حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88
حذف اضطراری نیمسال اول ۸۹-۸۸ دانشگاه پیام نور در سیستم گلستان امکان پذیر می باشد
زمان حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88 در سیستم گلستان خواهد بود
بر
حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88
حذف اضطراری نیمسال اول ۸۹-۸۸ دانشگاه پیام نور در سیستم گلستان امکان پذیر می باشد
زمان حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88 در سیستم گلستان خواهد بود
بر
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام
می خواستم بدونم که کسی که سر جلسه نمیره امتحانش حذف می شه یا که نه تا فرم غیبت موجه رو پر نکنه صفر رد نمیکنن و حذف میشه؟
من ترم تابستمن سر امتحان نتونستم برم بدون پر کردن فرم غایب موجه حذف شد
لطفاً جواب سریع بدید
ممنمن
من خودم ترم پیش ( بازم یاداوری می کنم ترم پیش چون هر دفعه یه قاعده قانونی میاد ) سر جلسه یکی از امتحانات نرفتم وبهم گفتن حتما بعد از اخرین امتحان بیا اموزش تا فرم پر کنی وکلی بالا وپایین کردن ما رو .....بعد ا هم گفتن خود سیستم غیبت سر جلسه میزنه....درست عین حذف اضطراری فقط پولت میره واون درس هیچ تاثیری تو معدل نداره ( صفر رد نمی شه )
هيچ مشكلي پيش نمياد و به صورت خودكار درستون حذف ميشه و احتياجي به پر كردن فرم هم نيست
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html