-
سالروز وفات حضرت محمد(ص) و شهادت امام حسن(ع) تسلیت باد
در 24 صفر بيماري پيامبر(ص) شدت يافت. پيامبر(ص) هنگام بيماري فرمودند: حبيبم را نزد من حاضر كنيد. عايشه و حفصه پدران خود را نزد آن حضرت نمودند. پيامبر(ص) روي مبارك خويش را از آنان برگردانيد و فرمود: حبيبم را نزد من حاضر كنيد. سپس دنبال علي بن أبي طالب(ع) فرستادند. چون نظر مبارك به آن حضرت افتاد او را نزد خود خواند و كلماتي به حضرت فرمود. هنگامي كه علي بن أبي طالب(ع) از نزد آن حضرت خارج شد، عمر و أبوبكر به او گفتند: خليلت به تو چه گفت؟ فرمود: هزار باب علم به من حديث كرد كه از هر باب هزار باب ديگر باز مي شود.
وصاياي پيامبر(ص)
پيامبر(ص) در لحظات آخر عمر خود وصيتهايي به أميرالمؤمنين(ع) فرمودند و جبرئيل و ميكائيل و ملائكه مقربين را بر آن وصيت شاهد گرفتند. از جمله آن كلمات كه جبرئيل به پيامبر(ص) مي فرمود و أميرالمؤمنين(ع) مي شنيد اين بود "خمست را غصب مي كنند و پرده احترامت (حرمتت) را مي درند و محاسنت به خون سرت رنگين مي شود".
أمير المؤمنين(ع) مي فرمايند: هنگامي كه آن كلام را فهميدم، فرياد زدم و بر روي زمين افتادم. بعد فرمايشاتي به حضرت زهرا(س) و حسنين(ع) فرمودند. سپس آن وصيت با چند مهر از طلا كه آتش به آن نرسيده بود (و ساخته دست بشر نبود) مهر شد و به أميرالمؤمنين(ع) تحويل داده شد.
غسل و نماز بر بدن پيامبر(ص)
أميرالمؤمنين(ع) پس از غسل دادن آن حضرت به تنهايي برايشان نماز خواندند. مردم به جز اصحاب سقيفه در مسجد جمع شده بودند و در فكر نماز بر پيامبر(ص) و دفن حضرت بودند. أميرالمؤمنين(ع) آمدند و فرمودند: "رسول خدا(ص) امام ما است در زمان حيات و پس از وفاتش"، كنايه از اينكه براي نماز بر بدن آن بزرگوار نماز به صورت جماعت نمي خوانيم. در اين هنگام مردم دسته دسته داخل مي شدند و بدون امام آيه "إن الله و ملائكته يصلون علي النبي، يا أيها الذين آمنوا صلوا عليه و سلموا تسليما" را سه بار مي گفتند و بيرون مي آمدند.
دفن بدن مبارك پيامبر(ص)
بعد حضرت مولي الموحدين(ع) فرمودند: خداوند در هر مكاني كه روح پيامبرش را قبض مي كند راضي است كه در همان مكان دفن شود و من آن حضرت را در حجره اي كه از دنيا رفته دفن مي كنم.
أمير المؤمنين(ع) با كمك ديگران قبري حفر كردند و بدن حضرت را داخل قبر قرار دادند. سپس آن حضرت داخل قبر رفت و صورت پيامبر(ص) را باز كرد و گونه راست را بر زمين گذاشته در لحد را بستند و خاك روي آن ريختند.
در چنين روزي اولين روز امامت حضرت أميرالمؤمنين علي بن أبي طالب(ع) است و زيارت آن حضرت در اين روز مستحب است.
در چنين روزي همچنين اولين روز غصب ظالمانه خلافت و خانه نشين كردن أميرالمؤمنين (ع) و شكستن بيعت روز غدير توسط اهل سقيفه بني ساعده است.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن