بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 از مجموع 27

موضوع: دیروز ! یک امتحان تمام تشریحی در پیام نور !

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط nima.n نمایش پست ها
    مطمئن باشين همچين چيزي امكان نداره. اگر همچين چيزي بود تا الان مثل توپ صدا كرده بود.
    نقل قول نوشته اصلی توسط borna66 نمایش پست ها
    دقيقا همين طور هست و حرف اقا نيما تصديق مي شود.چون خودم هم حضور داشتم سر جلسه ي امتحان اصول حسابداري در دانشگاهوچنين چيزي در حد شايعه هست.چون اصلا منيع موسخي ندارد.
    روزگار خوش
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.d نمایش پست ها
    و در جواب ....

درسته من سر جلسه نبودم ولی طرف مرض نداشت دروغ بگه !!!
    در ضمن آفا طه موثق !!!!!
    بله همين طور هست ولي خوبه تا چيزي رو شخصا نديدي باور نكني.مخصوصا اين جور موارد/مگر اينكه باورش قابل تامل باشه/ممنون از غلط يابي شما دوست عزيز.مشخص هدفه شما چيه/
    روزگار خوش
    نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    اتفاقا حق با آقا سعیده. سر امتحان مبانی الکترونیک دیجیتال ما بچه های حسابداری که پیش ما نشسته بودن امتحانشون کاملا تشریحی بود. همین طور که آقا سعید تعریف کردن پاسخنامه هاشونو اول امتحان جمع کردن و یه برگه تشریحی با 5تا سوال بهشون دادن. البته خلاف چیزی که ایشون تعریف کردن همه کسایی که پیش ما بودن 3-4 تا برگه پر نوشتن و خیلی هم بلد بودن. به نظر می رسید امتحانشون خیلی راحته
    اسم درسشون رو دقیق نمی دونم چی بود
    اگر از دوستان كسي هست كه اصول حسابداري 1 داشته بياد اينجا بگه ممنون ميشم. در ضمن بگه اين درس اين ترم داراي منبع هست يا نه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.d نمایش پست ها
    من از یه نفر دیگه از بچه های حسابداری دانشگاه پرسیدم تا مطمئن بشم و اونم تایید کرد! تازه یکی دیگه گفت بچه های صنایع هم این ترم امتحان تمام تشریحی داشتن !
    خدا بخیر گردونه !
    كشتي منو سعيد خان بابا بزار يكي از اين رشته بياد اينجا ببينيم قضيه چي بوده

به ترتیب نقل قولها جواب میدم ومیرم جلو
    آقا نیما مطمئن باش یه همچین چیزی وجود داره .رشته من همونطور که میدونید حسابداریه .بنا به دلایلی یکی از دوستام تا الان اصول یک برنداشته بود تا همین ترم که تمام تشریحی داده بود دوتا از بهترین دوستام هم که اصول 2 رو در ترم پیش افتاده بودند این ترم تمام تشریحی امتحان دادن .خودم هم اصول سه رو این ترم تمام تشریحی دادم .همینطور صنعتی تمام تشریحی برگزار شد .یه فایلی تو کامی جونم بود که الان سر صبحی ( تازه از خواب بیدار شدم ) حضور ذهن ندارم که دقیق ادرس بدم از کجای سایت دانشگاه پیام نور تهران دراوردم .ولی اونو هم تو همین تاپیک ضمیمه کردم که نشون میده این امتحانات بصورت تمام تشریحی برگزار می شه .

ولی یه چیزی که از همه جالبتره استادمون هم گفت که امتحانات اصول تمام تشریحی است .

خب اقا طه من که خودم امتحان دادم چی ؟ پس شایعه نیست وخبر حداقل تو یونی ما موثق موثقه ! منو که می بینی پس باور کن .
    خب دیگه شما هم اقا نیما کشته نشو که این باشگاه خیلی به شما احتیاج داره اینم یه نفر که بیاد بگه

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط فرناز88 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    این کارها اونم تو دانشگاه پیام نور هیچ عجیب نیست
    ما هم سر یکی از این امتحانامون رفتیم با کمال اعتماد به نفس نشستیم بعد که سوال ها رو بهمون دادن چشمت روز بد نبینه اولین سوال بلد نیستیم دومی هم همینطور سومی برو تا آخر من یه لحظه به خودم شک کردم گفتم من که دقیق خوندم چرا اینطوریه بعد گفتم شاید نمونه سوال رو اشتباه دادن ولی دیدم نه همه درست بود بعد یه نگاه به بچه ها کردم دیدم همه دارن به هم نگاه میکنن هیچی اومدن با کمال خونسردی گفتن کتابتون عوض شده بوده حالا یجوری جواب بدین ( آخه یکی بگه چجوری؟ ) یعنی چهل تا دانشجو کپ کرده بودیم.
    جالب اینجاست که این درسمون 2 واحد عملی بود استاد هم خبر نداشت که کتاب عوض شده. به خاطر همین این کارها اصلا تعجب نداره در آخر هم دانشجو رو مقصر میدونن.

عجب کاری هاااااا

من همچنان بی امضاء

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

اگر كسي ديگه امتحانش تشريحي برگزار شده لطفا" نام درس و رشته اش رو بگه ممنون

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

حالا عيبي نداره كه امتحاناتون تشريحي بشه. اينطوري بهتره . دانشجو به درسش سعي ميكنه مسلط تر بشه. راستي امتحاناتتون سراسريه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هست ازين سراسري هم كه در بياد بازم بهتر ميشه. هر استاد تكليف خودشو ميدونه كه چيهواقعا اين پيام نور عجب سيستم عجيب و غريبيه
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام
    دوستان من امروز رفتم پيام نور و از مسئولين بي در و پيكر دانشگاه پيام نور پرسيدم
    و اين خبر كاملا صحت داره و دروس اصول حسابداري تمام امتحانش تشريحي بوده و هست
    روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

طه جان يعني قبلا" هم تشرحي كامل بوده؟

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با سلام
    دوستان من امروز رفتم پيام نور و از مسئولين بي در و پيكر دانشگاه پيام نور پرسيدم
    و اين خبر كاملا صحت داره و دروس اصول حسابداري تمام امتحانش تشريحي بوده و هست
    روزگار خوش

من که خودمو کشتم وهمین موضوع رو گفتم که

من همچنان بی امضاء

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123

برچسب برای این موضوع