورودی 2-90 مدیریت بازرگانی باشیم. به هر حال واسه من که نمی تونم توی بقیه کلاسها شرکت کنم پیدا کردن دوستی که بتونه کمکم کنه خیلی به دردم می خوره. مرسی
    hadi.bafrani@yahoo.com

• 10

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهر ري
    راه های ارتباطی

پیش فرض سلام برو كلاس البته با دست خط خوانا بنويس كه منم بتونم استفاده كنم اينم ادرس از يه جايي برات گير اوردم

با توجه به شروع کلاسهای دانشگاه واقع در ساختمان جدید آموزش عباس آباد از تاریخ شنبه 20/12/90 به اطلاع می رساند علاوه بر خطوط اتوبوسرانی موجود از ایستگاه متروی شهرری به مقصد عباس آباد ، خطوط ون زیر نظر تاکسیرانی با قیمت مصوب 4000 ریال از مبدا ایستگاه متروی جوانمرد قصاب به مقصد فوق الذکر از تاریخ یاد شده دایر خواهد بود

Silence آواتار ها
    • 498

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهرری
    شغل , تخصص
    درس خوندن
    رشته تحصیلی
    روانشناسی عمومی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_arami نمایش پست ها
    عرض سلام خدمت همه کاربرای باشگاه و خصوصاً دانشجوهای واحد ری و شما دوست عزیز
    شرمنده بازم مزاحمت میشم
    شما یه بار آدرس از ترمینال جنوب تا ساختمان اداری رو به من دادید که ممنونم ازتون . حالا اگه ممکنه همون آدرس رو برای ساختمان تشکیل کلاسها بهم بدید که پنجشنبه باید بیاییم برای کلاس تحقیق در عملیات. مرسی
    با توجه به شروع کلاسهای دانشگاه واقع در ساختمان جدید آموزش عباس آباد از تاریخ شنبه 20/12/90 به اطلاع می رساند علاوه بر خطوط اتوبوسرانی موجود از ایستگاه متروی شهرری به مقصد عباس آباد ، خطوط ون زیر نظر تاکسیرانی با قیمت مصوب 4000 ریال از مبدا ایستگاه متروی جوانمرد قصاب به مقصد فوق الذکر از تاریخ یاد شده دایر خواهد بود
    همونطور که دوستمون درج کردن ، از متروی شهرری ، اتوبوس عباس آباد سوار میشید و آخرین ایسستگاه که روبروی دانشگاه هست پیاده میشین
    مدت اتوبوس سواری از نیم ساعت تا 1 ساعت متغیره

• 12

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنون از پاسختون ولی من فکر می کردم شما هم می خواهید توی همه کلاسا شرکت کنید. خوشحال بودم که می تونم از شما جزوه بگیرم ولی انگار..........
    اشکال نداره اینو من می نویسم بقیشو شما زحمت بکش
    شوخی کردم
    به هر حال امیدوارم بچه ها بیان فعالیت کنن و اصلا اگه میشه یه وبلاگ مخصوص مدیریت بازرگانیا بزنیمو جزوه ای سوالی چیز به درد بخوری هست اونجا ضمیمه کنیم. یا حداقل از طریق ایمیل با هم در ارتباط باشیم. امیدوارم........
    راستی شما تصمیمتون برا اومدن همون 29/1/91 هستش یا نه قبلش هم تشریف دارید اونجا؟؟؟؟؟؟

• 10

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهر ري
    راه های ارتباطی

حالا شما زحمت بكشيد جبران زحمت ميكنيم براتون سوالهاي بعضي از درسا ميزارم بهر حال دنيا محل داد و ستد باور كنيد 29 دارم با بدبختي ميام مرخصي ندارم ولي خوب چه ميشه كرد مجبورم

• 14

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستای عزیز منم مثل شما ترم اولی مدیریت بازرگانی هستم ولی متاسفانه زیاد نمی تونم بیام نت. 29 باید برم واسه ثبت نام؟ شما می دونید از چه مسیری باید برم؟ (چون از شهرستان میام) کار ثبت نام خیلی طول میکشه؟

• 10

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهر ري
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط salarone نمایش پست ها
    سلام دوستای عزیز منم مثل شما ترم اولی مدیریت بازرگانی هستم ولی متاسفانه زیاد نمی تونم بیام نت. 29 باید برم واسه ثبت نام؟ شما می دونید از چه مسیری باید برم؟ (چون از شهرستان میام) کار ثبت نام خیلی طول میکشه؟
    سلام نگران نبا منم از شهرستان بايد بيام يكي از دوستام كه رفته بود گفت كه كار زيادي نيست فقط بايد مداركو نشون بديم ادرسم اينه كه دوستان زحمت كشيدن به اميد ديدار

و اما مسیر ساختمان اداری
    ترمینال جنوب که پیاده شدین ، تشریف میبرین متروی ترمینال جنوب . همونجا مشخصه اما اگر نیافتید از مردم دلسوز میتونید بخواید که نشونتون بدن
    میرید سمت خط کهریزک و سوار میشید . ایستگاه شهرری پیاده میشین . از مترو که خارج شدین وارد پارکینگ شهرری میشید. اتوبوس دولت آباد (پایانه قدس) رو سوار میشین و ایستگاه ابن بابویه پیاده میشین . ( قبرستان ابن بابویه رو که دیدین متوجه میشین ) . دقت میکنید که چندتا جوون کدوم سمت میرن که دقیقا میشه دانشجویانی که میرن ساختمان اداری . یه ساختمون آجری سفید که طبقه بالاشم نیمه ساخته
    موقع برگشتنم باید از قبرستان رد بشید و از اون درش بیاید بیرون ( که میرید اونور خیابون .. میرید بالاتر تا برسید به ایستگاه که اتوبوسهاشم میره سمت مترو ) .. اصلنم ترس نداره شیخ صدوق و رجبعلی خیاط و دهخدا و تختی رو هم میتونید زیارت کنید
    سفر بی خطر

• 12

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط salarone نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. خوش اومدی. امیدوارم موفق باشی. به امید دیدار

صفحه 10 از 15 اولیناولین ... 89101112 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع