دوستان چند روز پیش گفتم شهریه ندادم چی کار کنم؟گفتین مهم نیس !
حالا برسین به دادم که صفحه انتخاب واحدم برای حذف و اضافه باز نمیشهچی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنین بگین تو رو ببخدا تا نرفتم خودمو پرت کنم توی چاه
![]()
دوستان چند روز پیش گفتم شهریه ندادم چی کار کنم؟گفتین مهم نیس !
حالا برسین به دادم که صفحه انتخاب واحدم برای حذف و اضافه باز نمیشهچی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنین بگین تو رو ببخدا تا نرفتم خودمو پرت کنم توی چاه
![]()
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
ای خدا چرا هیشکی نمیاد جوابمو بده![]()
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
کی به شما گفته مهم نیست و پرداخت نکن؟دوستان چند روز پیش گفتم شهریه ندادم چی کار کنم؟گفتین مهم نیس !
لطف ا راهنماییم کنین بگین تو رو ببخدا تا نرفتم خودمو پرت کنم توی چاه
![]()
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
البته من تا این موضوعو دیدم رفتم همین امروز پرداخت کردم چون من فردا حذف اضافه دارم
ای خدا مکشلللللللللللللللللللللل للللللللللللم حل شد بدون پرداخت شهریهمن همش 17 واحد گرفتم شهریه ام شده246هزار تومن
همنوزم چشام تار میبینه
خدایی انصافه نه شما بگین
![]()