سلام به همه از اسم تاپیک تعجب نکنید من به این نتیجه رسیدم به زور باید دستتون رو بگیرم بیارم توی تاپیک تا همه بیاید بعداَ عوض میشه اسم تاپیک به تغییر ظاهر و قشنگ کردن محیط فایرفاکس .
خب اول از همه بگم که فکر می کنم این کار باعث بشه روحیه همه کسانی که میان توی نت با این مرورگر خوب عوض بشه و کلاَ همیشه تغییر دکوراسیون کار جالبیه یجورایی تنوع خاصی داره و از بی حوصله گی آدم رو در میاره برای همین تصمیم گرفتم این رو آموزش بدم تا همه ازش استفاده کنید و لذت ببرید شاید باعث بشه خیلی از کسانی که دیگه حوصله نت رو ندارن و دارن خداحافظی می کنن و یا کردن باز هم برگردن به دنیای نت و این سایت خوب شاید محیط قبل رو باز هم شاهدش باشیم .
امیدوارم ....
بگذریم من از اول خیلی سریع می گم برای شروع کسانی که فایرفاکس رو ندارن و یا ورژن قدیمی از این مرورگر را دارن ابتدا از اینجا نسخه نهایی رو دانلود کنن :
کد:
Firefox Browser | Upgrade to the latest version of Firefox | Free Download
این سایت خود مرورگر هست و هیچ مشکلی هم نداره با خیال راحت دانلود و سپس نصبش کنید و بعد از نصب میتونید ابتدا آپدیت های فلش خود را از این قسمت آپدیت کنید درست مثل بقیه مرورگرها و این کار باعث میشه که تصاویر فلشی و یک سری عکسها را که خیلی ها در دیدنشون مشکل دارن رو ببینید و ازشون لذت ببرید :
کد:
Adobe - Adobe Flash Player
تمامی این کارها را از توی خود فایرفاکس باید انجام بدید یعنی باز کردن لینک ها رو باید دقیقاَ با خود مرورگر فایرفاکس انجام بدید .
بعد از آپدیت شدن شما مرورگرتون آمادست و میتونید حالا به این سایت برید و از میان هزاران قالب زیبای آن هر کدام را که خواستید انتخاب کنید و یا چندین قالب را دانلود کنید و استفاده کنید حجم هر قالب هم بسیار کم هست من خودم بیشتر از 2 مگ ندیدم و همه کمتر بودن اینم آدرس دانلود قالب ها :
کد:
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...l?sort=popular
بعد از نصب قالب ها ازتون خواسته میشه که مرورگر رو ری استارت کنید که خودش این کار رو انجام میده یعنی یکبار میبنده و دوباره بازش می کنه و اگر شما مثلاَ خواستید یکی از قالبهایی که قبلاَ گرفتید را انتخاب کنید باید از توی مرورگر به منوی tools رفته و سپس به قسمت add-ons برید و هر کدام از قالبها را که خواستید انتخاب کنید و میتونید هر روز با ظاهری جدید و دلخواه به نت بیاید و لذت ببرید .
شاید بعداَ یه تاپیک هم زدیم که هر کسی از محیطش عکس بگیره ببینیم سلیقه کی بهتره .
همگی موفق باشید