بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 18 از 109 اولیناولین ... 816171819202868 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد جديدش را با اين باشگاه تا آخر ليگ برتر نهم امضا كرد.
    مصطفي شكري؛ مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: وسلي ساعت 18 امروز در باشگاه حاضر شد و قرارداد جديدش را با پرسپوليس امضا كرد. مدت اين قرارداد تا پايان ليگ برتر است.
    وي ادامه داد: با توجه به اينكه وسلي دوست داشت به پرسپوليس بيايد اميدواريم با امضاي اين قرارداد بتواند خواسته‌هاي كادر فني را برآورده كند.

pnugirl
    • n/a

عباس عليپور در مورد پرداخت پاداش پيروزي‌هاي پرسپوليس اظهار داشت: پاداش ديدار با راه‌آهن، شب بازي با پيكان به بازيكنان داده شد. پاداش برد مقابل پيكان نيز شب بازي با تيم استقلال به بازيكنان داده مي‌شود.

مدير روابط عمومي پرسپوليس افزود: قرار است در 2 روز آينده جلسه ويژه‌اي با حضور علي دايي و حبيب كاشاني برگزار شود.

وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا باشگاه پيشنهادي در خصوص برگزاري اردوي آمادگي قبل از دربي به دايي داده است، عنوان كرد: اصلاً چنين پيشنهادي به دايي داده نشده تا او با آن مخالفت كند. در جلسه‌اي كه با حضور دايي برگزار خواهد شد، تاريخ اردوي تيم مشخص مي‌شود. ما نيز پيشنهادي به دايي نداديم، چون كه مسئوليت فني تيم به عهده وي است.

عليپور در مورد پيشنهادهاي خارجي به برخي از بازيكنان اين تيم مثل سپهر حيدري، اظهار داشت: ما تا به حال هيچ پيشنهادي در اين زمينه دريافت نكرديم.

ديدار پرسپوليس و استقلال چهارشنبه برگزار مي‌شود.

• 2,338

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبیات فارسی
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

pnugirl
    • n/a

" وسلی برازیلیا" با عقد قراردادی مجددا به باشگاه پرسپولیس پیوست.
    وسلی طی گفتگویی چندین بار تاکید کرد برای پیوستن مجدد به پرسپولیس، احساس بزرگی دارد که قابل وصف نیست اما دوست دارد در زمین بازی، دینش را به پرسپولیس و هوادارانش ادا کند.
    * حضورت در پرسپولیس تا به امروز فرآیند عجیبی را طی کرده! غیبت طولانی مدتی که داشتی به فسخ قراردادت انجامید. بعد با همکاری باشگاه قرار بود به تیم دیگری بروی و حالا هم که دوباره با پرسپولیس قرارداد بستی!
    - اجازه بدهید به جای پرسپولیس بگویم خانه خودم! احساس می کنم به خانه خودم برگشته ام. من دیگر نمی خواهم به مشکلاتی که پیش آمد فکر کنم. اتفاقات طوری پیش رفت که خیلی نمی شود به زبان آورد.
    * امروز در تمرینات هم حضور داشتی. برخورد بازیکنان و سرمربی تیم با تو چطور بود؟
    - همه بازیکنان با من برخورد خوبی داشتند و به محض ورود به تمرینات با هم خیلی حرف زدیم. دایی هم از من استقبال خوبی کرد. از برخورد بازیکنان که با همه‌شان دوست هستم تشکر می کنم. آنها خیلی به من روحیه دادند.
    * در این مدت با هواداران پرسپولیس، هم برخورد داشتی؟
    - بله و باید بگویم اینجا فضای عجیبی دارد. هواداران پرسپولیس همیشه به من محبت داشتند. من نسبت به آنها و محبت‌هایشان احساس دین می کنم و همه تلاشم را می کنم تا دینم را به آنها ادا کنم.
    * در آستانه بازی دربی به پرسپولیس برگشتی. با توجه به تجربه حضورت در دربی گذشته، نظرت درباره این بازی چیست؟
    - بازی این 2 تیم بسیار بزرگ و حساس است و به خاطر همین حساسیت زیادش هیچ وقت نمی شود از پیش درباره آن قضاوتی داشت اما با همه وجود، آرزو می کنم و امیدوارم که پرسپولیس برنده این دیدار ش

pnugirl
    • n/a

باشگاه استقلال اهواز با استفاده از تعطيلي ليگ برتر دو بازيکن مطرح عراقي را به ترکيب تيمش اضافه خواهد کرد. عبدالوهاب ابوالهيل که از فولاد خوزستان جدا شده است به همراه جهاد مرحال الزگاني، هافبک نفوذي و گلزن تيم کرکوک عراق به تمرينات استقلال اهواز اضافه مي شوند تا در صورت توافق نهايي با مديران اين باشگاه در 8 هفته پاياني و حساس ليگ برتر به ميدان بروند. ابوالهيل اولين بار با پيراهن استقلال اهواز وارد ليگ برتر ايران شد.

pnugirl
    • n/a

کريم باقري در تمرين ديروز پرسپوليس حضور پيدا نکرد و تنها با لباس شخصي دقايقي با دايي به گفتگو پرداخت.پزشک پرسپوليس در اين باره اظهار داشت: باقري هيچ مصدوميتي ندارد و فقط به دليل خستگي با اجازه دايي تمرين نکرد.فريد زرينه درباره مصدوميت کلاه کج گفت: مصدوميت اين بازيکن کاملاً رفع شده است. براي داربي بدون هيچ مصدومي آماده هستيم و اميدواريم تا پيش از داربي اتفاق خاصي نيفتد.

pnugirl
    • n/a

محمود خوردبين سرپرست تيم پرسپوليس با اشاره به پيروزى اين تيم مقابل استقلال گفت: اين پرسپوليس مى تواند حتى قهرمان شود.
    وى خاطرنشان كرد: بازيكنان پرسپوليس در ديدار با استقلال نشان دادند كه هنوز هم مقتدر هستند.او ادامه داد: از اينكه مى بينيم پرسپوليس مقابل استقلال به برترى رسيده بسيار خوشحالم و بيشتر از آن براى اينكه هواداران را خشنود ديدم خوشحال شدم.
    وى افزود: اين پيروزى متعلق به همه هوادارانى است كه در همه حال مشوق پرسپوليس بودند و در سرما و گرما براى تشويق تيم، ما را مورد حمايت خود قرار دادند.
    خوردبين با تاكيد بر اين مطلب گفت: از زمانى كه دايى به پرسپوليس اضافه شده بازيكنان خيلى بهتر از گذشته مقابل حريفان ظاهر مى شوند.

سرپرست تيم پرسپوليس عنوان كرد: اعتقاد دارم اين پرسپوليس اگر در ادامه همين روند را ادامه دهد مى تواند به مقام قهرمانى ليگ برتر دست پيدا كند.

pnugirl
    • n/a

على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس با حضور حميد على عسكرى و سامان آقازمانى در اردوى تيم ملى اميد مخالفت كرد.
    گفتنى است؛ تيم ملى اميد ايران به سرمربيگرى پيروانى سه شنبه ۲۰ بهمن ماه راهى تركيه مى شود تا اردوى تداركاتى چند روزه اى را در اين كشور برگزار كند.

pnugirl
    • n/a

سرپرست باشگاه پرسپولیس در نامه ای به رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تقدیر از حسن تدبیر فدراسیون فوتبال در تصمیم برای اهداء جایزه ویژه به تیم برنده دربی، آن را موجب افزایش انگیزه بین بازیکنان و کادر فنی دو باشگاه توصیف کرد و خواستار همکاری در پرداخت این پاداش به باشگاه پرسپولیس شد.
    در بخشی از نامه حبیب کاشانی به علی کفاشیان آمده است: ضمن تشکر از جنابعالی و همه دست اندرکاران برگزاری شهرآورد شصت و هشتم، برخود لازم می دانم از جنابعالی که با اتخاذ این تدبیر، موجب شدید تا انگیزه پیروزی در این شهرآورد برخلاف چندین بازی گذشته در بین کادر فنی و بازیکنان دو باشگاه، به طور جدی ایجاد شود تشکر ویژه نمایم.
    کاشانی در پایان از کفاشیان خواسته است دستور پرداخت این پاداش به باشگاه پرسپولیس را صادر کند.

pnugirl
    • n/a

تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای دیدار با تیم ایرانجوان بوشهر از مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور، فردا راهی دیار تنگستان می شود.
    تیم فوتبال پرسپولیس تهران که در دربی شصت و هشتم به پیروزی ارزشمندی دست یافت، خود را برای مسابقات جام حذفی آماده می کند تا با قدرت در این میادین حاضر شود.
    پرسپولیسی ها که طی روزهای اخیر تمرینات خود را به طور منظم صبح و بعد از ظهر در ورزشگاه شرکت واحد انجام می دهند، فردا شب با پرواز مستقیم راهی بوشهر می شوند تا در هتل دلوار محل اقامت خود حاضر شوند. ضمن اینکه بعد از پایان مسابقه بلافاصله با هواپیما به تهران باز خواهند گشت.
    گفتنی است؛ بازی تیم های پرسپولیس و ایرانجوان روز سه شنبه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار خواهد شد.

برچسب برای این موضوع