بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 20 از 151 اولیناولین ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

محمد احمد‌زاده شب گذشته و پس از پايان جلسه هيات مديره باشگاه به عنوان سرمربي جديد مقاومت سپاسي انتخاب شد.

وي تا پايان فصل جاري هدايت مقاومت سپاسي را برعهده خواهد داشت.

احمدزاده در اين باره گفت: من با آگاهي كامل به اين تيم آمده‌ام و براي موفقيت تيم تلاش خواهم كرد.

pnugirl
    • n/a

مسؤولان تيم فوتسال شهيد منصوري تصميم گرفته اند به دليل مشکلات موجود امتياز تيمشان را بفروشند. در همين راستا و پس از مذاکره با مسؤولان باشگاه استيل آذين امتياز تيم فوتسال منصوري به استيل آذين فروخته شد. کريم منصوري مديرعامل تيم منصوري با اعلام اين خبر به فارس گفت: تيم را به استيل آذين واگذار کردم. شخصي بنام خبيري از طرف آقاي آجورلو نزد من آمد با هم قرارداد نوشتيم و کار تمام شد. البته پيش از اين قرار بود استيل آذيني ها سهام تيم شهر آفتاب را بخرند که اين تيم به يک دسته پايين تر سقوط کرد.

pnugirl
    • n/a

پزشک تيم فوتبال ابومسلم خراسان، اولين پزشک لژيونر فوتبال ايران شد. دکتر علي امين الشريعه نجفي به عنوان پزشک به يکي از تيم هاي اماراتي منتقل شده است.
    وي رييس هيات پزشکي ورزشي استان خراسان رضوي، افسر ستاد مبارزه با دوپينگ (نادا) و از معدود مدرسان بين المللي دوپينگ در آسياست. وي با اين قرارداد بايد چند روز در ماه را در امارات باشد. نجفي اعلام کرد: اين انتقال تا 99 درصد قطعي شده است.

pnugirl
    • n/a

من دوست داشتم جوان تر ها فرصت پیدا کنند و به جاي من در ترکیب تیم ملی به میدان بروند اما به خاطر هواداران فوتبال قبول کردم که دوباره به تیم ملی کمک کنم
    وقتی پیش از آغاز تمرین استیل آذین علی کریمی ستاره خط میانی استیل آذین دقایقی با دستکش دروازه بانی درون دروازه قرار گرفت، مشخص بود که این ستاره خوش تکنیک به سومین بازی فصل مقابل استقلال امیدوار است. به خصوص که مهدی مهدوی کیا هم کنار اوست. بازیکنی که حضورش برای فوق جذاب کردن ابن بازی کافی است.کریمی در مصاحبه با سایت این باشگاه از شرایط تیم می گوید:
    وضعیت استیل آذین در آستانه دیدار با استقلال چگونه است ؟
    خوشبختانه در شرایط بسیار خوبی هستیم وخودمان را آماده می کنیم در دیدار حساس برابر استقلال به پیروزی برسیم. به هر حال برای صعود به مراحل بعد باید این بازی را ببریم.

* فکر می کنید شکست استقلال برای بازیکنان استیل آذین سخت خواهد بود؟
    استقلال تیم بسیار خوب و با مهره ایست كه ىر شرايط خوبی قرار دارد. شاید این تیم در حال حاضر در بهترین شرایط ممکن مخصوصا پس از برد برابر نماینده عربستان قرار گرفته وباید در مقابل این تیم بسیاربا احتیاط بازی کنیم البته ما هم وضعیت خوبی داریم و با انگیزه زیادی به مصاف استقلال می رویم.
    *یعد از دو شکست چقدر شانس برای خودتان قائلید؟
    سعی وتلاش خودمان را انجام می دهیم وباید ببینیم پس از 90 دقیقه چه اتفاقی می افتد به نظر من نتیجه بازی درزمین مشخص می شود نه با گمانه زنی ها قبل از بازی اما ما سعي خودمان را می کنیم و شانس زیادی داریم. توان شکست دادن استقلال را داریم اما باید در طول بازی هوشیار باشیم.
    *کریمی باز هم به اردوی تیم ملی دعوت شده است در این خصوص با چه کسی صحبت کرده بودید؟
    با سرمربی تیم ملی صحبت هایی شد. من دوست داشتم جوان تر ها فرصت پیدا کنند و به جاي من در ترکیب تیم ملی به میدان بروند اما به خاطر هواداران فوتبال قبول کردم که دوباره به تیم ملی کمک کنم تا دل آنها را شاد کنم به همین دلیل دریغ نکردم و برای کمک به تیم ملی آماده ام.

pnugirl
    • n/a

هفته بیست و هشتم نهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران، فردا با دیدار تیم های استقلال اهواز و تهران آغاز می شود.
    برنامه و اسامی داوران این هفته بدین شرح است:
    ** جمعه 14 اسفند:
    * پرسپولیس - فولاد خوزستان - ساعت 17:10 - ورزشگاه آزادی
    - داور: محمود رفیعی، كمك ها: رضا سخندان - حمید غمزه
    * استقلال اهواز - استقلال تهران - ساعت 14:45 - ورزشگاه تختی اهواز
    - داور: محسن قهرمانی، كمك ها: مرتضی كریمی و محسن فریمانی
    *پاس همدان - پیكان قزوین - ساعت 15 - ورزشگاه قدس همدان
    - داور: البرز حاجی پور، كمك ها: كیانوش داودزاده - سخاوت سلیمان نژاد
    * ذوب آهن اصفهان - شاهین بوشهر - ساعت 15:30 - ورزشگاه فولاد شهر
    - داور: سعید مظفری زاده، كمك ها: سعیدعلی نژادیان - عباس انتظاری
    * تراكتورسازی تبریز - سپاهان اصفهان - ساعت 15:30 - ورزشگاه یادگار امام
    - داور: یداله جهانبازی، كمك ها: داود رفعتی و صادق نوری

* مس كرمان - مقاومت شهید سپاسی - ساعت 15:30 - ورزشگاه شهید باهنر كرمان
    - داور: خداداد افشاریان، كمك ها: غلام آموزگار - حسین طالقانی
    ** شنبه 15 اسفند:
    * استیل آذین تهران - سایپا كرج - ساعت 15:30 - ورزشگاه اكباتان تهران
    - داور: مسعود مرادی، كمك ها: جواد تقی پور - حسن یوسفی
    * صبای قم - راه آهن شهر ری - ساعت 15:30 - ورزشگاه یادگار امام قم
    داور: علیرضا فغانی، كمك ها: رسول فروغی - محمدرضا ابوالفضلی
    * ابومسلم مشهد - ملوان بندر انزلی - ساعت30 - ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    - داور: تورج حق وردی، كمك ها: بهروز برون - سجاد طوری.ابزار

pnugirl
    • n/a

بازيکنان مس نظم مورد نظر بوناچيچ را پذيرا نيستند؛ نژادزماني: پاداش شکست ملوان از برتري برابر السد بيشتر است
    مديرعامل باشگاه مس کرمان پاداش برتري برابر ملوان در هفته سي ام ليگ برتر را از پيروزي برابر السد قطر بيشتر اعلام کرد.فتح ا... نژادزماني در گفت و گو با فارس در مورد برتري 3 بر يک برابر السد قطر گفت: بازيکنان با همدلي و يکدلي و حمايت طرفداران توانستند اين برد را به دست آورند. با اين حال ما به ديدار با ملوان انزلي فکر مي کنيم و اين برد را فراموش کرده ايم. ديدار با ملوان براي تيم مس نه 6 امتياز که 9 امتياز دارد.وي تاکيد کرد: با توجه به ديدار تيم هاي پايين جدولي در هفته سي ام مي توانيم در صورت برتري در ديدار با ملوان از انتهاي جدول تا حدودي جدا شويم و خيال خود را راحت کنيم، به همين دليل برتري برابر ملوان انزلي پاداش ويژه اي براي بازيکنان دارد و ميزان اين پاداش حتي از پاداش برد مقابل السد قطر هم بيشتر است. مديرعامل باشگاه مس در مورد تنش بين برخي از بازيکنان و لوکا بوناچيچ سرمربي تيم گفت: بازيکنان ايراني هنوز به نظم حرفه اي مورد نظر لوکا بوناچيچ عادت ندارند و اين مسئله در برخي مواقع کار را سخت مي کند. مثلا بوناچيچ معتقد است بازيکنان نبايد در اردو تلفن همراه داشته باشند اما اين مسئله براي بازيکنان ما هنوز پذيرفتني نيست.
    نژادزماني ادامه داد: برخي از بازيکنان ذخيره تيم هم معتقدند يا بايد در ترکيب اصلي تيم حضور داشته باشند يا از تيم مس جدا شوند اما بوناچيچ مي گويد بازيکن بايد 001 درصد در تمرينات با انرژي ظاهر شود تا او بتواند در مسابقه از 07 درصد توانايي بازيکن استفاده کند.
    مديرعامل مس کرمان در مورد اخراج مهدي رجب زاده از تيم مس گفت: برخي رسانه ها متاسفانه واژه کتک کاري را در مورد درگيري لفظي اين بازيکن با بوناچيچ به کار بردند که اين مسئله کم لطفي بود.بازيکنان در همه جا بايد تابع نظر سرمربي تيم باشند و مطمئن هستم رجب زاده از کرده خود پشيمان است. با اين حال کميته انضباطي باشگاه در مورد اين بازيکن تصميم گيري خواهد کرد.

pnugirl
    • n/a

منصور ابراهيم زاده پيرامون شرايط حضور ذو ب آهن در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي، اظهار کرد: ذوب آهن تنها تيم باشگاهي ايران است که اکنون در هر سه جام حضور داشته و فشار زيادي را تحمل مي کند. ما از فدراسيون فوتبال و شخص علي کفاشيان رييس آن خواسته ايم تا بازي ذوب آهن در جام حذفي را به تعويق انداخته و بازي در ليگ برتر را هم از پانزدهم به هفدهم فروردين ماه منتقل کند .
    وي افزود: در حال حاضر ذوب آهن يکي از نمايندگان فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسياست و ما مي خواهيم مسؤولان کمک کنند تا بتوانيم به شايستگي از اعتبار فوتبال کشور دفاع کنيم؛ به هر حال مسايل اين تيم ها کار ملي بوده و ما مي خواهيم همکاري ها براي موفقيت فوتبال مان بيشتر شود. به کفاشيان گفتم که ذوب آهن اکنون با 01 امتيازي که در اين مرحله از ليگ قهرمانان کسب کرده هم مي تواند به عنوان تيم نخست به مرحله بعدي صعود کند و هم با همين امتياز حذف شود. شرايط خيلي حساس است و کار در مرحله گروهي اين رقابت ها هنوز تمام نشده است. محمد صلصالي يکي از بازيکنان اصلي ما پس از بازي برابر الاتحاد عربستان دچار مصدوميت شديد شد و اين آسيب ديدگي ها ممکن است بر اثر فشردگي بازي ها آتي ادامه داشته باشد.
    سرمربي تيم ذوب آهن در ارزيابي اش از بازي با تيم پيکان قزوين گفت: براي اين مسابقه دو بازيکن اصلي ما سه اخطاره هستند. پيکان حريف خوب و منسجمي است و آنها هم از بازيکنان جوان و هم با تجربه هاي توانمندي بهره مي برند. بي ترديد اين بازي هم مانند ساير مسابقات ليگ جدالي سخت و سنگين براي ما خواهد بود.
    وي در پاسخ به اين سوال که با توجه به شرايط موجود ممکن ذوب آهن از قدرت نمايي در مسابقات جام حذفي منصرف شود، تصريح کرد: به هر حال شرايط ما در ليگ هم چندان منسجم نيست و رقابت در پنج هفته پاياني بسيار حساس است. هر چيزي امکان پذير بوده و نمي توان احتمال آن را رد کرد؛ شايد ذوب آهن نتواند در ليگ موفق باشد و حتي سهميه ليگ قهرمانان فصل بعد را کسب کند، لذا اينجا اهميت مسابقات جام حذفي نمايان شده و ما مي توانيم با قهرماني در آن قطعا به اين مسابقات راه پيدا کنيم. اين بازي ها و شرايط موجود براي بازيکنان تجربه هاي زيادي را اندوخته خواهد کرد که مي توانيم در آينده استفاده خوبي از آنها ببريم.

pnugirl
    • n/a

محمد حق شناس درباره درگيري هواداران بعد از پايان بازي استيل آذين و سپاهان اظهار داشت: اين درگيري ربطي به هواداران استيل آذين نداشت. هواداران ما بعد از بازي بدون ايجاد مشكل ورزشگاه را ترك كردند اما طرفداران سپاهان به داوري اعتراض داشتند و با ماموران نيروي انتظامي درگير شدند.

وي افزود: تا جايي كه من ديدم حتي 3 نفر از هواداران اين تيم دستگير شدند و فكر مي كنم آقاي قلعه نويي براي آزادي آنها وساطت كرد.

ديدار تيم هاي استيل آذين و سپاهان 2 بر يك به سود تيم استيل آذين به پايان رسيد.

pnugirl
    • n/a

مهاجم تيم فوتبال استيل‌آذين تهران مقابل سپاهان موفق شد براي تيمش گلزني كند.
    گفتگوي "محمد غلامي" را با خبرنگاران در ذيل بخوانيد:
    *از بازي مقابل سپاهان بگو!
    - بازي خيلي خوبي بود. در اين بازي من تك فوروارد بودم كه همين موضوع فشار زيادي به من وارد مي‌كرد. نيمه دوم با آمدن زندي شرايط تغيير كرد و خدا را شكر با پنالتي كه گرفتيم نظم و هماهنگي تيمي سپاهان از دست رفت و توانستيم با پيروزي زمين بازي را ترك كنيم.
    *به نظرت اگر علي كريمي در بازي بود مي‌توانست آن پنالتي را تبديل به گل كند؟
    - اينها همه قسمت است. مهم برد ما بود كه اين اتفاق رخ داد.
    *چرا كارت زرد گرفتي؟
    - در آن صحنه من به سيدجلال حسيني كه در گذشته همبازي بوديم گفتم از ناحيه پا درد دارم كه او به من ناسزا گفت و داور هم شنيد. همين باعث شد كه هر دوي ما از سوي داور با كارت زرد مواجه شويم.
    *در صحنه‌اي اعتراض به خطاي پنالتي داشتي!
    - بله، در آن صحنه جعفرپور واقعا پاي مرا زد و باید پنالتی اعلام می شد.
    *به نظرت سهمیه آسیایی را کسب مس کنید؟
    - همه بازيكنان همقسم شده‌ايم كه با ارائه بازيهاي خوب و كسب امتياز سهميه آسيا را بگيريم.

pnugirl
    • n/a

عزيز محمدي درباره نتيجه بازي ابومسلم و تراكتورسازي كه با ترك مسابقه از سوي تبريزي ها همراه شد، اظهار داشت: بازي به طور قطع 3 بر صفر به سود ابومسلم خواهد بود. در مورد تصميم گيري هاي ديگر كميته انضباطي بايد نظرش را بگويد.

وي افزود: مردم تبريز و مشهد به طور مستقيم در حال تماشاي اين بازي بودند و ترك زمين توسط تراكتورسازي توهين به آنهاست. كميته انضباطي بايد شديدترين نوع تنبيه را براي اين تيم در نظر بگيرد.
    رئيس سازمان ليگ در ادامه درباره درگيري هواداران سپاهان با نيروي انتظامي بعد از با استيل آذين، گفت: من اين درگيري ها را نديدم اما در جريان بازي به داوري معترض بودند و عليه داور شعار مي دادند.

محمدي درباره انتقاد تيم هاي استقلال و ذوب آهن به فدراسيون بابت به تعويق نيفتادن بازي هايشان در ليگ، تصريح كرد: استقلال تا بازي بعدي خود در ليگ قهرمانان آسيا 10 روز فرصت دارد از طرفي ذوب آهن هم بعد از ديدار با استيل آذين تا مسابقه با الوحده 5 روز فرصت دارد. سازمان ليگ هم بايد برنامه هاي خود را پيش ببرد و مسابقات بايد به موقع برگزار شود.

برچسب برای این موضوع