برین حال کنید اینم اهنگه جدید و شاخ از خودم
>>> برای دانلود : کلیک راست روی لینک زیر و save target as <<<
برین حال کنید اینم اهنگه جدید و شاخ از خودم
>>> برای دانلود : کلیک راست روی لینک زیر و save target as <<<
پس از موفقیت آهنگ وقتی که بارون میگیره و دختر رشتی بار دیگر آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و بترکون از امیر تتلو با همراهی آرمین 2AFM و اردلان طعمه بنام ماری جون با سبکی کاملا متفاوت پیشنهاد میکنم این آهنگ فوق العاده رو از دست ندید شعر و ملودی از تتلو با تنظیم البرز موسی پور
منتظر آهنگ فوق العاده بی نظیر فاز بد با هنرنمایی امیر تتلو با همراهی حسین تهی باشید
Save Target As
Download
حميد من نميتونم آهنگ تهي رو با فريدون دانلود كنم.داريش؟
در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...که داشتنشجبران تمام نداشتنهاست
ویدیو کلیپ جدید فوق العاده حرفه و احساسی از حسین تهی با همراهی فریدون بنام گل ناز با کارگردانی سپهر V و آهنگسازی A.B.Z که اسپانسر این کلیپ زیبا شرکت جهانی و معتبر "Club Cas" که با بهترین دوربین های سینمایی هالیوود ساخته شده تا در شان آهنگ زیبای گل ناز که برای خدا خونده شده و منظور از گل ناز همونطور که میدونید خدایی هست که همیشه ما تو سختی ها به یادش می یفتیم و این آهنگ تلنگری که به خودمون بیاییم و همیشه همراه و دوست خدای خودمون باشیم
آهنگ جدید و فوق العاده احساسی و زیبای گروه زدبازی بنام در رو باز کن با آهنگسازی فوق العاده مهراد هیدن پیشنهاد میکنم این آهنگ فوق العاده لاو رو از دست ندید + تکست
در نظرسنجی اخیر سایت تحت عنوان پر هوادارترین گروه یا هنرمند : زدبازی رتبه اول رو کسب کرد و به دلیل این رتبه نظر سنجی اختصاص دادیم به این گروه به مدت 2 هفته حتما شرکت کنید
توجه : بهترین آهنگ گروه زدبازی در سال 2009 کدام یک از موارد میباشد .
Save Target As
Download HQ
Download 128
Download LyRic
مرسي داداشم.آهنگ تنهاشو نداري؟
تهي ديگه.
اهكي
پيدا نميشه جونم.
فقط كليپ تصويريش موجوده