بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 20 از 109 اولیناولین ... 1018192021223070 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

هوار ملامحمد: مهم نیست چه کسی مقصر است/ از فردا در اختیار پرسپولیس هستم بازیکن عراقی تیم فوتبال پرسپولیس پس از نشست با حبیب کاشانی و علی دایی گفت: از فردا در اختیار پرسپولیس خواهم بود. به گزارش خبرنگار مهر، هووار ملامحمد در پایان نشست امروز با سرپرست باشگاه و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اتفاقات اخیر گفت: قرار بود از امروز در تمرینات پرسپولیس شرکت کنم اما با هماهنگی آقای دایی از فردا در تمرینات حضور خواهم داشت.
    وی ادامه داد: هیچ مشکلی بین من و باشگاه پرسپولیس وجود نداشت و تنها سو تفاهماتی بود که در رابطه با مشکل ویزا و گذرنامه من برای اردوی امارت به وجود آمده بود که کمی دلگیر بودم و آن هم برطرف شد.
    ملامحمد در پاسخ به این پرسش که "باشگاه پرسپولیس قبول کرده که در رابطه با مشکل ویزای تو مقصر بوده آیا تو از این موضوع دلگیر بودی؟" گفت: مهم نیست که چه کسی مقصر است مهم این است که مشکل برطرف شده و از فردا در اختیار کادر فنی هستم.

بازیکن عراقی پرسپولیس در مورد دیدار با سایپا و شکست سرخپوشان نیز گفت: بازی را دیدم و افسوس موقعیت هایی که از دست رفت را خوردم البته خوشبختانه دیگر رقیبان ما هم موفق نبودند و مکان پرسپولیس در جدول حفظ شد.
    وی در مورد دیدار آینده پرسپولیس نیز گفت: بازی سختی برابر تراکتورسازی با آن هواداران پرشورش پیش رو داریم و باید تمام تمرکز تیم به ادامه بازی های لیگ باشد.

pnugirl
    • n/a

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان سایپا مقابل ما بسیار خوب کار کردند و توانستند با درخشش "ابراهیم میرزاپور" ما را شکست دهند.
    صحبتهای سپهر حیدری را در این خصوص و برخی مسائل دیگر در ذیل بخوانید:
    *چطور شد بازی را باختید؟
    - فوتبال همین است کاری نمی‌شود کرد. ما در بازیهای قبلی یک رکورد خوب بر جا می‌گذاشتیم. ما در این بازی خیلی خوب و روان کار کردیم و ظرف 10 دقیقه، 7، 8 موقعیت گل را خراب کردیم اما طبیعت فوتبال همین است؛ اگر گل نزنی گل می‌خوری.
    *سایپایی‌ها هم که خیلی خوب کار کردند؟
    - بی‌اغراق می‌گویم که همه بازیکنان سایپا عالی کار کردند ابراهیم میرزاپور واقعا روز خوبی را پشت سر گذاشت و باید از ارزش کاری آنها هم به نیکی یاد کنیم اما روز پرسپولیس نبود در عوض سایپایی‌ها عالی کار کردند.
    *فکر می‌کردی بعد از پیروزی‌های متوالی در این بازی شکست بخورید؟
    - شکست ما دلیل داشت. 17 روز مسابقه نداشیم و بعد از این بازی هم تا 13 روز بازی نداریم. تأخیر در برگزاری مسابقات برای پرسپولیس در کورس قهرمانی است بدترین چیز است باور کنید اگر دوبی نمی‌رفتیم حتی این شرایط را نداشتیم.
    *یعنی اردوی دوبی مفید بود؟
    - صددرصد خوب بود. در تهران فقط باران و سیل بود پس یا باید به کیش می‌رفتیم یا دوبی بنابراین وقتی مسئولان الوصل از ما دعوت کردند پس بهتر بود که به امارات می‌رفتیم در آنجا فقط تمرین کردیم و...
    *پس قضیه اینکه می‌گویند پرسپولیسی‌ها در دوبی فقط به خوشگذرانی پرداختند، چیست؟
    - نمی‌دانم چرا همه روی اردوی دوبی ما زوم کردند ما فقط در آنجا تمرین می‌کردیم و مطمئن باشید در تیم علی دایی تفریح و خوشگذرانی جایی ندارد در آنجا 2 بازی دوستانه انجام دادیم اما در بازی با سایپا با آنکه بدنها آماده بود اما نظم نداشتیم و در گلزنی بی‌دقت بودیم پس چرا منتقدین 8 پیروزی قبلی ما را ندیدند.
    *نبی‌الله باقریها مقابل سایپا بسیار با استرس کار کرد و یک گل به خودی هم زد؟
    - طبیعی بود باقریها در 9 بازی قبلی حضور نداشت وی احتیاج به بازی داشت تا به شرایط مطلوب برسد. نبی یکی از بهترین مدافعان ما به شمار می‌رود و نباید همه کاسه و کوزه‌ها را بر سر او شکست. در این بازی فقط دفاع تیم مشکل نداشت بلکه کل تیم بد کار کرد. اکثر موقعیت سایپایی‌ها ضدحمله بود اما تیم مقابل تیم نونهالان نبود بلکه سایپا بود.
    *در یک صحنه علیرضا حقیقی با عصبانیت بر سر تو فریاد کشید، قضیه چه بود؟
    - چیز خاصی نبود فکر می‌کنم او بر سر بازیکن دیگری فریاد زد. این مسائل در فوتبال طبیعی است شاید هم یک روز من بر سر بازیکنی فریاد بزنم. فوتبال همین است و فشار و استرس زیاد دارد همه می‌خواهند به تیم کمک کنند در هیاهوی ورزشگاه و تماشاگران صدا به صدا نمی‌رسد و شاید او با فریاد از من خواسته که ناحیه‌ِای را پوشش بدهم.
    *یعنی از حقیقی ناراحت نیستی؟
    - چرا باید ناراحت باشم؟! همه بازیکنان در شرایط بازی استرس دارند قطعا علیرضا در شرایط بازی فریاد کشیده و قصد تخریب مرا نداشته البته گفتم حواسم به این صحنه نبود.
    *در مورد بازی با تراکتور صحبت کن، همانطور که می‌دانی هواداران تراکتور اصلا دوست ندارند مقابل پرسپولیس شکست بخورند و شاید همین کار را برای پیروزی پرسپولیس سخت‌تر کند؟
    - هواداران تراکتور یکی از بهترین و استثنایی‌ترین تماشاگران ایرانند اما شرایط هواداران این تیم با پرسپولیس فرقش از زمین تا آسمان است. قطعا هواداران ما بیشتر از تراکتوری‌ها است و اگر برای پرسپولیس در دهات یا پشت کوه بازی بگذارند حتم بدانید چندین برابر هوادار برای تماشای بازیهای این تیم به ورزشگاه می‌آیند. تراکتور تیم خوبی است اما ما باید استرس را کنار بگذاریم و شکست مقابل سایپا را فراموش کنیم تا بتوانیم تراکتور را ببریم.
    *آیا قصد جدایی از پرسپولیس را در پایان فصل داری؟
    - فقط و فقط فکرم به پرسپولیساست. دلیلی ندارد از این تیم جدا شوم. تمام وجودم برای پرسپولیس است و خودم را مدیون این تیم و هوادارانش می‌دانم کجا بروم بهتر از این تیم؟! این روزها پیشنهاداتی را در روزنامه‌ها می‌خوانم که خودم از آنها بی‌خبرم اولین و آخرین انتخابم پرسپولیس است انشاءالله می‌خواهیم یک جام به هوادارانمان بدهیم.

pnugirl
    • n/a

پيش از اين قرار بود پرسپوليس از روز شنبه آينده اردوي 5 روزه‌اي را در كردان كرج برگزار كند، اما اين اردو لغو شد.
    عباس عليپور، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت: مشكلي از بابت برپايي اردو وجود نداشت و تمام هماهنگي‌ها انجام شده بود ولي كادر فني صلاح ديد در تهران به ادامه تمرينات بپردازد.

pnugirl
    • n/a

کريم باقري ،کاپيتان تيم پرسپوليس ،در صورتي که اتفاق خاصي نيافتد در بازي روز جمعه اين هفته پرسپوليس ،براي سومين بار در دوران بازيگري خود مقابل تيم سابق زادگاهش قرار مي گيرد.

کريم که در بازي رفت مقابل تراکتور غايب بود، اين هفته پس از 16 سال براي سومين بار مقابل تراکتورسازي به ميدان مي رود. کريم فوتبال خود را با تراکتورسازي شروع کرد و اولين بار در هفته پنجم ليگ آزادگان در سال 1370 مقابل استقلال در استاديوم آزادي و در حالي که 17 سال داشت، به ميدان رفت. باقري طي دو سال حضور در تراکتور سازي 28 بازي انجام داد و 2 گل نيز به ثمر رساند.
    کريم در سال 72 به کشاورز پيوست و در بازي رفت کشاورز و تراکتور غايب بود. در بازي برگشت کشاورز با حضور کريم 2-1 تراکتور را برد. محمد حسن انصاري فر و صمد مرفاوي گلهاي کشاورز را زدند که امروز يکي مديرعامل باشگاه راه اهن و ديگري سرمربي تيم استقلال است. در بازي رفت فصل 73 باز هم کشاورز با حضور کريم باقري 2-1 تراکتور را برد. در بازي برگشت کريم غايب بود. در فصل 74 تراکتور در ليگ دسته اول حضور نداشت و در فصل 75 کريم باقري به پرسپوليس پيوست.در بازي رفت پرسپوليس و تراکتور در تهران، کريم بازهم غايب بود و در بازي برگشت نيز در اردوي تيم ملي بود و اماده حضور در بوندس ليگاي آلمان مي شد. بدين ترتيب پس از 16 سال کريم دوباره مقابل تيم سابق خود قرار مي گيرد.

pnugirl
    • n/a

پرسپولیس از معدود تیم هایی است که تمرینات خود را صبح برگزار می کند.
    محمود خوردبین سرپرست باشگاه پرسپولیس می گوید«: در مورد زمان تمرینات سرمربی تیم تصمیم گیرنده است و هم اکنون علی دائی تشخیص داده که صبح ها زمان بهتری برای تمرینات است زیرا ترافیک صبح کمتر است و بازیکنان زودتر می توانند خودشان را به محل تمرینات برسانند.»
    وی در مورد اینکه در زمان سرمربی گری مربیان سابق تیم پرسپولیس از جلمه قطبی، دنیزلی و آری هان نیز آنها صبح ها تمرین می کردند،ادامه داد«: باشگاه پرسپولیس هیچ اصراری به این مسئله ندارد،سرمربیان تصمیم می گیرند که زمان تمرینات صبح باشد.»

pnugirl
    • n/a

نبي ا... باقري ها كه قبل از بازي با تراكتورسازي به دليل برخورد شديد استوك هاي محمد منصوري به چشم راستش با مصدوميت روبرو شد، از فردا مي تواند در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
    وي درباره آخرين وضعيت خود گفت: پزشكم از رفع خطر براي بينايي ام خبر داد و از فردا مي توانم در تمرينات شركت كنم. البته هنوز ورم چشمم خوب نشده كه بايد با آب گرم براي بهبودي اش اقدام كنم.

باقري ها در ادامه با تشكر از محسن خليلي بابت تماسش با وي براي احوال پرسي گفت: از محسن ممنون هستم كه وقتي بيمارستان بودم با من تماس گرفت و به فكرم بود. در فوتبال هميشه پهلوان زنده را عشق است.

pnugirl
    • n/a

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: 4، 5 بازي بود که شانس حضور در ميدان را پيدا نکرده بودم اما خوشخبتانه در بازي با تراکتورسازي توانستم به ميدان بروم.
    مهدی شیری" اظهارداشت: بازی 2 نیمه متفاوت داشت. نیمه اول آنها سوار بازی بودند اما پرسپولیس در نیمه دوم شرایط بهتری پیدا کرد و اگر از موقعیتهایمان به خوبی استفاده می کردیم، می‌توانستیم برنده این دیدار باشیم.

وی افزود: اگر هواداران تراکتورسازی ما را مورد فحاشی قرار دادند، من که چیزی متوجه نشدم بلکه فکر می‌کردم آنها ما را تشویق می‌کنند، زیرا کل ورزشگاه یکدست قرمزپوش بودند و ما فکر می‌کردیم درکنار هواداران پرسپولیس بازی می‌کنیم.

هافبک پرسپولیس ادامه داد: اینکه در یک بازی این همه هوادار مخالف پرسپولیس را می‌دیدیم برایمان سخت بود اما باز جای شکرش باقی بود که قرمزپوش بودند. وقتی وارد میدان شدم گفتم چقدر هوادار قرمزپوش به ورزشگاه آمدند و می‌خواستم مقابل آنها تعظیم کنم.

شیری در خصوص تعویضش با کریم باقری اذعان داشت: علت تعویضم را نمی‌دانم. من بازیکنم و نمی‌توانم در خصوص تعویض شدنم نظر بدهم.

وی در مورد بازی با صبا خاطرنشان ساخت: این بازی برای ما حکم فینال را دارد. انشاءالله که بتوانیم بازی را ببریم. به عقیده من صددرصد که نه هزاردرصد قهرمان جام حذفی می‌شویم. بعد از این بازی با استیل‌آذین بازی داریم که فکر می‌کنم به هر 3 امتیاز این بازی برسیم.

pnugirl
    • n/a

احمدرضا عابدزاده ظهرديروز 30 فروردین با حضور در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نسبت به شکایت خود از باشگاه پرسپولیس اعتراض کرد جنجال به پا شده در نهایت با دخالت نیروی انتظامی خاتمه یافت.
    بر اساس اين گزارش عابدزاده پس از مراجعه به کمیته انضباطی و ابراز ناراحتی از رفتار کادر فنی پرسپولیس گفت: «فدراسیون فوتبال مال من است، اگر امروز مشکل من حل نشود، فدراسیون را روی سر مسئولانش خراب می‌کنم و در صورتی که به نتیجه نرسم به سازمان تربیت بدنی می روم.»
    دلیل ناراحتی عابدزاده، انتظار چند ساعته‌اش پشت در اتاق کمیته انضباطی بود.
    این در حالی است که به گفته شاهدان، عابدزاده با فریاد در سالن مجموعه فدراسیون خطاب به حبیب کاشانی می‌گفت: «کاشانی و آنهایی که حق مرا ضایع کردند، مطمئن باشند چوب کارهایشان را می‌خورند، من به خاطر پرسپولیس کوتاه آمدم اما از این به بعد کاری با آنها ندارم. از این به بعد باید مشکل خودشان را با کمیته انضباطی حل کنند».

pnugirl
    • n/a

محمد علي يحيوي پس از شكست صباي قم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي اظهار داشت: اشك‌هاي دايي فقط به خاطر اين بود كه 80 هزار هوادار در ورزشگاه آزادي گريان به خانه نرفتند و جشن شادي را در ورزشگاه آزادي گرفتند.
    وي گفت: در 90 دقيقه شايسته پيروزي بوديم و تعويض‌هاي طلايي دايي باعث شد نبض بازي را به دست بگيريم. اعتقاد دارم خدا دايي را خيلي دوست دارد و مزد زحمات و سختي هايش در فوتبال ايران را در بازي برابر صبا به او داد.
    يحيوي در خصوص عملكرد دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس گفت: با كمك دايي و با توجه به قدرت تاكتيكي و فني دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس اعلام مي‌كنم حقيقي و معمارزاده آماده خدمت به تيم ملي هستند چون اين لياقت و شايستگي را در اين دو دروازه‌بان مي‌بينم.
    وي تصريح كرد: به حقيقي جوان تبريك مي‌گويم كه يك روز به يادماندني را رقم زد. پيروزي مقابل صبا هيچوقت از كارنامه ورزشي او پاك نخواهد شد. همچنين به معمارزاده كه با تمرينات فشرده و با انگيزه قوت قلبي براي ما روي نيمكت بود، تيريك مي‌گويم.
    يحيوي يادآور شد:‌ واقعا انتخاب دروازه‌بان اول در پرسپوليس سخت است و اميدوارم اين دو شاگرد خوب را دوباره در اختيار داشته باشم.

pnugirl
    • n/a

پرسپولیس با غلبه بر تیم صبای قم به دیدار پایانی رقابت های جام حذفی ایران رسید، به همین منظور گفت و گویی با کریم باقری انجام شده است که در ادامه می خوانید:
    *صبا سخت ترین حریف پرسپولیس در جام حذفی بود؟
    -بله همین طور بود. صبا از جمله تیم های خوب و پر مهره باشگاه‌های ایران است آنها برای پیروزی و با نیت فینالیست شدن پا به این میدان گذاشته بودند.همین موضوع به سود پرسپولیس تمام شد تا ما بتوانیم به عنوان تیم پیروز، میدان مسابقه را ترک کنیم .
    *حالا برای یکی از 90 دقیقه های فینال به تبریز می روید. برپایی جشن قهرمانی میان مردمانی که کریم باقری اسطوره شان محسوب می شود چه احساسی دارد؟
    -من اعتقاد دارم برای پرسپولیس نباید تفاوتی داشته باشد که بازی برگشت در تهران برگزار می شود یا در تبریز؛ مهم این است که ما برای این 180 دقیقه کاملاً تمرکز داشته باشیم تا موفق شویم هر دو بازی را با پیروزی پشت سر گذاشته و قهرمان جام حذفی بشویم .
    *حالا از پرسپولیس فینالیست، انتظاری جز قهرمانی در جام حذفی نمی رود؟
    -به طور حتم همین طور است. ما باید تمام تلاش مان را انجام دهیم تا بتوانیم این جام را به دست بیاوریم، به امید خدا سعی خواهیم کرد در دیدار نهایی تیم خوب فولاد گستر تبریز که موفق شد ذوب آهن را از گردونه رقابت های جام حذفی خارج کند شکست دهیم و جام قهرمانی را به هواداران پرسپولیس هدیه بدهیم.
    *از بازی برابر صبا و شرایط خاصی که بر میدان حاکم بود و از اشتیاق هواداران و کلیه عوامل تیم برای پیروزی در این دیدار صحبت کنید!
    -به طور مسلم همه عواملی که نام بردید به این نیت در ورزشگاه آزادی حاضر شده بودند تا این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذارند. البته تیم صبا نیز همین نیت را داشت و بازی هم دیدار خیلی خوبی بود به خصوص در نیمه دوم که ما بهتر شروع کردیم و اختیار توپ و میدان را به طور کامل در اختیار داشتیم.
    *اما کشیدن کار به ضربات پنالتی، شرایط پیروزی را برای هر دو تیم 50، 50 بود. چرا در جریان بازی کار تمام نشد؟
    -ما موقعیت های زیادی داشتیم که در لحظه آخر با بی دقتی به بیرون می زدیم. البته تیم صبا هم تلاش خودش را کرد تا بلکه با پیروزی از میدان خارج شود. با این حال کار به ضربات پنالتی کشیده شد که آنجا توانستیم با درخشش علیرضا حقیقی بازی را به سود خودمان خاتمه بدهیم.
    *هواداران پرسپولیس چه نقشی در این پیروزی داشتند؟
    -جا دارد همین جا از همه هواداران خوب پرسپولیس در آن شرایط خاص که 120 دقیقه جریان بازی بود و قطع برق و ضیافت پنالتی ها، تیم مورد علاقه شان را مورد حمایت و تشویق قرار دادند تشکر و قدردانی کنم.
    *البته خبر خوش برای هواداران این است که کاپیتان محبوب‌شان حداقل یک فصل دیگر با پرسپولیس خواهد بود ؛ در این باره چه صحبتی دارید؟
    خب کاشانی و دایی به من گفتند که قراردادم را تمدید کنم و من به احترام این دوستان و بزرگان برای یک فصل دیگر تمدید کردم. امیدوارم که هواداران خوب پرسپولیس یک فصل دیگر من را تحمل کنند. تمام تلاشم را به کار خواهم بست تا تیم پرسپولیس موفق باشد هرچه در توان می گیرم تا هم خودم و هم پرسپولیس به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم .
    *یافتن جانشین برای بازیکن مثل کریم باقری کاری غیر ممکن است؟
    -این طور نیست. در این پرسپولیس بازیکنان بسیار خوبی حضور دارند که با تمام توان و به نحو احسن مشغول کار هستند و می توانند جای امثال من را پر کنند.

برچسب برای این موضوع