-
طرز تهیه کیک کشمشی
مواد لازم
کشمش : 750 گرم
کره : 250 گرم
شکر : 200 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
آرد : 400 گرم
بکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال : یک دوم پیمانه ( 125 میلی لیتر )
طرز تهیه کشمش را در ظرفی ریخته آب گرم روی آن بریزید رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید . سپس در صافی ریخته وروی حوله پهن کنید تا آب آن کشیده شود کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم در آید . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب بزنید بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید نیمی از آرد را به همراه نیمی از آب پرتقال و نیمی از کشمش را به مواد اضافه کنید بعد از مخلوط شدن بقیه مواد را اضافه می کنیم بعد از قالب مناسبی که گنجایش مواد را دارد واز قبل چرب و آرد پاشی کرده ایم استفاده می کنیم مواد را درون قالب ریخته به مدت 2 ساعت در فر 60 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده ایم قرار داده بعد از پخت می گذاریم تا قالب کمی خنک شود سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرفی در داری نگه داری می کنیم دقت داشته باشید بعد از گذشت 5/1 ساعت از زمان پخت کیک را از فر خارج کرده چنانجه پخت آن کافی نبود مجددا درون فرقرار می دهیم .
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن