بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 10 از 34 اولیناولین ... 8910111220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 از مجموع 334

موضوع: >> تقديم با عشق <<

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

هر كه ما را ياد كرد ايزد مر او را يار باد

هر كه ما را خوار كرد از عمر برخوردار باد

هر كه اندر راه ما خارى فكند از دشمنى

هر گلى كز باغ وصلش بشكفد بى خار باد

مال خودم نبود ها

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

خريد يک ساعت کاری
    وقتي كوچك بود روزي پدرش خسته و عصباني از سر كار به خانه آمد . او دم در به انتظار پدر نشسته بود .
    گفت : بابا , يك سئوال بپرسم ؟
    پدرش گفت : بپرس پسرم . چه سئوالي ؟
    پرسيد : شما براي هر ساعت كار چقدر پول ميگيريد ؟
    پدرش پاسخ داد : چرا چنين سئوالي ميكني ؟
    - فقط ميخواهم بدانم . بگوييد براي هر ساعت كار چقدر پول ميگيريد ؟
    پدرش گفت : اگر بايد بداني خوب ميگويم , ساعتي 20 دلار .
    پسرك در حاليكه سرش پايين بود آه كشيد , بعد به پدر نگاه كرد و گفت : ميشود لطفاً 10 دلار به من بدهيد ؟
    پدر عصباني شد و گفت : اگر دليلت براي پرسيدن اين سئوال فقط اين بود كه براي خريدن يك اسباب بازي مزخرف از من پول بگيري , سريع به اتاقت برو و فكر كن كه چرا اينقدر خودخواه هستي ! من خيلي خسته ام و براي چنين رفتارهاي بچه گانه اي وقت ندارم .
    پسرك آرام به اتاقش رفت و در را بست .
    پدر نشست و باز هم عصباني تر شد . پيش خودش گفت : چطور به خودش اجازه ميدهد فقط براي گرفتن پول از من چنين چيزي بپرسد ؟ بعد از حدود 1 ساعت آرام تر شد و فكر كرد كه شايد با پسركوچكش خيلي تند و خشن رفتار كرده . شايد واقعا چيزي بوده كه او براي خريدش به 10 دلار نيازداشته . بخصوص اينكه خيلي كم پيش ميايد پسرك از او درخواست پول كند.
    پدر به سمت اتاق پسر رفت و در را باز كرد و گفت : با تو بد رفتار كردم . امروز كارم سخت و طولاني بود و همه ناراحتي هايم را سر تو خالي كردم . بيا اين 10 دلاري كه خواسته بودي , بگير .
    پسرك خنديد و فرياد زد :متشكرم بابا . بعد دستش را زير بالشش برد و از آن زير 2 اسكناس 5 دلاري مچاله شده درآورد. پدر وقتي ديد پسر خودش پول داشته , دوباره عصباني شد و گفت : با اينكه خودت پول داشتي چرا دوباره تقاضاي پول كردي ؟
    پسرك گفت : براي اينكه پولم كافي نبود ولي الان 20 دلار دارم . بابا , آيا ميتوانم يك ساعت از كار شما را بخرم تا فردا يك ساعت زودتر خانه بياييد و با ما شام بخوريد ؟!

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

تفاوت واقعی بهشت و جهنم
    فردي از پروردگار درخواست نمود تا به او بهشت و جهنم را نشان دهد خداوند پذيرفت . او را وارد اتاقي نمود كه جمعي از مردم در اطراف يك ديگ بزرگ غذا نشسته بودند . همه گرسنه،نا اميد و در عذاب بودند. هركدام قاشقي داشت كه به ديگ ميرسيد ولي دسته قاشقها بلند تر از بازوي آنها بود،بطوريكه نميتوانستند قاشق را به دهانشان برسانند! عذاب انها وحشتناك بود. آنگاه خداوند گفت : اكنون بهشت را به تو نشان ميدهم. او به اتاق ديگري كه درست مانند اولي بود وارد شد. ديگ غذا ، جمعي از مردم ، همان قاشقهاي دسته بلند . ولي در آنجا همه شاد و سير بودند. آن مرد گفت : نمي فهمم ؟ چرا مردم در اينجا شادند در حالي كه در اتاق ديگر بدبخت هستند ، با آنكه همه چيزشان يكسان است ؟
    خداوند تبسمي كرد و گفت: خيلي ساده است ، در اينجا آنها ياد گرفته اند كه يكديگر را تغذيه كنند . هر كسي با قاشقش غذا در دهان ديگري ميگذارد، چون ايمان دارد كسي هست در دهانش غذايي بگذارد

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

پدر: دوست دارم با دختری به انتخاب من ازدواج کنی
    پسر: نه من دوست دارم همسرم را خودم انتخاب کنم
    پدر: اما دختر مورد نظر من ، دختر بیل گیتس است
    پسر: آهان اگر اینطور است ، قبول است ?
    پدر به نزد بیل گیتس می رود و می گوید:
    پدر: برای دخترت شوهری سراغ دارم
    بیل گیتس: اما برای دختر من هنوز خیلی زود است که ازدواج کند
    پدر: اما این مرد جوان قائم مقام مدیرعامل بانک جهانی است
    بیل گیتس: اوه، که اینطور! در این صورت قبول است؟
    بالاخره پدر به دیدار مدیرعامل بانک جهانی می رود
    پدر: مرد جوانی برای سمت قائم مقام مدیرعامل سراغ دارم
    مدیرعامل: اما من به اندازه کافی معاون دارم!
    پدر: اما این مرد جوان داماد بیل گیتس است!
    مدیرعامل: اوه، اگر اینطور است، باشد
    و معامله به این ترتیب انجام می شود ؟

نتیجه اخلاقی: حتی اگر چیزی نداشته باشید باز هم می توانید
    چیزهایی بدست آورید. اما باید روش مثبتی برگزینید

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

شبي غمگين شبي باراني و سرد مرا در غربت فردا رها کرد دلم در حسرت ديدار او ماند مرا چشم انتظار کوچه ها کرد به من مي گفت تنهايي غريب است ببين با غربتش با من چه ها کرد تمام هستي ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبي به پا کرد و او هرگز شکستم را نفهميد اگر چه تا ته دنيا صدا کرد

گاه يک لبخند آنقدر عميق ميشود که گريه ميکنم گاه يک نغمه آن قدر دست نيافتني است که با آن زندگي ميکنم گاه يک نگاه آن چنان سنگين است که چشمانم رهايش نميکنند گاه يک عشق آن قدر ماندگار است که فراموشش نميکنم

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

كاش مي شد بار ديگر سرنوشت از سر نوشت كاش مي شد هر چه هست بر دفتر خوبي نوشت كاش مي شد از قلمهايي كه بر عالم رواست با محبت , با وفا , با مهربانيها نوشت كاش مي شد اشتباه هرگز نبودش در جهان داستان زندگاني بي غلط حتي نوشت كاش دلها از ازل مهمور حسرتها نبود كاين همه اي كاشها بر دفتر دلها نوشت ..

به نام تنها پناه آشفتگان ديارسرنوشت تقديم به توکه هنوزهم تکه¬اي ازآسمان درچشمانت،جرعه¬اي ازدريا دردستانت وتجسمي زيبا ازخاطره ايثار گل¬هاي سرخ درمعبدارغواني دلت به يادگارمانده است. نخستين چکه ناودان بلند يک احساس رادرقالب کلامي ازجنس تنفس باغچه¬هاي معصوم ياس به روي حجم سپيد يک دفترمي¬ريزم وآن رابا لهجه همه پروانه¬ صفت¬هاي اين گيتي بي¬انتها به آستان نيلوفري دل زلالت هديه مي¬کنم. در پناه خالق نيلوفرها مهربان و شکيبا بماني

آنگاه كه با اسمان ابري دلت برق اميدي شدي در شام بيرنگي ....آنگاه كه با ساز شكسته تنت شور آوازي شدي دردل تنگي ........آن زمان كه سوخته جان خنكاي مرهمي شدي بر زخم دلي......... آن زمان كه اشك باران خنده شوقي شدي بر چشم تري آن روز به يقين قهرمان قله عشقي در روزهاي زندگي..........

روزي دروغ به حقيقت گفت : مــــيل داري با هم به دريـــا برويم و شنـــا کنيم ، حقيقــت ساده لــوح پذيرفت و گول خورد . آن دو با هم به کنار ساحل رفتند ، وقتي به ساحل رسيدند حقيقت لباسهايش را در آورد . دروغ حيلــــه گـــر لباسهاي او را پوشيد و رفت . از آن روز هميشه حقيقت عــــريان و زشت است ، اما دروغ در لبــــــاس حقيقت با ظاهري آراسته نمايان مي شود

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

هیچ بادی نتوانست که پیغام مرا
    پشت دیوار دل او ببرد
    لا اقل روزی اگر پرسید در مورد عشق
    پس بگویید به او
    عشق همان بود که من
    به تو می ورزیدم

تو را خواهم تو را تنها
    كه در يك گوشه از قلبت به جا مانم
    نه با يك بوسه شيرين نه با يك حلقه زرين
    كه تنها در نگاهت آشنا مانم

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

خدا گفت:زمينش سرد است . چه کسي مي تواند زمين را گرم کند؟ ليلي گفت:من
    خدا شعله اي به او داد.ليلي شعله را توي سينه اش گذاشت. سينه اش اتش گرفت .خدا لبخند زد .ليلي هم!
    خدا گفت : شعله را خرج کن .زمينم را به اتش بکش! ليلي خودش را به اتش کشيد .خدا سوختنش را تماشا مي کرد.
    ليلي گر مي گرفت . خدا حظ مي کرد.
    ليلي مي ترسيد .ميترسيد اتش اش تمام شود
    ليلي چيزي از خدا خواست . خدا اجابت کرد .
    مجنون سر رسيد . مجنون هيزم اتش ليلي شد. اتش زبانه کشيد . اتش ماند. زمين خدا گرم شد!
    خدا گفت: اگر ليلي نبود زمين من هميشه سردش بود

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

عشق چيست ؟
    عشق دانش است . دانش و فرهنگ است توامان و آن كس كه از اين دو بي بهره است تواناي عشق ورزيدن ندارد عشق دلپذير ترين جهان بيني آدمي است آن جهان بيني نجيب و جليل كه از آغاز تاريخ انسان تا كنون جانهاي شيفته بسياري براي بر پاداشتن جهاني شايسته و بايسته ي آن كوشيدند و جان باختند براي :
    روزي كه كمترين سرود بوسه است
    و هر انسان
    براي هر انسان
    برادريست
    روزي كه ديگر درهاي خانه شان را نمي بندند
    قفل افسانه اي است و قلب براي زندگي بس است
    عشق فروتن است عشق فروتني است از ياد نبريم كه درسرتاسر زندگي خود هرگاه به انسان والايي شايسته ي عشق برخورده ايم نخستين خصلت برجسته اي كه در او يافته ايم فروتني او بوده است و هر قدر درجه ي دانش و فرهنگ وي بالاتر به همان نسبت فروتني او نيز افزونتر است
    پس عشق را با اين نخستين خصلت بزرگ و خجسته مي توان بازشناخت عشق نيكي است عشق همه ي نيكي هاي جهان را در خود جمع دارد و به همين سبب نيرومند است به سبب همين نيرومندي است كه مهربان و ايثارگر است و به عكس دمي به اين سنگين دلان و ستمكارگان افسار گسيخته ي سرتا سر جهان بنگريد كه سنگين دلي و ستمكارگي آنان به رغم نيرومندي ظاهريشان حاصل ضعف و پلشتي آنهاست

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

این هم بد نیست و خیلی هم قشنگه به نظرم :

موضوع : سفر زيارتي، سياحتي و هميشگي آخرت تاريخ :------------- شماره : 6

سفر زيارتي، سياحتي و هميگشي آخرت

ابتدا گذرنامه زير را تکميل نمائيد:

نام: انسان نام خانوادگي: آدميزاد نام پدر: آدم

نام مادر:حوا لقب: اشرف مخلوقات نژاد: خاکي

صادره از:دنيا ساکن: کهکشان راه شيري، منظومه شمسي، زمين

مقصد: برزخ ساعت و حرکت پرواز: هر وقت خدا صلاح بداند

مکان: بهشت، اگر نشد جهنم

وسايل مورد نياز:

1- دومتر پارچه سفيد 2- عمل نيک 3- انجام واجبات و ترک محرمات

4- امر به معروف و نهي از منکر 5- دعاي والدين و مومنين 6- نماز اول وقت

7- ولايت ائمه اطهار 8- اعمال صالح، تقوي و ايمان

çتوجه

1- خواهشمند است جهت رفاه حال خود، خمس و زکات را قبل از پرواز پرداخت نمائيد.

2- از آوردن ثروت، مقام، منزل و ماشين حتي د اخل فرودگاه خودداري نمائيد.

3- حتما قبل از حرکت به بستگان خود توضيح دهيد تا از آوردن گلهاي سنگين، سنگ قبر گران و تجملاتي و نيز مراسم پرخرج خودداري نمايند.

4- جهت يادگاري قبل از پرواز اموال خود را بين فرزندان مشخص نمائيد.

5- از آوردن بار اضافي از قبيل حق الناس، غيبت ، تهمت و غيره خودداري نمائيد.

تماس و مشاوره شبانه روزي و رايگان، مستقيم و بدون وقت قبلي مي باشد.

درصورتي که قبل از پرواز به مشکلي برخورديد با شماره هاي زير تماس حاصل فرمائيد:

186سوره بقره- 45 سوره نسا- 129 سوره توبه- 55 سوره اعراف- 2و 3 سوره الطلاق

براي کسب اطلاعات بيشتر به قرآن مراجعه نمائيد.

سرپرست کاروان : حضرت عزرائيل

به ادرس زیر مراجعه کنید

صفحه 10 از 34 اولیناولین ... 8910111220 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع