بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 10 از 11 اولیناولین ... 891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 از مجموع 102

موضوع: آشپزخونه مژی جون

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رولت گوشت

مواد مورد احتیاج برای درست کردن رولت گوشت رو در طی آموزش خواهید فهمید !

_ سویا رو به مدت نیم ساعت خیس کنید .

_ سویا ابکش شده که خوب اب اضافی اون رو با دست خارج کردید به همراه یه پیاز ودوحبه سیر تو غذا ساز بریزید.

_حالا بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه کنیدوبذارید غذا ساز خوب مواد رو با هم مخلوط کنه.

_ ادویه جات دلخواه ( نمک + فلفل قرمز و...) رو با کمی ارد سفید به مواد اضافه کنید .آرد برای اینکه اب اضافی مواد رو به خودش بگیره.

_یه سفره نایلونی یک بار مصرف رو رو کابینت پهن کنید وموادی رو که حسابی با هم میکس وچسبناک شدند رو سفره پهن کنید.

_ موادرو طوری رو سفره نایلونی پهن کنید که عرضش به اندازه تابه اتون باشه .اگه براتون پیچیدن رولت سخته می تونید مواد رو به چند قسمت تقسیم کنید ورولت های کوچکتری از نظر اندازه درست کنید.

_ من مواد رو به اندازه عرض تابه وبه طولی که مواد کاملا نازک پهن شده باشند رو سفره نایلونی پهن کردم .

_تخم مرغ پخته شده + هویچ پخته شده + زرشک وکشمش+ گردو وکمی سبزی معطر چیزایی که می تونید بسته به سلیقه خودتون برای داخل رولت از اونا استفاده کنید.

_ هنر آخر پیچیدن رولته .کمی از مواد خمیری گوشت رو رو مواد وسط برگردونید وسعی کنید با کمک دست وسفره نایلونی مواد رو بصورت رولت کاملا لوله کنید.

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
    _ از اخر هم قسمت انتهایی مواد رو خوب بهم بچسبونید.

_ برای اینکه رولت موقع برداشتن ودرتابه گذاشتن راحت تر شکل خودش رو حفظ کنه من از کمی ارد سوخاری هم موقع پیچیدن مواد استفاده کردم .

_ تو تابه مقدار مناسبی روغن ریخته وتمام اطراف رولت رو سرخ کنید.

_ کمی سس رقیق قرمز شامل : رب + نمک + فلفل + کمی سرکه سفید + کمی زعفران حل شده در اب را رو رولت بریزید ودرب تابه رو گذاشته تا رولت کاملا مغز پخت بشه .

_ من تو سس قرمز رولت کمی ذرت هم ریختم .

_ بعد از یک ساعت رولت شما حاضره می تونید مقداری از انرا برش داده ومابقی رو بصورت درسته تو دیس چیده وسرو کنید .

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض کوکو سیب زمینی به سبک مژی جون

_ سیب زمینی _ پیاز _دوسه حبه سیر وکمی فلفل قلمی تند
    _ تخم مرغ _ ژامبون رشته شده وادویه جات

_ سیب زمینی وپیاز وسیر وهمینطور فلفل قلمی سبز تند که به قطعات کوچک خرد شده رو تو غذا ساز می ریزیم ومی ذاریم خوب مواد با هم میکس بشن.

_ بعد بهش تخم مرغ رو اضافه می کنیم _ مقدار تخم مرغ بستگی به مقدار مواد اولیه اتون داره _ می ذاریم دوباره مواد با هم میکس بشن .

_تو همین مرحله ادویه جات مورد نظر رو به مواد اضافه می کنیم ( نمک + فلفل قرمز + کمی زعفران + پودر موسیر +اویشن ) .

_ حالا موقع اضافه کردن ژامبون رشته شده اس از این به بعد مواد رو کمی با قاشق بهم می زنیم که ژامبون ها خرد نشن.

_ تو تابه ای که به اندازه کافی روغن ریخته ایم وکمی داغ شده مواد رو اضافه میکنیم ومی ذاریم دوطرف کوکو کاملا برشته بشه .

_ نوش جان

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض کوکو مرغ

برای درست کردن این کوکو احتیاج به مرغ پخته شده دارید ویه حسن اون اینه که می تونید از مرغ اضافه اومده شب مهمونیتون استفاده کنید .خودم وقتی مرغ می ذارم تو فر یه مقدارش می مونه مهم نیست کدوم قسمت مرغ باشه کافیه روی سرخ شده مرغ رو بکنید وتمام استخوانها رو خارج کنید اونوقته که می تونید با قطعات مرغ پخته شده اتون یه کوکو خیلی خوشمزه درست کنید.چون مرغ قبلا با ادویه جات مناسب پخته شده _چه از خورشتتون اضافه اومده باشه چه از مرغ تو فرتون _

_ تکه های پخته شده مرغ رو به همراه هر چاشنی که دوست دارید ویه عدد پیاز بریزد تو غذا سازوبذارید خوب میکس بشه .

_ بعد به مواد تخم مرغ اضافه کنید وبذارید دوباره مواد با هم دیگه میکس بشن .

_ تو یه تابه کمی روغن بریزد ومواد میکس شده کوکو رو بهش اضافه کنید.

_ بذارید تا دوطرف کوکو خوب برشته وطلایی بشه.

_ خب حالا می تونید کوکو خوشمزه مرغتون رو نوش جان کنید !

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض پاستا لازانک با پنیر

من نمیدونم شماها لازانیا رو چطوری درست می کنید ولی اگه لازانیا رو می پزید وبعد ابکشش می کنید وعین ماکارانی لا به لاش مواد می ریزید واز اخر هم رو لایه خارجی اون پنیر رنده شده پیتزا می ریزد بدونید که کلا لازانیا نخوردید !یعنی اگه رو لازانیا سس سفید _ یه مقدار آردی که تو کره تف داده شده +شیر وکمی پنیر پیتزا _که رو بسته های لازانیا هم طرز تهیه اش توضیح داده شده نریزد واقعا لازانیا بی لازانیا چون تفاوت این دو مدل طبخ خیلیه وقتی سس سفید می ریزی لازانیا خیلی شیک ومرتب تکه می شه ومیاد تو بشقابتون !حتی اگه حوصله این کاررو ندارید حداقل بسته به مقدار لازانیاتون یه مقدار شیر از اخر روش بریزد ودرب ظرف رو هم فویل بپیچید وبذارید تو فر .

قبلا آموزش پاستا با پنیر رو داشتم که می تونم ادعا کنم از نظر طعمی _ با وجود شباهت اولیه مواد _ کاملا متفاوت هستند .

_ مقدار پاستا فرمی به اسم لازانک رو در یه قابلمه مناسب اب درحال جوش بریزید وبذارید حداقل ده دقیقه بچوشه.

_ بعد از اتمام پخت، پاستا رو ابکش کنید وروش اب سرد بریزید.

_پیاز سرخ شده + گوشت چرخ کرده + قارچ وفلفل دلمه ای خرد شده +رب ونمک وسس چیلی واویشن وهمینطور پودر موسیر وهر ادویه دیگه ای که دوست دارید مواد تشکیل دهنده مایه پاستا ست.

_ حالا پاستا ابکش شده روتو تابه ای که مایه پاستا رو در اون اماده کردیم می ریزیم _ من تمام پلو وماکارانی و...هر چیزی رو که میخوام با مواد میکس بشه اینجوری تهیه می کنم ، چون خیلی بهتر مواد وادویه جات به خورد پاستا یا ماکارانی وحتی برنج میره وخیلی بهتر از لایه لایه ریختن مواده _

_ تو یه ظرف مناسب مقداری پاستا می ریزم _ به قطر خیلی کم _ وبعد یه لایه پنیر واین کاررو تکرار میکنیم تا پاستاها تموم بشه ولایه خارجی رو هم پر پنیر پیتزا می کنیم وروش ژامبون رشته شده می ریزیم ویه استکان کوچولو بهش شیر اضافه کردم وروی ظرف رو هم با فویل پوشوندم وگذاشتم تو فر.

_خب لازانک با پنیر ما آماده ست .

_نوش جان !

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض دسر ژله بستنی

برای درست کردن این دسر شما به پور ژله اماده احتیاج دارید وبستنی ساده وانیلی.

_ بسته به میزان مورد نظر یک یا دوبسته ژله رو در دو لیوان اب جوش حل کنید .من از دو طعم متفاوت ونزدیک بهم استفاده کردم هلو وپرتقال.

_ کاملا هم بزنید تا مایع شفافی به دست بیاد برای این کار بهتر ظرف محتوی ژله حل شده رو رو کتری در حال جوش قرار بدید تا کاملا پودر با اب جوش حل وشفاف شود.

_ بسته به میزان ژله استفاده شده شما احتیاج به بستنی دارید _ هر بسته ژله با یک لیوان اب جوش حل شود وبجای یک لیوان اب سرد از یک لیوان بستنی استفاده کنید _

_ تجربه بهم نشون داده که بهتره بذارید بستنی کمی در دمای اتاق باز بشه واگر عین من از بستنی منجمد استفاده کردید اول اونو با چنگال کمی نرم کنید وبعد از همزن استفاده کنید که باعث نشه مواد به بیرون پاشیده بشه .یه نکته دیگه هم اینه که چون بعد از اضافه کردن بستنی به ژله ، سریعا مواد بسته میشه وامکان نداره شما بتونید کثیف کاری کنار ظرف رو تمیز کنید این اتفاق برای خودم افتاده برای همین یادتونه باشه حتما بستنی کمی شل شده باشه وبعد از همزن استفاده کنید همین که سعی کنید تا حد امکان دورظرف کثیف نشه که پاک کردنش کمی مشکل می شه !_

_ بعدش کمی شکلات تلخ رنده شده روش بریزید وبسته به سلیقه خودتون روش رو تزئین کنید _ من از شوکو رول پرتقالی استفاده کردم که با طعم ژله همخونی داشته باشه _

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض خوراک سوسیس چیلی

طرز تهیه این خوراک عین خوراک بندری می مونه .
    _ تو یه تابه مقداری پیاز خرد شده رو سر تف بدید تا کمی پیاز سبک وطلایی بشه .

_ همزمان به پیاز تف داده شده قارچ وسوسیس خرد شده رو اضافه کنید.

_ من از ادویه های پودر زیره سبز ، آویشن ، پودر موسیر وچیلی خرد شده استفاده می کنم .این شیشه چیلی قرمز رو از شمال خریدم که بهش می گفتن ترشی فلفل ولی نه طعم ترشی داره نه طعم نمک !

_ وقتی قارچ وسوسیس ها سرخ شدند کمی گوجه فرنگی خرد شده به مواد اضافه کنید ودوباره مواد رو تف بدید.

_ بعد به مواد سیب زمینی های سرخ شده مکعبی شکل رو اضافه کردم .

_ از اخر هم سس چیلی که خیلی غذا رو خوش طعم می کنه .

_ اینم خوراک سوسیس چیلی .نوش جان !!

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض پلو مخلوط به سبک مژی جون !

_ تکه های کوچولو گوشت رو بذارید بپزه واز اخر بهش نمک اضافه کنید.
    _ تو یه تابه مقداری پیاز خرد شده رو طلایی رنگ کنید .

_ بهش تکه های گوشت پخته شده رو اضافه کنید ومواد رو سر تف بدید.

_حالا از معجون سس چیلی هم کمی به مواد اضافه کنید.

_ ادویه جات مورد علاقه اتون رو به مواد اضافه کنید وکمی زعفران و دارچین برای رنگ وعطر در موادی که در حال سرخ شدن هستند بریزید.

_ حالا کمی ذرت پخته شده اضافه کنید.

_ برنج ابکش شده رو در تابه ریخته وکمی که مواد مخلوط شد برنج مخلوط شده رو در قابلمه مورد نظر ریخته ودم کنید .

(من برای برنج مخلوط ویا ماکارانی ، برنج یا ماکارانی رو به مایه اضافه می کنم این کار بهتر از اینه که مواد رو لابه لای ماکارانی یا برنج بریزید .اینجوری کاملا برنج یا ماکارانیتون با مواد اغشته می شه وبعد از دم کشیدن کل برنجتون رنگین وخوش طعم می شه.)

اینم یه پلو مخلوط خوشمزه که به سبک مژی جون درست شده !

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض باقوا به سبک یکی از دوستای خوب مجازیم !!!

خدمت دوستان عزیز عرض شود که من در نهایت تنبلی به جای اینکه خودم خمیر باقلوا رو درست کنم از خمیرهایPhyllo یا filo یا fillo استفاده میکنم. این خمیرها همونطور که میدونید خیلی نازک هستند. به نازکی یک ورق کاغذ. و چون خرید این خمیر ها خیلی راحته بنابراین ما تمام زمستون به جای قند چای عصرونه رو با باقلوای خونگی میخوریم. به این دلیل که به نظر من سخت ترین قسمت تهیه باقلوا خمیر باقلواست.
    در طرز تهیه بخش مواد لازم، من پیمانه هام رو استکان کمر باریک گرفتم که برای یک بسته از خمیر کافیه.
    و اما طرز تهیه:
    مواد لازم:
    پودر بادام : دو پیمانه،
    پودر قند: یک پیمانه
    پودر هل: یک قاشق چایخوری
    پودر جوز هندی: یک قاشق چایخوری
    از این خمیرهای ورقه ای آماده: یک بسته
    روغن مایع یا کره آب شده به میزان کافی
    مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم
    روی سطح خمیر رو با اسپری یا فرچه چرب میکنیم، خیلی کم
    بعد، از مخلوط آماده شده روی سطح ورقه خمیر میپاشیم. عین تصویر حدود سه سانت از پایین جای خالی بدون پودر بذارید که راحت پیچیده بشه. انتهای خمیر رو هم همینطور.
    بعد شروع میکنید همین ورقه ای که پودر پاشی شده رو با یه ورقه از زیرش (مثل تصویر) با هم پیچیدن ، دو تا ورقه رو با هم میپیچیم چون خیلی نازکه.
    بعد از پیچیدن میذارید تو سینی شیرینی پزی و روش رو با فرچه روغن مالی میکنید. این ورقه ها چون نازک هستن خیلی زود خشک میشن و خورد میشن. باید سریع کار کنید و حتما چرب کنید روش رو که خشک نشه
    بعد سه تا کار قبلی رو برای باقیمونده خمیرها تکرار میکنید و آخر سر با چاقو به شکل بالا زیر میزنید

و به مدت بیست دقیقه میذاریذ روی طبقه وسط فر، فر رو روی 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. (فر باید از قبل گرم شده باشه) مثل همه شیرینی ها و کیک ها.
    بعد از بیست دقیقه، فر رو خاموش میکنید و شعله بالای فر رو روشن میکنید و فقط یک دقیقه، حتی یک ثانیه هم بیشتر نشه، اجازه میدید تا روی باقلواها طلایی بشه. جزغاله نشه ها شعله بالای فر خیلی قویه. بعد هم بیرون میارید و روش شربت باقلوا رو میریزید و بعد هم توی ظرف میچینید.
    شربت باقلوا:
    شکر: یک لیوان
    آب: سه چهارم لیوان
    گلاب : یک چهارم لیوان.
    اینا رو با هم میجوشونید تا یه کم قوام بیاد. زعفرون هم یه کوچولو اظافه میکنید. بعد اینا رو روی باقلوا ها میریزید.(دقت کنید بعضیها باقلوا رو غوطه ور میکنند توی شربت. من این کار رو نمیکنم چون هم وا میره هم خیلی بی ریخت میشه. با قاشق و با حوصله روی باقلوا ها میریزم و بعد که به خورد باقلوا ها رفت تکه ها رو از هم جدا میکنم و توی ظرف میچینم)

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض کیک مرغ

کش رفته شده از اینجا

مواد لازم:
    نان تست
    مرغ پخته ریش شده
    تخم مرغ پخته
    تره
    سس مایونز
    ماست خامه ای
    گردو
    نمک و فلفل

اندازه هایی که من استفاده کردم با اندازه های دستور اصلی طیبه جون فرق می کنه یعنی کمی بیشتره. (نسخه متنی دستور ایشون در انتهای صفحه با رنگ سبز درج شده)
    مرغ رو بعد از پختن ریش ریش می کنیم و چون قراره تو میکسر با بقیه مواد میکس بشه لازم نیست اندازه خاص و دقیقی داشته باشن.

اول مرغ رو میکس می کنیم و بعد ماست و مایونز رو اضافه می کنیم. من سس مایونز رو کمتر و ماست رو بیشتر ریختم اول هم ماست ساده.
    تره و نمک و فلفل رو هم می ریزیم و فقط در حد ترکیب شدن مواد اونا رو میکس می کنیم.

یه لایه نون تست که قبلاً حاشیه نون ها رو برش زدیم.

و یه لایه از مواد. همین طور به تریب لایه ها رو می چینیم.
    در انتها گردو خرد شده روی آخرین لایه می ریزیم و ظرفمون رو توی کیسه می ذاریم و روی اون رو با یه ظرف کمی سنگین فشرده می کنیم.
    چون نون ها نرم و لطیفه و موادمون کمی مرطوب، لزومی به فشار زیاد نیست. فقط در همین حد که کمی نون ها با مواد طعم دار و یکی بشه.

بعد از 1-2 ساعت برش می زینیم و در ظرفی که می خواهیم سرو کنیم می چینیم.
    من برش های کیک رو با زیتون، ساقه های پیازچه و جوانه های نعناع نزئین کردم.

این لقمه های کوچیک که کاملاً شبیه شیرینی و کیک می مونه بسیار لطیف، خوشمزه هست. واقعاً خیلی چسبید.
    خوراکه مهمونی های عصرونه هست و برای شیک و کامل کردن سفره های مهمانی عالیه.
    بچه ها هم خیلی خوششون می آد. امتحان کنید تا هم خودتون هم اطرافیانتون رو سورپرایز کنید

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض رولت مرغ ( کوردن بلو )

غذای خوشمزه ای که سریع آماده شده و بسیار مورد علاقه کودکان خواهد بود.

مواد لازم:
    • سینه مرغ / 400 گرم
    • ژامبون / 3 – 4 برش
    • سیر / 1 عدد
    • پودر سوخاری / 1/2 پیمانه
    • پنیر خامه ای / 130 گرم
    • پنیر موزارلا / 1/2 پیمانه
    • آرد / 1/4 پیمانه
    • تخم مرغ / 1 عدد
    • کره / 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت سینه مرغ را بدون استخوان کنید، سپس هر تکه از آن را ( یک سینه کامل را به دو تکه تقسیم کنید )، داخل نایلون ( کیسه فریزر ) قرار دهید. یعنی گوشت بین دو لایه پوشش نایلونی قرار گرفته باشد، سپس روی تخته آشپزخانه قرار داده و با بیفتک کوب به روی آن ضربه بزنید تا به خوبی صاف و نازک شود. ضخامت گوشت در انتها باید به اندازه نیم سانتی متر رسیده باشد. ( قرار دادن گوشت داخل کیسه، قبل از کوبیدن آن باعث میشود تا گوشت هنگام کوبیوده شدن انسجام خود را از دست ندهد). تمام تکه های گوشت را به همین ترتیب بکوبید و به دو طرف آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و کنار بگذارید.
    گوشت را روی تخته قرار دهید. یک لایه پنیر موزارلا روی گوشت قرار دهید. ( اگر پنیرتان رنده شده است، بطور کامل سطح گوشت را با آن بپوشانید) ولی بهتر است از پنیر خرد شده و یا ورقه شده استفاده کنید. سپس یک لایه ژامبون، روی پنیر موزارلا بگذارید، باز هم تمام سطح باید پوشیده شود.
    پنیر خامه ای را در هنگام شروع کار بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و یا می توانید به مدت 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا کمی شل شود. سپس سیر خرد شده را داخل پنیر خامه ای ریخته و مخلوط کنید. این مخلوط را به طور یکسان، روی سطح ژامبونها بمالید و سپس گوشت مرغ را از یک طرف کمی بکشید و به صورت کاملاً فشرده رول کنید. تمام کوردن بلوها را به همین روش آماده کنید.
    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سه ظرف کنار دست خود قرار دهید، داخل یکی آرد بریزید. داخل دیگری پودر سوخاری و در ظرف سوم تخم مرغ را بشکنید و با چنگال یا همزن دستی کمی هم بزنید تا از حالت لختگی درآمده، زرده و سفیده به خوبی مخلوط شود. رولهای مرغ را ابتدا داخل ظرف آرد بغلطانید، سپس داخل ظرف تخم مرغ بزنید و همه قسمتهای آن را به تخم مرغ آغشته کنید. و بعد داخل ظرف پودر سوخاری بغلطانید تا دور تا دور رولها کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود.
    کف سینی فر را با روغن جامد یا کره چرب کنید. میتوانید برای اطمینان کاغذ روغنی نیز کف سینی بیاندازید. سپس رولهای مرغ را داخل سینی بچینید و روی هر یک از آنها یک تکه کوچک کره قرار دهید و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد و روی آنها طلایی شود. این غذا را با سبزیجات بخار پز و نان سرو کنید.
    دستور اختصاصی مامی سایت

من همچنان بی امضاء

صفحه 10 از 11 اولیناولین ... 891011 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع